Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Ez a liberális média legnagyobb hazugsága: a külföldön élő magyarok nem tudnak levélben szavazni

2018. április 6. 19:20

A külföldön dolgozó magyar állampolgárok is szavazhatnak levélben, ha teljesen legálisan dolgoznak a befogadó országban. Ezt a tényt persze a Soros-propaganda elhallgatja, eddig egyetlenegy cikket sem írtak arról, hogy a külföldön dolgozó vagy tanuló magyar állampolgárok is szavazhatnak levélben.

A liberális média rendre azt hazudja, hogy a Londonba "menekült" magyarok milliói (érdekesség, hogy csak 9 ezren akarnak szavazni abból a több százezerből, amelyet a liberálisok vizionálnak) csak a nagykövetségeken tudnak szavazni. Ellenben az erdélyi vagy a felvidéki magyarokkal, akik levélben is leadhatják a voksukat. Sokkal kifinomultabban, mint Gyurcsány, de a liberálisok is uszítanak a határon túli magyarok ellen.

Persze az igazság ismét teljesen más

Most valószínűleg sokan meg fognak lepődni, de a külföldön legálisan dolgozó magyarok is tudnának levélben szavazni.

Persze ennek az a feltétele, hogy a törvényt betartva az adott személy legálisan dolgozzon az őt befogadó országban. Mondjuk, ha a Londonban mosogató kétdiplomás bölcsész külföldön vállal munkát, akkor az európai uniós törvények értelmében ki kell jelentkeznie az itthoni lakcíméről és be kell jelentkeznie egy külföldi lakcímre. Csak ebben az esetben mondjuk elesnének a magyar egészségügyi ellátástól, és más, Nyugaton nem létező cifraságoktól.

Fotó: MTI Fotóbank

Tehát, ha valaki kiköltözik Berlinbe és ott be is jelentkezik, akkor értelemszerűen szavazhat levélben.

Egy Drezdába szakadt magyar állampolgár – ellenben a maroknyi sivalkodó liberálissal – tisztán és világosan megírta a saját kálváriáját.

Simon Boglárka a következő történetet írta le:

Hiszek a törvényes rendben. Ezért, amikor külföldre költöztem egy időre dolgozni, akkor szabályosan bejelentettem ezt minden magyar hatóságnál. Az EU-ban legálisan egyetlen állandó lakcímmel rendelkezhet minden polgár, ez pedig oda szól, ahol adózik, ahol fizeti a társadalombiztosítást, ahol életvitelszerűen tartózkodik. Így kötelezően megszűnt az állandó magyar lakcímem. Ezért szavazhatok levélben."

Majd így folytatja:

Aki hozzám hasonlóan betartotta a szabályokat, az mind szavazhat most levélben, dolgozzon Londonban vagy Berlinben. Ne dőljetek be a heccelésnek."

Fotó: MTI Fotóbank

Ha a 444-Index-HVG-Mérce stb. azt hazudja legközelebb, hogy az a pár ember, aki külföldön szeretne szavazni, annak fényéveket kell utaznia, akkor a válasz nagyon egyszerű:

tessék bejelentkezni az adott állam valamelyik hatóságánál, szerezni egy lakcímkártyát és akkor máris jogosult a levélszavazatra, majd szavazzon arra a pártra, amelyik ezt a megoldást lehetővé tette (Fidesz).

Ha ezeket a törvényes feltételeket nem teljesítik a külföldön dolgozók, akkor még mindig ott van a Momentum-telekocsi.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Ultrák nélkül vág neki az El-nek a Vidi

Ultrák nélkül vág neki az El-nek a Vidi

hajrá, magyarok!

Bár a sok néző garantált a fehérváriak összes meccsén, az nagy kérdés, milyen lesz a hangulat.

Öt év börtönre ítélték a röszkei terroristát, Ahmed H.-t

Jogerősen öt év börtönbüntetéssel sújtotta Ahmed H.-t csütörtökön a Szegedi Ítélőtábla.

Hisztiznek a balosok Spanyolországban, mert a spanyol Néppárt támogatja Orbánt

Hisztiznek a balosok Spanyolországban, mert a spanyol Néppárt támogatja Orbánt

amerika, london, párizs

Felkérdezné az Unidos Podemos spanyol baloldali pártszövetség a spanyol néppárti képviselőket annak kapcsán, hogy nem szavazták meg a Sargentini-jelentést az Európai Parlamentben - olvasható ki az MTI cikkéből.

Orbán: semmi szükség arra, hogy más védje helyettünk a magyar határt

Orbán: semmi szükség arra, hogy más védje helyettünk a magyar határt

kétharmad

Semmi szükség arra, hogy a Frontex védje meg helyettünk a magyar határt, nem beszélve a szuverenitás elvi kérdéseiről - jelentette ki a miniszterelnök.

Fordulat a dán kultúrharcban: több kereszténység, kevesebb integráció

Fordulat a dán kultúrharcban: több kereszténység, kevesebb integráció

amerika, london, párizs

A dán kulturális minisztérium és a közszolgálati műsorközlő között kötött új szerződés értelmében utóbbinak ezentúl erőteljesebben kell hangsúlyoznia a dán társadalom keresztény gyökereit. Az integráció propagálása viszont kikerült a dokumentumból.

A szlovák miniszterelnök is kiállt a Brüsszeltől független határőrizet mellett

A szlovák miniszterelnök is kiállt a Brüsszeltől független határőrizet mellett

amerika, london, párizs

A Frontexnek kiegészítő megoldásként kellene működnie, nem pedig olyanként, amely helyettesíti a független határőrségeket és a tagállamok ilyen egységeit - jelentette ki Peter Pellegrini szlovák kormányfő a visegrádi négyek miniszterelnökeinek - az informális EU-csúcsot közvetlenül megelőző - találkozója után újságíróknak nyilatkozva Salzburgban szerdán.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére