Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Ez a liberális média legnagyobb hazugsága: a külföldön élő magyarok nem tudnak levélben szavazni

2018. április 6. 19:20

A külföldön dolgozó magyar állampolgárok is szavazhatnak levélben, ha teljesen legálisan dolgoznak a befogadó országban. Ezt a tényt persze a Soros-propaganda elhallgatja, eddig egyetlenegy cikket sem írtak arról, hogy a külföldön dolgozó vagy tanuló magyar állampolgárok is szavazhatnak levélben.

A liberális média rendre azt hazudja, hogy a Londonba "menekült" magyarok milliói (érdekesség, hogy csak 9 ezren akarnak szavazni abból a több százezerből, amelyet a liberálisok vizionálnak) csak a nagykövetségeken tudnak szavazni. Ellenben az erdélyi vagy a felvidéki magyarokkal, akik levélben is leadhatják a voksukat. Sokkal kifinomultabban, mint Gyurcsány, de a liberálisok is uszítanak a határon túli magyarok ellen.

Persze az igazság ismét teljesen más

Most valószínűleg sokan meg fognak lepődni, de a külföldön legálisan dolgozó magyarok is tudnának levélben szavazni.

Persze ennek az a feltétele, hogy a törvényt betartva az adott személy legálisan dolgozzon az őt befogadó országban. Mondjuk, ha a Londonban mosogató kétdiplomás bölcsész külföldön vállal munkát, akkor az európai uniós törvények értelmében ki kell jelentkeznie az itthoni lakcíméről és be kell jelentkeznie egy külföldi lakcímre. Csak ebben az esetben mondjuk elesnének a magyar egészségügyi ellátástól, és más, Nyugaton nem létező cifraságoktól.

Fotó: MTI Fotóbank

Tehát, ha valaki kiköltözik Berlinbe és ott be is jelentkezik, akkor értelemszerűen szavazhat levélben.

Egy Drezdába szakadt magyar állampolgár – ellenben a maroknyi sivalkodó liberálissal – tisztán és világosan megírta a saját kálváriáját.

Simon Boglárka a következő történetet írta le:

Hiszek a törvényes rendben. Ezért, amikor külföldre költöztem egy időre dolgozni, akkor szabályosan bejelentettem ezt minden magyar hatóságnál. Az EU-ban legálisan egyetlen állandó lakcímmel rendelkezhet minden polgár, ez pedig oda szól, ahol adózik, ahol fizeti a társadalombiztosítást, ahol életvitelszerűen tartózkodik. Így kötelezően megszűnt az állandó magyar lakcímem. Ezért szavazhatok levélben."

Majd így folytatja:

Aki hozzám hasonlóan betartotta a szabályokat, az mind szavazhat most levélben, dolgozzon Londonban vagy Berlinben. Ne dőljetek be a heccelésnek."

Fotó: MTI Fotóbank

Ha a 444-Index-HVG-Mérce stb. azt hazudja legközelebb, hogy az a pár ember, aki külföldön szeretne szavazni, annak fényéveket kell utaznia, akkor a válasz nagyon egyszerű:

tessék bejelentkezni az adott állam valamelyik hatóságánál, szerezni egy lakcímkártyát és akkor máris jogosult a levélszavazatra, majd szavazzon arra a pártra, amelyik ezt a megoldást lehetővé tette (Fidesz).

Ha ezeket a törvényes feltételeket nem teljesítik a külföldön dolgozók, akkor még mindig ott van a Momentum-telekocsi.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

Venezuelai magyarok menekültek Magyarországra

Felháborodásának adott hangot a venezuelai magyarok "lemigránsozása" miatt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön.

Tarlós: az NB I-ből a megyei első osztályba zuhant vissza az ellenzék

Tarlós: az NB I-ből a megyei első osztályba zuhant vissza az ellenzék

kétharmad

A budapesti főpolgármester a köztévének volt a vendége.

Itt vannak a falusi csok részletei

Gulyás Gergely bejelentette: döntés született a falusi csokról, amivel a kormányzat a vidék megtartóerejét is igyekszik növelni.

Puzsér: "Karácsony Gergely minden szava hazugság"

Puzsér: "Karácsony Gergely minden szava hazugság"

kinyílott a pitypang

Úgy tűnik, hogy a fővárosi gyepmester is ráfordult a kampányra.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére