Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
fehér férfi
 
 
 
 

Ez a bevándorlóországok sorsa: egy fehér no-go zóna felemelkedése

2018. június 29. 15:13

A szigetországi Birmingham városában néhány év múlva csupán etnikai kisebbségként fog szerepelni az angol, tősgyökeres fehér lakosság, miközben nagyjából 50 ezerre tehető azon lakók száma, akik semmilyen formában nem beszélik a hivatalos nyelvet.

A honi és nemzetközi liberálisok gyakorta szeretnek Orbán Viktor miniszterelnök azon mondatán élcelődni, hogy "Magyarország nem lesz bevándorlóország". Cinikusan legyintenek, hogyan is válhatnánk azzá, gondolják, miközben észre sem veszik, hogy néhány évtizednyi, liberális káoszpolitikával megfűszerezett intenzív willkommenskultur valójában nemcsak megbontani képes egy nemzet társadalmi szövetét, hanem azt darabokra is tudja szakítani. 

Az angliai Birmingham városa erre kitűnő példa.

Amíg Anglia-szerte az iszlám vallásúak átlagos területi megoszlása 5 százalék körülire taksálható, addig a korábban az angol ipari forradalom gépházaként számontartott városban ez körülbelül 25 százalék. Magyarán minden negyedik birminghami muzulmán, amely magyarázatot ad arra a kérdésre is, hogy miért van több mint 160 mecset a városban. Persze emellett jószerivel előfordulnak hindu és szikh vallású emberek is. Ráadásul a multikulti jegyében több mint 150 országból érkeztek bevándorlók a városba, amely tökéletesen hozzájárult a párhuzamos társadalmak kialakulásához.

Új rovattal jelentkezik a 888.hu! A Fehér Férfi című rovatunkban olyan híreket, elemzéseket, beszámolókat olvashattok, amelyek kifejezetten a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetéséről, kulturális kiszorításáról vagy szándékos megalázástatásáról számolnak be. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az iszlám, a genderizmus, a feminizmus, a faji és nemi kvóták által a többségi, nyugati társadalomra és civilizációra gyakorolt hatásainak veszélyére.

Ennek ékes példája volt az, amikor június 15-én véget ért az iszlám világban ünnepelt ramadán (böjti időszak), melyet az Eid al-Fitr (a böjt megtörésének ünnepe) követett. Ezt természetesen az angliai muszlimok városában, Birminghamben is megünnepelték. A rendezvény keretében 140 ezer (!) muszlim árasztotta el a helyi parkot. 

Mindeközben el fognak tűnni a fehérek.

Ugyanis a 2011-es népszámlálás szerint a birminghami lakosok 42,1 százaléka vallotta magát színes bőrűnek. Kutatók szerint amennyiben a tízévenkénti, nagyjából 12 százalékos kisebbségi növekedés megmarad – erre minden esély adott, főként a magasabb termékenységi ráta miatt –, akkor 2021-re többségbe fognak kerülni a fehér britekhez képest.

Ráadásul az etnikai kisebbséghez tartozók népességnövekedése a munkanélküliség átlagon felüli robbanását is maga után vonta – ez érthető, hiszen példának okáért a pakisztáni és bangladesi bevándorlók körében a legalacsonyabb az alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezők aránya. Mi több, legalább 50 ezerre tehető azon birminghamiek száma, akik egyáltalán nem beszélnek angolul, amely természetesen teljesen lehetetlenné teszi a beilleszkedésüket.

Mondani sem kell, hosszú távon ez lényegében a tősgyökeres angolok olyan szintű megritkulását fogja eredményezni, hogy gyakorlatilag Birmingham egy pszeudoangol várossá fog átalakulni – csakúgy, mint London. Ahol a multikulti már nem az jelenti, hogy létezik egy kínai negyed, hanem azt, hogy

  • a fővárosnak vallásgyakorló muzulmán a polgármestere van – aki gond nélkül részt vett olyan rendezvényen korábban, ahol csak szeparált bejáraton érkezhettek meg a nők –;
  • az ember egyes kerületekben csak elvétve hall angol szót;
  • a mai napig működő saría bíróságok funkcionálnak;
  • az ember rendszeresen hall olyan gyűlöletbeszédet, amely a demokráciát az iszlámmal akarja helyettesíteni;
  • és az olyan aktivistákról szólnak a híradások, akik, ha a szólásszabadság jogán kritizálni merik az iszlámot, börtönbe kerülnek.

Tehát nagyjából ezt jelenti, ha egy ország bevándorlóországgá válik. És ebből az állapotból már nincs visszaút. Magyarország és a nemzeti kormány ezt kerülte ki eddig, és azon dolgozik, hogy ez így is maradjon. Hiába fáj ez a honi és nemzetközi progresszíveknek, haladóknak.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Brenzovics László: Ha az EU akarná, rákényszeríthetné Ukrajnát a magyarellenes támadások leállítására

Brenzovics László: Ha az EU akarná, rákényszeríthetné Ukrajnát a magyarellenes támadások leállítására

csak neked, csak most

Ukrajnában eddig senkit sem ítéltek el a kárpátaljai magyarokat ért súlyos támadások miatt, pedig ismertek az elkövetők - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Brenzovics László, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, a KMKSZ elnöke. A kárpátaljai magyar politikus szerint a magyar ügyekben kettős mércét alkalmazó EU véget vethetne az ukrajnai magyarok elleni durva támadásoknak, ha rákényszerítené az európai értékek betartására Ukrajnát.

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

amerika, london, párizs

November 11-én volt száz éve, hogy lezárult az első világháború. A centenárium kapcsán óriási hepajt rendeztek Párizsban, több mint 70 állam- és kormányfő vett részt a Diadalív öröklángjánál tartott megemlékezésen.

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

amerika, london, párizs

A Fülöp-szigetek szabad szájú elnöke ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

Manfred Webernek elég lesz Juncker helye

Mégsem indul a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnökségi posztjáért a párt január 19-re összehívott rendkívüli kongresszusán Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) parlamenti frakcióvezetője, csúcsjelöltje, a CSU alelnöke.

Ömleni fog a pénz Budapestre

Ömleni fog a pénz Budapestre

kétharmad

1000 milliárd forintot jelent a fővárosnak a kormánnyal aláírt, 15 pontból álló megállapodás. A kontraktust Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester írta alá szombaton.

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

kétharmad

Írásbeli kérdéssel fordulnak az Európai Bizottság (EB) "isiászos" elnökéhez.

Olasz kormány: a francia étvágy hírhedt és már régóta ismerjük

Az olasz kormány egyik minisztere úgy fogalmazott: a francia elnök az EU Olaszország ellen irányuló nyomásának vezéralakja lett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére