Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
fehér férfi
 
 
 
 

Ez a bevándorlóországok sorsa: egy fehér no-go zóna felemelkedése

2018. június 29. 15:13

A szigetországi Birmingham városában néhány év múlva csupán etnikai kisebbségként fog szerepelni az angol, tősgyökeres fehér lakosság, miközben nagyjából 50 ezerre tehető azon lakók száma, akik semmilyen formában nem beszélik a hivatalos nyelvet.

A honi és nemzetközi liberálisok gyakorta szeretnek Orbán Viktor miniszterelnök azon mondatán élcelődni, hogy "Magyarország nem lesz bevándorlóország". Cinikusan legyintenek, hogyan is válhatnánk azzá, gondolják, miközben észre sem veszik, hogy néhány évtizednyi, liberális káoszpolitikával megfűszerezett intenzív willkommenskultur valójában nemcsak megbontani képes egy nemzet társadalmi szövetét, hanem azt darabokra is tudja szakítani. 

Az angliai Birmingham városa erre kitűnő példa.

Amíg Anglia-szerte az iszlám vallásúak átlagos területi megoszlása 5 százalék körülire taksálható, addig a korábban az angol ipari forradalom gépházaként számontartott városban ez körülbelül 25 százalék. Magyarán minden negyedik birminghami muzulmán, amely magyarázatot ad arra a kérdésre is, hogy miért van több mint 160 mecset a városban. Persze emellett jószerivel előfordulnak hindu és szikh vallású emberek is. Ráadásul a multikulti jegyében több mint 150 országból érkeztek bevándorlók a városba, amely tökéletesen hozzájárult a párhuzamos társadalmak kialakulásához.

Új rovattal jelentkezik a 888.hu! A Fehér Férfi című rovatunkban olyan híreket, elemzéseket, beszámolókat olvashattok, amelyek kifejezetten a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetéséről, kulturális kiszorításáról vagy szándékos megalázástatásáról számolnak be. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az iszlám, a genderizmus, a feminizmus, a faji és nemi kvóták által a többségi, nyugati társadalomra és civilizációra gyakorolt hatásainak veszélyére.

Ennek ékes példája volt az, amikor június 15-én véget ért az iszlám világban ünnepelt ramadán (böjti időszak), melyet az Eid al-Fitr (a böjt megtörésének ünnepe) követett. Ezt természetesen az angliai muszlimok városában, Birminghamben is megünnepelték. A rendezvény keretében 140 ezer (!) muszlim árasztotta el a helyi parkot. 

Mindeközben el fognak tűnni a fehérek.

Ugyanis a 2011-es népszámlálás szerint a birminghami lakosok 42,1 százaléka vallotta magát színes bőrűnek. Kutatók szerint amennyiben a tízévenkénti, nagyjából 12 százalékos kisebbségi növekedés megmarad – erre minden esély adott, főként a magasabb termékenységi ráta miatt –, akkor 2021-re többségbe fognak kerülni a fehér britekhez képest.

Ráadásul az etnikai kisebbséghez tartozók népességnövekedése a munkanélküliség átlagon felüli robbanását is maga után vonta – ez érthető, hiszen példának okáért a pakisztáni és bangladesi bevándorlók körében a legalacsonyabb az alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezők aránya. Mi több, legalább 50 ezerre tehető azon birminghamiek száma, akik egyáltalán nem beszélnek angolul, amely természetesen teljesen lehetetlenné teszi a beilleszkedésüket.

Mondani sem kell, hosszú távon ez lényegében a tősgyökeres angolok olyan szintű megritkulását fogja eredményezni, hogy gyakorlatilag Birmingham egy pszeudoangol várossá fog átalakulni – csakúgy, mint London. Ahol a multikulti már nem az jelenti, hogy létezik egy kínai negyed, hanem azt, hogy

  • a fővárosnak vallásgyakorló muzulmán a polgármestere van – aki gond nélkül részt vett olyan rendezvényen korábban, ahol csak szeparált bejáraton érkezhettek meg a nők –;
  • az ember egyes kerületekben csak elvétve hall angol szót;
  • a mai napig működő saría bíróságok funkcionálnak;
  • az ember rendszeresen hall olyan gyűlöletbeszédet, amely a demokráciát az iszlámmal akarja helyettesíteni;
  • és az olyan aktivistákról szólnak a híradások, akik, ha a szólásszabadság jogán kritizálni merik az iszlámot, börtönbe kerülnek.

Tehát nagyjából ezt jelenti, ha egy ország bevándorlóországgá válik. És ebből az állapotból már nincs visszaút. Magyarország és a nemzeti kormány ezt kerülte ki eddig, és azon dolgozik, hogy ez így is maradjon. Hiába fáj ez a honi és nemzetközi progresszíveknek, haladóknak.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

kétharmad

Az Országgyűlés elnöke szombaton Zalaegerszegen, a megyei önkormányzat díszközgyűlésén mondott beszédet, melyben elmondta, hogy nem szabad hagyni azt, hogy a magyar társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják és politikai kisebbségbe szorítsák.

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

amerika, london, párizs

A dán legfelsőbb bíróság szerint Wenceslas Twagirayezut nyugodtan ki lehet utasítani és vissza lehet szállítani Ruandába, ahol 1994-ben részt vett a népirtásban.

Ukrajna mondvacsinált problémákkal uszít Magyarország ellen

Grezsa István kormánybiztos szerint Kijev mondvacsinált problémákat fedez fel hirtelen, szerinte a kettős állampolgárság is ilyen, ennek büntethetősége kapcsán fenyegetőzik most Klimkin ukrán külügyminiszter.

Tovább aprózódik a bukott Jobbik

Nem mondott nemet a Soros-Sargentini-jelentésre a kamunéppárt, ezt pedig nem vette be a Jobbik zuglói szervezetének gyomra: feloszlottak, és utoljára még egy kőkemény kritikát is megfogalmaztak a párt irányába.

Gyurcsány nagy kormánybuktatása vidéken is kifulladt

Szegeden is épp olyan sikeres volt a nagy kormánybuktató akciója Gyurcsány Ferencnek, mint Budapesten. Azaz még idő előtt kifulladt.

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

amerika, london, párizs

Johann Gudenus, az osztrák Szabadságpárt, az FPÖ frakcióvezetője, az Osztrák-Magyar Barátságot ápoló bizottság elnöke elmondta, hogy el kellene ismerni a magyarországi folyamatokat. Kifejtette, hogy határozottan elítélik a Soros-Sargentini-jelentést és az Európai Parlament által alkalmazott eljárást.

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére