Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
fehér férfi
 
 
 
 

Ez a bevándorlóországok sorsa: egy fehér no-go zóna felemelkedése

2018. június 29. 15:13

A szigetországi Birmingham városában néhány év múlva csupán etnikai kisebbségként fog szerepelni az angol, tősgyökeres fehér lakosság, miközben nagyjából 50 ezerre tehető azon lakók száma, akik semmilyen formában nem beszélik a hivatalos nyelvet.

A honi és nemzetközi liberálisok gyakorta szeretnek Orbán Viktor miniszterelnök azon mondatán élcelődni, hogy "Magyarország nem lesz bevándorlóország". Cinikusan legyintenek, hogyan is válhatnánk azzá, gondolják, miközben észre sem veszik, hogy néhány évtizednyi, liberális káoszpolitikával megfűszerezett intenzív willkommenskultur valójában nemcsak megbontani képes egy nemzet társadalmi szövetét, hanem azt darabokra is tudja szakítani. 

Az angliai Birmingham városa erre kitűnő példa.

Amíg Anglia-szerte az iszlám vallásúak átlagos területi megoszlása 5 százalék körülire taksálható, addig a korábban az angol ipari forradalom gépházaként számontartott városban ez körülbelül 25 százalék. Magyarán minden negyedik birminghami muzulmán, amely magyarázatot ad arra a kérdésre is, hogy miért van több mint 160 mecset a városban. Persze emellett jószerivel előfordulnak hindu és szikh vallású emberek is. Ráadásul a multikulti jegyében több mint 150 országból érkeztek bevándorlók a városba, amely tökéletesen hozzájárult a párhuzamos társadalmak kialakulásához.

Új rovattal jelentkezik a 888.hu! A Fehér Férfi című rovatunkban olyan híreket, elemzéseket, beszámolókat olvashattok, amelyek kifejezetten a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetéséről, kulturális kiszorításáról vagy szándékos megalázástatásáról számolnak be. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az iszlám, a genderizmus, a feminizmus, a faji és nemi kvóták által a többségi, nyugati társadalomra és civilizációra gyakorolt hatásainak veszélyére.

Ennek ékes példája volt az, amikor június 15-én véget ért az iszlám világban ünnepelt ramadán (böjti időszak), melyet az Eid al-Fitr (a böjt megtörésének ünnepe) követett. Ezt természetesen az angliai muszlimok városában, Birminghamben is megünnepelték. A rendezvény keretében 140 ezer (!) muszlim árasztotta el a helyi parkot. 

Mindeközben el fognak tűnni a fehérek.

Ugyanis a 2011-es népszámlálás szerint a birminghami lakosok 42,1 százaléka vallotta magát színes bőrűnek. Kutatók szerint amennyiben a tízévenkénti, nagyjából 12 százalékos kisebbségi növekedés megmarad – erre minden esély adott, főként a magasabb termékenységi ráta miatt –, akkor 2021-re többségbe fognak kerülni a fehér britekhez képest.

Ráadásul az etnikai kisebbséghez tartozók népességnövekedése a munkanélküliség átlagon felüli robbanását is maga után vonta – ez érthető, hiszen példának okáért a pakisztáni és bangladesi bevándorlók körében a legalacsonyabb az alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezők aránya. Mi több, legalább 50 ezerre tehető azon birminghamiek száma, akik egyáltalán nem beszélnek angolul, amely természetesen teljesen lehetetlenné teszi a beilleszkedésüket.

Mondani sem kell, hosszú távon ez lényegében a tősgyökeres angolok olyan szintű megritkulását fogja eredményezni, hogy gyakorlatilag Birmingham egy pszeudoangol várossá fog átalakulni – csakúgy, mint London. Ahol a multikulti már nem az jelenti, hogy létezik egy kínai negyed, hanem azt, hogy

  • a fővárosnak vallásgyakorló muzulmán a polgármestere van – aki gond nélkül részt vett olyan rendezvényen korábban, ahol csak szeparált bejáraton érkezhettek meg a nők –;
  • az ember egyes kerületekben csak elvétve hall angol szót;
  • a mai napig működő saría bíróságok funkcionálnak;
  • az ember rendszeresen hall olyan gyűlöletbeszédet, amely a demokráciát az iszlámmal akarja helyettesíteni;
  • és az olyan aktivistákról szólnak a híradások, akik, ha a szólásszabadság jogán kritizálni merik az iszlámot, börtönbe kerülnek.

Tehát nagyjából ezt jelenti, ha egy ország bevándorlóországgá válik. És ebből az állapotból már nincs visszaút. Magyarország és a nemzeti kormány ezt kerülte ki eddig, és azon dolgozik, hogy ez így is maradjon. Hiába fáj ez a honi és nemzetközi progresszíveknek, haladóknak.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Soros-szervezet akarta megtorpedózni Orbán Viktor izraeli látogatását

Soros-szervezet akarta megtorpedózni Orbán Viktor izraeli látogatását

kétharmad

Azt akarta elérni az Amnesty International (AI), hogy mondja le a jeruzsálemi Jad Vashem Intézet Orbán ottani látogatását, többek között azért, amiért kampányában "antiszemita" hangokat megütő módon szerepeltette Soros Györgyöt. Csakhogy az AI-t a magyar származású tőzsdespekuláns is pénzeli.

Holland külügyminiszter: nem léteznek békés, multikulturális társadalmak

Holland külügyminiszter: nem léteznek békés, multikulturális társadalmak

amerika, london, párizs

Egy kiszivárgott videófelvételen beszél arról a holland külügyminiszter, Stef Blok, hogy békés multikulturális társadalmak sehol nincsenek a világon, és az Európai Unió migránskvótáját is kritikával illette.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Erről fog szólni a mai nap!

Brüsszelnek nagyon nincs ínyére, hogy Magyarország nem akar bevándorlóország lenni

Brüsszelnek nagyon nincs ínyére, hogy Magyarország nem akar bevándorlóország lenni

kétharmad

Újabb kötelezettségszegési eljárás indulhat csütörtökön Magyarország ellen.

Így értékelte Donald Trump a helsinki csúcstalálkozót

Nagy eredményekre számít a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Helsinkiben tartott csúcstalálkozója után az amerikai elnök.

Boris Johnson: "még van idő megmenteni a Brexitet"

Boris Johnson: "még van idő megmenteni a Brexitet"

amerika, london, párizs

Boris Johnson volt brit külügyminiszter szerint "még van idő a Brexit megmentésére", de erre a brit kormány által minap kidolgozott stratégia nem alkalmas.

Marx bíboros annyira aggódik a migránsokért, hogy Seehofer pártját bírálja

Marx bíboros annyira aggódik a migránsokért, hogy Seehofer pártját bírálja

amerika, london, párizs

Az egyházi méltóságot aggodalommal tölti el, hogy a társadalom szóhasználata is egyre radikálisabb, és a határoknál megjelenő, menekülő emberek olyan színben tűnnek fel, mintha a németek jólétét fenyegetnék, amitől meg kell magukat védeniük. A bíborost hidegen hagyja, hogy amúgy a fenyegetés valós.

Túl fehérek a brit gyerekkönyvek

Túl fehérek a brit gyerekkönyvek

amerika, london, párizs

Egy friss jelentés szerint rosszak a jelenlegi brit gyerekkönyvek, ugyanis többségében fehér gyerekek szerepelnek benne és több feketét, valamint egyéb kisebbségit kellene bennük szerepeltetni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére