Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
fehér férfi
 
 
 
 

Ez a bevándorlóországok sorsa: egy fehér no-go zóna felemelkedése

2018. június 29. 15:13

A szigetországi Birmingham városában néhány év múlva csupán etnikai kisebbségként fog szerepelni az angol, tősgyökeres fehér lakosság, miközben nagyjából 50 ezerre tehető azon lakók száma, akik semmilyen formában nem beszélik a hivatalos nyelvet.

A honi és nemzetközi liberálisok gyakorta szeretnek Orbán Viktor miniszterelnök azon mondatán élcelődni, hogy "Magyarország nem lesz bevándorlóország". Cinikusan legyintenek, hogyan is válhatnánk azzá, gondolják, miközben észre sem veszik, hogy néhány évtizednyi, liberális káoszpolitikával megfűszerezett intenzív willkommenskultur valójában nemcsak megbontani képes egy nemzet társadalmi szövetét, hanem azt darabokra is tudja szakítani. 

Az angliai Birmingham városa erre kitűnő példa.

Amíg Anglia-szerte az iszlám vallásúak átlagos területi megoszlása 5 százalék körülire taksálható, addig a korábban az angol ipari forradalom gépházaként számontartott városban ez körülbelül 25 százalék. Magyarán minden negyedik birminghami muzulmán, amely magyarázatot ad arra a kérdésre is, hogy miért van több mint 160 mecset a városban. Persze emellett jószerivel előfordulnak hindu és szikh vallású emberek is. Ráadásul a multikulti jegyében több mint 150 országból érkeztek bevándorlók a városba, amely tökéletesen hozzájárult a párhuzamos társadalmak kialakulásához.

Új rovattal jelentkezik a 888.hu! A Fehér Férfi című rovatunkban olyan híreket, elemzéseket, beszámolókat olvashattok, amelyek kifejezetten a fehér, középosztálybeli, keresztény kultúrával megáldott – többségében férfiemberek – hátrányos megkülönböztetéséről, kulturális kiszorításáról vagy szándékos megalázástatásáról számolnak be. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet az iszlám, a genderizmus, a feminizmus, a faji és nemi kvóták által a többségi, nyugati társadalomra és civilizációra gyakorolt hatásainak veszélyére.

Ennek ékes példája volt az, amikor június 15-én véget ért az iszlám világban ünnepelt ramadán (böjti időszak), melyet az Eid al-Fitr (a böjt megtörésének ünnepe) követett. Ezt természetesen az angliai muszlimok városában, Birminghamben is megünnepelték. A rendezvény keretében 140 ezer (!) muszlim árasztotta el a helyi parkot. 

Mindeközben el fognak tűnni a fehérek.

Ugyanis a 2011-es népszámlálás szerint a birminghami lakosok 42,1 százaléka vallotta magát színes bőrűnek. Kutatók szerint amennyiben a tízévenkénti, nagyjából 12 százalékos kisebbségi növekedés megmarad – erre minden esély adott, főként a magasabb termékenységi ráta miatt –, akkor 2021-re többségbe fognak kerülni a fehér britekhez képest.

Ráadásul az etnikai kisebbséghez tartozók népességnövekedése a munkanélküliség átlagon felüli robbanását is maga után vonta – ez érthető, hiszen példának okáért a pakisztáni és bangladesi bevándorlók körében a legalacsonyabb az alapfokú iskolai végzettséggel rendelkezők aránya. Mi több, legalább 50 ezerre tehető azon birminghamiek száma, akik egyáltalán nem beszélnek angolul, amely természetesen teljesen lehetetlenné teszi a beilleszkedésüket.

Mondani sem kell, hosszú távon ez lényegében a tősgyökeres angolok olyan szintű megritkulását fogja eredményezni, hogy gyakorlatilag Birmingham egy pszeudoangol várossá fog átalakulni – csakúgy, mint London. Ahol a multikulti már nem az jelenti, hogy létezik egy kínai negyed, hanem azt, hogy

  • a fővárosnak vallásgyakorló muzulmán a polgármestere van – aki gond nélkül részt vett olyan rendezvényen korábban, ahol csak szeparált bejáraton érkezhettek meg a nők –;
  • az ember egyes kerületekben csak elvétve hall angol szót;
  • a mai napig működő saría bíróságok funkcionálnak;
  • az ember rendszeresen hall olyan gyűlöletbeszédet, amely a demokráciát az iszlámmal akarja helyettesíteni;
  • és az olyan aktivistákról szólnak a híradások, akik, ha a szólásszabadság jogán kritizálni merik az iszlámot, börtönbe kerülnek.

Tehát nagyjából ezt jelenti, ha egy ország bevándorlóországgá válik. És ebből az állapotból már nincs visszaút. Magyarország és a nemzeti kormány ezt kerülte ki eddig, és azon dolgozik, hogy ez így is maradjon. Hiába fáj ez a honi és nemzetközi progresszíveknek, haladóknak.

OLVASTAD MÁR?

fehér férfi
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Megfenyegetted a Facebookot? Tudnak róla és talán már rajta is vagy a listájukon

Megfenyegetted a Facebookot? Tudnak róla és talán már rajta is vagy a listájukon

century-on

A Facebook követi és listázza azokat a felhasználókat, akiket "kockázatosnak" ítél, különös tekintettel azokra, akik a cég valamely dolgozóját, vezetőjét fenyegették meg.

Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon

Rendkívüli állapotot hirdet ki Trump, hogy megépülhessen a fal a mexikói határon

amerika, london, párizs

Rendkívüli állapotot hirdet ki Donald Trump amerikai elnök annak érdekében, hogy a kongresszus megkerülésével előteremthesse a mexikói határra ígért fal megépítéséhez szükséges pénzösszeget.

Így sivalkodtak a bevándorláspártiak a magyar gyermekekről szóló akcióterv miatt

Így sivalkodtak a bevándorláspártiak a magyar gyermekekről szóló akcióterv miatt

kétharmad

Szülesztő program, fércmű, szemétség, asszonyhitel - ilyen szavakkal illették az ellenzékiek a kormány által meghirdetett hétpontos családvédelmi akciótervet.

A bevándorlókat választaná az osztrák baloldal az emberek biztonsága helyett

A bevándorlókat választaná az osztrák baloldal az emberek biztonsága helyett

amerika, london, párizs

Herbert Kickl belügyminiszter biztonságpolitikai okokból módosítaná az osztrák alkotmányt, ám ehhez az ellenzéki képviselők szavazataira is szüksége lenne. A szocialisták és a liberálisok azonban egyelőre nem támogatják a szigorításokat.

Köves Slomó szerint nincs erkölcsi alapja a Jobbikkal való szövetségkötésnek

Köves Slomó szerint nincs erkölcsi alapja a Jobbikkal való szövetségkötésnek

kétharmad

Karácsony Gergelynek a zsidók listázását mentegető kijelentése után most nem az a kérdés, hogy bocsánatot kért vagy sem, hanem az a kérdés, hogy megvan-e az az erkölcsi alap, hogy együtt induljanak egy választáson vagy nincs - mondta Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbija az Echo TV G. Fodor Gábor által vezetett "A nyolcas" című műsorában.

Nem fogadná vissza a brit kormány a dzsihadista feleségnek állt bevándorlót

A 19 éves Shamima Begum csatlakozott az Iszlám Államhoz, de most, hogy a terrorszervezet szétesőben van, már visszatérne Nagy-Britanniába. A szigetország erről hallani sem akar.

A végső csata előtt az ISIS-feleségek el akarták hagyni a csatamezőt, de a terroristák ezt nem engedték

A dzsihadisták feleségei megpróbáltak elmenekülni a végső csata elől, ám a jelentések szerint a terroristák egy része ezt nem engedte, sőt megölték saját feleségeiket.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére