Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Európának több Orbánra van szüksége

2018. április 9. 22:58

BERLIN, 22:58

Ezek a "buta" magyarok nem akarják elfogadni azt, amit a brüsszeli elit diktál – írta Michael Paulwitz a magyar választásokról szóló véleménycikkében, amely a Junge Freiheiton jelent meg.

A vasárnapi magyarországi országgyűlési választásokon magas részvételi arány mellett is kétharmadot tudott szerezni a Fidesz, pedig sokan az Orbán-rendszer végét jósolták.

A baloldali ellenzék szétesett. A szocialistákat – akik a volt kommunista párt örökségét vitték tovább – utolérte az Európára jellemző trend. Népszerűségük az évek alatt folyamatosan csökkent, de még sikerült 10 százalék körül teljesíteniük.

A legnagyobb ellenzéki párt, a Jobbik megpróbált behúzódni a szélsőjobbról középre, de ez nem hozott nekik semmit a konyhára, alig tudták megtartani az addig elért eredményüket.

Ahelyett, hogy azon elmélkednénk, hogy a magyar szavazók egy szuverén demokratikus választáson miért döntöttek úgy ahogy, és elfogadnánk az eredményt, néhány másképp gondolkodó EU-s vezető inkább kelti a pánikot.

Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter azt sürgette, hogy Németországnak, Franciaországnak, továbbá minden, ezidáig „közönyös” országnak az európai egyezmények szerint fel kell lépnie a magyar „értéktumorral” szemben. Szerinte nem szabad teret engedni a nacionalizmusnak és az unió által lerakott alapokat kell követni, amit szerinte most Magyarország veszélyeztet és fél, hogy más országok is követni fogják a példáját.

Juncker országából osztják az észt, pedig őket senki sem választotta meg. Légkondicionált üvegpalotájukban ülve mondják meg, mit kell tenni, miközben egy multikulti, amorf, fogyasztói tömegtársadalmat állítanak elő.

Orbán az mondta, hogy az EU nem Brüsszelben van, hanem a nemzetek fővárosaiban. Ez az elképzelés sokkal jobban hasonlít az unió azon értékeihez, amiket alapításakor meghatároztak, ellentétben az olyan centralista ideológusok elképzeléseivel, mint Asselborn. Ezt nemcsak a magyarok látják így, hanem a többi közép-európai ország is, sőt Ausztria is, valamint nyugaton is egyre több a kritikus hang. Ott, ahol nem igazán voltak hajlandóak gratulálni Orbánnak a győzelemhez.

Ahelyett, hogy az Orbán-kormány deficitjeiről beszélnénk, az EU-nak azon kellene elgondolkodnia, hogy a magyarok miért választották újra a miniszterelnöküket. Nem azért, mert hülyék és felvilágosításra lenne szükségük az "uniós tanárok" részéről. Olyan tanároktól, mint Merkel vagy Juncker, akik a követendő modell megjelenítői, annak ellenére, hogy notórius hazudozók, törvényszegők és a maguk módján cenzúrakirályok.

Az iszlamizáció, a tömeges migráció, a nyitott határok politikája, az EU centralizációja, és a nemzetállamok aláásása nem olyan állítólagos problémák, mint ahogy azt Asselborn vagy Merkel előadja. A magyar állampolgárok el tudják dönteni, hogy olyan országban szeretnének élni, mint Franciaország vagy Németország, amelyek ajtajai nyitva állnak a migránsok előtt, vagy más körülményeket szeretnének.

Asselborn, Juncker és Merkel az EU szellemi vezetői és nem a magyarok, az osztrákok vagy a közép-, kelet- és észak-európaiak, akik meg akarják védeni a határaikat, a szuverenitásukat és a nemzeti érdekeiket a szupranacionális ideológiai előírásokkal szemben. Brüsszelen, Berlinen és Wagenburgon kívül Európa orbanizációja valós reformlehetőségnek tűnik. Európának több Orbánra és kevesebb Asselbornra van szüksége.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére