Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 
 
 
 

Európai értelemben vett omerta

Olvasói vélemény | szerző: Exe Géza

2019. március 8. 16:15

3 pontos ultimátumot kapott a Fidesz Manfred Webertől, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetőjétől. Az ultimátum szerint a Fidesznek

  • azonnal abba kell hagynia a brüsszeli migrációs politikát kritizáló kampányt,
  • bocsánatot kell kérnie a kampányért az EPP frakciótól (és persze az alkoholista Junckertől),
  • vissza kell állítania azt a kivételezett helyzetet, amit a CEU, George Soros janicsárképzője a Gyurcsány-kormánytól kapott 2005-ben.

Ha nem, akkor jajj a Fidesznek a Néppártban! Persze szigorúan kompromisszumosan jajj neki. Merthogy a fentieket „kompromisszumos javaslatnak" nevezi az uniós politikában beszélt liberális újbeszél nyelv.

De nézzük, mi is a baj a Fidesszel! A casus belli az új kormányzati kampány, amely 7 pontban támadja az Európai Bizottság és az Európai Parlament bevándorláspárti többsége által antidemokratikusan, az európai emberek megkérdezése nélkül Európára kényszerített migrációs politikát:

  1. Kötelező betelepítési kvótát akarnak ráerőltetni az uniós tagállamokra.
  2. El akarják venni a tagországok szuverén jogát, hogy saját hatáskörben védhessék saját határaikat.
  3. Migránsvízumot akarnak bevezetni, amellyel a migránsok már azelőtt beutazhatnának az EU területére, hogy elbírálták volna a menekültkérelmüket.
  4. Forrásokat akarnak elvonni a tagállamoktól, hogy azokat a migrációt támogató, Soros-féle álcivil szervezeteknek adják.
  5. Uniós adófizetők pénzével feltöltött, névtelen bankkártyákat adnak a migránsoknak, amivel megszegnek minden, de minden pénzmosásellenes uniós törvényt.
  6. Nemhogy nem akarják megállítani migrációt, de kifejezetten olyan programokat akarnak indítani, ami ösztönzi az uniót célzó népvándorlást.
  7. Pénzbüntetéssel akarják sújtani azokat a tagországokat, amelyek elutasítják az Európára erőszakolt migrációt.

Az Európai Bizottság a kampány állításait visszautasította, hazugságnak, összeesküvés-elméletnek minősítette. Különösebben mélyen vagy precízen nem mentek bele a cáfolatba, közölték, hogy semmi sem igaz. De míg az aprólékos cáfolattal nem igazán erőltették meg magukat, annál szorgosabbak voltak a magyar kormány és Orbán Viktor miniszterelnök lesújtó, becsmérlő minősítésében. Válaszul a magyar kormány 8 oldalban, tételesen hivatkozta azokat a nyilatkozatokat, határozatokat és folyamatban lévő ügyeket, amelyek alátámasztják a kampány hét állítását.

Össze lehet hasonlítani a két érvrendszert. Az egyik oldalról a közelebbről meg nem határozott európai értékek sérelme miatt folytatott hisztéria és személyeskedés, a másik oldalról a bizonyítékok, nyilatkozatok, dokumentumok, nagyon is aggasztó jelenségek adatolt, forrásokkal alátámasztott listája – amire viszont nincs semmiféle tételes válasz.

Eljutottunk oda, hogy az Európát vezető politikai szervezet és a körülötte lebzselő, Európát eláruló politikai elit nyíltan telehazudja az európai közvéleményt, letagadja a saját javaslatait és intézkedéseit, amelyek egyébként megfelelő kutakodás után bárki számára elérhetők, elolvashatók és ellenőrizhetők az interneten.

Közlik például, hogy ők még véletlenül sem akarnak egyetlen tagállamot se megbüntetni azért, mert nem fogad be migránsokat, csupán kötelező pénzügyi szolidaritást akarnak előírni azoknak az országoknak, amelyek nem akarnak befogadni kiskorú arab agysebészeket. A legutóbbi javaslat szerint migránsonként 6 év alatt 450 000 eurót, azaz 140 millió forintot kellene fizetnünk ebbe a „szolidaritási" alapba. Ha csak arról az 1294 ránk erőszakolt migránsról beszélünk, akiket legelőször kellett volna befogadnunk, már az is több mint 180 milliárd forint. Nem aprópénz. Nem önként, hanem kötelezően. És az csak a legelső hullám lett volna. Ezt szolidaritásnak nevezni cinikus és aljas bűvészkedés a szavakkal, a liberális újbeszél mögé bújtatott diktátum.

(Megjegyzés: bár akkoriban azt hazudták itthon és külföldön a magyaroknak, hogy az 1294 a végső szám, ennél többet nem is kellene befogadnunk, azóta már 10 518 hazánkra kényszerítendő migránsnál tart az uniós elmebaj, aminek az elutasítása könnyű 1500 milliárd forintba kerülne magyar adófizetőknek, ennyivel csökkennének a hazánknak járó uniós források. Ha ez nem büntetés, akkor holnaptól a gyorshajtásért kiszabott bírságot is gyorsforgalmi nagydíjnak kell nevezni.)

De summázva a történetet: a fenti hét intézkedésről vajon honnan tudna a magyar és az európai közvélemény, ha a Fidesz nem kezd el kampányolni róla? Nem tudok olyan uniós kezdeményezésről, ahol bármilyen módon is megvitatták volna mindezt az uniós adófizetőkkel, bárhogy is kikérték volna kontinenst célzó, tömeges migrációról a véleményüket.

Úgy néz ki, sikerült Európa tetejére ültetni egy olyan politikai osztályt, egy olyan antidemokratikus „liberális" szektát, amely eldöntötte, hogy lezárja az európai népképviseleti demokráciák történetét, és átveszi a hatalmat a komoly döntésekhez úgyis ostoba, a megfelelően progresszív perspektívát és narratívát felfogni is képtelen európaiak fölött. És mivel szerintük az európaiak úgyis hülyék a fontos kérdésekhez, ezért inkább nem is osztják meg velük, hogy milyen problémát hogyan akarnak kezelni. Épp elég, ha a kedves polgárok majd akkor szembesülnek a döntésekkel, amikor azok már törvényi kötelezettséget rónak rájuk. Nem igaz?

S ha nem tetszik nekik, hát majd jól le lesznek nácizva, vagy gyűlöletbeszédnek fogják minősíteni a véleményüket, vagy kimegy hozzájuk a rendőrség, hogy számonkérje, mit mertek kiírni a Twitterre, esetleg kirúgják őket az állásukból, vagy akár kirúgják őket az önkormányzati bérlakásukból is, és akkor majd jól megtanulják, hogy hol lakik korunk liberálisainak hipertoleráns kutyaúristene.

Ez az Európát eláruló liberális szekta gyakorlatilag bevezette az omertát, a hallgatás törvényét az uniós politikában. Most pedig ezt az omertát megszegő, az európai emberek biztonságát, életmódját, kultúráját fenyegető terveket és összefüggéseket nyilvánosságra hozó Fideszt próbálják likvidálni a néppártból.

Ahogy azt az omerta előírja.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

Nyugaton nagyobb eséllyel radikalizálódnak a muszlimok

amerika, london, párizs

A Nyugaton - Nyugat-Európában és Észak-Amerikában - született muszlimok nagyobb fogékonyságot mutatnak a szélsőséges iszlám iránt, mint azok, akik például a Közel-Keleten vagy Afrikában születtek - állítja egy tanulmány, amelyet a svédországi Uppsalai Egyetemen készítettek.

Teljes fejetlenség uralkodik a német integrációs törekvések terén

Egyre több kritika éri a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóságot (BAMF).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

Az MLSZ vezetősége előbújhatna a csigaházából és körülnézhetne egy kicsit

hajrá, magyarok!

Egészen elképesztő az, ahogy Magyarországon elherdáljuk a tehetséges labdarúgóinkat.

Összeomlás

Összeomlás

piszkostizenkettő

A szélsőbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendőr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmiről, hiszen szexmániás.

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

Everything you need to know about the conflict between Fidesz and the European People's Party

amerika, london, párizs

On Wednesday, the European People's Party (EPP) held a meeting regarding the membership of its fourth strongest member party, Fidesz. The importance of this conference was paramount, considering the date of the elections to the European Parliament is closing in.

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

Orbán lázba hozta szerdán Európát, ezzel lenyomva a Brexit kapcsán Theresa Mayt

kétharmad

Hiába kavarta fel az álló vizet Európa egyik legnagyobb gazdasági és katonai ereje, Nagy-Britannia szerdán azzal, hogy Theresa May brit miniszterelnök halasztást kért az unióból való kilépésre, a Google Trends keresési adatokat elemző programja szerint Európa számos meghatározó országában sokkal többen érdeklődtek a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor küzdelme iránt, melyet az Európai Néppárt bevándorláspárti szárnya ellen vívott.

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

kétharmad

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére