Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Európában terjeszkedne a Breitbart

2016. augusztus 28. 18:28

Stephen Bannon a Breitbart alapítója és vezetője 2016 augusztusában Donald Trump kampányfőnöke lett. A kampány után azt tervezi, hogy London után a kontinensen is működtetni fogja a polkorrektnek nem épp nevezhető Breitbart európai megfelelőjét. Az első célpont Franciaország lehet.

Bannon jelenleg Trump kampányfőnöke és a Breitbart News vezérigazgatója. A Breitbart komoly népszerűségre tett szert az USA-ban 2007-es megalapítása óta. A liberális média szerint rendkívül vitatott írások jelennek meg a jobboldali hírportálon. Mindez nem véletlen, hiszen a Breitbart azzal a szándékkal indult, hogy lerántsa a leplet a "libsi" média hazugságairól és helyet adjon konzervatív, sokszor odamondogató véleménycikkeknek. A hírportál Donald Trump leplezetlen támogatója.

Stephen Bannon a Breitbart alapítója és vezetője.

A liberális média szerint a Breitbart hangos, dühös, populista és nacionalista felhangokkal van tele – azaz nagyon veszélyesnek ítélhetik meg, ha ennyi jelzőt használnak rá. Ennek ellenére naponta több millió olvasója van a hírportálnak.

Bannon rengeteg mocskos dolgot mond gyakorlatilag mindenkiről."

– mondta Hillary Clinton, a Breitbart egyik állandó céltáblája.

Bannon, a lap tulajdonosa most úgy tűnik, hogy Európába is elhozza a lapot – egészen pontosan a kontinensre, hiszen Londonban már működik az első európai Breitbart.

Európában sok országban körülnézünk."

– kerülte ki a pontos választ Alexander Marlow, a Breitbart főszerkesztője. Annyit elárult, hogy az egyik fő célpontjuk Brüsszel lenne.

A lap főleg Németországban és Franciaországban vethetné meg a lábát sikerrel, ahol a fokozott migráció és a liberális véleményterror miatt komoly igény lenne egy, a Breitbarthoz hasonló lapra. Mindkét országban közelednek a választások, így kézenfekvő lenne, ha a novemberi, amerikai elnökválasztás után szinte azonnal belépnének az európai sajtópiacra.

Elnézve, hogy a francia társadalom mennyire jobbra tolódott az elmúlt években, valóban komoly piaca lehet a Breitbartnak. A véleményújságírás egyre népszerűbb."

– mondta Arnaud Mercier a kommunikációtudomány professzora.

Mindezzel csak egy bökkenő van. A francia nacionalista olvasók nem fognak angol nyelven olvasni, ezért ha komolyan gondolják a terjeszkedést, akkor a franciául kell majd megjelentetni a lapot.

(Politico)

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kormányfőjelölt még sosem kampányolt a törvények felfüggesztésével Magyarországon

Kormányfőjelölt még sosem kampányolt a törvények felfüggesztésével Magyarországon

kinyílott a pitypang

Karácsony Gergely március 15-én azt ígérte meg a választóinak, hogy ha felhatalmazást kap a kormányzásra, akkor "törvényesség nélkül működne Magyarország". Videókon mutatjuk, hogy mit ígért Karácsony Gergely.

Elolvastuk a könyvet, amit Orbán Viktor ajánlott

Elolvastuk a könyvet, amit Orbán Viktor ajánlott

spring is coming

Európa furcsa halála - avagy a könyv, amely a magyar miniszterelnök érdeklődését is felkeltette.

Amit a jobbikos képviselő tett, az a választás rendje elleni bűncselekmény

Amit a jobbikos képviselő tett, az a választás rendje elleni bűncselekmény

spring is coming

Ezt Gulyás Gergely egy sajtótájékoztatón mondta a hétfőn napvilágra került kiskunhalasi hangfelvételről.

Brutális, ami az Iszlám Állam után maradt Moszulban

Brutális, ami az Iszlám Állam után maradt Moszulban

amerika, london, párizs

Lassan egy éve, hogy az iraki kormányerők visszafoglalták az Iszlám Állam korábbi bástyáját, azonban az igazi szörnyűségekre csak most került fény.

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Hadházy Ákos ellen

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek Hadházy Ákos ellen

spring is coming

A Fidesz hétfőn vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Hadházy Ákossal, az LMP társelnökével szemben - nyilatkozta a közmédiának Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A tömegben akart robbantani egy migráns Németországban

Elfogtak egy 20 éves szíriai migránst Hamburgban, aki a vád szerint iszlamista terrortámadást tervezett a városban.

Székesfehérváron akasztással fenyegetőző, ballib graffitikampány indult

Nem hullott terméketlen talajra a Soros György álcivil hálózata által terjesztett ellenzéki módszertani útmutatás, amely szerint minden eszköz megengedett a liberális politikai célok elérése érdekében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére