Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
bulvár
 
 
 
 

Ettől sem lesznek népszerűbbek a biztosítók: elmeorvosi vizsgálatra küldik a veronai tragédia gyászolóit

2018. február 23. 10:43

A buszbalesetben elhunyt diákok hozzátartozói elmondták, hogy nem hagyják őket békében gyászolni. A biztosítótársaság most éppen elmeorvosi vizsgálatnak vetné alá az érintett családtagokat.

Mire költené, ha egy nagyobb összegű kártérítést ítélnének meg önnek?” 

– ilyen és ehhez hasonló kérdéseket kaptak azok a szülők, akiknek kártérítést ítéltek meg azután, hogy a gyermekük életét vesztette a veronai tragédiában.

Fotó: AFP
A rokonok elfogadhatatlannak tartják, hogy elmeorvosi vizsgálatra küldik őket, és hogy ott ilyen megalázó kérdéseket kapnak.

Ez bőven túllépi a jó ízlés határát"

– fogalmazott egyikük.

A biztosító azért, hogy kiutalja a megítélt kártérítést, korábban pszichológiai szakvéleményt kért. Ezt a gyászolók az ügyvédjük által kiválasztott szakértővel csináltatták meg, majd csatolták a kártérítési igényükhöz annak benyújtásakor – írja a  Blikk.

A biztosítónak azonban ez nem felelt meg, emiatt elmeorvosi szakértőt rendelt ki. Természetesen próbálunk együttműködni, de az mindenkit felháborít, hogy sem a gyászunkra, de még a nehéz időszakot élő gyerekekre sincsenek tekintettel"

– mondta az egyik felháborodott hozzátartozó.

Fotó: AFP

A szülők nem tudják, miért vegzálja őket a biztosító, hiszen azt remélték, majd empatikusan kezelik őket és az ügyüket, ezt azonban egyelőre nem látják és azt sem tudják, mikor juthatnak hozzá a kártérítésükhöz.

Az olaszországi Verona közelében 2017. január 20-án éjjel szenvedett balesetet a Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulóinak busza. A szerencsétlenségben tizenheten meghaltak, huszonhatan megsérültek.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán: Európa megtelt

Orbán: Európa megtelt

spring is coming

Európa megtelt, amiből az következik, hogy a kontinens határait meg kell védeni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök kedden az Országházban újságírók előtt, miután tárgyalt Manfred Weberrel, az Európai Néppárt EP-frakciójának vezetőjével.

A valóság az, hogy az emberek tényleg jobban élnek

A baloldali narratíva legnagyobb ellenfele maga a realitás. Ismert, hogy 2010 előtt Magyarország minden szempontból sereghajtó volt Európában, itthon pedig a nettó bérek is alig érték el a nyugati átlagkeresetek negyedét. Az elvesztegetett baloldali 8 év bizonyítványát osztotta meg Szakács István a Facebookján, egy fizetési bizonylat formájában.

Ezt hallgatta el a libsi média: Abdul Mohamednek hívják a klubba belehajtó férfit

Ezt hallgatta el a libsi média: Abdul Mohamednek hívják a klubba belehajtó férfit

amerika, london, párizs

Két nappal ezelőtt egy férfi járművével nekihajtott egy nagy-britanniai szórakozóhelynek, nagy valószínűséggel azért, mert sérelmezte, hogy korábban kivezették a klubból. Az esetről a "mértékadó", "független" és "objektív" hírportálok úgy számoltak be, hogy az elkövető nevét nem hozták nyilvánosságra. Vajon miért?

Soros és szövetségesei megakadályozták az új szlovák kormány hivatalba lépését

A Soros György szövetségesének számító szlovák államfő, Andrej Kiska nem hajlandó kinevezni az új kormány tagjait.

Bíróság: Czeglédy előzetesben marad

Bíróság: Czeglédy előzetesben marad

spring is coming

A Szegedi Törvényszék jogerősen helybenhagyta a Czeglédy Csaba előzetes letartóztatásának elrendeléséről szóló nyomozási bírói döntést - tájékoztatta Szanka Ferenc, a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Orbán kiáll Nagy-Britannia szuverenitása mellett

Orbán Viktor miniszterelnök egy videóinterjúban határozottan kiállt az Egyesült Királyság függetlensége mellett. Szót ejtett azonban a migrációról is, amely Magyarország területi és etnikai függetlenségét veszélyezteti.

Több mint négyezer kitoloncolásra ítélt kiskorú szívódott fel Svédországban

Több mint négyezer kitoloncolásra ítélt kiskorú szívódott fel Svédországban

amerika, london, párizs

A svéd hatóságok nyilvántartása szerint 4492 kiskorú hollétéről semmilyen szinten sem tudnak azt követően, hogy a tudtukra adták, hivatalosan is megkezdték a kitoloncolásukat.

Javier Zanetti a 888-nak: a magyar foci jó úton halad

Javier Zanetti a 888-nak: a magyar foci jó úton halad

hajrá, magyarok!

Az olasz Internazionale legendás játékosa a Szent Pál Akadémiával való szerződéskötés miatt járt Budapesten, itt beszélgettünk vele.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére