Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Észak-Korea bekeményített

2017. augusztus 20. 16:58

PHENJAN, 16:58

Phenjan figyelmeztette az Egyesült Államokat, akár rosszul is járhat ha hétfőtől megkezdi az évente megrendezésre kerülő közös hadgyakorlatát Dél-Koreával. 

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az Egyesült Államok és Dél-Korea hétfőn kezd egy közös gyakorlatot, melyet minden évben megrendeznek. Az utóbbi hetekben a megszokottnál is jóval feszültebb viszony az Egyesült Államok, annak szövetségesek és a kommunista diktatúra között. 

A Phenjan és Washington közötti jelenlegi feszült helyzetben az Egyesült Államok ne öntsön olajat a tűzre azzal, hogy megtartja hétfőtől évi rendszeres közös hadgyakorlatát Dél-Koreával"

– adta ki a figyelmeztetést Észak-Korea. 

A hadgyakorlat célja hivatalosan az, hogy egy esetleges északi támadás esetén Dél-Korea meg tudja magát védeni. 

A közös hadgyakorlat a velünk szembeni ellenségesség legközvetlenebb kifejezése, és senki nem tudja garantálni, hogy a gyakorlatból nem lesznek valóságos harcok”

– áll az észak-koreai pártlap, a Rodong Szinmunnak a vasárnapi számában, mely megjegyzi, hogy Washington téved, ha azt hiszi, hogy majd úgy zajlik le egy háború a félszigeten, hogy az nem terjed át hozzá.

A dél-koreai-amerikai közös hadgyakorlattal párhuzamosan hétfőn Japánban folytatódik a közös amerikai-japán hadgyakorlat is.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Már meg is előzte az AfD a német szociáldemokratákat

Már meg is előzte az AfD a német szociáldemokratákat

amerika, london, párizs

Többen szavaznának Németországban a jobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) nevű pártra, mint a Német Szociáldemokrata Pártra (SPD) - mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!

Szijjártó: a luxemburgi külügyminiszter bevándorláspárti, ezért gyűlöli Magyarországot

Szijjártó: a luxemburgi külügyminiszter bevándorláspárti, ezért gyűlöli Magyarországot

spring is coming

A külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében közölte, hogy Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter gyűlöli Magyarországot, ő egy elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik.

Így hazudik szemtelenül Vona Gábor

Így hazudik szemtelenül Vona Gábor

spring is coming

Állítását a Mátrai Erőmű hivatalos levélben cáfolta.

Bulgária szerint is migránsválság van Európában

Bulgária szerint is migránsválság van Európában

amerika, london, párizs

Szigorú ellenőrzésre van szükség az Európai Unió (EU) külső határain - mondta Bojko Boriszov, az Európai Unió soros elnökségét ellátó Bulgária miniszterelnöke hétfőn Szófiában, miután megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Veled vagyunk! Hajrá, Erzsi, a csuszka!

Veled vagyunk! Hajrá, Erzsi, a csuszka!

kinyílott a pitypang

A jamaicai bobosok, Eddie, a sas vagy Erik, az angolna legendává meg hőssé válhattak. A téli olimpián most gyengén szereplő akrobatikus csősíelő, magyar származású, magyar színekben induló Elizabeth Swaney-re azonban most össztűz zúdul, pedig több okból kifolyólag ő is megérdemelné a más nemzetek sportolóinak kijáró tiszteletet és támogatást.

A franciaországi zsidó szervezetek kiakadtak, mert a migránsok miatt megnövekedett az antiszemitizmus

Több francia nagyváros peremkerületeiben a mindennapok részévé vált az antiszemitizmus, ami miatt az ott élő zsidók sokszor a költözés mellett döntenek - mutatott rá a franciaországi zsidó szervezeteket tömörítő Crif hétfőn.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére