Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
7:59
 
 
 
 

Este 7:59

2018. augusztus 1. 19:59

A nap legfontosabb hírei.
Belföld

A nap legfontosabb híre természetesen, hogy nem bitorolja tovább a Hír TV stúdióit Kálmán Olga és Csintalan Sándor. Ezzel véget ér a szégyen a korszaka, amikor az egykori patinás jobboldali, konzervatív televízió képernyőjén helyet kaptak balliberális megmondóemberek műsorvezetőként. Több műsor megszűnik: az Egyenesen, az Egyenesen Plusz, a Szamizdat és a Szabadfogás ezentúl lekerül a képernyőről. Az új tulajdonos, Nyerges Zsolt nem vesz részt a csatorna a napi munkájában, viszont kinevezte az új vezetést: Répásy Bálint lett a vezérigazgató, az általános vezérigazgató-helyettes Korda Judit lett, Liszkay Gábor tanácsadóként dolgozik a csatornánál, Mentes Katalin hírigazgató lett és Szikszai Péter a tartalomért felelős vezérigazgató-helyettes lesz. A tévétől távozik Lampé Ágnes és Teszári Nóra műsorvezető, valamint Bodacz Balázs műsorvezető is – néhány név az ismertebbek közül.

Már megvan, hogy ki váltja Kálmán Olgát: az Echo TV-től érkező Földi-Kovács Andrea.

Kocsis-Cake Olivio nácizva – a '30-as évek hangulatát emlegetve – szidta a magyar kormányt külföldi médiumokban. Az esetről mi is megkérdeztük a Párbeszéd politikusát, hogy pontosan mivel tudja alátámasztani az általa elmondottakat, ám eddig nem válaszolt kérdéseinkre, inkább lapít.

Habár nem tartozik a fontosabb hírek közé, inkább mókás, hogy Vona Gábor nagy bejelentést ígért a mai napra. Sokan a visszatérését várták hívei közül, ám nekik csalódniuk kellett. Vona csupán annyit jelentett be, hogy reklám- és PR-céget alapított Szolnokon.

Külföld

Mától tilos burkát hordani Dániában. Szerdán életbe lépett az a törvény, amely tiltja az arcot takaró ruhadarabok viseletét. A törvény megsértői akár 38 ezer forintnak megfelelő bírságot is kaphatnak.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

Évek óta azon dolgoznak Merkelék, hogy átvegyék a határőrizetet

amerika, london, párizs

A brüsszeli elit már évek óta arra készül, hogy ők mondják meg a nemzetállamoknak, ki léphet be Európába, így Magyarország területére is, és ki nem.

Elmarad az apokalipszis: közel a Brexit-megállapodás

Az EU bejelentette, hogy tud megoldást az észak-írországi határ kérdésére, vagyis arra a problémakörre, amely a leginkább foglalkoztatja a briteket a Brexit kapcsán. Eközben Theresa May brit miniszterelnök levelet írt az egyik legnagyobb német lapba, a Die Weltbe. A Brexit kérdése az uniós állam- és kormányfők ma kezdődő, informális találkozóján is szóba kerül.

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

Még a "toleráns" nyugat-európaiak sem viselik el a nők burkába kényszerítését

amerika, london, párizs

Nyugat-Európa mind több állama döbben rá talán túl későn, hogy a bevándorlással nemcsak az olcsó és képzetlen munkaerő áramlott be az országukba, hanem a migránsok magukkal hoztak olyan szokásokat is, amelyek az európai értékekkel összeegyeztethetetlenek. Ilyen például a nők hidzsábba és burkába kényszerítése, amely mind több EU-tagállamban lesz illegális. A Pew Research közvélemény-kutató cég arra volt kíváncsi, hogy ezek a lépések tükrözik-e a átlagemberek véleményét.

Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére