Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 
 
 
 

Este 7:59

2018. május 18. 19:59

Lássuk, mi is történt ma! 

Amiről először szót kell ejtenünk, az természetesen a negyedik Orbán-kormány minisztereinek kinevezése. A kinevezések átadása után a miniszterek letették esküjüket. Külön ki kell azonban emelni Orbán Viktor kormányfő beszédét, amelyben Magyarországról szólva leszögezte: most mi vagyunk Európa jövője.

A kormányfő hangsúlyozta, hogy ő egy egységnek látja a 2010 és 2030 közötti időszakot, nem pedig „négy évekre szabdaltan”. Hiszen, mint mondta, "egy országot csak úgy lehet vezetni, ha a tervek hosszú távra szólnak." A kormányfő hangsúlyozta, hogy olyan embereket kért fel miniszternek, akiknek közös szenvedélye Magyarország, akik azt gondolják, hogy a mi életünkben a legnagyobb dolog, hogy magyarnak születtünk. A beszédet Orbán Viktor a már ismert, Soli Deo Gloria (Egyedül Istené a Dicsőség) mondattal zárta le.

Szintén érdemes megemlíteni, hogy a Párbeszéd frakciója megszűnt, pedig még a valódi munka el sem kezdődött a Parlamentben. Bősz Anett jelentette be kilépését a frakcióból. Azzal indokolta döntését, hogy "sem a politikai szándék, sem a technikai erőforrások nincsenek meg a liberális értékek képviseletére.” Egy frakció alakításához öt képviselő kell, Bősz Anett döntésével azonban a Párbeszéd frakciója megszűntAz eredmény: a Párbeszéd képviselőinek így most 6 hónapig függetlenként kell dolgozniuk.

Végezetül pedig: nemcsak a baloldal, hanem az afelé kacsingató Jobbik is próbál valahogy talpra állni. Ungár Péter szerint a "néppártosodó" Jobbik tovább közeledhet a baloldalhoz,ez a folyamat pedig egy Jobbik és LMP közti stratégiai együttműködésben manifesztálódhat. Kérdés, hogy mennyire tervezhet előre a Jobbik, hiszen a párt korábbi alelnöke, Toroczkai László szerint már az is kérdéses, egyáltalán a bejutási küszöböt el tudja-e majd érni a Jobbik a következő választáson.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Salvini újabb Soros-hajónak tiltotta meg az olaszországi partra szállást

A Mediterranea nevű olasz civil szervezet hajója 49 migránssal a fedélzetén kedd reggel érkezett meg az olasz Lampedusa szigetéhez, de egyelőre a tengeren várakozik, miután az olasz hatóságok nem engedélyezték számára a kikötést. Ezzel egy időben az olasz belügyminiszter újabb rendelkezéssel szigorította a tengeri mentési műveleteket.

Szlovák elnökválasztás: ezért nem lelkes a felvidéki magyarság

A hétvégi szlovák elnökválasztáson a lehető legkisebb rossz helyzete állt elő eddig, de azt semmiképpen sem lehet állítani, hogy jó lenne a felvidéki magyaroknak az elnökválasztás eredménye.

Jogerős: kártérítést kap az olaszliszkai lincselő

Sokáig kérdéses volt, hogy az olaszliszkai lincselés elsőrendű vádlottja, H. Dezső részére kártérítésként megítélt ötmillió forint hova vándorol. A kártérítés jogerős lett, a bíróság pedig a törvények szerint Szögi Lajos családjának kell, hogy kiutalja ki a pénzt.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Erről szólhat a mai nap!

Bosszút ígér az Iszlám Állam

Bosszút ígér az Iszlám Állam

amerika, london, párizs

A dzsihadisták nem mennek el szó nélkül a múlt pénteki új-zélandi mészárlás mellett.

Nyolc éve tart már a szíriai háború és messze még a vége

Nyolc éve tart már a szíriai háború és messze még a vége

amerika, london, párizs

A Szíria területén nyolc éve zajló fegyveres harc eddig közel 400 ezer halottal és több milliárd dolláros anyagi károkozással járt. Jelenleg nem lehet megjósolni, hogy mikor érhet véget a háború, mivel Idlíb tartományt továbbra is a dzsihadisták tartják megszállás alatt.

Így rontja el a szórakozásomat az MLSZ

Így rontja el a szórakozásomat az MLSZ

hajrá, magyarok!

Kicsit rendhagyó módon folytatódik a Pörge szurkol sorozatunk, ez a rész nem korlátozódik egy adott meccsre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére