Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 
 
 
 

Este 7:59

2018. május 18. 19:59

Lássuk, mi is történt ma! 

Amiről először szót kell ejtenünk, az természetesen a negyedik Orbán-kormány minisztereinek kinevezése. A kinevezések átadása után a miniszterek letették esküjüket. Külön ki kell azonban emelni Orbán Viktor kormányfő beszédét, amelyben Magyarországról szólva leszögezte: most mi vagyunk Európa jövője.

A kormányfő hangsúlyozta, hogy ő egy egységnek látja a 2010 és 2030 közötti időszakot, nem pedig „négy évekre szabdaltan”. Hiszen, mint mondta, "egy országot csak úgy lehet vezetni, ha a tervek hosszú távra szólnak." A kormányfő hangsúlyozta, hogy olyan embereket kért fel miniszternek, akiknek közös szenvedélye Magyarország, akik azt gondolják, hogy a mi életünkben a legnagyobb dolog, hogy magyarnak születtünk. A beszédet Orbán Viktor a már ismert, Soli Deo Gloria (Egyedül Istené a Dicsőség) mondattal zárta le.

Szintén érdemes megemlíteni, hogy a Párbeszéd frakciója megszűnt, pedig még a valódi munka el sem kezdődött a Parlamentben. Bősz Anett jelentette be kilépését a frakcióból. Azzal indokolta döntését, hogy "sem a politikai szándék, sem a technikai erőforrások nincsenek meg a liberális értékek képviseletére.” Egy frakció alakításához öt képviselő kell, Bősz Anett döntésével azonban a Párbeszéd frakciója megszűntAz eredmény: a Párbeszéd képviselőinek így most 6 hónapig függetlenként kell dolgozniuk.

Végezetül pedig: nemcsak a baloldal, hanem az afelé kacsingató Jobbik is próbál valahogy talpra állni. Ungár Péter szerint a "néppártosodó" Jobbik tovább közeledhet a baloldalhoz,ez a folyamat pedig egy Jobbik és LMP közti stratégiai együttműködésben manifesztálódhat. Kérdés, hogy mennyire tervezhet előre a Jobbik, hiszen a párt korábbi alelnöke, Toroczkai László szerint már az is kérdéses, egyáltalán a bejutási küszöböt el tudja-e majd érni a Jobbik a következő választáson.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Az ellenzék éppen élőben gyártja a fake newst a külföldi sajtónak

Az ellenzék újabb színjátékba kezdett, most összekulcsolt kezekkel, ÖNKÉNT feküdtek le a padlóra, miközben megpróbálnak sírni és nemzetközi sajtótájékoztatót akarnak tartani. Természetesen a balhé és a nagyobb hírverés miatt mentőt is hívtak, de egyelőre egy elmegyógyászra lenne szükség.

Beszámoló a vasárnap legfontosabb eseményéről

Beszámoló a vasárnap legfontosabb eseményéről

hajrá, magyarok!

Az NB I. már rég elvesztette a varázsát, más meg mi lett volna, ami mérhető ehhez a fővárosi rangadóhoz?

Megrendezett jelenetek, hátratett kézzel padlón az ellenzék

Megrendezett jelenetek, hátratett kézzel padlón az ellenzék

kétharmad

A gyurcsányista képviselőknek és a szoci politikusoknak sikerült teljesen hiteltelenné tenniük magukat. Bejutottak az MTVA épületébe, ott zaklatták a munkásokat, zavarták a műsort, amperkodtak a biztiőrökkel, majd magukra öltötték az áldozati szerepet és hátratett kézzel lefeküdtek a földre, miközben Varju László épp el akarta venni az egyik testőr fegyverét. Három élő videóból rekonstruáltuk a magyar politikatörténet legszánalmasabb pillanatát.

Halálos fenyegetések érik a fideszes szavazókat, de a Facebook tűri

Halálos fenyegetések érik a fideszes szavazókat, de a Facebook tűri

kinyílott a pitypang

Elárasztották a Facebookot a fideszes szavazókkal szembeni halálos fenyegetések, ám a cenzúrát előszeretettel alkalmazó közösségi médium tűri a gyalázkodó, uszító kommenteket, melyek a nemzeti érzelmű emberek ellen irányulnak.

Tisztelet a magyar rendőröknek!

Tisztelet a magyar rendőröknek!

pszicho

A Soros-csürhe minden szabályt áthágva veszélyezteti a rendőrök testi épségét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére