Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
7:59
 
 
 
 

Este 7:59

2018. február 14. 19:59

Kedden hivatalossá vált, hogy David Cornstein lesz az új nagykövet, ezzel pedig újabb pofont kapott a hazai ellenzék, ugyanis véget érni látszik a goodfriendi örökség. Donald Trump nem egy hivatásos demokráciaféltőt küld Budapestre, hanem Orbán Viktor volt tanácsadójának, Arthur Finkelsteinnek a barátját. Cornstein New York-i kereskedő és üzletember, nagyszülei apai ágon Oroszországból, anyai ágon pedig Magyarországról emigráltak az USA-ba.

Karácsony Gergely már szinte az összes baloldali pártban megfordult, de ehhez hosszú utat járt be. Kezdetben a Gyurcsány-kormánnyal működött együtt, majd átpártolt az LMP-hez, őket otthagyva a Bajnai-féle Együtt-PM-nél tevékenykedett, majd a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjéből az MSZP miniszterelnök-jelöltjévé avanzsálódott. A politikus Gyurcsánytól kezdve a liberális pártokon át jutott most a szocialistákig. Karácsony 2014-ben viszont azért hagyta ott az LMP-t, hogy újra összefoghasson a szocialistákkal és megcsinálják az Együtt 2014-et Bajnai vezetésével. Vagyis ugyanazokkal a szocikkal, akiket annyiszor szidott az elmúlt években, és akiket elvileg utált. 2014-ben Zugló polgármesterévé választották. Kampányát olyan "jeles személyiségek" támogatták, mint Gotti, a rapper, aki azóta bűnszervezetben elkövetett hivatali vesztegetés és más bűncselekmények miatt került bíróság elé. Egy ideig úgy tűnt, hogy Botka László lesz a baloldal új arca, de Karácsonynak sikerült megfúrnia őt, és így ő lett az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Karácsony Gergely mögött hemzsegnek a Soros Györgyhöz közvetlenül vagy közvetve köthető személyek is, például Bojár Gábor, Bozóki András vagy Kincses Gyula.

Szerdán kezdődött Visegrádon a Fidesz és a KDNP közös frakcióülése, amely várhatóan két napig tart majd. Gulyás Gergely elmondta, hogy az európai politika nincs arra tekintettel, hogy a kampányidőszak kezdetén vagyunk. A politikus szerint a következő három-négy hónap a migráció ügyében kulcsfontosságú lesz. Az ENSZ migrációs csomagja szerinte szemben áll a magyar migrációs politikával, hiszen a dokumentum pozitívumként tekint a migrációra, legális útvonalakra tesz javaslatot. A magyar kormány azért küzd, hogy ez a javaslat megváltozzon. Az Elios-üggyel kapcsolatban kifejtette, szomorú amiatt, hogyha az a látszat keletkezik, hogy európai uniós hivatalok egy tagállam választásába akarnak beavatkozni. Kifejtette, nem tartanak igényt olyan elvtársi segítségre, amilyet a szocialisták 2006-ban igénybe vettek, de azt, hogy ugyanazt az ügyet most már a második választást megelőzően melegítik fel, elfogadhatatlannak tartja.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Rendkívüli kétségbeesésről tett tanúbizonyságot a Jobbik

Rendkívüli kétségbeesésről tett tanúbizonyságot a Jobbik

spring is coming

A Jobbik politikusai egy vidéki általános iskolában akartak kampányolni szerda délelőtt. Az igazgatónő vonakodott ettől, aminek következtében a jobbikosok megfenyegették őt.

"Hálásak vagyunk a szolidaritásért, amit Magyarország tanúsított"

"Hálásak vagyunk a szolidaritásért, amit Magyarország tanúsított"

amerika, london, párizs

Jacek Czaputowicz külügyminiszter a lengyel alsóházban elmondott idei programbeszédében tért ki erre.

Merkel: az iszlám Németország része

Merkel: az iszlám Németország része

amerika, london, párizs

A német kancellár szerdán a szövetségi parlamentben úgy fogalmazott: a Németországban élő, nagyjából 4,5 millió muzulmán ember révén az iszlám az ország részévé vált.

A helyzet fokozódik: Kijev katonákat küld Kárpátaljára

A helyzet fokozódik: Kijev katonákat küld Kárpátaljára

amerika, london, párizs

Petro Porosenko közel ezer hegyivadászt telepít Beregszászra. Az indoklás szerint erre "az Ukrajna területi integritásával szembeni fenyegetések miatt van szükség".

Ilyen a gyurcsányista tempó: fideszesek felakasztását, kivégzését vizionálják

Ilyen a gyurcsányista tempó: fideszesek felakasztását, kivégzését vizionálják

kinyílott a pitypang

Gyurcsány és a szocik egyik képviselője akasztással fenyegeti a kormánypárti választókat. Kroutil Gyulának a Facebookon gurult el a gyógyszere, ahol igazi bolsevik munkásőrré vedlett vissza.

"Kétezer ember dolgozik Magyarországon Soros György céljaiért"

A Magyar Idők birtokába jutott hangfelvétel szerint Soros György egyik pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője azt mondta: legalább kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassák Soros György akaratát.

Ezért nem győzhetnek a globalisták

Ezért nem győzhetnek a globalisták

amerika, london, párizs

Megvalósíthatatlan a transznacionális, globalista elit programja, mert a népek szíve nem a pluralizmusért, a sokszínűségért vagy az Európai Unióért dobban, hanem a családért, a hazáért és a hitért - állítja Pat Buchanan politikai tanácsadó.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére