Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
7:59
 
 
 
 

Este 7:59

2018. január 10. 19:59

Orbán Viktor szerint 2018 sorsdöntő lesz Európa számára

A magyar kormányfő Berlinben, a legnagyobb német cégek vezetői előtt tartott előadást, amelyben hangsúlyozta, hogy most kell megvédeni a schengeni rendszert, ha „meg akarjuk őrizni, sőt növelni akarjuk versenyképességünket”. Kiemelte azt is, hogy a visegrádi országok dinamikusan fejlődnek, 2030-ra utolérik a nyugati ipari országokat.

Lengyelország sem enged a brüsszeli nyomásnak

Matuesz Morawiecki lengyel miniszterelnök Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével folytatott brüsszeli tárgyalásain értésre adta, hogy nem engedországa jogi reformjából, ami miatt az Európai Bizottság még december közepén megindította az uniós alapszerződés 7-es cikke szerinti eljárást Lengyelországgal szemben  A tárgyalópartnerek megállapodtak abban, hogy februárban újra megbeszélést folytatnak egymással.

Felpörgetnék a migránsok kitoloncolását Ausztriában

Herbert Kickl, az új osztrák kormány belügyminisztere a minisztertanács ülése utáni sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a kormány terve a bűnözés visszaszorítása, valamint a migránsok kitoloncolásának felgyorsítása. A tárcavezető kiemelte, hogy a migránsoknak és menedékkérőknek a telefonjába is belenéznének, hogy megtudják, melyik országból és milyen útvonalon jöttek.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Francia szupermarketben ejtett túszokat az Iszlám Állam terroristája

Francia szupermarketben ejtett túszokat az Iszlám Állam terroristája

amerika, london, párizs

Túszokat ejtett péntek délelőtt egy fegyveres egy szupermarketben a dél-franciaországi Carcassone-tól keletre található Trebes településen - jelentette a BFM francia hírtelevízió. A támadás mögött valószínűleg az Iszlám Állam állhat.

Párizsban agresszív tüntetések voltak Macron tervei miatt

Szakszervezeti sztrájkok bénítják meg a francia fővárost. A megmozdulások súlyos fennakadásokat okoznak a tömegközlekedésben és számos iskola is zárva tart.

Nagy a baj: 2010 óta legalább egymillió afrikai érkezett Európába, és még messze a vége

Nagy a baj: 2010 óta legalább egymillió afrikai érkezett Európába, és még messze a vége

amerika, london, párizs

A Pew Research friss felmérése szerint a szubszaharai Afrikából 2010 óta egyre többen és többen érkeznek Európába, és nem valószínű, hogy a migrációs hullám a közeljövőben megáll.

Dánia kerítést épít a dán-német határon, hogy kívül tartsa a vadakat

Dánia elhatározta, hogy Németországgal közös határára mintegy 70 kilométer hosszú kerítést fog építeni, hogy kívül tartsa a vadakat.

Nem avatkoztak be az oroszok a 2016-os amerikai választásba

Nem avatkoztak be az oroszok a 2016-os amerikai választásba

amerika, london, párizs

Az amerikai képviselőház hírszerzési bizottsága formálisan is lezárta azt az eljárást, amely azt vizsgálta, hogy történt-e tényleges orosz beavatkozás a 2016-os elnökválasztáson.

Vámháború törhet ki az USA és Kína között

Kína 3 milliárd dollárnyi amerikai importtermékre tervez vámot kivetni, hogy kiegyensúlyozza az Egyesült Államok kínai acél- és alumíniumtermékekre kivetett védővámjait - jelentette be pénteken a pekingi kereskedelmi tárca honlapján.

Hazudozás és korrupció - egyre mélyebbre kerül a Jobbik

Hazudozás és korrupció - egyre mélyebbre kerül a Jobbik

spring is coming

Mirkóczki Ádám keddi nyilatkozata nagy karriert futott be. Mint ismert, az egyre másra korrupciós ügyekbe keveredő Jobbik szóvivője elmondta: "az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz". Emellett még korábban a párt ősellenségének kikiáltott Alföldi Róbert színházi rendezőt is a keblére ölelte volna. Mirkóczki nyilatkozatára a többi párt is reagált azóta.

Kőkemény fickó lesz Trump új tanácsadója

Kőkemény fickó lesz Trump új tanácsadója

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök leváltotta Herbert McMastert és helyére John Boltont nevezte ki az új nemzetbiztonsági tanácsadójának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére