Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
7:59
 
 
 
 

Este 7:59

2017. november 14. 19:59

A keddi összesítések alapján kiderült, hogy eddig már több mint egymillióan töltötték ki a konzultációs kérdőívet. Dömötör Csaba szerint még jó pár nap van a feladási határidőig, de  már így is jóval több mint egymillióan (egész pontosan 1 125 318-an) töltötték ki a Soros-tervről szóló kérdőívet. Az államtitkár köszönetet mondott azoknak, akik eddig kitöltötték a kérdőívet. A kérdésekre november 24-ig lehet válaszolni,  de nemcsak postai úton, hanem online is.

Nigel Farage brit EP-képviselő aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy Soros György alapítványának nagy a gazdasági befolyása Brüsszelben és, hogy a szervezet beavatkozik a nemzeti választásokba és népszavazásokba. A brit függetlenségi párt (UKIP) alapítója levelet is küldött azoknak az európai parlamenti képviselőknek, akik szerepelnek a Nyílt Társadalom Alapítvány „megbízható európai parlamenti partnerei” között.

Apáti István jobbikos politikus a Szent Korona Rádió Sin City című műsorában hat évvel ezelőtt a zsidók gazdasági és politikai befolyása miatt aggódott. Akkor még nem volt annyira népszerű a cukisodás, mára vélhetően Vona Gábor kipenderítené a politikust, aki korábban úgy vélekedett, hogy kötelességének érzi elmondani, hogy "nyilván a zsidó gazdasági és politikai befolyás azért juthatott idáig, mert húsz éven keresztül a Jobbikot leszámítva az összes politikai párt meg az összes kormány ehhez asszisztált”.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Mélyrepülésben van Soros korábbi elnökjelöltje

Mélyrepülésben van Soros korábbi elnökjelöltje

amerika, london, párizs

Hillary Clinton népszerűsége továbbra is mélyrepülésben van, több mint 15 százalékot vesztett a másfél évvel ezelőtti elnökválasztás óta.

Szíria miatt ülnek össze az oroszok a NATO-val

Az azerbajdzsáni Bakuban találkozik csütörtökön Valerij Geraszimov orosz vezérkari főnök és Curtis Scaparrotti, a NATO európai erőinek főparancsnoka, hogy megvitassa a szíriai helyzetet.

Ha férfi vagy, rád nem vonatkozik a #MeToo

Ha férfi vagy, rád nem vonatkozik a #MeToo

bulvár

A szexuálisan bántalmazottak és megerőszakoltak védelmében indított MeToo-kampányról kiderült, hogy igenis válogat az áldozatok között, hiszen csak a nőket védelmezi. Hiába él rengeteg olyan férfi is a Földön, akiket bántalmaztak, a többségük úgy érzi, cserben hagyták őket, ezért kampányt indítanak a MeToo ellen.

Egyre több városnak van elege a liberális Kalifornia migránssimogatásából

Egyre több városnak van elege a liberális Kalifornia migránssimogatásából

amerika, london, párizs

Kalifornia a Trump-ellenes "harc" zászlóvivőjeként aposztrofálta magát, ám számos város elégelte meg a főleg illegális bevándorlóknak kedvező szélsőliberális vezetést.

Az év eleje óta már 300 dzsihadistát ítéltek halálra Irakban

Az iraki erők még tavaly decemberben arattak győzelmet az Iszlám Állam felett, most pedig elkezdődött a tisztogatás.

Az EP megszavazta, de a Fidesz nemmel voksolt a Soros-szervezetek támogatásáról

Az EP megszavazta, de a Fidesz nemmel voksolt a Soros-szervezetek támogatásáról

kétharmad

Morvai Krisztina lapunknak eljuttatott közleményében kifejtette, sajnos megszavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést.

Kiújult a kommentháború a Jobbik és az ÁSZ között

Kiújult a kommentháború a Jobbik és az ÁSZ között

kétharmad

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) nyomatékosan felhívta a Jobbik szóvivőjének figyelmét, hogy a párt ellenőrzésekor a törvényi előírások és eljárási szabályok maradéktalan betartásával járt el. Hamarosan a NAV kopogtathat a Jobbiknál.

Elhagyja Budapestet Soros alapítványa

Elhagyja Budapestet Soros alapítványa

kétharmad

A Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány (OSF) bezárja budapesti irodáját, és Berlinbe költözik - írja a Die Presse.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére