Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
7:59
 
 
 
 

Este 7:59

2017. szeptember 11. 19:59

Orbán Viktor az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális bizottsága négynapos ülésének nyitónapján kijelentette, hogy a világ vitáinak középpontjában ma a nemzetállamok és a globalizmus vitája áll. A miniszterelnök szerint a globális renddel szemben erős kritikákat hallani, lázadásokat is tapasztalunk, sok globális szervezet él át nehéz napokat. A politikus úgy jellemezte a WHO-t, mint egy szervezetet, amelyre mindig, minden körülmények között szükség van. Orbán Viktor beszédében kifejtette, hogy sürgős választ kell adni az európai népesedési problémára, de a népességfogyást nem a migrációval, hanem a családpolitika erősítésével kell megoldani. A tömeges migrációval kapcsolatban Magyarország álláspontja az, hogy a bajt ott kell megfékezni, ahol keletkezett. A kormányfő elmondta, hogy a magyar gazdaság középpontjában a demográfiapolitika áll.

A miniszterelnök a mai nap folyamán tárgyalt az Országházban Brenzovics Lászlóval, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnökével, akivel egyetértettek abban, hogy az ukrán parlament által elfogadott új oktatási törvény ellehetetleníti a kisebbségi nyelveken történő oktatást, valamint a magyar nyelven folyó nevelő munkát is. Orbán Viktor elmondta, hogy Magyarország következetesen kiállt Ukrajna szuverenitása és európai uniós integrációja mellett, továbbá élharcosa volt annak, hogy Ukrajna haladéktalanul megkapja a vízummentességet az Európai Unióba. A miniszterelnök szerint éppen ezért különösen méltánytalan az ukrán parlament magyar kisebbséget sújtó döntése.

A parlament szeptember 15-e után tárgyalhat a lex Heinekenként elhíresült márciusi törvényjavaslatról, amely az emberi méltóság védelmében az önkényuralmi jelképek kereskedelmi célú hasznosítását tiltaná meg Magyarországon. Úgy tudni, hogy ezzel a lépéssel véget érhet a külföldön és itthon is számos vitát kiváltó „vöröscsillag-ügy”. Amennyiben az Országgyűlés megszavazza a törvényt, eltűnhetnek a boltok polcairól a vörös csillagot ábrázoló termékek.

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Légből kapott álhír az ellenzékiek és a sorosisták lehallgatási ügye

Légből kapott álhír az ellenzékiek és a sorosisták lehallgatási ügye

közeleg a tél

Az e heti HVG címlapos anyagban azt sejteti, hogy ellenzéki politikusokat, újságírókat, sorosista aktivistákat hallgatnak le a szakszolgálatok.

Kunhalmi megint nem bírta ki könnyek nélkül

Az emeszpés celeb-politikus annyira sajnálja, hogy az MSZP átengedte Horváth Imre, újpesti politikus helyét a DK-nak, hogy könnyek között panaszkodott az ATV reggeli műsorában.

Soros coming outja

Soros coming outja

piszkostizenkettő

Soros György kijött a fényre. Soros György bátor.

Így jobbikosították a Magyar Nemzetet

Így jobbikosították a Magyar Nemzetet

közeleg a tél

Simicska Lajos médiabirodalma teljes gőzzel ráfordult a kampányra. A Magyar Nemzet irányítását átvevő Schlecht Csaba ennek a legékesebb bizonyítéka. A szerkesztőségünkbe eljuttatott belső iratok alapján a Magyar Nemzetben elég nagy a fejetlenség, a káosz és a bizonytalanság.

Totális káosz a tyúkólban: mellébeszélnek a Jobbikban

Totális káosz a tyúkólban: mellébeszélnek a Jobbikban

kinyílott a pitypang

Van egy kis disszonancia a pártelnök, Vona Gábor és az elnökhelyettes, Toroczkai László között.

A spanyol kormányt ostorozzák a civil szervezetek a migránsok miatt

A spanyol kormányt ostorozzák a civil szervezetek a migránsok miatt

amerika, london, párizs

A spanyol kormány kénytelen volt a hirtelen érkezett ezer migráns közül többeket az újonnan épített, használatlan börtönben elhelyezni, ami miatt a civil szervezetek egyből kiakadtak, azt hangoztatván, hogy igazságtalanul kriminalizálják a migránsokat.

Szétszedték a követői Soros Györgyöt a Twitteren

Szétszedték a követői Soros Györgyöt a Twitteren

kinyílott a pitypang

Miután Soros György megmutatta az arcát és nyilatkozatával eloszlatott minden kétséget afelől, hogy a kormány esetleg egy fantom ellen küzdött volna ezidáig, a Twitteren lévő követői alaposan nekimentek, számonkérve a nemzetállamokat támadó, a migrációt pedig elősegítő vízióit.

Egy volt tag fedi fel a szcientológusok ármánykodásait

Egy volt tag fedi fel a szcientológusok ármánykodásait

közeleg a tél

Bonyai Péter 10 évig volt a szcientológus szekta tagja. Azonban idővel morálisan vállalhatatlanná vált számára a pénzéhes közösség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére