Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
7:59
 
 
 
 

Este 7.59

888.hu

2016. június 30. 19:59

Boris Johnson biztosan nem lesz brit miniszterelnök

Johnson nem pályázik a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőjének tisztségére, így a brit miniszterelnöki posztra sem – jelentette be csütörtökön. Kifejtette, hogy a mostanra kialakult körülmények között nem tudja azt a vezetést és egységet megvalósítani, amire jelenleg szükség lenne. A jövőben viszont azért fog dolgozni, hogy a konzervatívok újra egységesek legyenek – jelentsen ez bármit is.

Kohl: hiba lenne "rácsapni az ajtót a britekre"

"Fújjuk ki magunkat. Tegyünk egy lépést hátra, mielőtt gyorsan kettőt lépnénk előre" – mondta a volt kancellár. Az európai vezetőknek tiszteletben kell tartania a különböző tagállamok között nemzeti, regionális és kulturális különbségeket, mielőtt tovább centralizálják az uniót – fejtette ki véleményét Kohl. Jelenleg ugyanis sokan összekeverik az egységes Európát és a szabványosított Európát, ahol elvesznek a nemzeti érdekek.

Nem robbanás okozta az egyiptomi gép katasztrófáját

A fekete dobozból kinyert adatok szerint a gépen megszólalt a füstjelző, így minden jel arra mutat, hogy tűzeset okozta a tragédiát. z eddig megtalált roncsokon koromnyomokat, valamint olyan deformációkat fedeztek fel, amelyek vélhetően az utolsó pillanatokban uralkodó magas hőmérséklet miatt keletkeztek. A repülési adatokat rögzítő berendezés szerint a gépen működésbe lépett a füstjelző, valamint ez a hangfelvételeken is tisztán hallatszik. Minden jel szerint a tűz a mosdóból indult, nagy valószínűséggel egy felelőtlen utas okozta a tűzet, de jelenleg nem zárható ki az sem, hogy elektromos zárlat miatt zuhant le a gép. 

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére