Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Erőszakra buzdít a baloldal

2016. október 17. 12:58

Az elmúlt napokban, hetekben úgy tűnik, hogy végleg elszakadt a cérna a 2 százalék pártjainál, és burkoltan, vagy olykor nyíltan is erőszakra buzdítanak a megválasztott kormány ellen.

A balliberális politikusoknak valószínűleg a népszavazás eredménye lehetett az utolsó csepp a pohárban. Október 2-a után egyből még nem borult a bili, a két százalék pártjai mind a saját győzelmüket bizonygatták.

A Népszabadság megszűnése után viszont végleg eltört a balosokban valami.

Először Gyurcsány Ferenc írt egy erősen áthallásos mondatot Facebook-bejegyzésében. Köztudott, hogy tőle nem áll távol a politikai ellenfelei ellen való erőszakos fellépés, elég csak a 2006-os eseményekre gondolni. De a bukott miniszterelnök azóta is tett olyan kijelentéseket, miszerint forradalomra lenne szükség. A Népszabadság megszűnése után írt posztját a következő mondattal zárta:

... készek vagyunk a lapért folytatott küzdelemben bármilyen módon részt venni."

Ennél sokkal tovább ment Gulyás Márton. Ahogyan akkor is beszámoltunk róla, ő a jobboldali lapok elégetésére buzdított. A bejegyzésének legmeredekebb része így szól:

égetni kellene mindet, hogy olyan füst legyen végre ami fullaszt mindenkit, és akkor végre komolyan vennénk, hogy nincs már szabad levegő amit lélegezhetnénk.”

A legmesszebbre az egykori fideszes, azóta már az LMP-ben politizáló Hadházy Ákos ment. Ő vasárnap nyíltan erőszakra buzdított egy esetleges 2018-as Fidesz-győzelem esetén.

2018-ban évtizedekre dőlhet el Magyarország sorsa, ha akkor nem sikerül a kormányváltás, akkor már csak forradalom jöhet. Csak ezzel két baj van: a magyar embereknek az a baj, hogy nem tudjuk hogy mikor fog elkövetkezni, a hatalomnak pedig az a baj, hogy nem tudja, hogy az a testi épségére mennyire lesz veszélyes. Tegyünk meg mindent azért, hogy ne is kelljen megtudniuk!"

Úgy tűnik, a baloldalon rájöttek, hogy demokratikus úton 2018-ban sem nyerhetnek.

Ők már megbuktak. A balliberális politikusok ezért tesznek egyre veszélyesebb kijelentéseket, mert jelenleg a káosz az egyetlen esélyük arra, hogy ismét visszakapaszkodjanak a hatalomba.

Azt láthattuk korábban is, mennyi gyűlölet van bennük, elég Dopeman korábbi akciójára gondolni. Bölcsebb lenne azonban, ha a saját frusztrációikat nem vetítenék ki a társadalom egészére.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

Szijjártó kérdésekkel fordult az EU-hoz és az ENSZ-hez a név nélküli bankkártyák ügyében

Kérdésekkel fordult az Európai Bizottság és az ENSZ illetékeséhez Szijjártó Péter a számos migránsnak és menekültnek kiosztott név nélküli bankkártyák ügyében - ezt ő maga jelentette be hétfőn az uniós külügyminiszterek brüsszeli tanácskozásának szünetében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére