Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Erőszakra buzdít a baloldal

2016. október 17. 12:58

Az elmúlt napokban, hetekben úgy tűnik, hogy végleg elszakadt a cérna a 2 százalék pártjainál, és burkoltan, vagy olykor nyíltan is erőszakra buzdítanak a megválasztott kormány ellen.

A balliberális politikusoknak valószínűleg a népszavazás eredménye lehetett az utolsó csepp a pohárban. Október 2-a után egyből még nem borult a bili, a két százalék pártjai mind a saját győzelmüket bizonygatták.

A Népszabadság megszűnése után viszont végleg eltört a balosokban valami.

Először Gyurcsány Ferenc írt egy erősen áthallásos mondatot Facebook-bejegyzésében. Köztudott, hogy tőle nem áll távol a politikai ellenfelei ellen való erőszakos fellépés, elég csak a 2006-os eseményekre gondolni. De a bukott miniszterelnök azóta is tett olyan kijelentéseket, miszerint forradalomra lenne szükség. A Népszabadság megszűnése után írt posztját a következő mondattal zárta:

... készek vagyunk a lapért folytatott küzdelemben bármilyen módon részt venni."

Ennél sokkal tovább ment Gulyás Márton. Ahogyan akkor is beszámoltunk róla, ő a jobboldali lapok elégetésére buzdított. A bejegyzésének legmeredekebb része így szól:

égetni kellene mindet, hogy olyan füst legyen végre ami fullaszt mindenkit, és akkor végre komolyan vennénk, hogy nincs már szabad levegő amit lélegezhetnénk.”

A legmesszebbre az egykori fideszes, azóta már az LMP-ben politizáló Hadházy Ákos ment. Ő vasárnap nyíltan erőszakra buzdított egy esetleges 2018-as Fidesz-győzelem esetén.

2018-ban évtizedekre dőlhet el Magyarország sorsa, ha akkor nem sikerül a kormányváltás, akkor már csak forradalom jöhet. Csak ezzel két baj van: a magyar embereknek az a baj, hogy nem tudjuk hogy mikor fog elkövetkezni, a hatalomnak pedig az a baj, hogy nem tudja, hogy az a testi épségére mennyire lesz veszélyes. Tegyünk meg mindent azért, hogy ne is kelljen megtudniuk!"

Úgy tűnik, a baloldalon rájöttek, hogy demokratikus úton 2018-ban sem nyerhetnek.

Ők már megbuktak. A balliberális politikusok ezért tesznek egyre veszélyesebb kijelentéseket, mert jelenleg a káosz az egyetlen esélyük arra, hogy ismét visszakapaszkodjanak a hatalomba.

Azt láthattuk korábban is, mennyi gyűlölet van bennük, elég Dopeman korábbi akciójára gondolni. Bölcsebb lenne azonban, ha a saját frusztrációikat nem vetítenék ki a társadalom egészére.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egykettőre eljuthatnak a britek oda, hogy már nem csak nők lehetnek anyák

Nem csak Franciaország sziporkázik a maga szülő 1 és szülő 2 megnevezéseivel. A briteknél könnyen lehet, hogy jogi szempontból már nem csak nők válhatnak anyává.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

A csoportos nemi erőszakot elkövető 22 éves szíriai migránst kiskorúként kezelik a német bíróságon

amerika, london, párizs

A Baden-Württemberg tartománybeli Freiburgban 2018. október 14-re virradó éjjel csoportosan megerőszakoltak egy 18 éves német lányt. Az tettesek közül heten szíriai migránsok voltak. A 22 éves elsőrendű gyanúsítottat kiskorúként fogják kezelni a német bíróságon, mivel a bűntény elkövetésekor még nem számított nagykorúnak.

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

"Bud Spencer egy jóságos óriás volt, aki szerette a magyarokat"

csak neked, csak most

Nemsokára a mozikba kerül a "Piedone nyomában" című, Bud Spencer életét feldolgozó portréfilm. Ez alkalomból beszélgettünk Király Leventével, a film rendezőjével, hogy rávilágítsunk pár dologra: milyen ember is volt Bud Spencer, azaz Carlo Pedersoli a magánéletében, hogyan viszonyult családjához, a magyarokhoz és a kereszténységhez.

Van egy komoly mulasztása a Magyar Tudományos Akadémiának, amiről mélyen hallgat

Az ellenzéki sajtó tele van az MTA működését átláthatóbbá tenni akaró kormányzati szándék elleni politikai sivalkodással. A ballib megmondóemberek reggeltől estig a tudomány szabadságát féltik a Fidesz képzeletbeli diktatúrájától, miközben viszont arról mélyen hallgatnak, hogy a valóságban az MTA tevékenysége teljesen átláthatatlan, nem utolsósorban azért, mert az Akadémia évtizedek óta nem hajlandó kommunikálni semmit a tevékenységéről a közvélemény felé.

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

Szijjártó: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány

kétharmad

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Jerusalem Post című izraeli lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a magyar kormánynak Soros György nézeteivel van problémája, nem pedig a milliárdos származásával.

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

Miért fáj az Indexnek, ha muszlim migránsok helyett magyarokon segítünk?

kinyílott a pitypang

Hatalmas sivalkodásba kezdtek az idegenszívű propagandagyárak amiatt, mert a kormány - a magyar honosítási törvényekkel összhangban - venezuelai magyaroknak nyújtott segítséget.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére