Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Éric Zemmour: az iszlámot úgy tudjuk határok közé szorítani, ha a magánéletbe szorítjuk vissza

2019. március 23. 13:00

Éric Zemmour francia bevándorlásellenes író szerint országa az élő példa arra, milyen lesz Európa, különösképpen Nyugat-Európa jövője. Véleménye szerint olyan Franciaország van kialakulóban, ami muszlim, illetve keresztény vagy posztkeresztény enklávékból fog állni. A nép lázad, mert az elitje feláldozná őket.

Éric Zemmour hosszú interjút adott, melyben kifejtette, hogy harminc éve egy kettős, ideológiai-demográfiai jelenségnek lehetünk szemtanúi Franciaországban: a bevándorlók hatalmas tömege érkezett az országba az Európától délre található, jellemzően muszlim területekről.

Ezzel egyidejűleg a francia egyetemeken meggyökeresedett az a gondolat, hogy dekonstruálni kell Franciaország történetét, be akarják bizonyítani, hogy az csupán egy mesterséges alkotás. Azt is kétségbe vonták, hogy Franciaország egyáltalán létezett"

– ismertette az író, aki szerint az új történelemértelmezés csupán a világtörténelmet és a kisebbségek történetét ismerte el, ezek között pedig nincsen semmi.

Azt állították, hogy az, amit Franciaországnak, francia léleknek nevezünk, csupán a heteroszexuális, keresztény, fehér férfiak találmánya, akik üldözőbe vettek minden kisebbséget, a nőket, a gyarmati népeket és így tovább.

A jobboldali véleményvezér elmondta, hogy ez a fajta ideológia nyert teret az egyetemeken, a közoktatásban, a médiában.

Az emberi jogok, a tolerancia, a másik szeretetének jegyében már nem tanítják meg a franciáknak a saját országuk történetét, ami a nemzeti identitás alapja. Illetve kizárólag mások – az angolok, a németek, az amerikaiak, az oroszok, az arabok, az afrikaiak – szemszögéből mesélik el azt"

– mesélte az író, aki szerint olyan Franciaország van kialakulóban, ami muszlim, illetve keresztény vagy posztkeresztény enklávékból áll majd össze.

Fotó: AFP

Elmondása szerint ez élesen szembemegy Franciaország egész történelmével. A királyság, a köztársaság mindent megtett azért, hogy egyesítse Franciaországot, hogy egységes törvények alá vesse azt.

Éric Zemmour szerint otthonában azt szajkózzák, hogy minden bevándorló francia, miközben sokan közülük gyűlölik Franciaországot, a bevándorló hátterű fiatalok különösen nagy számban utasítják el a francia identitást.

Nem, ők nem franciák, egyre inkább belecsúsznak az iszlamizációba, kizárólag az iszlám elvei szerint élik az életüket. Ha úgy tetszik, a vészharangot kongatom, már csak azért is, mert úgy látom, Franciaországban lehetünk szemtanúi annak is, milyen lesz Európa, különösképpen Nyugat-Európa jövője"

– mondta.

Az iszlámot úgy tudjuk határok közé szorítani, ha a magánéletbe szorítjuk vissza. Arra szorítjuk a muszlimokat, hogy döntsék el, ragaszkodnak-e az iszlám tradicionális koncepciójához, vagyis az iszlámhoz mint politikai-jogi rendszerhez, ami szigorú előírásokkal szabályozza a társas életet. A fátylak, a djellaba: ezekkel az iszlám azt üzeni, hogy nézzetek ide, elfoglalom és dominálom a köztereket, sőt irányítom őket, ráerőltetem a társadalomra a kultúrámat. Nem a nőjogokról meg az egyéni szabadságjogokról szól ez az egész: ez egy politikai ügy, a láthatóság politikai ügye. Az iszlámot tehát vissza kell szorítani a magánéletbe. Azok, akik ezt elfogadják, maradhatnak, azokat pedig, akik nem, ki kell utasítani az országból – fogalmazott Zemmour a Mandinernek.

Ma már persze gyengék és engedékenyek vagyunk, a toleranciát hirdetjük. Valójában már behódoltunk"

– közölte.

A francia állapotokról úgy nyilatkozott a bevándorlásellenes író, hogy ma Franciaországban rengeteg terület van, ahol olyan hallatlan erőszak uralkodik, ami már a polgárháborút vetíti előre.

Nemi erőszak, lopás, gyilkosság, brutalitás… Szám szerint 751 efféle terület van országszerte, ahol gyakorlatilag a drog az úr, ahol az iszlám törvénykezése van érvényben, ahova a rendőrség be se merészkedik több tucat kommandós biztosítása nélkül, hogy aztán rögtön le is lépjenek, mert az ott lakók nekik támadnak, hűtőszekrényeket dobálnak a fejükre. Ugyanígy áll a helyzet a mentőkkel meg a tűzoltókkal"

– mesélte Zemmour.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Trudeau foghatja a fejét: egyre népszerűtlenebbek a bevándorláspártiak Kanadában

Trudeau foghatja a fejét: egyre népszerűtlenebbek a bevándorláspártiak Kanadában

amerika, london, párizs

Újabb tartományi törvényhozási választáson arattak győzelmet az előrejelzések szerint a konzervatívok Kanadában, ezúttal a Prince Edward-szigeten, ahol az eddig kormányzó liberálisok - a Justin Trudeau kormányfő vezette szövetségi szintű liberális párt helyi szövetségesei - a harmadik helyre csúsztak vissza.

A Trónok harcáról

A Trónok harcáról

piszkostizenkettő

GFG a három nyolcason.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ezek lesznek ma a legfontosabbak!

Újabb eset bizonyítja, hogy a Facebooknál nincsenek biztonságban adataink

Újabb eset bizonyítja, hogy a Facebooknál nincsenek biztonságban adataink

century-on

Több száz millió Instagram-jelszót tárolt a Facebook mindenféle titkosítás és biztonsági óvintézkedés nélkül.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Bíróság előtt felelnek tettükért a válogatás nélkül járókelőkre támadó migránsok

Egy migránsokból álló csoport válogatás nélkül támadt rá járókelőkre egy bajor városban még 2018. december 29-én. Kedden kezdték tárgyalni az ügyüket.

Miért nem írják le az amerikai ballibek, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán?

Miért nem írják le az amerikai ballibek, hogy keresztényeket gyilkoltak Srí Lankán?

amerika, london, párizs

A közismert konzervatív televíziós személyiség, a Fox News kommentátora, Tucker Carlson úgy véli, hogy a balliberálisok egész egyszerűen azért nem hajlandóak nevén nevezni a keresztényellenes támadásokat, mert saját maguk is ellenzik a kereszténységet.

Már több mint 1 millióan írták alá Orbán Viktor hétpontos programját

Már több mint 1 millióan írták alá Orbán Viktor hétpontos programját

kétharmad

Erről Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt keddi sajtótájékoztatóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére