Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Érdekes módon régebben Merkel egyáltalán nem támogatta a bevándorlást, sőt...

2018. június 26. 11:30

BERLIN, 11:30

Európa és a világ jelenleg legeltökéltebben bevándorláspárti politikusa, a 2015-ös migrációs válsághelyzet előidézője, Angela Merkel a 2000-es években még egyáltalán nem támogatta a migránsok európai betelepítését, sőt kifejezetten ellenezte azt. Aztán a baloldallal való közös kormányzás, tehát a kancellársága érdekében végül megváltoztatta ezeket a nézeteit.

Sokan keresik arra választ, hogy vajon Angela Merkel német kancellár miért és hogyan lett elkötelezett híve annak, hogy Európát idegen vallású és kultúrájú bevándorlók millióival kell elárasztani. 

Fotó: AFP

Amikor a Voice of Europe megpróbált ennek utánajárni, arra a következtetésre jutott, hogy Merkel asszonyt feltehetően pusztán a személyes politikai ambíciója, a kancellári poszt megtartása iránti vágy vezette oda, hogy sokak szemében Európa sírásójaként árassza el az öreg kontinenst bevándorlókkal. 

Angela Merkel – a politikai pályájának kezdeti, első emelkedő szakaszában – ugyanis a 2000-es évek elején még egyáltalán nem támogatta az idegen kultúrájú és vallású harmadik világbeli tömegek bevándorlását és bevándoroltatását Európába. 

2000-ben Merkel még azt mondta:

A multikulturális társadalom nem egy életképes életmód."

Később 2002-ben még erősen kritizálta az akkori német kormányt, mivel az nem állapított meg felső korlátot az országba beengedhető migránsok számára vonatkozóan. 

Fotó: AFP

Mielőtt bármilyen új bevándorlást megengedünk, előtte és először be kell fejeznünk a már nálunk élő migráns gyermekek integrációját"

– mondta ezt annak idején az a Merkel, aki jelenleg a korlátlan, ellenőrizetlen migráció kötelezővé tételét követeli egész Európa számára. 

Merkel 2002-ben még kritikusan beszélt a berlini Kreuzberg negyedben tapasztalt multikulturalizmusról is, amely városrész aztán az ő kancellárságának a mostani idejére már konkrétan no-go zónává vált a bevándorlók miatt.

2002-ben még azt rótta fel az akkori kormánynak, hogy a multikulturalitásból fakadó problémák megoldására egyetlenegy márkát sem költött a kormány, miközben viszont támogatja a bevándorlást. 

A kísérlet, hogy azt mondjuk, mi itt valamiféle multikulturalizmust valósítunk meg, egymás mellett élünk, és boldogok vagyunk egymással, az a kísérlet megbukott! Teljesen megbukott!"

– mondta tehát Merkel 2002-ben arról a berlini Kreuzbergről, amely mára már no-go zónává vált.

Fotó: AFP

De a 2005-ben kancellári székhez jutó Merkel még 2010-ben is másként beszélt a migrációról, mint ma. 2010-ben még azt mondta, hogy a migráns munkavállalók általában hazudnak magukról, és hogy a multikulturalizmus teljesen megbukott, hiába fogadja be Németország már a '60-as évek óta a migráns munkavállalók tömegeit. 

A békés és boldog egymás mellett élés és a multikulturalizmus kísérlete megbukott. Teljesen kudarcot vallott."

– mondta még Merkel 2010-ben is.

Mi történhetett a régi és az új merkeli nézetek között eltelt időben? A Voice of Europe szerint csupán annyi, hogy időközben Angela Merkel opportunista reálpolitikusként úgy döntött, megváltoztatja a migrációt ellenző nézeteit a bevándorlás támogatására, mivel az SPD-vel való szövetségi kormányzást csak ez a nézet teszi számára lehetővé. 

Így történt, hogy aztán 2015-re a német baloldali szavazatok reményében Angela Merkel már – egy totálisan elvtelen karrierista politikusként – az SPD-nél, tehát a német szociknál is baloldalibb nézeteket képviselt a migránsok minden áron történő beengedése ügyében. 

De ez nem meglepő, hiszen arról az Angela Merkelről van szó, akiről közismert, hogy a volt NDK egyik kiemelt egyházi kádercsaládjának kommunista aktivistájából lett nyugati, német politikus.

Fotó: AFP

Arról a politikusról van szó, aki aztán annak a Helmut Kohlnak a segítségével lett a CDU vezetője, akit később ő maga árult el, hogy a helyére kerülhessen. 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

kinyílott a pitypang

A #metoo, a politikai lejáratás eszköze ismét felütötte a fejét. Brett Kavanaugh-t, Donald Trump főbírójelöltjét vasárnap szexuális zaklatással vádolta meg egy volt iskolatársnője. Az állítólagos áldozat korábban egy demokrata szenátornak írt levelében számolt be az erőszak részleteiről.

Merkel kirúgta a német titkosszolgálat vezetőjét, mert igazat mondott

Merkel kirúgta a német titkosszolgálat vezetőjét, mert igazat mondott

amerika, london, párizs

A német belügyi hírszerzés vezetője a chemnitzi zavargásokkor több, a liberális és a bevándorláspárti világfelfogásba nem illeszkedő tényadatot is közzétett. Emiatt összebalhézott Merkellel, így most el kell búcsúznia állásától.

Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

hajrá, magyarok!

Folytatódik a Pörge szurkol, most egy másodosztályú találkozóval.

Orbán: nemzeti érdekünk, hogy jó legyen a kapcsolat Kelet és Nyugat között

Orbán: nemzeti érdekünk, hogy jó legyen a kapcsolat Kelet és Nyugat között

kétharmad

Orbán Viktor magyar miniszterelnök kedden Moszkvába látogatott, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt.

A politikai kereszténység védelmében

A politikai kereszténység védelmében

piszkostizenkettő

Nem kevesebb, hanem több politikai kereszténységre volna szükség.

Ezt nyilatkozta Orbán és Putyin Moszkvában

Ezt nyilatkozta Orbán és Putyin Moszkvában

kétharmad

Kiegyensúlyozottnak és kiszámíthatónak nevezte a Magyarország és Oroszország közötti kapcsolatot Orbán Viktor miniszterelnök kedden Moszkvában a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel való tárgyalása előtt.

Az ellenzék nemzetpolitikája ismét csődöt mondott

Az ellenzék nemzetpolitikája ismét csődöt mondott

kétharmad

Elképzelhetetlen más európai országban, hogy egy párt EP-képviselője saját országa ellen szavazzon - erről Deák Dániel beszélt az Echo TV Informátor című műsorának. A Figyelő főmunkatársa szerint azzal, hogy a magyar ellenzéki pártok megszavazták a magyarellenes Sargentini-jelentést, "negatív hungarikumot" alkottak.

Megszületett Orbán Viktor harmadik unokája

Megszületett Orbán Ráhel második gyermeke.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére