Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Enyhén pofára esett Nagy-Britanniában az LMBT-lobbi

2017. október 5. 12:28

LONDON, 12:28

Egy baloldali elfogultságú felmérés szerint a 16-22 évesek egyharmada a saját neméhez vonzódik – a valós adat azonban csak 4 százalék.

Egy BBC-hez köthető kutatás a Z generáció vizsgálatra adta fejét Nagy-Britanniában, ezért 16 és 22 év közötti embereket kérdeztek elsősorban. Állításuk szerint megfigyelhető, hogy a vizsgált korosztály egyharmada a saját neméhez vonzódik.

Fotó: AFP

Az állítás egyrészt azért kifogásolható, mert mindössze nyolcvan megkérdezett – a Z generációhoz tartozó – kamasz válaszára alapozzák, emellett azonban az állami statisztika is mást mond.

2016-ban ugyanis a 16 és 24 év közötti lakosság 4,1 százaléka vallotta magát leszbikusnak, homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak. Ez enyhe emelkedésnek számít a 2015-ös statisztikához képest, akkor 3,3 százalék nyilatkozott úgy, hogy a saját neméhez vonzódik.

A kutatás szerint, ahogy haladunk előre az életkorban, annál inkább valószínűbb a heteroszexualitás: a 25 és 34 éveseknél a saját nemükhöz vonzódók 2,9 százalékot tesznek ki, míg a 65 év felettieknél mindössze 0,7 százalékot.

A nem hagyományos szexuális viselkedés elterjedtsége a kutatás szerint azzal magyarázható, hogy a fiatal generáció képviselői sokkal érzékenyebben viszonyulnak az LMBTQXYZ-jogokhoz, a rasszizmushoz és a gender ideológiájához.  

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Már meg is előzte az AfD a német szociáldemokratákat

Már meg is előzte az AfD a német szociáldemokratákat

amerika, london, párizs

Többen szavaznának Németországban a jobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) nevű pártra, mint a Német Szociáldemokrata Pártra (SPD) - mutatta ki egy hétfőn ismertetett felmérés.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on!

Szijjártó: a luxemburgi külügyminiszter bevándorláspárti, ezért gyűlöli Magyarországot

Szijjártó: a luxemburgi külügyminiszter bevándorláspárti, ezért gyűlöli Magyarországot

spring is coming

A külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében közölte, hogy Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter gyűlöli Magyarországot, ő egy elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik.

Így hazudik szemtelenül Vona Gábor

Így hazudik szemtelenül Vona Gábor

spring is coming

Állítását a Mátrai Erőmű hivatalos levélben cáfolta.

Bulgária szerint is migránsválság van Európában

Bulgária szerint is migránsválság van Európában

amerika, london, párizs

Szigorú ellenőrzésre van szükség az Európai Unió (EU) külső határain - mondta Bojko Boriszov, az Európai Unió soros elnökségét ellátó Bulgária miniszterelnöke hétfőn Szófiában, miután megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Veled vagyunk! Hajrá, Erzsi, a csuszka!

Veled vagyunk! Hajrá, Erzsi, a csuszka!

kinyílott a pitypang

A jamaicai bobosok, Eddie, a sas vagy Erik, az angolna legendává meg hőssé válhattak. A téli olimpián most gyengén szereplő akrobatikus csősíelő, magyar származású, magyar színekben induló Elizabeth Swaney-re azonban most össztűz zúdul, pedig több okból kifolyólag ő is megérdemelné a más nemzetek sportolóinak kijáró tiszteletet és támogatást.

A franciaországi zsidó szervezetek kiakadtak, mert a migránsok miatt megnövekedett az antiszemitizmus

Több francia nagyváros peremkerületeiben a mindennapok részévé vált az antiszemitizmus, ami miatt az ott élő zsidók sokszor a költözés mellett döntenek - mutatott rá a franciaországi zsidó szervezeteket tömörítő Crif hétfőn.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére