Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
spring is coming
 
 
 
 

Ennyi: az ellenzéki összefogás lehetősége megbukott

2017. október 4. 13:38

Nem lesz itt semmilyen összeborulás. Botka bukásával az egész ellenzéki összefogás lehetősége elbukott. Nemcsak a balllib oldal zavarodott meg, de a Jobbiknak is rosszul jött Botka meghátrálása. Nem csoda, hogy Simicska nekiindult a veszprémi éjszakának.

Egy hete még Botka mestertervétől volt hangos a ballib sajtó. Elalélva örvendeztek a szegedi polgármester világmegváltó javaslatán, aki elmondása szerint "nagyvonalú javaslatával" mind a hat "demokratikus ellenzéki pártot" bevitte volna a parlamentbe.

A mesterterv következő lépése lett volna a baloldal és a Jobbik összefésülése. Botka személye volt a kulcs egy esetleges MSZP-Jobbik összeborulásra, erre készültek, ezt tervezték már régóta a háttérben. A modell már elő volt készítve: a Hír TV elkezdte az érzékenyítést: estéről estére balos műsorvezetők faggatnak empatikusan jobbikos jelölteket.

Botka bukása tehát rossz hír a Jobbiknak. Kútba esett a nagy balos-jobbikos összeborulás reménye. 

Ezt az összefogást ágyazta volna meg a hétfőre meghirdetett Botka-Vona vita, amit az RTL-en Baló György vezényelt volna le nagy-nagy egyetértésben. Ezt a vitát viszont már soha nem láthatjuk, ugyanis Botka off, és ezzel a baloldal-Jobbik összefogás reménye is szertefoszlott.

Botka bukásának tehát konkrétan az egész ellenzék a kollektív vesztese. A szociktól a liberálisokig, a ballib mikropártoktól a Jobbikig.

Nem csoda, hogy Simicska Lajos elkeseredésében nekiindult a veszprémi éjszakának. Egy elkeseredett ember kétségbeesett kapálózása követte tehát Botka meghátrálását. Pedig Lajos már mindent eltervezett, Vona Gábor megint szorulni fog. 

OLVASTAD MÁR?

spring is coming
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

A spanyol civilek kiakadtak, mert az olaszok lefoglalták a migránsmentő hajójukat

A líbiai hatóságok felszólításának nem tettek eleget, nem adták vissza a migránsokat, inkább Olaszországba szállították őket. A Proactiva Open Arms (POA) ezek után kiakadt, mert az olasz hatóságok lefoglalták a hajójukat.

Migránsok rohamozták meg a francia királyok nyugvóhelyét

Baloldali aktivisták és afrikai bevándorlók lepték el a Saint-Denis-i székesegyházat és környékét, hogy ott tüntessenek.

Több mint félmillió migráns maradna Európában

Több mint félmillió migráns maradna Európában

amerika, london, párizs

Tavaly mintegy 650 ezer új menedékkérelmet nyújtottak be az Európai Unióban - derült ki az uniós statisztikai hivatal (Eurostat) kedden közzétett jelentéséből.

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

"Kenyában nagyobb a közbiztonság, mint Svédországban"

amerika, london, párizs

Svédország egyik rappere, Ken Ring már azon gondolkodik, inkább Afrikába költözik, mert annyira elviselhetetlenek a migráció okozta svédországi viszonyok.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek a nap legfontosabb hírei!

Toroczkai: rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától

Toroczkai: rosszul vagyok néhány LMP-s politikus látványától

spring is coming

Toroczkai László szerint semmilyen szinten nincs értelme együttműködni az LMP-vel.

Lomnici: Rákosiék gondolkodtak úgy, mint most Karácsony Gergely

Karácsony Gergely március 15-én először arról beszélt, hogy nem esküdne fel az Alaptörvényre. Majd aznap este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában kifejtette, hogy ha kormányra kerülne, akkor az "Alaptörvény nélkül, törvényesség nélkül" kormányozna. Az Alaptörvényt pedig kidobná a kukába és nem tekintené magára nézve kötelezőnek a rendelkezéseit. Ennek lehetséges következményeiről kérdeztük Lomnici Zoltánt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére