Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Ennek a képviselőjelöltnek a fejében valami nagyon eldurranhatott!

2018. július 3. 12:24

Két évvel Donald Trump történelmi sikere után ismét választási lázban ég Amerika. Az egyik észak-karolinai képviselőjelölt, Russell Walker pedig egy kicsit talán túlzásba is vitte a kampányt.

Amerika november 6-án ismét választ (ez az úgynevezett midterm elections). A tét nem kicsi: mind a képviselőházban, mind a szenátusban felborulhatnak az erőviszonyok, a Demokrata Pártnak ugyanis csak 24 helyet kell szereznie ahhoz, hogy többségbe kerüljön a képviselőházban (House of Representatives), de a szenátusi többséghez sem kell sok – csupán két főn múlik a többsége. A helyzet tehát egyáltalán nem könnyű a Republikánus Párt számára, amit tovább nehezít, hogy az egyik jelöltjük igencsak „old school” nézeteket vall. Russell Walker – az egyik 75 éves észak-karolinai jelöltjük – ugyanis a kampányában arról beszélt, hogy

  • a „zsidók sátáni teremtmények”,
  • az amerikai katonákat a kormány megmérgezi,
  • de azt is kifejtette, hogy Istent miért tartja egy fehér felsőbbrendű lénynek.

Russell Walker

Bár Russell Walker az első számú esélyes a körzetében, a fenti bizarr és rasszista jellegű kijelentései után a GOP (a Republikánus Párt régi elnevezése – a szerk.) észak-karolinai szervezete értelemszerűen megvonta a támogatását. Mint a helyi GOP vezetője, Robin Hayes kifejtette: „Az észak-karolinai Republikánus Párt képtelen és nem is hajlandó egy olyan jelöltet támogatni a 48-as körzetben, aki így viselkedik, és ilyen kijelentéseket tesz. A GOP a helyi szervezetekkel együtt – Hoke, Skócia és Robeson megyékben – arra fog törekedni, hogy megtalálja azt a jelöltet, amely a Republikánus Párt valódi értékeit képviseli”.

Russell Walker egyébként egyelőre nem lépett vissza, honlapja a mai napig működik, külön érdekesség pedig, hogy körzetbeli ellenfele pedig egy afroamerikai demokrata jelölt, Garland Pierce baptista lelkész lesz.

Russell Walker „nézetei”

A képviselőjelölt honlapja is telis-tele van „érdekességekkel”. Egyik bejegyzésében például azt írta: „Mi a gond azzal, ha valaki felsőbbrendű nézeteket vall? Isten rasszista és a fehér felsőbbrendűségben hisz. […] Valakinek vagy valakiknek mindig felül kell állniuk, és jelen esetben ez a fehérek csoportja. […] Nincs olyan, hogy egyenlőség. Valakinek vagy valaminek jobbnak kell lennie, valakinek vagy valaminek pedig rosszabbnak”.

Egy másikban pedig bibliai konspirációkról „értekezett”: „A zsidók nem szemiták, ők sátániak, mivel mindannyian a Sátántól származnak. […] Isten (faji) versenyeket alkotott, és ezért (is) ő a legnagyobb rasszista”.

Végül érdemes azt is megemlíteni, mikor egy éve – a szobordöntögetési láz idején – azért küzdött egy kampányban, hogy kerüljenek vissza a konföderációs zászlók, illetve a déli tábornokok (az 1861 és 1865 között zajló amerikai polgárháború kapcsán) portréi a dél-karolinai bíróságok termeibe.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

A cenzorok nem pihennek: a Facebook leszedte Megadja 888-as oldalát

censored

Ismét lesújtott a Facebook-diktatúra az egyik három nyolcas aloldalra. Megadja Gábor 888-as publicista Facebook-oldalát indoklás nélkül szedte le a Zuckerberg-kommandó. UPDATE: Gellértet három napra kitiltotta a Facebook, mert oldalán megosztotta, hogy cenzúrázták Megadját.

Őszintén a hajléktalanokról

Őszintén a hajléktalanokról

piszkostizenkettő

Volt egy nekem egy barátom, aki mérhetetlenül sokat ivott. Egyszer megmondtam neki, hogy ne igyon annyit, mert nem lesz ennek jó vége, teljesen leépül, elveszíti a maradék kapcsolatait, a munkáját, végül az életét is. Igazad van - sóhajtott az én barátom, és mintha egyet is értett volna velem. Aztán másnap ugyanott folytatta, ahol abbahagyta.

Fekete-Győr András nem mert az ukrán és román barátaival a kisebbségi magyarok helyzetéről beszélni

Fekete-Győr András amerikai kiképzése során egy ukrán politikussal meg egy román "civillel" találkozott, akikkel nem mert a kárpátaljai és az erdélyi magyarok helyzetéről beszélni, mert érezte, hogy érzékeny a téma, amivel megsértené a román és az ukrán kollégáinak a lelkivilágát.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

Ilyen egy igazán jó meccsélmény

hajrá, magyarok!

Ismét magyar meccsel, újra a harmadosztállyal folytatódik a Pörge szurkol!

Tusk: mindenki barnainges náci, aki a nemzetek Európáját támogatja

Tusk: mindenki barnainges náci, aki a nemzetek Európáját támogatja

amerika, london, párizs

Az Európai Tanács elnöke saját nemzetének legnagyobb ünnepét használta fel arra, hogy belerúgjon azokba, akik hisznek a nemzetállamokban.

Hangfelvétel: a Jobbik "prostitúciós jelleggel" alkalmazott gyakornokokat

Hangfelvétel: a Jobbik "prostitúciós jelleggel" alkalmazott gyakornokokat

kinyílott a pitypang

2018 legpikánsabb hangfelvétele került elő a Jobbik háza tájáról, amely korántsem vicces. Úgy látszik, hogy jobbikos politikusok szexuálisan használták ki azokat a fiatal nőket, akik gyakornoknak jelentkeztek hozzájuk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére