Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Ellenzéki vagyonnyilatkozatok: pénzeső hullott, de rengeteg a homályos részlet

2018. február 1. 08:28

Nyilvánosságra kerültek a politikusok vagyonnyilatkozatai. Az önbevallás alapján készült vagyonnyilatkozatokból kiderült többek között az is, hogy a Jobbik vezetőinek nincs hol aludniuk, hiszen nincsenek saját ingatlanjaik. Viszont az továbbra is rejtély, hogy az LMP-s Hadházy Ákos honnan finanszírozza luxushobbiját, a repülőgép-vezetést, valamint Szél Bernadett vagyonnyilatkozatában is rengeteg a homályos rész, hiszen több oldalt üresen hagyott. Gyurcsány Ferenc volt a leggazdagabb ellenzéki politikus 2017-ben.

A leggazdagabb ellenzéki politikus 2017-ben is Gyurcsány Ferenc volt,  mivel az Altus Zrt.-ből több százmillió forintos osztalékot vett fel. Emellett a Demokratikus Koalíció elnökének több mint 600 millió forintos megtakarítása van értékpapírban. Kiderült, hogy Gyurcsány szórja a pénzt, hiszen nagyjából havi 20 millió forintot költ. Feltűnő, hogy Gyurcsány osztalékbevétele hirtelen, éppen a választás évében majdnem egymilliárd forinttal csökkent. Ez azért gyanús, mert pártja, a Demokratikus Koalíció két éve még közleményben magyarázkodott a hatalmas osztalék miatt. Gyurcsány vagyonnyilatkozatáról itt írtunk részletesebben.

Zavaros ingatlanügyek a Jobbiknál: a párt vezetői állítják, nincs se lakásuk, se házuk

Az önbevallás alapján készített vagyonnyilatkozatok alapján a Jobbik vezetőinek nincsenek ingatlanjaik. Vona Gábor állítása szerint anyagi helyzete szinte semmit sem változott 2016-hoz képest. Tavalyelőtt vett egy legelőt, ami még most is a tulajdonában van, miközben továbbra sincsen semmilyen ingatlana, és a képviselői fizetésén kívül jelentős bevétele sincs. Állítólag autója sincs, de BKV-zni viszont még senki sem látta.

A Jobbik frakcióvezetője, Volner János mindeközben milliókkal gazdagodott. Viszont ő is azt állítja, hogy semmije nincs, se háza, se lakása, se ingatlana. Az, hogy hol húzza meg magát éjszakánként, továbbra is rejtély, a parlamentbe nappal néha azért bejár melegedni, de érdemi munkát ritkán folytat.

A jobbikos Szilágyi Györgynek sincs semmilyen ingatlana, viszont vett egy autót.

Az LMP-sek vagyonnyilatkozatának több részét is homály fedi

Szél Bernadettnek bevallása alapján két nagy ingatlana van, de egyébként nincs semmije. Viszont vett három új telefont és új irodabútorokkal gazdagodott. Az LMP társelnöke vicces kedvében lehetett, amikor kitöltötte a vagyonnyilatkozatát, mert két zászlót is beírt. Reméljük, azért a munkáját ennél komolyabban veszi, ha már az emberek lehetőséget adtak neki a választások alkalmával, bár amit művelnek, az sokszor tényleg vicc kategória. Arról nem mondott semmit, hogy Soros Györgytől kapott-e támogatást.

Hadházy Ákosnak saját bevallása szerint nőtt az adóssága és csökkent a megtakarítása. Állítása szerint tartozásai jóval meghaladják a megtakarításait, ami azért érdekes, mert így felmerül a kérdés, hogyan tudja fedezni luxushobbiját, a repülőgép-vezetést. A Simicska Lajoshoz közel álló politikusnak két ingatlana és két autója is van.

Az MSZP vezetői rejtve maradtak

Karácsony Gergely már szinte minden pártban megfordult, jelenleg épp az MSZP miniszterelnök-jelöltje, mivel azonban nem képviselő, nem kellett vagyonnyilatkozatot kitöltenie. Ugyanez a helyzet a pártelnökkel, Molnár Gyulával is.

Kunhalmi Ágnesnek sikerült csökkentenie az adósságát és nőtt a megtakarítása. Három irodát és havi 150 ezerért egy Skodát is bérel.

A szocialisták frakcióvezetőjének, Tóth Bertalannak több pécsi ingatlana is van, valamint egy erdőt és egy hétvégi házat is birtokol. Van egy 1,6 millió forintos és egy 50 000 eurós életbiztosítása is. Egymillió forintos tartozása mellett öt millió forintnyi készpénze van.

(Origo)

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

kétharmad

Újabb helikoptereket vesz a Magyar Honvédség. A szerződést pénteken írták alá.

Mohácsi Márk, Soros provokátora már jó előre felkészült a balhéra

Mártíromság helyett provokáció. Mohácsi Márk saját Facebookján jelentette be: ő bizony rongálni megy a belvárosba.

Tordai Bence már mentegeti a bőrét

A hét elején influenszerré avanzsált parlamenti képviselő sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt napok eseményeiről. Tordai többek között azt szeretné, ha a rendbontások egészen karácsonyig elhúzódnának.

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

kinyílott a pitypang

Pénteken biztosan nem túlóráztak a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai.

Budapestből nem lesz Majdan!

Budapestből nem lesz Majdan!

kétharmad

Sérült rendőrök, lángoló kukák, agresszív tömeg, puccsra készülő ellenzék, külföldi zsoldban szolgáló tüntetők és ködös célok. Így lehetne leírni az elmúlt napok történéseit és azok mozgatórugóit. A Budapesten kibontakozó "demonstrációk" kísértetiesen emlékeztetnek minket valamire: így kezdődött a gyarmati státuszba taszított ukrajnai forradalom is. Ott is látszólag spontán szerveződő csoportok provokálták az állami szerveket, hogy aztán a nyugati média és a külföldi titkosszolgálatok segítségével megdöntsék az államrendet. Meg is lett az eredménye: káosz, területi veszteség, nyomor.

Soros bűnözőket fizet le, hogy Budapesten vandálkodjanak

A fővárosi megmozdulásokon a rendőrség szombatig 57 embert állított elő. Jelentős részük büntetett előéletű.

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

kétharmad

A Soros Györgyhöz köthető 444 és társai elképesztő propagandagyártásra adták a fejüket az elmúlt napokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére