Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Elképesztő: a rendőrség megint futni hagyta a feltételezett londoni robbantót

2017. szeptember 18. 09:58

LONDON, 9:58

A londoni robbantás egyik fő gyanúsítottjának állítólag két héttel korábban dolga volt a rendőrökkel.

A 18 éves gyanúsítottat két hete fogta el a rendőrség a londoni metró ugyanazon állomásán, ahol a robbantás történt. Azt nem tudni, hogy akkor miért tartóztatták le, majd engedték szabadon. Minderről a 18 éves gyanúsított szomszédai beszéltek a Daily Mailnek.

A tinédzser az elmondottak alapján egy igen problémás örökbefogadott gyerek, akinek nevelőszülei a 71 éves Penelope Jones és férje, a 88 éves Ronald. A 47 éves Serena Barber, aki egész életében ismerte a párt, elmondta, hogy:

jelenleg két gyermek él velük, egyik sem a sajátjuk. Az egyikőjük nagyon csendes és illedelmes, a másik viszont borzalmas",

majd hozzátette a 18 éves gyanúsítottra utalva, hogy:

úgy tudom, két hete letartóztatták a Parsons Greennél, hogy miért azt nem tudom, de aztán visszakerült Pennyhez és Ronhoz. Ezután Penny azt mondta, hogy nem tudja tovább nevelni, mert nem tudja őt kezelni."

A pár közeli barátai szintén megerősítették, hogy a pár és a tinédzser kapcsolata már igencsak a végét járta.

A rendőrség a Londontól nem messze fekvő Sunbury-on-Thames kisváros egyik lakóépületét is átkutatta. Médiaértesülések szerint itt lakott a metrómerénylettel összefüggésben először őrizetbe vett 18 éves férfi. A lakóház az idős házházaspáré. Ronald és Penelope Jones az elmúlt évtizedekben nevelőszülőkként 268 hányatott sorsú gyermeket fogadott be – köztük migránsokat is. E tevékenységükért II. Erzsébet királynő 2010-ben személyesen tüntette ki őket. A ház közeléből nagyjából 60 embert evakuáltak, a lakók elmondása szerint azért, mert robbanószerkezeteket találtak a helyszínen. A házaspár valószínűleg semmit sem sejtett az egészből.

A londoni rendőrség szombati közleménye szerint a fiatal férfit végül a délkelet-angliai Dover kompkikötőjében vették őrizetbe a terrorellenes törvény alapján. Az illetőt egyelőre egy helyi rendőrőrsön tartják fogva, de "megfelelő időben" Londonba viszik.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Senkik országa

Különös élménnyel gazdagodtam a hétvégén, ugyanis személyesen is áldozatul estem annak a mindent átszövő felsőbbrendűségi érzésnek, amelyről idáig többnyire csak közéleti szereplők tapasztalatai alapján volt alkalmam írni. Szubjektív beszámoló egy szürreális találkozóról és a liberális lelkületről.

889
A németek háromnegyede kihátrált Merkel mögül

A németek háromnegyede kihátrált Merkel mögül

amerika, london, párizs

Nem mintha eddig a helyzet magaslatán lett volna, de a Horst Seehofer által adott kéthetes ultimátum gőzerővel tolja Merkelt a teljes politikai megsemmisülés felé. Ezt igazolja egy frissen publikált kutatás is, amiből az látszik, hogy a németek háromnegyede elfordult már a kancellártól.

Spanyol kollégistákat túrtak ki helyükről az Aquarius migránsai miatt

Spanyol kollégistákat túrtak ki helyükről az Aquarius migránsai miatt

amerika, london, párizs

Nagylelkű és humanitárius gesztust akart tenni Madrid azzal, hogy úgy döntött, befogadja az Aquarius fedélzetén ragadt migránsokat. A gond csak az, hogy ezzel saját őshonos állampolgárait hozta kényelmetlen helyzetbe: azt mondták a spanyol tanulóknak, hogy 24 órájuk van kiköltözni kollégiumukból.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Lássuk, mi várható a mai nap.

Trump: az illegális bevándorlás szörnyű dolog

Trump: az illegális bevándorlás szörnyű dolog

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök " szörnyű dolognak" nevezte az illegális bevándorlást, védelmébe vette a gyermekeket bevándorló szüleiktől elválasztó gyakorlatot, de leszögezte, hogy a határon kialakult válságot meg kell oldani.

Kilép az USA az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából

Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet szerint a tanács nem méltó a nevére.

Ennyi: bevándorlási különadót kell fizetniük a bevándorlást segítő szervezeteknek

Amit Nyugaton nem tudnak megoldani a bürokraták, azt Magyarországon lazán megoldja a kormány.

Pár tucat afrikai migráns kitúrja a helyieket Amszterdamból

Pár tucat afrikai migráns kitúrja a helyieket Amszterdamból

amerika, london, párizs

A magát "We are here" névvel illető csoport lakásokat, raktárakat, gyárakat, sőt iskolákat is elfoglalt már.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére