Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Elképesztő: a rendőrség megint futni hagyta a feltételezett londoni robbantót

2017. szeptember 18. 09:58

LONDON, 9:58

A londoni robbantás egyik fő gyanúsítottjának állítólag két héttel korábban dolga volt a rendőrökkel.

A 18 éves gyanúsítottat két hete fogta el a rendőrség a londoni metró ugyanazon állomásán, ahol a robbantás történt. Azt nem tudni, hogy akkor miért tartóztatták le, majd engedték szabadon. Minderről a 18 éves gyanúsított szomszédai beszéltek a Daily Mailnek.

A tinédzser az elmondottak alapján egy igen problémás örökbefogadott gyerek, akinek nevelőszülei a 71 éves Penelope Jones és férje, a 88 éves Ronald. A 47 éves Serena Barber, aki egész életében ismerte a párt, elmondta, hogy:

jelenleg két gyermek él velük, egyik sem a sajátjuk. Az egyikőjük nagyon csendes és illedelmes, a másik viszont borzalmas",

majd hozzátette a 18 éves gyanúsítottra utalva, hogy:

úgy tudom, két hete letartóztatták a Parsons Greennél, hogy miért azt nem tudom, de aztán visszakerült Pennyhez és Ronhoz. Ezután Penny azt mondta, hogy nem tudja tovább nevelni, mert nem tudja őt kezelni."

A pár közeli barátai szintén megerősítették, hogy a pár és a tinédzser kapcsolata már igencsak a végét járta.

A rendőrség a Londontól nem messze fekvő Sunbury-on-Thames kisváros egyik lakóépületét is átkutatta. Médiaértesülések szerint itt lakott a metrómerénylettel összefüggésben először őrizetbe vett 18 éves férfi. A lakóház az idős házházaspáré. Ronald és Penelope Jones az elmúlt évtizedekben nevelőszülőkként 268 hányatott sorsú gyermeket fogadott be – köztük migránsokat is. E tevékenységükért II. Erzsébet királynő 2010-ben személyesen tüntette ki őket. A ház közeléből nagyjából 60 embert evakuáltak, a lakók elmondása szerint azért, mert robbanószerkezeteket találtak a helyszínen. A házaspár valószínűleg semmit sem sejtett az egészből.

A londoni rendőrség szombati közleménye szerint a fiatal férfit végül a délkelet-angliai Dover kompkikötőjében vették őrizetbe a terrorellenes törvény alapján. Az illetőt egyelőre egy helyi rendőrőrsön tartják fogva, de "megfelelő időben" Londonba viszik.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Juncker úgy gondolja, ő jobb miniszterelnöke lenne Nagy-Britanniának

Juncker úgy gondolja, ő jobb miniszterelnöke lenne Nagy-Britanniának

amerika, london, párizs

A nemzeti szuverenitást nyíltan lenéző Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker egy rövid interjúban fejtette ki meglehetősen nevetséges gondolatait.

Melegebb lesz az Északi-sarkon, mint Magyarországon

Az Északi-sarknál jóval melegebb lesz, mint Magyarországon - jellemezte a várható időjárást szombaton Facebook-oldalán a meteorológiai szolgálat, amely az extrém hideg miatt vasárnapra több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki.

Gyűlöletkampányt folytatnak a határon túliak ellen a magyarországi ellenzéki pártok

Gyűlöletkampányt folytatnak a határon túliak ellen a magyarországi ellenzéki pártok

amerika, london, párizs

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) választmánya szombati beregszászi ülésén nyilatkozatot fogadott el, amelyben felháborítónak nevezi és elítéli a magyarországi ellenzéki pártok által indított "gyűlöletkampányt, melynek kereszttüzébe a határon túli magyarok kerültek".

"Minden független államnak joga van eldöntenie, milyen bevándorláspolitikát követ"

"Minden független államnak joga van eldöntenie, milyen bevándorláspolitikát követ"

amerika, london, párizs

Interjút adott az ausztrál külügyminiszter a Magyar Idők című napilapnak. Julie Bishop a lapnak elmondta, minden szuverén államnak joga van ahhoz, hogy eldöntse: milyen bevándorláspolitikát követ.

Anglikán egyházfő: vagy iszlám szabályok, vagy brit törvények!

Canterbury érseke szerint az 500 éve fejlődő, formálódó brit törvények teljesen összeegyeztethetetlenek az iszlám vallás szabályaival.

Egy újabb adat, amit meg kellene magyaráznia London muszlim polgármesterének

Egy éven belül 20 százalékkal nőtt a bejelentett nemi erőszakolások száma a brit fővárosban.

Akasztással fenyegette meg a Fidesz jelöltjét a bajai jobbikos

Akasztással fenyegette meg a Fidesz jelöltjét a bajai jobbikos

spring is coming

Az Origo szombati cikkében azt írja: akasztással fenyegette meg Zsigó Róbertet, a Fidesz bajai országgyűlési képviselőjét Üveges Tibor, a Jobbik bajai elnöke.

Szívesebben foglalkozik EU a migránsokkal, mint az őshonos kisebbségekkel

Mivel az uniót hidegen hagyják az őshonos kisebbségek sorsa, ezért fontos, hogy sikerrel záruljon a Minority SafePack aláírásgyűjtése Szili Katalin szerint.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére