Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Elképesztő a "demokraták" ámokfutása Trump felbukkanása óta

2017. június 19. 08:58

WASHINGTON, 08:58

Szerdán egy republikánus kongresszusi csoport reggeli baseballedzésén Alexandria városban, Washington közelében egy férfi fegyverrel lőtt rá a sportoló képviselőkre. Nem ez volt az első erőszakos megnyilvánulása a baloldalnak a jobboldal ellen, mióta Donald Trump színre lépett. Most összegyűjtöttük az eddigi legelképesztőbb akciókat.

1. Tüntetők támadták meg Trump támogatóit egy gyűlés után San Joséban

2016. június 2-án a szélsőséges baloldali csoportok a kaliforniai San Joséban tartott Trump-gyűlés után különböző üzenetekkel várták a résztvevőket, többek között az "Amerika sosem volt nagyszerű" és a "Ba888d meg, Donald Trump!" feliratokkal. A tiltakozók Trump támogatóit tojással dobálták. Mások rángatták és inzultálták a résztvevőket a kijáratnál.

2. Trump adománygyűjtőit támadták

Baloldaliak egy csoportja megtámadta Donald Trump autókonvoját augusztus 19-én Minneapolisban. A helyi média gyönyörűen lehozta az esetet. Elmondták, hogy a republikánusok adománygyűjtést szerveztek, de a támadásról egy szót sem ejtettek, csupán annyit, hogy Trumpnak dolga akadt a rendőrökkel az esemény okán.

Fotó: AFP
3. A választási győzelem után felgyújtották a republikánusok főhadiszállását

"A náci republikánusok hagyják el a várost" üzenet volt a szomszédos épületre írva a teljesen kiégett republikánus főhadiszállásnál. Az eset után Pat McCrory kormányzó felhívta a figyelmet "politikai terrorizmus" kitörésének veszélyére.

Forrás: Breitbart

4. Egy tizenöt éves Trump-támogatót vertek meg az iskolában

,,Ugráltak rajta és igen csúnyán ütlegelték" – számolt be egy szemtanú az esetről. Az áldozatot azért verték meg, mert egy ,,Make America Great Again" feliratú pólót viselt. Ez köztudottan Donald Trump egyik kampányszövege volt. A rendőrségi beszámolók szerint az áldozat semmiféle agresszív megnyilvánulást nem tett.

5. ,,Ba888d meg Trump, ba888átok meg fehérek!"

Az egyik legdurvább példa a listán, egy 2017 januárjában történt eset. Egy chicagói otthonában élő skizofrén, 18 éves fiatalembert vertek és kínoztak meg, amit a tettesek élőben közvetítettek a Facebookon. Kényszerítették, hogy a WC-ből igyon és a feje egy részét megskalpolták. Miközben az áldozat politikai hovatartozása ismeretlen volt, a támadók azt kiáltották: "Ba888d meg Trump, ba888átok meg fehérek!".

6. Az Antifa kemény legényei zúztak Trump beiktatásakor

A ceremónia után, a "szabadságharcosok" törtek-zúztak a közelben. Szétverték például az egyik fehér házi limuzint is, majd az anarchisták jelét rajzolták fel rá.

Forrás: Breitbart

7. Szintén az Antifa randalírozott egy egyetem előtt Berkeley-ben, ahol Milo Yiannopoulos és persze Trump ellen tüntettek

A vereséget nehezen viselő baloldali vadállatok gyújtogattak, és inzultálták a Trumpot támogató hallgatókat. Egyiküket egy TV-csatorna meginterjúvolta, aminek a végén a nyilatkozó hallgatót lefújták paprika spray-vel, majd ellökték.

8. Még mindig az Antifa... Egy Trump-szimpatizánsokkal való összetűzés során támadtak rá az egyik résztvevőre

A békés tömegre támadó szervezet és a támogatók közé állt egy fiatalember, hogy meggátolja az összetűzést. Nem sokat kellett várnia, hogy egy biciklizárral valaki jól fejbe dobja.

9. Ismét az Antifa... Egy saríaellenes tüntetésen vizeletet dobtak a tüntetőkre
A Breitbart által készített lista közel sem teljes. Trump elnökjelölti kampánya óta közel 12 ezer gyűlölködő tweet uszított ilyesfajta akciókra. Köztük volt jó néhány liberális közszereplő is. Az alkalmat megragadva ismét gratulálunk nekik a szabadelvű, toleráns és elfogadó viselkedésükhöz, és a demokratikus választási rendszerben született eredmény elfogadásához is. Persze nyilván csak ott lehet demokrácia, ahol ők nyernek, így már mindjárt érthetőbbek ezek a megnyilvánulások.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Parttalanná teszi a globális menekültügyi szabályozást az ENSZ?

Parttalanná teszi a globális menekültügyi szabályozást az ENSZ?

kétharmad

A nemzetközi gyakorlat azt mutatja, hogy az ENSZ kiemelt jelentőségű nyilatkozatai a nemzetközi jog részévé válhatnak. Amennyiben az ENSZ globális migrációs paktuma a nemzetközi jogi gyakorlatba ágyazódik, úgy kötelezettségvállalásai kötelező érvényre emelkedhetnek a tagállamok számára. Ezzel kötelezve az ENSZ-tagállamokat a migránsok befogadására és szétosztására - áll a Századvég 888.hu számára készített elemzésében.

Itt az újabb Facebook-botrány: a privát üzeneteinket is pénzre váltotta Zuckerberg

Itt az újabb Facebook-botrány: a privát üzeneteinket is pénzre váltotta Zuckerberg

century-on

Külsős cégek olvastak bele a személyes beszélgetéseinkbe.

Az arab nyelv tanulására biztatja a fiatalokat egy svéd vezető politikus

Az arab nyelv tanulására biztatja a fiatalokat egy svéd vezető politikus

amerika, london, párizs

A svéd után már így is az arabot beszélik a legtöbben az országban.

Soros tüntetői több millió forintnyi kárt okoztak a Parlament épületében

Soros tüntetői több millió forintnyi kárt okoztak a Parlament épületében

kétharmad

Több millió forintnyi kár keletkezett az elmúlt hét tüntetései nyomán az Országház épületében és a Kossuth Lajos téren - közölte az Országgyűlés sajtófőnöke.

Hatalmas pofont kaptak a svéd feministák: jogsértő a férfimentes fesztivál

Hatalmas pofont kaptak a svéd feministák: jogsértő a férfimentes fesztivál

amerika, london, párizs

Az ombudsman döntése értelmében a férfiak diszkriminálása is diszkrimináció.

Soros György az év embere

Soros György az év embere

piszkostizenkettő

Legalábbis a spekulánsok egyik kedvenc lapja, a Finacial Times szerint. Mi összeszedtük, hogy szerintünk mivel érdemelhette ezt ki.

A belgák bevándorlásellenes erős embere: Theo Francken

A belgák bevándorlásellenes erős embere: Theo Francken

amerika, london, párizs

Charles Michel belga kormányfő kedden jelentette be lemondását, amelyhez nagyban hozzájárult Theo Francken azon döntése, hogy az Új Flamand Szövetség (N-VA) nevű flamand nacionalista pártot kivezette a kormánykoalícióból. Nézzük meg, mit is lehet tudni a belgák bevándorlásellenes erős emberéről!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére