Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Elítélt, bűnöző migránsok is menedékjogot kaphattak Németországban

2018. június 21. 13:15

A dokumentumok szerint olyan migránsok is menedékjogot kaphattak Németországban, akiket már gyilkosságért, drogkereskedelemért, nemi erőszakért vagy egyéb súlyos bűncselekményért korábban elítéltek hazájukban.

A Bild arról ír, hogy a levelezések során a menekültügyi kirendeltségek munkatársai írtak a BAMF nürnbergi központjának a "különleges" menedékkérelmekről.

Maguk a migránsok számoltak be arról, hogy milyen bűncselekményeket követtek el a hazájukban. Azonban a törvények szerint a menekültkérelmet benyújtó személyt ilyen esetben is megilleti a védelem, ha a hazájában halálbüntetés vagy kínzás várna rá. Így a németek humanitárius okokból nem küldhetik őket haza. Ezt a migránsok is jól tudják, ezért vannak köztük olyanok akik azért mondjuk magukat állítólagos vagy tényleges bűncselekmények elkövetőinek, hogy Németországban maradhassanak.

Fotó: AFP

Egy novemberi levelezésben például az áll, hogy egy török migráns a meghallgatásán azt mondta, hogy Törökországban 85 büntetőeljárás folyik vele szemben, illetve elfogatóparancs is érvényben van ellene. A BAMF munkatársa tanácsot kért a központtól.

Egy dagesztáni menedékkérő azt mondta, hogy vahhábita (az iszlám szunnita ágának egy rendkívül konzervatív irányzatához tartozó) társaival merényletet hajtott végre az észak-kaukázusi autonóm köztársaság belügyminisztere ellen, egy Sierra Leone-i férfi arról számolt be, hogy gyerekkatonaként meggyilkolt civileket, egy algériai menedékkérő pedig azt állította, hogy kábítószer-kereskedelem miatt körözik hazájában.

A Bild ezt követően döntött úgy, hogy megkérdezi a BAMF-ot, hogy ezek a migránsok még mindig Németországban tartózkodnak-e. A hivatal azonban csak annyit válaszolt, hogy személyiségi jogok védelme miatt nem adhatnak felvilágosítást az egyedi ügyekről. Mindez eléggé kitérő válasznak tűnik, hiszen a Bild nem kérdezett rá konkrét, egyedi ügyekre, csak arra szerettek volna választ kapni, hogy a bűnözők az országban tartózkodnak-e vagy sem.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

Hiába készült nagyon Macron a beszédére, bealudtak rajta

amerika, london, párizs

November 11-én volt száz éve, hogy lezárult az első világháború. A centenárium kapcsán óriási hepajt rendeztek Párizsban, több mint 70 állam- és kormányfő vett részt a Diadalív öröklángjánál tartott megemlékezésen.

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

Duterte: a Nemzetközi Büntetőbíróság idiótákból áll

amerika, london, párizs

A Fülöp-szigetek szabad szájú elnöke ezúttal sem hazudtolta meg önmagát.

Manfred Webernek elég lesz Juncker helye

Mégsem indul a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnökségi posztjáért a párt január 19-re összehívott rendkívüli kongresszusán Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) parlamenti frakcióvezetője, csúcsjelöltje, a CSU alelnöke.

Ömleni fog a pénz Budapestre

Ömleni fog a pénz Budapestre

kétharmad

1000 milliárd forintot jelent a fővárosnak a kormánnyal aláírt, 15 pontból álló megállapodás. A kontraktust Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István főpolgármester írta alá szombaton.

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

A Fidesz megpróbálja kihúzni Junckerből, mennyi közpénzt utal az EU a migránskártyákra

kétharmad

Írásbeli kérdéssel fordulnak az Európai Bizottság (EB) "isiászos" elnökéhez.

Olasz kormány: a francia étvágy hírhedt és már régóta ismerjük

Az olasz kormány egyik minisztere úgy fogalmazott: a francia elnök az EU Olaszország ellen irányuló nyomásának vezéralakja lett.

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

Kigyulladt Gyurcsányék főhadiszállása

kétharmad

Szombaton, Budapest VI. kerületében kigyulladt egy négyemeletes irodaépület negyedik emelete. A helyszínre nagy erőkkel érkeztek a tűzoltók. Közben kiderült: a Demokratikus Koalíció (DK) irodái "gyulladtak" ki. A tüzet eloltották.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére