Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Elhagyta a kutyáját, megharapta a közterest, majd kétszer összepisilte magát

2018. július 23. 16:30

Marhavagonokkal, holokauszttal, diktatúrával, rendőri erőszakkal és egyéb furcsaságokkal színesített történetet osztott meg egy nő, amelyre aztán a baloldali médiumok mellett Soros "civiljei" is rácuppantak.

Az eposzi kellékek minden egyes elemével rendelkező történet szerint egy nő a kutyáját sétáltatta, amely aztán meglógott, így befogták és a futihoz vitték. Az elbeszélés itt véget is érhetne, ha nem egy gyenge idegzetű, liberális felforgató "gazdi" lenne a főszereplő.

Saját, gyenge lábakon álló elmondása szerint első körben a közteres elkérte a nő adatait, jobban mondva elkérte volna, mert a nőnél semmiféle hivatalos okmány nem volt, így nem tudta igazolni magát. Majd azt állította, hogy a közteres elkezdte lökdösni, a falhoz szorította, kicsavarta a kezét, a torkát fejénél fogva hozzányomta a bejárati ajtóhoz. Erre bepisilt.

Még egyszer leírom: a nő szerint mindez azért történt, mert nem volt nála a személyazonosságát igazoló okmánya.

A Facebookon keringő mese további részeiben a kutyasétáltató elmondja, hogy bevillantak a családi történetei a marhavagonokról, "színesen, szagosan, valami hihetetlen, félelmetes iszonyatos vizuális élmény volt" – ecseteli.

Már ennél a résznél feltehetnénk magunknak a kérdést, hogy mennyire megveszekedett, öngyűlölő kell, hogy legyen az, aki egy igazoltatásról a holokausztra asszociál. De ne rohanjuk előre, lesznek itt még cifrábbak is.

Folytassuk a kafkai történetet! A nő saját beszámolója szerint (amelyben eddig egyszer sem ad magyarázatot a közteres határozott fellépésének az okára) a férfi kihívta a rendőröket, akik aztán hívták a mentőt. A nőtől megkérdezték, hogy szeretne-e feljelentést tenni, aki nem élt ezzel a lehetőséggel. Még!

Valami rejtélyes oknál fogva a békés, szelíd kutyasétáltató asszonyságot a rendőrök rabosították (saját beszámolójában erre sem találunk magyarázatot), bilincsbe verve bedugták egy cellába, ahol másodjára is összepisilte magát. Közben Koboldot, a kutyát elvitték az Illatos útra, felteszem a kutya legnagyobb örömére és szerencséjére.

A nő le is vonja a konzekvenciát: 

nincs emberség, nincs semmi, csak a puszta gyilkos mechanizmus, ami forog embertelenül."

Majd a posztja végén felhívja az "Amnesty Internationalnél, vagy ténylegesen független jogvédőnél" dolgozó ismerősei figyelmét, hogy "priviben jelentkezzenek."

Jelentkeztek is. Elsőként a független újságíró, a 24.hu-s Kerner Zsolt, aki a kollektív bűnösség elvét alkalmazva egyből ráhúzta a felelősséget a közteresekre.

A nő "történetét" csont nélkül berágók úgy gondolják, a helyzet már tarthatatlan, szólni kell az Index-444-RTL Klubnak, hogy csapjanak botrányt az ügyből, sőt, az egyik nő úgy véli, hogy elérkezett a fegyveres ellenállás ideje.

Ez a kedvencem!

De sokan kétkedéssel fogadták a nő szemszögéből bemutatott mesét. Többen megjegyezték, hogy Koboldot nem nagyon tartja rendben a gazdája, a kutya sokszor vendégeskedik másoknál. A Városligeti kutyások és a ZöldEb - Kutyás Érdekvédelmi Egyesület csoportban is összecsaptak a két tábor hívei. Sokan nem hisznek a nőnek, mert volt már olyan eset is, hogy mínusz 15 fokban a köztereseknek kellett összeszedniük az ebet az utcáról. Többen megjegyezték, hogy a nő idegei nem mindig szuperálnak jól, és akár az is elképzelhető, hogy ő bántalmazta a közterület-fenntartót. Közben a neten kering egy videó, amin látható, hogy a nő ordítozik és toporzékol.

A publikum elképzelései onnan, hogy a nő megérdemelte, kb. odáig tartanak, hogy a közterest feszítsék keresztre. Külön poén, hogy az eset Zuglóban történt, ezért nagyon sokan Karácsony fejét is követelik.

Mit mond a rendőrség?

A fentebb megzenésített történet hiányzó részletei – a rendőrségi közleménnyel kiegészülve – kicsit más megvilágításba helyezik a békés, szelíd kutyabarát nénit.

Mint írják, a Fővárosi Önkormányzat hivatásos rendésze kért segítséget a rendőrségtől,  rendészek a gazdátlan kutyát egy zárt futtatóba terelték, majd egy nő közeledett feléjük, aki elkezdett a rendészekkel ordítani. A rendészek megpróbálták a nőt megnyugtatni és felszólították, igazolja személyazonosságát. A nő ennek nem tett eleget, ellenszegült, kivonta magát az intézkedés alól és el akarta hagyni a helyszínt. Az önkormányzati rendész megpróbálta a nőt visszatartani, aki megkísérelte a rendészt megharapni.

Tehát: a közteresek megmentették a kutyát!
A nő elkezdett velük ordibálni, nem tudta igazolni magát, majd el akart menni a helyszínről.
Ezután pedig a rendészek visszatartották, és kihívták a rendőrséget.

A fenti kutyás eset rávilágít arra, hogy a buta liberális propagandát csont nélkül berágó ellenzékiek már csak szélsőségekben tudnak gondolkodni, a "fegyveres ellenállás" és a reménytelen holokausztozás egyértelműen azt bizonyítja, hogy a régi baloldali reflexektől nehéz megszabadulni, pedig azok tévútra viszik őket.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

Vége lehet a boros estéknek

Vége lehet a boros estéknek

century-on

A szőlőt megviseli a klímaváltozás. Kevesebb terem és más a minősége.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

Kavanaugh a MeToo-karaktergyilkolás legújabb áldozata

kinyílott a pitypang

A #metoo, a politikai lejáratás eszköze ismét felütötte a fejét. Brett Kavanaugh-t, Donald Trump főbírójelöltjét vasárnap szexuális zaklatással vádolta meg egy volt iskolatársnője. Az állítólagos áldozat korábban egy demokrata szenátornak írt levelében számolt be az erőszak részleteiről.

Merkel kirúgta a német titkosszolgálat vezetőjét, mert igazat mondott

Merkel kirúgta a német titkosszolgálat vezetőjét, mert igazat mondott

amerika, london, párizs

A német belügyi hírszerzés vezetője a chemnitzi zavargásokkor több, a liberális és a bevándorláspárti világfelfogásba nem illeszkedő tényadatot is közzétett. Emiatt összebalhézott Merkellel, így most el kell búcsúznia állásától.

Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

Hiába adja a tévé a meccset, ha élőben sokkal jobb buli!

hajrá, magyarok!

Folytatódik a Pörge szurkol, most egy másodosztályú találkozóval.

Orbán: nemzeti érdekünk, hogy jó legyen a kapcsolat Kelet és Nyugat között

Orbán: nemzeti érdekünk, hogy jó legyen a kapcsolat Kelet és Nyugat között

kétharmad

Orbán Viktor magyar miniszterelnök kedden Moszkvába látogatott, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére