Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

El sem hiszed, milyen trükközéssel akarják becsempészni a migránsokat a Soros-szervezetek

2017. október 13. 11:28

Még homoszexuálisnak is beállítják magukat a migránsok, hogy Európába jussanak - a menekültügyi hivatal átlátott a szitán, ám a Helsinki Bizottság felháborítónak találja, hogy a hivatal vizsgálódik az ügyben.

Hamarosan döntést hozhat az Európai Unió Bírósága egy Magyarországon menekültstátuszt kérvényező nigériai férfi ügyében, akit a Soros György által bőkezűen támogatott Helsinki Bizottság képvisel.

Az illető azt állította, hogy homoszexualitása miatt üldözték hazájában, ám a magyar menekültügyi hatóság szakértői véleményre alapozva elutasította a nigériai migráns állítását. A Helsinki Bizottság ügyvédei megtámadták a határozatot, így a döntést felülvizsgáló magyar bíróság Luxembourghoz fordult iránymutatásért.

A Magyar Időknek nyilatkozó Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója azt mondta, az uniós bíróság eljárása kapcsán a legfőbb veszélyt az jelenheti, ha megszilárdul egy olyan jogértelmezés, mely szerint „bemondásra” bárki üldözöttnek nyilváníthatja magát. Ez ugyanis elvenné a nemzetállamok jogát az ellenőrzéstől.

A Helsinki Bizottság szerint a homoszexuális migránsoknak „szakszerűtlen és megalázó” vizsgálatokon kell átesniük. A „szakszerűtlenséget” szerintük a szakorvosok, szakpszichológusok képviselik a történetben, akiket el kéne tiltani a migránsok vizsgálatától, helyettük pedig a hatóság laikus – tehát semmilyen orvosi, pszichológiai végzettséggel nem rendelkező – munkatársainak egy, a Helsinki Bizottság által összeállított teszt segítségével kellene eldöntenie, hogy a migráns – akit esetleg épp a társaság képvisel és világosít fel jogairól – homoszexuális-e.

Az Alapjogokért Központ igazgatója másként látja. Szerinte ez az egész hisztériakeltés az emberi jogi szervezetek jól bevált eszköztárához tartozik: azaz alapvető politikai-társadalmi kérdéseket egyszerűsítenek le jogi problémává.

Az alapkérdés azonban ettől nyitott marad: Mégis hogy kerül Magyarországra menedékkérőként egy hazánktól 5200 kilométerre lévő országból származó személy?

Számos, már biztonságos ország elhagyása után, miért lenne joga menekültstátuszhoz Magyarországon, miközben az kizárólag a származási országához legközelebbi, első biztonságos országban jár?

Szánthó leszögezi: az, hogy egy homoszexuális nigériainak a menedékkérelmezési eljárás során mihez van és nincs joga, álvita, amelybe alapvetően nem szabad belemenni, hiszen esetében bizonyosan nem Magyarország az első biztonságos ország.

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

Fekete Péter miatt estek egymásnak a hagyományőrzők és a píszí élharcosai

amerika, london, párizs

Hollandia-szerte dulakodtak az emberek egy képzeletbeli karakter, Fekete Péter miatt.

Nem tolták a meleglobbit, ezért ellehetetlenítették a magazint

Nem tolták a meleglobbit, ezért ellehetetlenítették a magazint

bulvár

Egy neves ausztrál esküvői magazint fenyegettek meg a melegjogi aktivisták, mert a keresztény beállítottságú újság nem szívesen működött együtt azonos nemű párokkal.

Ezért gyulladt ki Gyurcsányék irodája

Az ATV híradója szerint egy szagelszívó miatt gyulladt ki annak a Teréz körúti irodaháznak a teteje, amelyben a Demokratikus Koalíció központja is volt.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Az volt a bűnük, hogy fehér férfinek születtek - kirúgták őket

Az volt a bűnük, hogy fehér férfinek születtek - kirúgták őket

fehér férfi

Az utóbbi egy évben mind több férfi érzi úgy, hogy célpontokká váltak - nyilatkozta az elbocsátott férfiak védőügyvédje, akik perelnek a diszkrimináció miatt.

Finnek kipipálva, nyert a magyar válogatott

Finnek kipipálva, nyert a magyar válogatott

hajrá, magyarok!

A magyar válogatott Finnország ellen zárta a Nemzetek Ligája C divíziójának 2. csoportjában a küzdelmeket. Győzelemmel!

Most már politikai lúzerképzést is kaphatsz Vona Gábortól

Most már politikai lúzerképzést is kaphatsz Vona Gábortól

kinyílott a pitypang

A Jobbik egykori bukott elnöke, Vona Gábor politikai tanfolyamot tart december 8-án.

Szanaszét hazudják a vörös terrort a balos történészek

Szanaszét hazudják a vörös terrort a balos történészek

kinyílott a pitypang

Vörös terror. Ha kell, ha nem: jobbról és balról is ugranak a témára. Most épp a baloldali történetírás ragadta meg az alkalmat, hogy egy történelemhamisítással felérő mosdatást vigyen véghez Szamuely Tiborék "munkássága" kapcsán. Felkészül a jobboldal.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére