Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Egyre több svéd van, de nem a svédek miatt

2018. július 28. 21:30

Hanem a bevándorlóktól, akik miatt egyes régiókban történelmi mértékű népességrobbanás történt.

A dél-svédországi Kronoberg megye összes városi önkormányzata korábban soha nem látott népességnövekedésről számolt be. Ez nem azért van, mert hirtelen bébibumm történt volna az országrészben, hanem mert a gazdaságilag fejlett régióba érkezett az elmúlt hónapokban a legtöbb bevándorló, korábban is ez a terület volt a legnépszerűbb a migránsok körében. 

A hivatalos adatok rámutattak, hogy demográfiai kihívás előtt áll a jövőben Kronoberg, és ezzel együtt egész Svédország is. 

A migránshelyzet miatt költözött haza Svédországból egy svéd-magyar nő

2018. március 9. 20:33 Az elmúlt néhány napban megint fellángolt a vita, hogy Budapest a biztonságosabb vagy a nyugatabbra lévő európai nagyvárosok, például Bécs. Miközben itthon a liberális média azt hangoztatja, hogy sokkal jobb a helyzet külföldön, sok magyar család éppen a biztonsági problémák miatt költözik haza.

A kronobergi régió fejlesztési igazgatója, Christel Gustafsson, a svéd közszolgálati adónak, az SVT-nek elmondta, hogy a környéken extrém mértékű a bevándorlás, ezt pedig hozzá kell igazítaniuk a munkaerőpiachoz. Ez azonban nem lesz egyszerű, hiszen a munkanélküliségi ráta sokkal magasabb a bevándorlók és azok leszármazottjai körében, mint a svédek között. 

Míg a migránsoknál 21,8 százalékos a munkanélküliség, addig ez a svédeknél mindössze 3,9 százalék.
Fotó: AFP

Egyes politikusok szerint a bevándorlók miatt meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt, hogy fizetni tudják a megemelkedett kiadásokat. A svéd lakosság 2016-ban 1,5 százalékkal gyarapodott, ami a második legnagyobb az unióban. 

Egy tavalyi kutatás szerint a stockholmi bűnözők 94,5 százaléka migrációs hátterű személy. 

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a gambiai származású svéd kulturális miniszter, Alice Bah Kuhnke szerint a skandináv országnak vissza kell fogadnia és integrálnia kell azokat az embereket, akik az Iszlám Állam soraiban harcoltak, és onnan tértek vissza az északi országba.

A svéd hatóságok háromszáz olyan honfitársáról tudnak, akik elhagyták a skandináv országot azért, hogy az Iszlám Államhoz csatlakozzanak és a soraiban harcoljanak a dzsihád nevében. Körülbelül a felük azonban már vissza is tért az országba.

A svéd migránsminiszter tárt karokkal várja a terroristákat

A svéd migránsminiszter tárt karokkal várja a terroristákat - 888.hu A Javascript futását engedélyeznie kell ahhoz, hogy ez az oldal hibátlanul megjelenjen! Ugrás a tartalomhoz 2017. március 14. 16:28 Alice Bah Kuhnke svéd kulturális miniszter szerint a skandináv országnak vissza kell fogadnia és integrálnia kell azokat az embereket, akik az Iszlám Állam soraiban harcoltak, és onnan tértek vissza az északi országba.
 

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Mióta Sadiq Khan vezeti Londont, az erőszak a mindennapok része lett

A brit közlekedési rendőrség legfrissebb adatai szerint a londoni metróban elkövetett bűncselekmények száma 43 százalékkal ugrott meg az elmúlt három évben, mióta a város vezetését Sadiq Khan vette át.

Már vádat is emeltek Macron korábbi testőre ellen

Már vádat is emeltek Macron korábbi testőre ellen

amerika, london, párizs

Alexandre Benalla ellen azután kezdett nyomozni az ügyészség, miután kiderült, hogy luxuskörülmények között, diplomata-útlevéllel utazgatott.

Hollywood ismét eleget tett a liberális elvárásoknak: az lehetsz, ami lenni akarsz

Hollywood ismét eleget tett a liberális elvárásoknak: az lehetsz, ami lenni akarsz

szabad vasárnap

A Sebezhetetlen és a Széttörve folytatásaként M. Night Shyamalan univerzumának újabb fejezetéhez érkeztünk. Van az a hollywoodi legenda, hogy Shyamalan minden nagyon jó filmjére jut egy igazán rossz. A legenda sajnos ismét igaznak bizonyult, az Üveg ugyanis nem lett más, mint egy darabokra tört álom.

Salvini pártját nem lehet megállítani: tovább erősödött a Liga támogatottsága

Salvini pártját nem lehet megállítani: tovább erősödött a Liga támogatottsága

amerika, london, párizs

Megközelíti a 36 százalékot a Matteo Salvini vezette olasz kormánypárt, a Liga támogatottsága egy szombaton közölt közvélemény-kutatás szerint, amelynek eredménye a Liga egyeduralmát mutatja ki az országban négy hónappal az európai parlamenti választások előtt.

A téves párhuzam

A téves párhuzam

kétharmad

A mostani tüntetéssorozat miatt a balliberális médiumok, illetve politikum egyre gyakrabban emlegeti 2006-ot. A két esemény között párhuzamot vonni nemcsak téves, veszélyes, hanem nettó butaság - erre világított rá az Echo TV Informátor című műsora.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Az "Árnyékszékkormány"

Megtámadták a tüntetők az Echo TV stábját

Az Echo TV kollégái kint vannak a budapesti demonstráción, többen az operatőrre támadtak. A rendőröknek kellett közbeavatkozniuk.

Az Index fake news gyár megint hírt hamisított: most éppen Székesfehérvárról

A tények és a valóság egyáltalán nem érdekli a ballib álhírgyártó médiumokat. A minden áron az ellenzéket propagálni akaró nagy igyekezetében az Index most épp a valójában történteknek az ellenkezőjét közölte a Székesfehérvár pénteki közgyűléséről megírt álhírében.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére