Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Egymásra mutogat a baloldal

2017. február 21. 16:28

Folytatódik a kutyakomédia.

Az ATV reggeli műsorának volt a vendége Molnár Gyula, az MSZP elnöke. A politikus szerint Gyurcsány Ferenc nem mondott el mindent akkor, amikor a vele folytatott telefonbeszélgetésre hivatkozott Lengyel László úgynevezett királycsinálós ügyében.

Nem most kezdődött a beszélgetés arról, hogy a 2018-as választáson Gyurcsánnyal vagy Gyurcsány nélkül van-e több esélye a baloldalnak"

– mondta Molnár.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Botka László hétvégi évértékelőjén elmondta, hogy Gyurcsány Ferencnek távoznia kellene a politikai életből. Botka úgy fogalmazott akkor, hogy aki a választók szemébe hazudott, az tehertétel a baloldalnak, és érdemes visszavonulót fújnia. Ezek után Gyurcsány is üzengetett az emeszpé miniszterelnök-jelöltjének, ami csak egy újabb bizonyíték arra, hogy mennyire is megosztott és életképtelen a baloldal.

Molnár Gyula kedd reggel kifejtette, hogy Botka szavai után rengeteg elismerő kommentárt kapott a párt, ami elégedettséggel töltötte el, azonban Botka népszerűsége érdemben nem emelkedett.

Hiba volt, de mi?

Gyurcsány két héttel ezelőtt elmondta, hogy Molnár telefonon elismerte neki, hogy tényleg volt egy, a Lengyel László szervezte Gyurcsány-ellenes puccskísérlet, sőt Molnár azt is elismerte, hogy hiba volt az ötlet. Ezzel szemben Molnár kedd reggel elmondta, hogy Gyurcsány nem mondott igazat, mivel ő a telefonban nem mondott, olyat, hogy Lengyelék ötlete hiba volt.

Nem tartom szerencsésnek az olyan beszélgetésekre való utalást, ahol a másik fél nincs ott. Nem mondtam olyat, hogy hibáztak"

– mondta Molnár, aki szerint Gyurcsány mondatainak csak a háromnegyede volt igazság, tehát 25 százalék nem volt igaz.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A balos filozófus heves zsidózás közben fejti ki életrajzi könyvében, hogy a Fidesz parasztokból áll

A balos filozófus heves zsidózás közben fejti ki életrajzi könyvében, hogy a Fidesz parasztokból áll

kinyílott a pitypang

Vajda Mihály egykoron még baloldali "sztárértelmiséginek" számított, mára azonban teljesen leamortizálta magát. Önéletrajzi könyvében becsmérlően beszél a magyarokról, parasztoknak nevezi őket, de a zsidókról sem éppen politikailag korrekten nyilatkozik.

Babis február végéig szeretné megalakítani új kormányát

Andrej Babis, a legutóbbi csehországi választásokon a legtöbb mandátumot szerző ANO mozgalom vezetője azt szeretné, ha az új cseh kormányt államfőként Milos Zeman nevezné ki még akkor is, ha elveszíti a jövő heti elnökválasztást, és a kormány február végéig megalakulna - derül ki abból az interjúból, amely csütörtökön jelent meg a Mladá Fronta Dnes című napilapban.

Ha minden igaz, lesz új amerikai nagykövetünk

Ha minden igaz, lesz új amerikai nagykövetünk

közeleg a tél

A Magyar Idők úgy tudja, a republikánus kötődésű David Corstein lehet hazánkban a következő misszióvezető.

"Mindent elkövetünk a migrációs kiskapuk eltűnéséért"

"Mindent elkövetünk a migrációs kiskapuk eltűnéséért"

közeleg a tél

A kormány mindent elkövet, hogy fizikai és jogi értelemben egyaránt eltűnjenek az illegális bevándorlók által kihasznált kiskapuk, ezt a célt is szolgálja a "Stop Soros" törvénycsomag - jelentette ki a kormányszóvivő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában csütörtökön.

Trump tényleg zseni: megadóztatta a liberális atyaúristent, az Apple-t

Trump megválasztása óta végtelen sivalkodásba kezdtek a liberális közgazdászok. Az amerikai elnök nemrég bebizonyította, hogy tényleg zseni.

Európa és az ő "értékei"

Európa és az ő "értékei"

889

Önök tudják, mik azok az "európai értékek"? Vagy mik azok az "uniós értékek"? Nem? Na ugye! Honnan is tudhatnánk...

A MeToo-kampány elérte a célját: 24 órában égnek a telefonvonalak az USA-ban

Égnek a szexuális zaklatásokat regisztráló forróvonalak Amerikában: rekordszámú áldozat jelentkezett a MeToo-kampány kezdete óta.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére