Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#sport
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
889
 
 
 
 

Egy vélemény a migrációról

Olvasói vélemény | szerző: B.Á.

2018. július 7. 13:45

Soha nem gondoltam volna, hogy mennyire fontos, hogy pontosan a nevén nevezzük a dolgokat és világosan fogalmazzunk.

Ez arról jutott eszembe, hogy mennyire félrevezeti a politikailag korrekt beszéd az embereket.

Itt van például a migráció.

Egyfolytában humanitárius segítségnyújtásról és annak elmulasztásáról megy a diskurzus. Pedig ehhez a két fogalomhoz vajmi kevés köze van a történéseknek. Aki a humanitárius segítségnyújtás elmulasztását kéri számon azokon az országokon, akik nem akarnak befogadni dokumentumok nélkül, törvénytelen határátlépéssel érkező idegeneket, az végtelenül képmutató.

Ugyanis pont azok az országok oktatják ki az ellenálló országokat rasszizmusból, szívtelenségből stb. akik nem a saját munkájuk eredményéből lettek naggyá. Amerika, Anglia, Spanyolország, Hollandia, Belgium, Franciaország, még Németország is (lásd német bankok, cégek működését) mások leigázásából gazdagodtak meg.

Véleményem szerint, ma sem történik más, mint amikor rabszolgákat hurcoltak be Afrikából az új világba, hogy legyen, aki a gyapotföldeken dolgozik. Akkor értük mentek Afrikába, embertelen körülmények között, óriási veszteségek árán behurcolták őket Amerikába. Most annyi a különbség, hogy embercsempészek által szervezett, a „világelit” finanszírozásával menekültnek  álcázva, „önként” érkező rabszolgákkal akarják az egész kontinenst elárasztani.

A „fejlett Nyugat” soha nem fogadta be, és nem tartotta egyenrangúnak az idegeneket, és ez ma sincs másképp. Csak eszközt, helyettük dolgozó páriákat látnak bennük. Hogy képzelik, hogy ilyen hozzáállással valaha is integrálhatják a migránsokat? Ez is csak képmutatás, mert eszükbe sincs integrálni őket, csak „rabszolgának” kellenek. 

A kvóta is azért került terítékre, mert a teljesen használhatatlanoktól így szeretnének megszabadulni.

Ez a végtelen cinizmus jellemzi a jólétben debillé vált európai politikai elitet.

Szerencsére eljött a világos beszéd kora, és lehullt az álarc. Egyre többen és egyre hangosabban beszélnek tisztán és világosan. Reménykedem, hogy talán még nem késő és lesz megújulás. 

Felébred a nyugati ember is „csipkerózsika” álmából és cselekedni kezd, mert rá kell döbbennie, hogy nem ő lesz az uralkodó elit a páriák felett, hanem, mint valami cunami, maga alá fogja temetni az áradat, belefullad egy agresszív, ellentmondást és „európai értékeket” nem tűrő, saría törvények szerint uralomra törő ideológiába.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Soros-szervezet akarta megtorpedózni Orbán Viktor izraeli látogatását

Soros-szervezet akarta megtorpedózni Orbán Viktor izraeli látogatását

kétharmad

Azt akarta elérni az Amnesty International (AI), hogy mondja le a jeruzsálemi Jad Vashem Intézet Orbán ottani látogatását, többek között azért, amiért kampányában "antiszemita" hangokat megütő módon szerepeltette Soros Györgyöt. Csakhogy az AI-t a magyar származású tőzsdespekuláns is pénzeli.

Holland külügyminiszter: nem léteznek békés, multikulturális társadalmak

Holland külügyminiszter: nem léteznek békés, multikulturális társadalmak

amerika, london, párizs

Egy kiszivárgott videófelvételen beszél arról a holland külügyminiszter, Stef Blok, hogy békés multikulturális társadalmak sehol nincsenek a világon, és az Európai Unió migránskvótáját is kritikával illette.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Erről fog szólni a mai nap!

Brüsszelnek nagyon nincs ínyére, hogy Magyarország nem akar bevándorlóország lenni

Brüsszelnek nagyon nincs ínyére, hogy Magyarország nem akar bevándorlóország lenni

kétharmad

Újabb kötelezettségszegési eljárás indulhat csütörtökön Magyarország ellen.

Így értékelte Donald Trump a helsinki csúcstalálkozót

Nagy eredményekre számít a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Helsinkiben tartott csúcstalálkozója után az amerikai elnök.

Boris Johnson: "még van idő megmenteni a Brexitet"

Boris Johnson: "még van idő megmenteni a Brexitet"

amerika, london, párizs

Boris Johnson volt brit külügyminiszter szerint "még van idő a Brexit megmentésére", de erre a brit kormány által minap kidolgozott stratégia nem alkalmas.

Marx bíboros annyira aggódik a migránsokért, hogy Seehofer pártját bírálja

Marx bíboros annyira aggódik a migránsokért, hogy Seehofer pártját bírálja

amerika, london, párizs

Az egyházi méltóságot aggodalommal tölti el, hogy a társadalom szóhasználata is egyre radikálisabb, és a határoknál megjelenő, menekülő emberek olyan színben tűnnek fel, mintha a németek jólétét fenyegetnék, amitől meg kell magukat védeniük. A bíborost hidegen hagyja, hogy amúgy a fenyegetés valós.

Túl fehérek a brit gyerekkönyvek

Túl fehérek a brit gyerekkönyvek

amerika, london, párizs

Egy friss jelentés szerint rosszak a jelenlegi brit gyerekkönyvek, ugyanis többségében fehér gyerekek szerepelnek benne és több feketét, valamint egyéb kisebbségit kellene bennük szerepeltetni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére