Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
889
 
 
 
 

Egy vélemény a migrációról

Olvasói vélemény | szerző: B.Á.

2018. július 7. 13:45

Soha nem gondoltam volna, hogy mennyire fontos, hogy pontosan a nevén nevezzük a dolgokat és világosan fogalmazzunk.

Ez arról jutott eszembe, hogy mennyire félrevezeti a politikailag korrekt beszéd az embereket.

Itt van például a migráció.

Egyfolytában humanitárius segítségnyújtásról és annak elmulasztásáról megy a diskurzus. Pedig ehhez a két fogalomhoz vajmi kevés köze van a történéseknek. Aki a humanitárius segítségnyújtás elmulasztását kéri számon azokon az országokon, akik nem akarnak befogadni dokumentumok nélkül, törvénytelen határátlépéssel érkező idegeneket, az végtelenül képmutató.

Ugyanis pont azok az országok oktatják ki az ellenálló országokat rasszizmusból, szívtelenségből stb. akik nem a saját munkájuk eredményéből lettek naggyá. Amerika, Anglia, Spanyolország, Hollandia, Belgium, Franciaország, még Németország is (lásd német bankok, cégek működését) mások leigázásából gazdagodtak meg.

Véleményem szerint, ma sem történik más, mint amikor rabszolgákat hurcoltak be Afrikából az új világba, hogy legyen, aki a gyapotföldeken dolgozik. Akkor értük mentek Afrikába, embertelen körülmények között, óriási veszteségek árán behurcolták őket Amerikába. Most annyi a különbség, hogy embercsempészek által szervezett, a „világelit” finanszírozásával menekültnek  álcázva, „önként” érkező rabszolgákkal akarják az egész kontinenst elárasztani.

A „fejlett Nyugat” soha nem fogadta be, és nem tartotta egyenrangúnak az idegeneket, és ez ma sincs másképp. Csak eszközt, helyettük dolgozó páriákat látnak bennük. Hogy képzelik, hogy ilyen hozzáállással valaha is integrálhatják a migránsokat? Ez is csak képmutatás, mert eszükbe sincs integrálni őket, csak „rabszolgának” kellenek. 

A kvóta is azért került terítékre, mert a teljesen használhatatlanoktól így szeretnének megszabadulni.

Ez a végtelen cinizmus jellemzi a jólétben debillé vált európai politikai elitet.

Szerencsére eljött a világos beszéd kora, és lehullt az álarc. Egyre többen és egyre hangosabban beszélnek tisztán és világosan. Reménykedem, hogy talán még nem késő és lesz megújulás. 

Felébred a nyugati ember is „csipkerózsika” álmából és cselekedni kezd, mert rá kell döbbennie, hogy nem ő lesz az uralkodó elit a páriák felett, hanem, mint valami cunami, maga alá fogja temetni az áradat, belefullad egy agresszív, ellentmondást és „európai értékeket” nem tűrő, saría törvények szerint uralomra törő ideológiába.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

Kövér: Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra

kétharmad

Az Országgyűlés elnöke szombaton Zalaegerszegen, a megyei önkormányzat díszközgyűlésén mondott beszédet, melyben elmondta, hogy nem szabad hagyni azt, hogy a magyar társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják és politikai kisebbségbe szorítsák.

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

Dánia kitoloncolhatja a ruandai népirtás egyik elkövetőjét

amerika, london, párizs

A dán legfelsőbb bíróság szerint Wenceslas Twagirayezut nyugodtan ki lehet utasítani és vissza lehet szállítani Ruandába, ahol 1994-ben részt vett a népirtásban.

Ukrajna mondvacsinált problémákkal uszít Magyarország ellen

Grezsa István kormánybiztos szerint Kijev mondvacsinált problémákat fedez fel hirtelen, szerinte a kettős állampolgárság is ilyen, ennek büntethetősége kapcsán fenyegetőzik most Klimkin ukrán külügyminiszter.

Tovább aprózódik a bukott Jobbik

Nem mondott nemet a Soros-Sargentini-jelentésre a kamunéppárt, ezt pedig nem vette be a Jobbik zuglói szervezetének gyomra: feloszlottak, és utoljára még egy kőkemény kritikát is megfogalmaztak a párt irányába.

Gyurcsány nagy kormánybuktatása vidéken is kifulladt

Szegeden is épp olyan sikeres volt a nagy kormánybuktató akciója Gyurcsány Ferencnek, mint Budapesten. Azaz még idő előtt kifulladt.

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

Osztrák politikus: elítéljük a Soros-Sargentini-jelentést, Magyarország halad a helyes úton

amerika, london, párizs

Johann Gudenus, az osztrák Szabadságpárt, az FPÖ frakcióvezetője, az Osztrák-Magyar Barátságot ápoló bizottság elnöke elmondta, hogy el kellene ismerni a magyarországi folyamatokat. Kifejtette, hogy határozottan elítélik a Soros-Sargentini-jelentést és az Európai Parlament által alkalmazott eljárást.

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére