Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Egy tízperces eső verte szét a "nagy" ellenzéki tüntetést

2018. május 8. 20:36

Ez a tüntetés koránt sem volt kormányváltó, de még ellenzékváltónak sem igazán lehetne mondani. Az ócska ballib paneleket hamar elmosta az eső, a haladók pedig egyből szétrebbentek.

Nem volt valami sok üzenete a mai Kossuth téri tüntetésnek, a demonstrálók az eső elől futva is csak azt tudták skandálni, hogy "mocskos Fidesz". A felszólalók unalmas, hosszú évek óta ismételgetett, erőtlen közhelyeket pufogtattak, nem is váltottak ki különösebben erős reakciókat az összegyűlt emberekből. Ez volt a harmadik "Mi vagyunk a többség" tüntetés, amely ismételten bebizonyította, hogy ez a hakni még kisebbségnek is kevés, nem hogy többségnek.

A felszólalói sort a főszervező, MSZP-közeli Gulyás Balázs kezdte, aki erőtlen gesztikulációval, és enyhe test- és önképzavarával küszködve próbálta felrázni az érdektelenül pislogó tüntetőket. Márki-Zay sajnos ma nem ért rá, mert túlságosan lekötik hódmezővásárhelyi korrupciós ügyei, de volt helyette Lukácsi Katalin, aki mellett még Török Gábor is elbújhat közhelyezésben. Szerinte a Fidesz nem keresztény és nem is demokrata. Melyik frakció is tartott ma közös misét a KDNP-vel az Országházban? Ja, a Fidesz. Ennyit erről. Lukácsi ismételten olyan érdektelen és zagyva dolgokat hordott össze, hogy ennél a pontnál el is engedtem az egész tüntit, egyszerűen nézni is kínos volt ezt a vergődést, pedig még popcornt is készítettünk be a szerkibe, de a nagy ellenzéki áttörés érdeklődés hiányában és persze az eső miatt (amit egyes tüntetők szerint a Fidesz küldött) ma is elmaradt.

Volt még két sivalkodó, Hidvégi-B. Attila, a RomNet főszerkesztője és Lakatos Béla, Ács város polgármestere, akik beszédeiket teljesen indokolatlanul arra húzták fel, hogy "a kormány nem bánik jól a romákkal". Biztos nem hallottak még a közmunka-programról, ami az alapköve a társadalmi integrációnak, avagy az alapvető munkakultúra megteremtésének. De még hajnalig sorolhatnánk a kormány romaintegrációval kapcsolatos lépéseit. Én személyesen csak annyit jegyeznék meg, hogy az egész folyamat eljutott odáig, hogy jó érzés a 8. kerületben élni.

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A felszólalók között volt még egy fiatal csávó, akinek állítólag van egy álma, és valószínűleg kicsit túlzásba vitte Martin Luther King beszédek tanulmányozását. Rajta kívül még volt egy egészen groteszk arc, aki elkezdett artikulálatlanul üvölteni a színpadon, kezében egy Louis Vuitton táskával, majd miután befejezte az ordítozást, pénzt kért a tömegtől. (Itt már hangosan röhögtünk.)

A tüntetésre pityergő videóüzenetet küldött Dés László és Parti Nagy Lajos is, valamint verset mondott Galkó Balázs színművész, akinek nagyon szurkoltunk, hogy ne essen le a színpadról mámoros imbolygása közben.

A hangtechnika az egész tüntetés alatt akadozott, mikor leesett az eső teljesen el is szállt. A szervezők annyit sem tudtak határozottan bemondani a mikrofonba, hogy "akkor most vége a tüntetésnek". Annyit nem mondtak az eső elől menekülő "demokratáknak", hogy a zuhé után folytatjuk.

Kész, kerékbe törte őket egy 10 perces eső. És persze "erről is a Fidesz tehet"...

A szánalmasan teljesítő szervezők otthagyták az eső áztatta Kossuth teret, meg sem próbálták összefogni, összetartani az ott maradt embereket. Az eső elvonult, és vezetők nélkül maradtak a tüntetők. És ezek akarnak kormányt meg ellenzéket váltani?

Mi a konklúzió?

Az ellenzéki tüntetések szervezői siralmasan bénák, hiszen még azt a pár ezer embert sem tudták normálisan kiszolgálni, akik ma megjelentek a Kossuth téren. És itt van egy alapvető és jól látható probléma. Hiszen az látszik ebből az egész bénázásból, hogy az önjelölt "újellenzéki" balfékek egyszerűen nem tisztelik közönségüket, csak szerepelni akarnak. Nekik nem számítanak az összegyűlt emberek. Szánalmas kis politikai (pecsenyének nem nevezhető) morzsáikat akarják csak sütögetni, hallatni erőtlen hangjukat. Tipikus percemberek. Az a pár ezer ember legalább egy jó hangosítást megérdemelt volna, vagy mondjuk eredeti üzeneteket, ha már kedd délután, munka után kifáradtak a Kossuth térre, hogy aztán a szervezők leégessék őket.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

Amikor már egy szocinak is ciki az MSZP

kétharmad

Bombaként robbant a hír még a hét közepén, hogy az MSZP győri erős embere bejelentette: otthagyja a pártot. Németh Árpádnál az tette be végleg a kaput, hogy a szocialisták EP-képviselői megszavazták a Soros-féle Sargentini-jelentést Strasbourgban. A volt MSZP-s politikus az Echo TV Informátor című műsorának beszélt csalódottságáról.

Se nem hangos, se nem mérges - semmi sem

Se nem hangos, se nem mérges - semmi sem

piszkostizenkettő

A rossz színész is színész. De ő még az sem. Statiszta. Karácsony Gergely a színpadon.

Dzsudzsák Balázs levelét megírta, te pedig most szavazhatsz róla!

Dzsudzsák Balázs levelét megírta, te pedig most szavazhatsz róla!

hajrá, magyarok!

A napokban sokat foglalkoztunk Dzsudzsák Balázzsal és a legújabb klubváltásával. A focista levélben mondta el véleményét a körülötte zajló felhajtásról.

Újabb sokk Németországban: nyugdíjasokat bántalmazott és rabolt ki egy migráns család

Egy öttagú társaság - a rendőrség feltételezése szerint egy migráns család - rabolt ki és bántalmazott súlyosan egy agg német házaspárt a Ruhr-vidéken.

Ha ebből a nyolc szokásból többet is űzöl, akkor téged sajnos minden autós gyűlöl

Bizonyára veletek is előfordult már a közlekedésetek során egy-egy jelenetsor láttán, hogy a pokolra kívántátok embertársatokat. Nem veletek van a baj!

Ismét az AfD a második erő Németországban

Ismét az AfD a második erő Németországban

amerika, london, párizs

Jót tett a párt népszerűségének, hogy menesztették a chemnitzi tüntetésekről őszintén beszélő titkosszolgálati vezetőt.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Várhatóan erről fog szólni a mai nap.

Brutális pénzekért ment Dzsudzsák az arabokhoz

Dzsudzsák pénzéhségére nem lehet panasz.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére