Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
bulvár
 
 
 
 

Egy szál ciciben küzd a feminista egyetemi tanár a nők komolyan vételéért

2018. július 23. 12:13

A Cambridge-i Egyetem egyik professzora, Dr. Victoria Bateman valami oknál fogva úgy gondolja, szélsőséges feminista nézeteit és úgy általában a nőket akkor fogja a világ komolyabban venni, ha különböző mondvacsinált apropóból nőiességét bankjegyekkel eltakarva, meztelenül pózol nagy nyilvánosság előtt.

A szélsőbaloldali feminácik sohasem állnak a helyzet magaslatán akkor, amikor valami észszerűt és érdemlegeset kell megfogalmazniuk – és ez alól Bateman professzor asszony sem kivétel.

The Current Year

Just your average, everyday professor at Cambridge

Ugyanis a patinás Cambridge-i Egyetem szélsőségesen feminista munkatársa azt gondolta, ha meztelenre vetkőzik és bankjegyekkel takarja el nemiségét, akkor tulajdonképpen hatalmas lépést tesz az ügyben, hogy

felhívja a világ figyelmét arra, hogy a feminista életszemléletet haladéktalanul integrálni kell a modern közgazdaság-tudományba."

Bateman, aki a "feminomics" szólója – amely az angol feminizmus és gazdaság (feminism and economics) szavak összeolvasztásából eredt – ravasz módon úgy csinál, mintha a feminizmus is egy tudományág lenne. Ebből meríti azt a gondolatát, hogy akkor ez miért ne lenne integrálható a közgazdaság-tudományba.

Ötlete nem új keletű, a történelem során láttunk már olyat, hogy ordas eszmék mögé tudományos, elméleti alapokat próbáltak hazudni legitimációs indíttatásból: a nemzeti szocializmust összekötötték a szociáldarwinizmussal, a kommunizmust a tudományos szocializmussal, most pedig éppen feltörekvőben vannak a gendertudományok, hogy a feministák se maradjanak le ez ügyben.

A feminista professzor arra persze nem gondolt, hogy mi lenne, ha nem a közgazdaság-tudomány integrálná a feministák álláspontjait, hanem pont fordítva: a feministák mikrocsoportja próbálná jobban megérteni, hogyan is működik a világ, a gazdaság és miegymás a nemek elleni uszítás áltudománya nélkül.

Ugyanakkor Bateman kapcsán érdemes leszögezni, nem először vetkőzött le teljesen meztelenre azért, hogy kivívja a nőknek járó tiszteletet. Ugyanis legutóbb egy végzős egyetemi esemény díszvacsorájára érkezett majdnem anyaszült meztelenül. Az egyébként a burka szabad viselése mellett (!) is érvelő professzor asszony nyilvánvalóan reménytelen eset, azonban sajnos sokat elmond a Cambridge-i Egyetemről is a történet, hogy Bateman az efféle performanszok után is oszlopos tagja maradhatott a tanári karnak.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

kétharmad

Újabb helikoptereket vesz a Magyar Honvédség. A szerződést pénteken írták alá.

Mohácsi Márk, Soros provokátora már jó előre felkészült a balhéra

Mártíromság helyett provokáció. Mohácsi Márk saját Facebookján jelentette be: ő bizony rongálni megy a belvárosba.

Tordai Bence már mentegeti a bőrét

A hét elején influenszerré avanzsált parlamenti képviselő sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt napok eseményeiről. Tordai többek között azt szeretné, ha a rendbontások egészen karácsonyig elhúzódnának.

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

kinyílott a pitypang

Pénteken biztosan nem túlóráztak a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai.

Budapestből nem lesz Majdan!

Budapestből nem lesz Majdan!

kétharmad

Sérült rendőrök, lángoló kukák, agresszív tömeg, puccsra készülő ellenzék, külföldi zsoldban szolgáló tüntetők és ködös célok. Így lehetne leírni az elmúlt napok történéseit és azok mozgatórugóit. A Budapesten kibontakozó "demonstrációk" kísértetiesen emlékeztetnek minket valamire: így kezdődött a gyarmati státuszba taszított ukrajnai forradalom is. Ott is látszólag spontán szerveződő csoportok provokálták az állami szerveket, hogy aztán a nyugati média és a külföldi titkosszolgálatok segítségével megdöntsék az államrendet. Meg is lett az eredménye: káosz, területi veszteség, nyomor.

Soros bűnözőket fizet le, hogy Budapesten vandálkodjanak

A fővárosi megmozdulásokon a rendőrség szombatig 57 embert állított elő. Jelentős részük büntetett előéletű.

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

kétharmad

A Soros Györgyhöz köthető 444 és társai elképesztő propagandagyártásra adták a fejüket az elmúlt napokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére