Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
bulvár
 
 
 
 

Egy szál ciciben küzd a feminista egyetemi tanár a nők komolyan vételéért

2018. július 23. 12:13

A Cambridge-i Egyetem egyik professzora, Dr. Victoria Bateman valami oknál fogva úgy gondolja, szélsőséges feminista nézeteit és úgy általában a nőket akkor fogja a világ komolyabban venni, ha különböző mondvacsinált apropóból nőiességét bankjegyekkel eltakarva, meztelenül pózol nagy nyilvánosság előtt.

A szélsőbaloldali feminácik sohasem állnak a helyzet magaslatán akkor, amikor valami észszerűt és érdemlegeset kell megfogalmazniuk – és ez alól Bateman professzor asszony sem kivétel.

The Current Year

Just your average, everyday professor at Cambridge

Ugyanis a patinás Cambridge-i Egyetem szélsőségesen feminista munkatársa azt gondolta, ha meztelenre vetkőzik és bankjegyekkel takarja el nemiségét, akkor tulajdonképpen hatalmas lépést tesz az ügyben, hogy

felhívja a világ figyelmét arra, hogy a feminista életszemléletet haladéktalanul integrálni kell a modern közgazdaság-tudományba."

Bateman, aki a "feminomics" szólója – amely az angol feminizmus és gazdaság (feminism and economics) szavak összeolvasztásából eredt – ravasz módon úgy csinál, mintha a feminizmus is egy tudományág lenne. Ebből meríti azt a gondolatát, hogy akkor ez miért ne lenne integrálható a közgazdaság-tudományba.

Ötlete nem új keletű, a történelem során láttunk már olyat, hogy ordas eszmék mögé tudományos, elméleti alapokat próbáltak hazudni legitimációs indíttatásból: a nemzeti szocializmust összekötötték a szociáldarwinizmussal, a kommunizmust a tudományos szocializmussal, most pedig éppen feltörekvőben vannak a gendertudományok, hogy a feministák se maradjanak le ez ügyben.

A feminista professzor arra persze nem gondolt, hogy mi lenne, ha nem a közgazdaság-tudomány integrálná a feministák álláspontjait, hanem pont fordítva: a feministák mikrocsoportja próbálná jobban megérteni, hogyan is működik a világ, a gazdaság és miegymás a nemek elleni uszítás áltudománya nélkül.

Ugyanakkor Bateman kapcsán érdemes leszögezni, nem először vetkőzött le teljesen meztelenre azért, hogy kivívja a nőknek járó tiszteletet. Ugyanis legutóbb egy végzős egyetemi esemény díszvacsorájára érkezett majdnem anyaszült meztelenül. Az egyébként a burka szabad viselése mellett (!) is érvelő professzor asszony nyilvánvalóan reménytelen eset, azonban sajnos sokat elmond a Cambridge-i Egyetemről is a történet, hogy Bateman az efféle performanszok után is oszlopos tagja maradhatott a tanári karnak.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
"A gender szak egy politikai eszköz a liberálisok kezében"

"A gender szak egy politikai eszköz a liberálisok kezében"

kinyílott a pitypang

Az Angardban ismét összecsaptak a jobb és baloldal megmondóemberei. Ezúttal a gender volt a téma.

5,5 millió migránst telepítenének Spanyolországba

5,5 millió migránst telepítenének Spanyolországba

amerika, london, párizs

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szerint annak érdekében, hogy Spanyolország finanszírozni tudja a nyugdíjrendszerét, 5,5 millió bevándorlót kellene befogadnia, noha a spanyol fiatalok 34%-a munkanélküli. Az országban amúgy már 4,6 millió migrációs hátterű személy él.

Ezt gondolják a turisták Orbán Viktorról

A jelek szerint a turisták odavannak a magyarokért. De mit gondolnak a magyar politikáról és Orbán Viktorról?

Soros katonái védelmükbe vették a gender-tanulmányok szakot

Soros katonái védelmükbe vették a gender-tanulmányok szakot

kétharmad

Tiltakozó levelekkel bombázzák az Emberi Erőforrások Minisztériumát (EMMI).

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Merkelék jóváhagyták a harmadik nem bevezetését

Merkelék jóváhagyták a harmadik nem bevezetését

amerika, london, párizs

A genderlobbi újabb győzelmet aratott, már nemcsak férfiak és nők lesznek Németországban, hanem hivatalosan is bevezetik a "vegyes" kategóriát.

Ismét besült a 444: csak a tények zavarták őket

A felesen Uj Péter közvetítette a Vidi Malmö elleni meccsét. Hiába drukkolt izomból a svédeknek, nem jött be.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére