Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
bulvár
 
 
 
 

Egy szál ciciben küzd a feminista egyetemi tanár a nők komolyan vételéért

2018. július 23. 12:13

A Cambridge-i Egyetem egyik professzora, Dr. Victoria Bateman valami oknál fogva úgy gondolja, szélsőséges feminista nézeteit és úgy általában a nőket akkor fogja a világ komolyabban venni, ha különböző mondvacsinált apropóból nőiességét bankjegyekkel eltakarva, meztelenül pózol nagy nyilvánosság előtt.

A szélsőbaloldali feminácik sohasem állnak a helyzet magaslatán akkor, amikor valami észszerűt és érdemlegeset kell megfogalmazniuk – és ez alól Bateman professzor asszony sem kivétel.

The Current Year

Just your average, everyday professor at Cambridge

Ugyanis a patinás Cambridge-i Egyetem szélsőségesen feminista munkatársa azt gondolta, ha meztelenre vetkőzik és bankjegyekkel takarja el nemiségét, akkor tulajdonképpen hatalmas lépést tesz az ügyben, hogy

felhívja a világ figyelmét arra, hogy a feminista életszemléletet haladéktalanul integrálni kell a modern közgazdaság-tudományba."

Bateman, aki a "feminomics" szólója – amely az angol feminizmus és gazdaság (feminism and economics) szavak összeolvasztásából eredt – ravasz módon úgy csinál, mintha a feminizmus is egy tudományág lenne. Ebből meríti azt a gondolatát, hogy akkor ez miért ne lenne integrálható a közgazdaság-tudományba.

Ötlete nem új keletű, a történelem során láttunk már olyat, hogy ordas eszmék mögé tudományos, elméleti alapokat próbáltak hazudni legitimációs indíttatásból: a nemzeti szocializmust összekötötték a szociáldarwinizmussal, a kommunizmust a tudományos szocializmussal, most pedig éppen feltörekvőben vannak a gendertudományok, hogy a feministák se maradjanak le ez ügyben.

A feminista professzor arra persze nem gondolt, hogy mi lenne, ha nem a közgazdaság-tudomány integrálná a feministák álláspontjait, hanem pont fordítva: a feministák mikrocsoportja próbálná jobban megérteni, hogyan is működik a világ, a gazdaság és miegymás a nemek elleni uszítás áltudománya nélkül.

Ugyanakkor Bateman kapcsán érdemes leszögezni, nem először vetkőzött le teljesen meztelenre azért, hogy kivívja a nőknek járó tiszteletet. Ugyanis legutóbb egy végzős egyetemi esemény díszvacsorájára érkezett majdnem anyaszült meztelenül. Az egyébként a burka szabad viselése mellett (!) is érvelő professzor asszony nyilvánvalóan reménytelen eset, azonban sajnos sokat elmond a Cambridge-i Egyetemről is a történet, hogy Bateman az efféle performanszok után is oszlopos tagja maradhatott a tanári karnak.

OLVASTAD MÁR?

bulvár
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nyolc éve tart már a szíriai háború és messze még a vége

Nyolc éve tart már a szíriai háború és messze még a vége

amerika, london, párizs

A Szíria területén nyolc éve zajló fegyveres harc eddig közel 400 ezer halottal és több milliárd dolláros anyagi károkozással járt. Jelenleg nem lehet megjósolni, hogy mikor érhet véget a háború, mivel Idlíb tartományt továbbra is a dzsihadisták tartják megszállás alatt.

Így rontja el a szórakozásomat az MLSZ

Így rontja el a szórakozásomat az MLSZ

hajrá, magyarok!

Kicsit rendhagyó módon folytatódik a Pörge szurkol sorozatunk, ez a rész nem korlátozódik egy adott meccsre.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

Elfogták az utrechti merénylőt

A török férfi három embert megölt, ötöt megsebesített egy villamoson.

Így mosta fel a padlót az ellenzékkel Orbán Viktor

Így mosta fel a padlót az ellenzékkel Orbán Viktor

kétharmad

Jakab Péter kommunistának nevezte a miniszterelnököt, de a válaszában a kormányfő megsemmisítette a jobbikos képviselőt.

A nap reggel fölkel, este lenyugszik, a 444 pedig hazudik

A nap reggel fölkel, este lenyugszik, a 444 pedig hazudik

piszkostizenkettő

Rekordokat döntenek felesék: egy nyúlfarknyi cikket is képesek úgy megírni, hogy szinte egy szava sem igaz.

Itt az iskolapéldája a bevándorláspártiak kettős mércéjének

Itt az iskolapéldája a bevándorláspártiak kettős mércéjének

amerika, london, párizs

Miért van az, hogyha egy iszlamista öngyilkos merényletet hajt végre, akkor a honi és nemzetközi liberális politikusok "incidenst" emlegetnek, amikor pedig egy szélsőséges idióta gyilkol, mindjárt terrortámadást sikoltanak?

Mégis eltörölné a múltat a spanyol baloldal

Mégis eltörölné a múltat a spanyol baloldal

amerika, london, párizs

Nemrég jelentette be a leköszönőben lévő spanyol kormány, hogy mégis kihantolják Francisco Franco volt spanyol diktátor hamvait.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére