Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Egy Soros Györgyhöz köthető szervezet tagjai kisgyerekeket erőszakoltak meg csoportosan

2018. július 14. 17:20

A Save the Children nevű szélsőségesen bevándorláspárti álcivil szervezet tagjairól derült ki, hogy míg hivatalosan külföldön segítették a harmadik világbeli gyerekeket, addig valójában kint csoportosan megerőszakolták őket és pénzt dobtak hozzájuk mindezért cserébe.

A Save the Children hivatalosan egy olyan segélyszervezet, mely elsősorban azzal foglalkozik, hogy a szegényebb, harmadik világbeli országokban lévő gyerekeken segítsen. A legfrissebb tudósítások azonban rámutattak, hogy az ezer szálon Soros Györgyhöz köthető szervezet munkatársai az önzetlen segítésen mást is csináltak:

például csoportosan erőszakolták meg a kiszolgáltatott kiskorúakat. 

A héten az egyik brit parlamenti képviselőkből álló bizottság hallgatta meg azon gyerekeknek a vallomásait, akiket korábban a békefenntartók táboraiban kihasználtak és prostituáltként bántak velük, miközben a családjuk ezt képtelen volt megakadályozni kiszolgáltatott helyzetük miatt.

Corinna Csáky, a bejelentéseket kivizsgáló csoport egyik vezetője a bizottsági meghallgatáson elmondta, bebizonyosodott, hogy 2008-ban a Save the Childrennek dolgozó személyzet tagjai részt vettek a kiskorúak szexuális kizsákmányolásában. A legtöbbször olyan kiskorúakat bántalmaztak, akikről semmiféle nyilvántartás nem volt "rendszeren kívülinek számítottak", nem jártak iskolába és nem voltak okmányaik. 

Gyerekek a Save the Children haiti táborában.

Fotó: AFP

Ezek a gyerekek sokszor teljesen egyedül vannak, el vannak választva a családjuktól. Szörnyű nyomorban élnek és nincs, aki megvédje őket. Sokan csak azért nem ellenkeznek a segélyszervezet munkatársainak, mert csak így élhetik túl az embertelen körülményeket"

– mondta Csáky.

A legtöbb bűncselekményt Haitin, Dél-Szudánban és Elefántcsontpartban követték el, innen származik a legtöbb interjúalany, akik a jelentésben részletesen elmondták, hogy a Save the Children alkalmazottjai nem is leplezik, ha erőszakolják a gyerekeket.

És még mindig nem ez a legszomorúbb történet.

A jelentésben szerepel egy Haitiról származó hajléktalan kislány története is, akit a Save the Children segélyszervezet egy csoportja megerőszakolt, majd ezután egy amerikai dollárt, azaz körülbelül háromszáz forintot adtak a lánynak fizetségül. 

A férfiak hajnali kettőkor megragadták a lányt és csoportosan úgy megerőszakolták, hogy reggel még mindig nem tudott járni"

– áll a jelentésben. 

Kiderült az is, hogy a kiskorúak megrontását sokszor telefonnal is felveszik. 

Mint ismert, ugyanez a segélyszervezet az, amelyik gyakran összejátszva az embercsempészekkel illegális bevándorlókat fuvaroz Észak-Afrikából Európába. A Save the Children Vos Hestia nevű hajójának személyzetét az Orvosok Határok Nélkül biztosítja. 2016 és 2017 között több mint 10 000 migránst szállítottak a Földközi-tengeren.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

A brit újszülöttek közt már a Muhammad a legnépszerűbb név

amerika, london, párizs

Szépen lassan eltűnnek a hagyományos brit keresztnevek.

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

A migránsoknak duplán nagy buli az újév Németországban

amerika, london, párizs

Az eddigi legnagyobb szilveszteri-szülinapi migránspartit Kölnben tartották 2015 és 2016 fordulóján.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez volt ma.

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

Kirúgtak egy egyetemista újságírót, mert szerinte a nőknek nincs pénisze

fehér férfi

Az egyetemi újságba író férfi annyira felháborította a transznemű közösséget, hogy ki kellett őt rúgni, pedig csak egy biológiai tényt közölt a Twitteren.

A liberalizmus mint imperializmus

A liberalizmus mint imperializmus

amerika, london, párizs

Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból korántsem állnak távol a múlt század marxistáitól vagy éppen a középkori egyháztól.

Németország felügyelete alá vonhatja a legnagyobb török iszlamista szervezetet

A német titkosszolgálat megfigyelés alá helyezheti a török iszlamista ernyőszervezetet, a DITIB-et.

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

A salzburgi csúcson is felkapták Orbán Viktor javaslatait

amerika, london, párizs

A salzburgi csúcstalálkozón minden szem a migrációra figyelt. Az uniós vezetők már idén megkezdenék a tárgyalásokat az arab, észak-afrikai és közel-keleti államokkal. Eközben egyre inkább előtérbe kerülnek Orbán Viktor korábbi javaslatai a migrációs krízis hosszú távú kezelését illetően.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére