Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Egy német lány és egy migráns szerelmét propagálták egy gyerekcsatornán Németországban

2018. január 11. 16:58

BERLIN, 16:58

Aztán kiderült, hogy a kiskorúnak mondott migráns nem is kiskorú és nem is az a neve, amit mondott.

Az államilag finanszírozott német tévécsatornán, a Kikán még novemberben vetítettek le egy dokumentumfilmet Malvina, Diaa és szerelem címmel.

A dokumentumfilm arról szól, hogy a 16 éves német lány, Malvina beleszeretett egy 17 éves, Diaa nevű migráns srácba, akivel már 14 hónapja vannak együtt. A muszlim srác megmondja a barátnőjének, hogy viselkedjen erkölcsösen, azaz ne öltözködjön kihívóan, viseljen fejkendőt, ne egyen disznóhúst és más fiúkat sem ölelhet meg. A német tinilány hajlandó arra, hogy ne viseljen térd fölé érő ruhákat, viszont fejkendőt nem visel, amit párja sérelmez is.

Nem vehetek fel rövid ruhákat, mindig a testet jól fedő öltözéket kell viselnem – hangzik el a dokumentumfilmben Malvina szájából. Hozzátette: a disznó nem olyan jó, szóval nem eszek disznóhúst sem.

Az arab kultúrában nőttem fel. Hiszek a kultúrámban és a vallásomban. A vallás szabályokat állít fel. Az iszlám nélkül nincsenek szabályok, szabályok nélkül pedig nincs élet – ezt már Diaa meséli. Alig várom, hogy feleségül vegyem és az enyém legyen – jegyezte meg.

A közösségi média felrobbant a film kapcsán, többen azzal vádolták a csatornát, hogy az iszlamizációt és a kiskorúak házasságát propagálja a fiatalok körében, mivel a filmet a 3-13 éves korosztálynak ajánlották.

A bevándorlásellenes AfD a film kapcsán Twitteren azt írta, hogy nem normális dolog a nők szabadságjogainak a kiárusítása, majd megjegyezték, hogy a filmben szereplő migránst már 2016-ban is 18 évesnek mondták, azaz most nem lehet 17 éves, mint ahogy a csatorna állította. Ezért végül a tévécsatorna kiadott egy közleményt, és módosítottak az álláspontjukon, bevallották, hogy a fiú 19 éves, de a Bild nevű német lap szerint valójában legalább 20 éves, habár idősebbnek néz ki. Sőt az is kiderült, hogy a srácot igazából Mohamednek hívják.

Nem ez volt az első alkalom, hogy az integráció jegyében a migránsok és német lányok közötti párkapcsolatot reklámozták Németországban. Tavaly Merkelék azért támogatták az AWO-t, hogy egy jól ismert randigurut, Horst Wenzelt hívhassák el előadást tartani, aki tippeket adott a migránsoknak, hogyan szedjenek fel német lányokat.

A téma azért is érinti érzékenyen a németeket, mert előző hónapban egy migráns megölte a német barátnőjét, egy másik pedig majdnem vízbe fojtotta német párját. Ráadásul Maria Ladenburger afgán gyilkosáról is kiderült, hogy nem 17 hanem 33 éves.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

Svájcig rohanna az egyik katalán függetlenségi politikus

amerika, london, párizs

Anna Gabriel katalán függetlenségpárti politikus a svájci közszolgálati televíziónak, az RTS-nek kedden úgy fogalmazott, nem kizárt, hogy Svájcban beadja a politikai menedékjogi kérelmet, ugyanis ha visszautazna Spanyolországba, akkor a bíróság elé kellene állnia, amiért aktív szerepet vállalt a katalán népszavazás előkészítésében.

Több mint kétszázezer illegális bevándorló érkezett az Európai Unió területére tavaly

A Frontex uniós határvédelmi ügynökség keddi jelentése szerint 2017-ben összesen 205 ezer migráns lépett be illegálisan az Európai Unió területére.

Brüsszel úgy papol a szolidaritásról, hogy közben verik a migránsokat

Miközben Brüsszel kizárólag az európai szolidaritásról, a migránsok befogadásáról és korlátlan szétosztásáról papol, addig egyre több illegális bevándorló panaszkodik arról, hogy rendőri erőszak áldozataivá válnak a belga fővárosban.

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

A liberálisok szerint rasszizmus, hogy nincsenek fekete karakterek egy cseh játékban

kinyílott a pitypang

A balliberális politikai korrektség fasisztái fehér felsőbbrendűséggel vádolják a "Kingdom Come: Deliverance" című cseh számítógépes játékot, mert a XV. századi Cseh királyságban játszódó akció szerepjátékban nincsenek színes bőrű karakterek. A készítők szerint azonban csak azért nincsenek a középkor végén játszódó játékban fekete szereplők, mert a történelmi hűség ezt diktálja.

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

szabad vasárnap

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztaná a román hatóságokat az Elie Wiesel Intézet, mivel Romániában még mindig háborús bűnösként tartják nyilván a magyar írót.

"Nagy-Britannia nem lesz Mad Max-ország"

Nagy-Britannia az EU-tagság megszűnése után sem züllik "valamiféle sötét jövőképű fikcióból előlépő, Mad Max-stílusú" országgá - mondta kedden a Brexit-tárgyalásokért felelős brit miniszter.

A Rómában elburjánzó migránsválság előrevetíti mi vár Európára, ha nem változik semmi

Rómában a tetőfokára hág a migrációs krízis. Az olasz főváros központját már teljesen megszállták az illegális bevándorlók, ami rettentően megterheli Olaszországot.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére