Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 
 
 
 

Egy MLM-ügynök útkeresése

Olvasói vélemény | szerző: Gergely András

2018. augusztus 10. 13:30

Vona Gábor vlogot indított.

Az önmagát mindmáig jobboldaliként meghatározó, ám valójában a balliberális pártocskák közé átigazoló Jobbik bukott elnöke, Vona Gábor influenszeri szerepre tör. Ennek érdekében meg is alapította a Vlog Influence Kft.-t – ha Vona annyira lesz kreatív, mint amennyire a cégének névválasztásakor volt, ugyanaz a sors vár rá véleményvezérként, mint politikusként: a bukás.

Hiába beszélt Vona kormányváltásról, április nyolcadikán a késő esti órákban mindenki számára nyilvánvalóvá vált: a Jobbik pálfordulását nem hitte el az éles szemű és eszű magyar választópolgár. Hiába a Spinoza-ház, hiába a cukiskodás, hiába a Simicska-orgánumok támogatása; a Jobbiktól több százezer nemzeti érzelmű magyar fordult el és szavazott a Fidesz-KDNP-re. Így Vona számára nem maradt más, mint hogy keserű szájízzel elkullogjon. Gazdaságilag tönkretette pártját, a jelenlegi vezetés több mint hatszáz milliós bírságot kénytelen kigazdálkodni, hiszen tiltott pártfinanszírozást valósított meg a Jobbikot a hatalomba juttatni kívánó oligarcha.

Aztán egyszer csak – egészen pontosan augusztus elsején – eljött az Igazság Napja, a jobboldali, konzervatív tábor visszakapta azt, ami mindig is az övé volt: a Hír TV-t. Nem lehetett kérdés, a Fideszt és egyes politikusait aljas módon megtámadó Csintalan Sándornak, a Vona-Simicska nászhoz asszisztáló, sőt tapsoló Kálmán Olgának azonnal távoznia kellett. De nem járhattak másként azok a „jobboldali" médiamunkások, akik a G-nap után varázsütésre álltak bele a ballib-jobbikos narratívába és árulták el ezáltal azt a közösséget, ahova korábban tartoztak. Sokan érzünk elégtételt most. Olyan ez, mint amikor az emberből kihasítanak egy darabot. A 2006-os eseményeket élőben közvetítő, majd a polgári Magyarországért később is kiálló Hír TV árulása a magyar médiatörténelemben példa nélküli! 2015 után aljas sárdobálás, rágalmazás indult meg a Fidesz-KDNP irányába. A próbálkozás azonban sikertelen lett. A magyar embert megedzette a 2002-2010-es időszak, amikor nap mint nap hazudtak az ország vezetői az arcukba. Eladósították az államot, brüsszeli és IMF gyámság alá kerültünk, a „merjünk kicsik lenni" politikáját valósították meg, devizahiteles válságba taszították a lakosság komoly hányadát. Csupán azért érdemes feleleveníteni a korábbiakat, mert ugyanazokat a semmitmondó és hazug sirámokat vágták a kormánypártok arcába a Jobbik politikusai, mint a már korábban megbukott és eljelentéktelenedett balliberális oldal vezetői. "Jó-jó, most még van növekedés, de ez nem fenntartható. Orbán teljesen elszigetelődött. Az oktatásegészségügy összeomlott. Diktatúrát épít Orbán. Menekül a külföldi tőke."

Miközben a magyar emberek azt érzékelték, hogy minden évben léphetnek egyet vagy kettőt előre. Több pénzük maradt kultúrára, szórakozásra. A turizmus virágzik, Budapest igazi pezsgő nagyváros lett, a vidéki kórházak százmilliárdokból újultak meg. Az államadósság a GDP-hez viszonyítva folyamatosan csökkent. A magyar miniszterelnök migránspolitikáját egyre többen követték Nyugat-Európában. Ebben a kontextusban egyszerűen nevetségessé vált Vona Gábor, Szél Bernadett vagy Gyurcsány Ferenc (bár ő már jóval korábban leírta magát a magyarok nagyon nagy részénél).

Visszatérve a gyöngyösi születésű korábbi Jobbik-elnökre, miután óriásit bukott április nyolcadikán, most átpozícionálná magát:

népszerűtlen pártpolitikusból a pártok felett lebegő népvezérré válna.

Aki nagyon trendi, akit a fiatalok imádnak és követnek. Az „Egy fecske is csinál tavaszt" jelmondatot kitaláló Vona zavaros fejtegetésbe kezdett első videójában a demokráciáról. Majd megállapította, hogy a demokratikus rendszert nem érzi magáénak a magyar társadalom jelentős része, inkább kényszerként éli azt meg, mintsem ragaszkodna hozzá. Nos, hiába is próbálja meg Vona eljátszani a sértett politikust, akit ez a 'mucsai, maradi' magyar társadalom meg sem érdemel. Mert a magyar emberek többsége néhány hónapja határozottan foglalt állást, milyen vezetést szeretne az országnak. Van, aki nehezen vagy egyáltalán nem tudja megemészteni, az ország nem tart igényt a szolgálatára, ugyanis egy nála sokkal jobb, már kipróbált alternatívára bízták az ország jövőjét.

Gábor, egy jó tanács: foglalkozz olyan dolgokkal, ahol sikerek is érhetnek. Történelemtanárnak például egészen biztosan elmehetnél!

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

További csúcsgépekkel erősít a Honvédség

kétharmad

Újabb helikoptereket vesz a Magyar Honvédség. A szerződést pénteken írták alá.

Mohácsi Márk, Soros provokátora már jó előre felkészült a balhéra

Mártíromság helyett provokáció. Mohácsi Márk saját Facebookján jelentette be: ő bizony rongálni megy a belvárosba.

Tordai Bence már mentegeti a bőrét

A hét elején influenszerré avanzsált parlamenti képviselő sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt napok eseményeiről. Tordai többek között azt szeretné, ha a rendbontások egészen karácsonyig elhúzódnának.

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

Gyurcsányék tüntetés helyett wellnessezni mentek péntek este

kinyílott a pitypang

Pénteken biztosan nem túlóráztak a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai.

Budapestből nem lesz Majdan!

Budapestből nem lesz Majdan!

kétharmad

Sérült rendőrök, lángoló kukák, agresszív tömeg, puccsra készülő ellenzék, külföldi zsoldban szolgáló tüntetők és ködös célok. Így lehetne leírni az elmúlt napok történéseit és azok mozgatórugóit. A Budapesten kibontakozó "demonstrációk" kísértetiesen emlékeztetnek minket valamire: így kezdődött a gyarmati státuszba taszított ukrajnai forradalom is. Ott is látszólag spontán szerveződő csoportok provokálták az állami szerveket, hogy aztán a nyugati média és a külföldi titkosszolgálatok segítségével megdöntsék az államrendet. Meg is lett az eredménye: káosz, területi veszteség, nyomor.

Soros bűnözőket fizet le, hogy Budapesten vandálkodjanak

A fővárosi megmozdulásokon a rendőrség szombatig 57 embert állított elő. Jelentős részük büntetett előéletű.

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

Az ellenzék "mártírja", Mohácsi Márk már a Soros-egyetem tüntetésén is balhézott

kétharmad

A Soros Györgyhöz köthető 444 és társai elképesztő propagandagyártásra adták a fejüket az elmúlt napokban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére