Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
889
 
 
 
 

Egy kivégzőosztagos ultimátum margójára

Olvasói vélemény | szerző: K.P.

2018. január 10. 14:28

Még csak pár nap telt el Konrád György ominózus, Orbán Viktort Ceausescu-sorssal való megfenyegetése óta, de még most sem tudok napirendre térni fölötte.

Gondolkodtam, mihez hasonlíthatnám a groteszk interjút, és az jutott eszembe, hogy szinte pont egyidejűleg "a Kis Ember" is a föld színéről való eltörléssel fenyegette meg az Egyesült Államokat. (Nem ez volt az első eset, a II. világháború kitörésekor a japánok szólították fel feltétel nélküli kapitulációra az USA-t.)

Gondolkodtam továbbá, hogy vajon mi vihette ezt az egyébként joviálisan sima képű és modorú jóllakott nyálas puhányt (Konrádot) ilyen agresszív indulati kitörésre? A gyűlölet, a liberális propagandagépezet adu ásza és jolly jokere miért éppen belőle jött most elő?

Pszichológushoz nem érdemes fordulni, mert esetleg hárman háromféle szakvéleményt adnának, ezért én próbáltam meg a tünetek alapján okokat kutatva diagnózist felállítani.

  • 1. NIDOF-szindróma (Neurotikus Időskori Orbanofóbia). Feltehetően az idős tollforgató megrettent a közvélemény-kutatások eredményeitől, és attól, hogy a  közelgő tavaszi választások után újabb négy év egy helyben járás következik számukra.
  • 2. R-szindróma. Egy több összetevőből (cezaro- és megalománia+Messiás-komplexus) álló tünetegyüttes. Névadója és legismertebb hordozója Rákosi Mátyás, aki még tíz évvel a bukása után is szentül meg volt győződve, hogy ezt az országot egyedül csak ő képes vezetni.
  • 3. Nyakon felüli flatulencia, az SZDSZ-es belvárosi értelmiség minden tőlük eltérően gondolkodót frusztráltnak, mucsainak nevező, lenéző, fölényes, pökhendi gőgje. Értékítéletük megfellebbezhetetlen, és az nulla önkontrollal társul, de valójában csak egy önértékelési zavarból és szemléleti torzultságból származó felsőbbrendűségi kényszerképzetről van szó.
  • 4. Fordított ketrecszemlélet. A zoológusok szerint a kenguru azt hiszi az állatkertben, hogy a látogatók vannak a rácson belül. Az inkriminált interjú sem szól semmi másról. Adva van egy, a választók által a parlamentből még évekkel ezelőtt kinullázott és felbomlott, szétszóródott, félmilliárdos adósságot hátrahagyó párt egykori vezető tisztség(nemtisztesség)viselője, és egy gazdaságilag sikeres, több mint 50%-os választói támogatottságot maga mögött tudó kormányzó párt vezetője. Vajon kettejük közül ki állhat a rácson belül és ki kívül?

"A hatalom mindig taszított" – állítja Konrád álságos nemeslelkűséggel. Valójában politikai munkásságát amolyan "fogjuk meg aztán vigyétek" alapon folytatta, mindig a más végtagjaival csalánt verve, a háttérben gyáván, sunyin lapítva, semmiért felelősséget nem vállalva, a szálakat a kulisszák mögül mozgató szürke eminenciásként. Így az általa szponzorált linkek is jól beváltak, legalábbis szerinte.

Egy köztársasági elnöknek vagy semlegesnek kell lennie, vagy annak kell látszania. Göncz még erre a látszatra sem adott, mikor az 1990-1994 közötti időszakban nem múlt el olyan hét, hogy ne támadta volna a kormányt, ne tagadott volna meg aláírást vagy ne szaladt volna az Alkotmánybíróságra vétóival.

Amikor újságírók kérdezték buzgalma okáról, csak ennyit mondott az eléje tartott mikrofonerdőbe: lelkiismeret. Aztán fordult a kocka, jött a Horn-Kuncze-kormány, regnálásuk négy éve alatt mindösszesen kétszer(!) ment a taláros testülethez, jelentéktelen ügyekben és mozgatórugóival előzetesen egyeztetve.

Jött 1995-ben a 60%-ában alkotmányellenes, egyébként durván antiszociális Bokros-csomag, ám akkor sehol nem volt ez az érzelemdús lélekkel teli szív, hallgatott, mint biomassza a fűben, azt zokszó nélkül aláírta. Nem kifogásolta, hogy az értéken alul külföldi tőkéseknek eladott ipari üzemekből származó bevétel a szintén külföldi hitelezőkhöz került törlesztőrészletként. Azaz a baloldaliak, szocialisták a gyárosoktól kapott pénzt a bankárok zsebébe tömték. (Demszky beválását illetőleg az Európai Csalás Elleni Hivatalnak eltérő a véleménye, jelentése valami egész másról szól, akárcsak helyettesének, Hagyó Miklósnak a pere és a BKV, meg a többi, hasonló ügyek.)

Az egykori maoistából lett liberálanarchista neve a Kádár-diktatúrában lett ismert. Ő és a többi szamizdatíró bebizonyították, hogy a taknyos nyafogáson és a gyáva jajveszékelésen kívül másra nem képesek, és a rendszerrel csak az volt a bajuk, hogy nem ők vezették. 1989-ben sokan jóhiszeműen bíztak bennük, nem sejtvén, miféle sötét, kettős arculatú alakulattal állnak szemben.

  • Választás előtt: A demokratikus jogállamiság egyedüli letéteményesei, a társadalmi   igazságosság és egyenlőség következetes, kérlelhetetlen, fáradhatatlan és elszánt harcosai, a gazdasági bajok kíméletlen ostorozói, a korrupció eltakarítói, az egyéni szabadságjogok megalkuvást nem ismerő bátor védelmezői.
  • Választás után: Államlebontó, társadalomromboló, globalista, a multinacionális nagytőkét és bankároligarchiát elvtelenül kiszolgáló, a szélsőballal cinkos-paktáns összjátékos devianciabarát, (gender+kender) lumpenfelkaroló, bűnözővédelmi egyesület.

A hírhedt őszödi beszédnél (előadó Mr. Elk) ugyan nem voltak jelen, de abban a bizonyos "eltúrtuk nem kicsit, nagyon"-ban koalíciós partnerként már vastagon. Mindkét dicstelen országlásuk idején három sziklaszilárd alapon állt a gazdaság: az isteni gondviselésen, trükkök százain és a világgazdaság pénzbőségén. Hozzájuk köthető a háromforrású, lakosságsarcolásra, közvagyon kiárusításra, külföldi hitelfelvétre épülő költségvetés.

Az SZDSZ szó hallatán gondolattársításként minduntalan csak az eladósodás, az államcsőd, a több száz százalékkal emelt víz-, energia- és BKV jegyárak, meg a korrupció jutnak az eszünkbe.

1979-ben a munkások zsíros kenyeret nyomtak a csepeli Lenin-szobor kezébe "Ezt kaptuk tőled Lenin elvtárs" felirattal. Konrádtól, Göncztől, Demszkytől, meg a levitézlett, politikailag rovott múltú kompánia többi főkolomposától meg ezt. A Horn-Kuncze-Bokros, majd a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai-féle, lendületben lévő, dübörgő gazdaság biomasszájából végül mindkét esetben a polgári kormány pelenkázta ki az államháztartást, ezért súlyosan erkölcstelen pont annak a vezetőjére halált kiáltani.

Nem Orbánnak kellene visszavonulni, hanem Konrádnak kéne oda menni, ahová őt és cinkostársait a választók 2010-ben küldték.

Ideje, hogy ne csak politikai hulla, hanem politikai nulla is váljék belőle, és mostantól kifutásig maradjon veszteg mind a négy betűjén.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Németország még több migránst toloncolhat ki az uniós tagországokba

Németország még több migránst toloncolhat ki az uniós tagországokba

amerika, london, párizs

Az Európai Bíróság kimondta, hogy Németországnak joga van kitoloncolni azokat a migránsokat, akiket egy szegényebb uniós tagországba szállítanának vissza. Mindez idáig vita tárgyát képezte, ezért számos kitoloncolás meghiúsult. Ennek azonban vége, az illegális bevándorlóknak vissza kell menniük oda, ahol elsőként léptek az Európai Unió területére.

Bolsonaro-Trump találkozó: hosszú idő után először érkezik Amerika-barát brazil elnök Washingtonba

Bolsonaro-Trump találkozó: hosszú idő után először érkezik Amerika-barát brazil elnök Washingtonba

amerika, london, párizs

Washingtonban találkozott egymással Donald Trump amerikai és Jair Bolsonaro, újévkor beiktatott brazil elnök.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ez a nap is gyorsan eltelt, nézzük a legfontosabb híreket!

Az oltáselleneseknek is jár a szólásszabadság!

Az oltáselleneseknek is jár a szólásszabadság!

censored

Veszélyeztetik a gyerekeink életét, de attól még megilleti őket a szabad szólás joga.

Merkel belátta, a migránsokat a hazájukban kellett volna támogatni

Merkel belátta, a migránsokat a hazájukban kellett volna támogatni

amerika, london, párizs

A hazájukhoz minél közelebb, helyben kell segíteni a menekülteknek, ez a 2015-ös menekülthullám tanulsága - jelentette ki kedden Berlinben Angela Merkel német kancellár.

Bemutatjuk a bevándorláspárti politikusokat

Bemutatjuk a bevándorláspárti politikusokat

kétharmad

Közeleg a május, ideje közelebbről megismerni a bevándorláspártiakat.

Konok Péter, az építőtábor réme

Konok Péter, az építőtábor réme

piszkostizenkettő

Van abban valami egészen szürreális, ahogyan a nemzeti ünnep előtt összecsipegette kis gondolatait arról, hogy miért nincs Magyarország.

Sargentini etikai tisztogatást szeretne az Európai Néppártban

Sargentini etikai tisztogatást szeretne az Európai Néppártban

kétharmad

Nem elegendő, hogy az Európai Néppárt (EPP) foglalkozik a Fidesz tagságának kérdésével, meg kell kezdenie végre az etikai nagytakarítást, és kérdőre kell vonnia Orbán Viktort, hogy milyen viszonyt kíván ápolni a pártcsaláddal és hogyan viszonyul az EPP által képviselt politikához - jelentette ki Judith Sargentini holland zöldpárti képviselő Brüsszelben újságíróknak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére