Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Egy Clinton-támogató titkosszolgálati cég bérelhette fel eleve Trump bemártására az orosz ügyvédnőt

2017. július 12. 21:28

NEW YORK, 20:58

A Demokrata párt legújabb vádja, miszerint Donald Trump meg nem engedhető titkos orosz kapcsolatot tartott volna fel az arra épül, hogy az elnökjelölt stábja egyszer találkozott egy orosz ügyvédnővel, aki Hillary Clintonra vonatkozó terhelő információkat ígért, amelyeket aztán nem tudott bemutatni. Most viszont kiderült, hogy Natalia Veszelnitszkaja annak a Clinton családhoz közel álló Fusion GPS nevű londoni és washingtoni működésű magán hírszerző cégnek dolgozott, amely összeállította azt a Trumpot moszkvai szexorgiákkal vádoló dossziét, amire hivatkozva aztán a demokraták Donald Trumpot a Kreml által való megzsarolhatósággal vádolták meg.

A brit sajtó írt elsőként arról, hogy a Demokrata párt legújabb Trump ellenes bizonyítéka a Clinton családnak dolgozó Fusion GPS nevű, washingtoni és londoni irodákkal egyaránt rendelkező hírszerző és fake news, azaz hamis hírgyártó magáncégtől származik.

Ez a magánhírszerző cég készítette el – a Clinton család megrendelésére – a Trump állítólagos moszkvai szexorgiáiról szóló hamisított titkosszolgálati dossziét, amelynek állításairól később az derült ki, hogy mindegyik csak kitaláció volt, mivel egyik sem bizonyítható, sem szemtanúkkal sem pedig kép vagy hangfelvételekkel. 

Natalia Veselnitszkaja már egy ideje a Fusion GPS-nek dolgozik bizonyíthatóan. Amit már eddig sikerült vele kapcsoltban a sajtónak kideríteni az alapján is, legalább 2015-óta.

Akkor a cég megbízásából egy olyan alvilági ügyekkel is összefüggésbe hozott orosz milliárdos üzletember érdekében járt el Amerikában, akin az Egyesült Államok kormánya 230 millió dollár be nem fizetett adót kívánt behajtani.

Denisz Katsziv orosz milliárdos vitatott adózási ügye végül 6 millió dollár befizetésével zárult.

Az ügyintézés költségei is meglehetősen magasak voltak. Azt nem lehet tudni, hogy pontosan mennyi pénzébe is került mindennel együtt az ügy rendezése az orosz milliárdosnak. Mindenesetre az biztos, hogy a furcsa ügy az amerikai adófizetőknek sokba került.

A számlák alapján az Egyesült Államok 50 ezer dollárt fizetett csak a járulékos költségeire annak, hogy az orosz ügyvédnő és két orosz üzletember New Yorkban amerikai ügyészekkel találkozhasson 2015-ben.

Csak Natalia Veselnitszkaja Plaza Hotelbeli szálláshelye éjszakánként közel 1000 dollárba került. Ráadásul az orosz ügyvédnő állítólag személyesen nem is vett részt egyik hivatalos találkozón sem az amerikaiak által fizetett tartózkodása során.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Tisztelt Sargentini Asszony!

Tisztelt Sargentini Asszony!

piszkostizenkettő

Tudom én, hogy nem tud magyarul, de mivel ez akkor sem érdekelte, amikor roppant mélyreható vizsgálatát elvégezte a magyar demokrácia állapotát illetően, így bátorkodom ezt jómagam is leszarni.

Macron népszerűtlenebb, mint valaha

Macron népszerűtlenebb, mint valaha

amerika, london, párizs

Mélypontra süllyedt Emmanuel Macron francia elnök népszerűsége az elmúlt hónapban a sárgamellényesek franciaországi tiltakozásai nyomán, miközben úgy tűnik, hogy a nemzeti jobboldal vezetője, Marine Le Pen nagy előnyt kovácsolt a helyzetből - ezek a fő következtetései az Odoxa francia közvélemény-kutató intézet kedden ismertetett felmérésének.

Óriási változások a családpolitikában

Óriási változások a családpolitikában

A szocialista-liberális kormányok 2010 előtt elvették a családi adókedvezményt és a családi pótlékot is meg akarták adóztatni. Befagyasztották a lakástámogatásokat és devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat. A Gyurcsány-Bajnai-szövetség megszorító politikájának esett áldozatul a gyes harmadik éve és a 13. havi nyugdíj. Ezzel szemben a Fidesz kormányzat visszahozta a gyes harmadik évét, bevezette a gyed extrát, életet lehelt az otthonteremtési programba, folyamatosan bővítette a családi adókedvezményt, megvédte a nyugdíjak reálértékét, sőt nyugdíjprémium kifizetését is lehetővé tette a gazdasági eredményeknek köszönhetően.

The Budapest protesters are Soros' dishonest provocateurs in disguise

The Budapest protesters are Soros' dishonest provocateurs in disguise

amerika, london, párizs

For days now, MPs from the Hungarian opposition are trying to provoke a conflict with the police in hopes of accusing the Hungarian government of being a brutal dictatorship. Of course, it is all a facade, and even though there is clear evidence for this, the left-leaning media is all too happy to assist the dishonest MPs in their endeavour - showing us exactly what the problem is with mainstream media and leftist, liberal politicians nowadays.

Századvég: jövőre is négyszázalékos lehet a gazdasági növekedés

A kiigazított adatok alapján a gazdaság a rendszerváltás óta mért leggyorsabb ütemben bővült.

A Soros-féle Amnesty kiáll a vandál csürhe mellett

A Soros György által támogatott Amnesty International szerint a rendbontók csak békésen tiltakoztak, a rendőrség pedig szükségtelen és eltúlzott erőt vetett be ellenük.

Ismét repült az üveg a rendőrök felé hétfő este

Ismét repült az üveg a rendőrök felé hétfő este

kétharmad

Megint próbára tette a rendőrök higgadtságát és szakszerűségét egy politikai aktivista, amikor üveggel dobálta meg őket a közmédia Kunigunda utcai épületénél.

Orbán: a segítséget kell Afrikába vinni és nem a bajt idehozni Európába

Orbán: a segítséget kell Afrikába vinni és nem a bajt idehozni Európába

kétharmad

Jó esély van a magyar stratégiai irányvonal megerősítésére - mondta Orbán Viktor miniszterelnök érkezésekor tett nyilatkozatában az EU-Afrika Fórum előtt kedden Bécsben.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére