Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Egy Böjte Csaba facebook poszt margójára

Román Isten

2016. január 14. 19:18

Tegnap Böjte atya megosztotta egyik cikkünket, mely egyrészt nagyon megtisztelő, másrészt meg igencsak elgondolkodtunk azon, amiket a - zömében erdélyi - facebook kommenthúszárok firkáltak Csaba testvér üzenete alá. Nézzük tehát, ki mit mondott.

Zajlik ugyebár ez a 10+10-es történet. Alapvetően a család fogalmával, a gyermekvállalással a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a többség túlnyomó része egyetért. Vannak viszont, akik kiakadtak, és eldöntötték, hogy ők márpedig nem szülnek gyermeket a kormányváltásig. Nagyon durva ez a zsarolás, nemde?

Tegnap egy cikkünkben kitértünk ezekre a fotókra:

Csaba testvér a következőképpen vélekedik a témakörben:
Nagyon sajnálom ezeket a vörös betűs nőket!! Döbbenten látom, hogy az elvakult ideológia képes egyeseket öngyilkos terroristává tenni, másokat meg egy ilyen, szintén gyilkos elhatározásba hajszolni!! Az életet nem egy politikai rendszer adja, hanem az Istennel együtt működő szabad akaratú ember!!
Örvendek, hogy az én drága édesanyám nem lett bábja valami beteg, torz ideológiának és nemcsak vállalt engem szeretettel, hanem fel is nevelt!! Életem legszebb ajándéka mit Istentől kaptam az az én drága édesanyám!! Adná az Isten, hogy minden férfi és nő megtapasztalja, hogy mennyire csodálatos dolog az élet mellett dönteni, az életet vállalni, azt akár vérszerinti szülőkként, akár nevelőszülőként hordozni!
Imádkozok azért, hogy az élet ne legyen a különféle ideológiák játékszere!! Csaba t.

A kommentfolyamnak természetesen beindult a maga kis lavinája, és mielőtt a liberális trollhadsereg észbe kapott volna, az erdélyi internet népe elég szépen kiosztotta az észt. 

Kezdjük az alapokkal
Voltak, akik nem finomkodtak
Volt, aki rövidre zárta 
És akadt olyan is, akinél kissé elgurult a gyógyszeres doboz :D

Ahhoz, hogy ennek üzenetét megértsük, nem árt tisztázni egy dolgot: Erdélyben nem tematizálja a kocsmaasztali beszélgetéseket a politika. Azaz le tudnak ülni egy asztalhoz eltérő politikai identitással bíró emberek. Nem kell két külön szülinapot tartanod a bal- és jobboldali barátaid számára. És ily módon nem befolyásolja a politika a család kérdését sem. 

Mi a tanulság?

Nem a kormányon álltok bosszút azzal, ha nem vállaltok gyereket. És Ákoson sem, de még Kövér Lászlón sem. Ettől persze hisztériázni természetesen lehet. Még segítünk is, ha gondoljátok.

Találtunk egy pasast az interneten, aki kérésre bármit felír a hasára. Lehet üzengetni tovább.

Hajrá!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Katasztrofális a svéd határvédelem

Katasztrofális a svéd határvédelem

amerika, london, párizs

Egy, a választásokig visszatartott jelentés szerint katasztrofális az, ami jelenleg Svédország határain zajlik.

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

Juncker helyére pályázik a bukott osztrák kancellár

amerika, london, párizs

Visszavonul az osztrák belpolitikától Christian Kern, mivel a szociáldemokraták színeiben kíván elindulni a jövő évi EP-választásokon.

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

"Orbán az, aki megvédi a nemzeti szuverenitást"

kétharmad

Nem sokkal azután, hogy az Európai Parlamentben elfogadták a Soros-Sargentini-jelentést, Nadine Morano francia jobboldali politikus kitett egy posztot az Instagram-oldalára, melyben hosszasan méltatta a magyar miniszterelnököt, amiért megvédi a nemzeti szuverenitást.

Nem hagyja szó nélkül a Soros-Sargentini-jelentés hazugságait a kormány

Széles körű tájékoztató kampányt indít a kormány, hogy mindenki előtt világossá tegye: a Sargentini-jelentés hazugságokon alapul, és politikai nyomásgyakorlás céljából, a szabályokat felrúgva szavazta meg az Európai Parlament.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható ma.

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

Hé, EU! Lógtok egy csomó pénzzel!

kétharmad

Brüsszel "elfelejtette" elküldeni azt a pénzt, amelyet a magyar határvédelemre szántak.

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

Agyrém: abortuszellenes kiállása miatt akarják megbuktatni a finn külügyminisztert

amerika, london, párizs

Úgy tűnik, hogy a haladó Finnországban a lelkiismereti és vallásszabadság mindenkit megillet, kivéve azt, aki katolikus meggyőződése alapján elutasítja a magzatgyilkosságokat.

"Radikális ideológia húzódik a Sargentini-jelentés hátterében"

A Sargentini-jelentés hátterében egy olyan radikális ideológia húzódik meg, amelyet uniós politikai nyomásgyakorlással akarnak érvényesíteni, s amelynek célja a régi európai nemzeti identitások felbomlasztása, és helyettük egy új páneurópai identitás kialakítása a migráció révén - írta keddi kommentárjában Pawel Lisicki, a DoRzeczy című lengyel konzervatív hetilap főszerkesztője.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére