Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Egy Böjte Csaba facebook poszt margójára

Román Isten

2016. január 14. 19:18

Tegnap Böjte atya megosztotta egyik cikkünket, mely egyrészt nagyon megtisztelő, másrészt meg igencsak elgondolkodtunk azon, amiket a - zömében erdélyi - facebook kommenthúszárok firkáltak Csaba testvér üzenete alá. Nézzük tehát, ki mit mondott.

Zajlik ugyebár ez a 10+10-es történet. Alapvetően a család fogalmával, a gyermekvállalással a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a többség túlnyomó része egyetért. Vannak viszont, akik kiakadtak, és eldöntötték, hogy ők márpedig nem szülnek gyermeket a kormányváltásig. Nagyon durva ez a zsarolás, nemde?

Tegnap egy cikkünkben kitértünk ezekre a fotókra:

Csaba testvér a következőképpen vélekedik a témakörben:
Nagyon sajnálom ezeket a vörös betűs nőket!! Döbbenten látom, hogy az elvakult ideológia képes egyeseket öngyilkos terroristává tenni, másokat meg egy ilyen, szintén gyilkos elhatározásba hajszolni!! Az életet nem egy politikai rendszer adja, hanem az Istennel együtt működő szabad akaratú ember!!
Örvendek, hogy az én drága édesanyám nem lett bábja valami beteg, torz ideológiának és nemcsak vállalt engem szeretettel, hanem fel is nevelt!! Életem legszebb ajándéka mit Istentől kaptam az az én drága édesanyám!! Adná az Isten, hogy minden férfi és nő megtapasztalja, hogy mennyire csodálatos dolog az élet mellett dönteni, az életet vállalni, azt akár vérszerinti szülőkként, akár nevelőszülőként hordozni!
Imádkozok azért, hogy az élet ne legyen a különféle ideológiák játékszere!! Csaba t.

A kommentfolyamnak természetesen beindult a maga kis lavinája, és mielőtt a liberális trollhadsereg észbe kapott volna, az erdélyi internet népe elég szépen kiosztotta az észt. 

Kezdjük az alapokkal
Voltak, akik nem finomkodtak
Volt, aki rövidre zárta 
És akadt olyan is, akinél kissé elgurult a gyógyszeres doboz :D

Ahhoz, hogy ennek üzenetét megértsük, nem árt tisztázni egy dolgot: Erdélyben nem tematizálja a kocsmaasztali beszélgetéseket a politika. Azaz le tudnak ülni egy asztalhoz eltérő politikai identitással bíró emberek. Nem kell két külön szülinapot tartanod a bal- és jobboldali barátaid számára. És ily módon nem befolyásolja a politika a család kérdését sem. 

Mi a tanulság?

Nem a kormányon álltok bosszút azzal, ha nem vállaltok gyereket. És Ákoson sem, de még Kövér Lászlón sem. Ettől persze hisztériázni természetesen lehet. Még segítünk is, ha gondoljátok.

Találtunk egy pasast az interneten, aki kérésre bármit felír a hasára. Lehet üzengetni tovább.

Hajrá!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

A férfinek inget, a nőnek bikinit ajánlott a ruhabolt: erre elszabadult a feministák pokla

amerika, london, párizs

Nagyon kiakadt egy magát nőjogi egyesületnek hívó feminista gittegylet a Marks & Spencer egyik kirakata miatt.

Magyar film készült Bud Spencerről

Magyar film készült Bud Spencerről

szabad vasárnap

A premier péntek este lesz az M5 kulturális csatornán.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Erről szólt a mai nap.

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz ügyészség azzal vádolta meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére