Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
889
 
 
 
 

Egy baloldali újságíró degeneráltnak nevezte a magyarokat

Herceg Zsolt

2018. március 4. 19:00

A Budapest Beacon újságírói szerint a magyar lakosság 80%-a degenerált.

Létezik egy apró, senki által sem olvasott angol nyelvű magyarországi lap, a levitézlett amerikai demokrata irányzatban tevékenykedő, régi jó barátaink által futtatott Budapest Beacon. Nem kellene sokat rugózni a lap irreleváns mivoltán, hiszen mindenki kitalálhatja, körülbelül hány embert érdekelnek a magyarországi események angol nyelven Budapestről írva, szélsőliberális narratívában. Minek olvasna az ember Budapest Beacont, ha ugyanezt megkapja a New York Timestól a Politicón át az Al Jazeeráig? (Az átfedés nem is csak a tartalomban mutatkozik meg, hiszen a Budapest Beacon újságírója, Bayer Lili, akinek eddigi egyetlen és legnagyobb teljesítménye, hogy valamennyire megtanult magyarul, illetve hogy sikerült bemártania Gorka Sebestyént a Forward portálnál, egyben a Politicóban is elemezget, szakért és okfejt).

Ezúttal a teljességgel érdektelen, hatdiplomás belvárosi entellektüel-onanizálóknak íródott portál másik újságírója, Szegő Péter talált nagyot menni. Vajda Mihály és Kertész Ákos nyomdokaiba lépve sikerült arról kommentálnia a neves fordító, Szekeres Gábor Facebook-oldalán, hogy – idézzük – „a magyar társadalom nyolcvan százaléka nem degenerált”?

A kérdéssel arra felelt, hogy Szekeres szerint a Soros-ellenes kampány degeneráltként kezeli az embereket. Tegyük gyorsan hozzá, hogy Szekeres elhatárolódott Szegő sértő, magyarellenes, rasszizmus ízű megjegyzésétől.

Abból, amit Szegő leírt, valami elképesztő arcátlanság, pökhendiség, az elefántcsonttoronyból mucsaiakra vizelő attitűd mutatkozik meg. Ez az ember azt hiszi, hogy a profi angolságával, liberális beállítottságával, az új, globalista elithez való igazodásával, budapesti értelmiségiként olyan helyzetben van, hogy bármilyen kérdésben kioktathatja a magyar népet. A magyar politikáról megmondja a tutit, de persze a népet már lenézni. Demokráciáról hadovál, átláthatóságról vetít és választójogról hisztizik, de mit gondol a magyar társadalomról eközben? Mit gondol a keményen dolgozó kisemberekről, rólam és rólad, akik a kocsiját mossák, a kávéját főzik, a járdát takarítják az amerikai pénzből fenntartott menő kéglije előtt?

Hogy degeneráltak vagyunk, azt. Bivalybasznádi, büdös, értetlen, ostoba magyarok. Az ember már csak a fejét vakarja, hogy egy ilyen figura miért írogat az elméletben a népet képviselni akaró demokrácia és baloldaliság jegyében, hiszen ha így gondolkodik az átlagemberről, akkor valószínűleg valamifajta választójogi korlátozást kellene preferálnia. Persze ez megmagyarázná a Budapest Beacon egyes újságíróinak Vonához való közeledését is. Bayer Lili volt ugyanis az, aki Vonával émelyítő mosdató interjút készített a Forwardba. Ugyanazzal a Vonával, aki anno tisztázta, hogy nem demokrata. Így ér össze a globalista érdekeket képviselő, modern elitokrácia és a magyar demokrácia ellen támadó barna métely.

Szegő egyébként korábban nem sokkal hívta fel magára a figyelmet, hacsak azzal nem, hogy súlyosan ellenséges hangú tudósítást írt Benjamin Netanjahu látogatásáról, azt számolgatva, hogy hány Turulmadár volt díszként elhelyezve a teremben, miközben a konzervatív és Soros-ellenes izraeli miniszterelnök beszélt. Ezúton is gratulálunk neki, hogy végre sikerült valami maradandót alkotnia: felkerült a Vajdák és Kertészek tablójára, a magyarokra sértegető megjegyzéseket tevő, saját fingjukat szagolgató elitisták köpőfalára.

Csak így tovább, Szegő Péter! Az ilyen megjegyzéseket látva a valódi baloldaliak is megtanulják végre, hogy a populista oldalon, a dolgozó kisemberek oldalán van a helyük.
Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.  

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Több mint négyezer kitoloncolásra ítélt kiskorú szívódott fel Svédországban

Több mint négyezer kitoloncolásra ítélt kiskorú szívódott fel Svédországban

amerika, london, párizs

A svéd hatóságok nyilvántartása szerint 4492 kiskorú hollétéről semmilyen szinten sem tudnak azt követően, hogy a tudtukra adták, hivatalosan is megkezdték a kitoloncolásukat.

Javier Zanetti a 888-nak: a magyar foci jó úton halad

Javier Zanetti a 888-nak: a magyar foci jó úton halad

hajrá, magyarok!

Az olasz Internazionale legendás játékosa a Szent Pál Akadémiával való szerződéskötés miatt járt Budapesten, itt beszélgettünk vele.

Órákon keresztül erőszakolt négy migráns két holland nőt

A huszonéves migránsokat a rendőrség végül előállította, hárman tagadják bűnösségüket.

Vona Gábor ismét az internetes népművészet áldozata lett

Vona Gábor ismét az internetes népművészet áldozata lett

kinyílott a pitypang

Bozkurt Vona, akit a barátai csak Gabynak hívnak, most megszívta.

Morvai: "az ellenzéki horrorkoalíció igenis be fogja engedni a bevándorlókat"

Morvai: "az ellenzéki horrorkoalíció igenis be fogja engedni a bevándorlókat"

spring is coming

A független EP-képviselő elemzésében hangsúlyozta, hogy minden ellenkező ígérettel szemben az egyesült ellenzék igenis be fogja engedni a bevándorlókat, azaz engedni fog az európai uniós és nemzetközi nyomásnak a tömeges migráció ügyében.

Vona tagadja, hogy megszületett a Jobbik-LMP szövetségi paktum

Vona tagadja, hogy megszületett a Jobbik-LMP szövetségi paktum

spring is coming

Minden jel szerint most már hivatalosan is szövetségre lép egymással Soros és Simicska két pártja, az LMP és a Jobbik. Nincs "borsókúti paktum", vagyis nem jött létre megállapodás a Jobbik és az LMP közt - mondta Vona Gábor arról a konspiratív körülmények között megtartott hétfő esti találkozóról, ahol Szél Bernadett-tel találkozott az M3-as autópálya egyik lehajtójánál. Szél Bernadett pedig még nem mondott semmit a Jobbik elnökével folytatott tárgyalásról.

A német bíróság kimondta, hogy tilos nikábban autót vezetni

A német bíróság kimondta, hogy tilos nikábban autót vezetni

amerika, london, párizs

Egy muszlim nő feljelentést tett a bíróságon, mivel szerinte a vallásszabadságában korlátozzák azzal, hogy vezetés közben nem viselhet nikábot.

Egy német politológus szerint a bevándorlással akarják megváltoztatni Németországot

Egy német politológus szerint a bevándorlással akarják megváltoztatni Németországot

amerika, london, párizs

Egy volt német baloldali politikus-politológus elárulta, hogy milyen szándékok állnak a bevándorlás támogatása mögött.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére