Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
889
 
 
 
 

Egy baloldali újságíró degeneráltnak nevezte a magyarokat

Herceg Zsolt

2018. március 4. 19:00

A Budapest Beacon újságírói szerint a magyar lakosság 80%-a degenerált.

Létezik egy apró, senki által sem olvasott angol nyelvű magyarországi lap, a levitézlett amerikai demokrata irányzatban tevékenykedő, régi jó barátaink által futtatott Budapest Beacon. Nem kellene sokat rugózni a lap irreleváns mivoltán, hiszen mindenki kitalálhatja, körülbelül hány embert érdekelnek a magyarországi események angol nyelven Budapestről írva, szélsőliberális narratívában. Minek olvasna az ember Budapest Beacont, ha ugyanezt megkapja a New York Timestól a Politicón át az Al Jazeeráig? (Az átfedés nem is csak a tartalomban mutatkozik meg, hiszen a Budapest Beacon újságírója, Bayer Lili, akinek eddigi egyetlen és legnagyobb teljesítménye, hogy valamennyire megtanult magyarul, illetve hogy sikerült bemártania Gorka Sebestyént a Forward portálnál, egyben a Politicóban is elemezget, szakért és okfejt).

Ezúttal a teljességgel érdektelen, hatdiplomás belvárosi entellektüel-onanizálóknak íródott portál másik újságírója, Szegő Péter talált nagyot menni. Vajda Mihály és Kertész Ákos nyomdokaiba lépve sikerült arról kommentálnia a neves fordító, Szekeres Gábor Facebook-oldalán, hogy – idézzük – „a magyar társadalom nyolcvan százaléka nem degenerált”?

A kérdéssel arra felelt, hogy Szekeres szerint a Soros-ellenes kampány degeneráltként kezeli az embereket. Tegyük gyorsan hozzá, hogy Szekeres elhatárolódott Szegő sértő, magyarellenes, rasszizmus ízű megjegyzésétől.

Abból, amit Szegő leírt, valami elképesztő arcátlanság, pökhendiség, az elefántcsonttoronyból mucsaiakra vizelő attitűd mutatkozik meg. Ez az ember azt hiszi, hogy a profi angolságával, liberális beállítottságával, az új, globalista elithez való igazodásával, budapesti értelmiségiként olyan helyzetben van, hogy bármilyen kérdésben kioktathatja a magyar népet. A magyar politikáról megmondja a tutit, de persze a népet már lenézni. Demokráciáról hadovál, átláthatóságról vetít és választójogról hisztizik, de mit gondol a magyar társadalomról eközben? Mit gondol a keményen dolgozó kisemberekről, rólam és rólad, akik a kocsiját mossák, a kávéját főzik, a járdát takarítják az amerikai pénzből fenntartott menő kéglije előtt?

Hogy degeneráltak vagyunk, azt. Bivalybasznádi, büdös, értetlen, ostoba magyarok. Az ember már csak a fejét vakarja, hogy egy ilyen figura miért írogat az elméletben a népet képviselni akaró demokrácia és baloldaliság jegyében, hiszen ha így gondolkodik az átlagemberről, akkor valószínűleg valamifajta választójogi korlátozást kellene preferálnia. Persze ez megmagyarázná a Budapest Beacon egyes újságíróinak Vonához való közeledését is. Bayer Lili volt ugyanis az, aki Vonával émelyítő mosdató interjút készített a Forwardba. Ugyanazzal a Vonával, aki anno tisztázta, hogy nem demokrata. Így ér össze a globalista érdekeket képviselő, modern elitokrácia és a magyar demokrácia ellen támadó barna métely.

Szegő egyébként korábban nem sokkal hívta fel magára a figyelmet, hacsak azzal nem, hogy súlyosan ellenséges hangú tudósítást írt Benjamin Netanjahu látogatásáról, azt számolgatva, hogy hány Turulmadár volt díszként elhelyezve a teremben, miközben a konzervatív és Soros-ellenes izraeli miniszterelnök beszélt. Ezúton is gratulálunk neki, hogy végre sikerült valami maradandót alkotnia: felkerült a Vajdák és Kertészek tablójára, a magyarokra sértegető megjegyzéseket tevő, saját fingjukat szagolgató elitisták köpőfalára.

Csak így tovább, Szegő Péter! Az ilyen megjegyzéseket látva a valódi baloldaliak is megtanulják végre, hogy a populista oldalon, a dolgozó kisemberek oldalán van a helyük.
Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.  

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

Az ENSZ épp nem ér rá, mert a migránsok szétosztásával van elfoglalva

amerika, london, párizs

Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök felszólította kedden az ENSZ-t, hogy találjon megoldásokat az arab világ konfliktusaira, mert a világszervezet hiányosságai ártanak a belé vetett bizalomnak. Az ENSZ azonban a valódi konfliktusok megoldása helyett a bevándorlás megszervezésével van elfoglalva.

3 hónapnyi börtönt kapott, mert rácsapott egy nő fenekére

Életbe lépett Franciaországban az a törvény, amely főként a nőket védi a szexuális inzultusok ellen. A hatóság börtönbüntetést és pénzbüntetést is kiszabhat.

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

Zsidó AfD-sek miatt tört ki a tömeghisztéria Németországban

amerika, london, párizs

Németország második legerősebb pártját eddig "kényelmesen" lehetett támadni azzal, hogy szélsőjobboldali, antiszemita, s a többi. Most már picit jobban meg kell erőltetniük magukat a liberálisoknak, ha be akarják feketíteni a pártot, ugyanis alakult egy zsidó tagozata.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a nap folyamán.

Az ukrán elnök behívta az ENSZ-csapatokat Ukrajnába

Petro Porosenko ukrán elnök reményének adott hangot kedden az ENSZ Közgyűlése 73. ülésszakán, hogy a világszervezet békefenntartó missziót vezényel a Donyec-medencébe, az - ukrán álláspont szerint - Oroszország által megszállt, szakadár ellenőrzésű területekre.

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

Orbán Vik­tor szín­padra lé­pett a Szig­li­geti Szín­ház­ban

bulvár

A miniszterelnök gya­lo­go­san ér­ke­zett Szol­no­kon a Szig­li­geti Szín­ház­hoz, test­ő­rök­ és dísz­kí­sé­ret­ nélkül.

Ilyen, amikor egy demokratává vedlett kommunista aggódik a demokratikus alapelvekért

António Guterres ENSZ-főtitkár arról beszélt a világszervezet Közgyűlésének 73. ülésszakának általános vitáján, hogy ostrom alatt állnak a demokratikus alapelvek.

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

A CDU és CSU nyíltan felkelt Angela Merkel ellen

amerika, london, párizs

Meglepetésre elveszítette a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a testvérpárt bajor Keresztényszociális Unió (CSU) közös szövetségi parlamenti képviselőcsoportjában kedden tartott frakcióvezető-választást Volker Kauder. Az Angela Merkel kancellár bizalmasaként számon tartott politikusnak így 13 év után távoznia kell a tisztségből.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére