Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
889
 
 
 
 

Egy baloldali újságíró degeneráltnak nevezte a magyarokat

Herceg Zsolt

2018. március 4. 19:00

A Budapest Beacon újságírói szerint a magyar lakosság 80%-a degenerált.

Létezik egy apró, senki által sem olvasott angol nyelvű magyarországi lap, a levitézlett amerikai demokrata irányzatban tevékenykedő, régi jó barátaink által futtatott Budapest Beacon. Nem kellene sokat rugózni a lap irreleváns mivoltán, hiszen mindenki kitalálhatja, körülbelül hány embert érdekelnek a magyarországi események angol nyelven Budapestről írva, szélsőliberális narratívában. Minek olvasna az ember Budapest Beacont, ha ugyanezt megkapja a New York Timestól a Politicón át az Al Jazeeráig? (Az átfedés nem is csak a tartalomban mutatkozik meg, hiszen a Budapest Beacon újságírója, Bayer Lili, akinek eddigi egyetlen és legnagyobb teljesítménye, hogy valamennyire megtanult magyarul, illetve hogy sikerült bemártania Gorka Sebestyént a Forward portálnál, egyben a Politicóban is elemezget, szakért és okfejt).

Ezúttal a teljességgel érdektelen, hatdiplomás belvárosi entellektüel-onanizálóknak íródott portál másik újságírója, Szegő Péter talált nagyot menni. Vajda Mihály és Kertész Ákos nyomdokaiba lépve sikerült arról kommentálnia a neves fordító, Szekeres Gábor Facebook-oldalán, hogy – idézzük – „a magyar társadalom nyolcvan százaléka nem degenerált”?

A kérdéssel arra felelt, hogy Szekeres szerint a Soros-ellenes kampány degeneráltként kezeli az embereket. Tegyük gyorsan hozzá, hogy Szekeres elhatárolódott Szegő sértő, magyarellenes, rasszizmus ízű megjegyzésétől.

Abból, amit Szegő leírt, valami elképesztő arcátlanság, pökhendiség, az elefántcsonttoronyból mucsaiakra vizelő attitűd mutatkozik meg. Ez az ember azt hiszi, hogy a profi angolságával, liberális beállítottságával, az új, globalista elithez való igazodásával, budapesti értelmiségiként olyan helyzetben van, hogy bármilyen kérdésben kioktathatja a magyar népet. A magyar politikáról megmondja a tutit, de persze a népet már lenézni. Demokráciáról hadovál, átláthatóságról vetít és választójogról hisztizik, de mit gondol a magyar társadalomról eközben? Mit gondol a keményen dolgozó kisemberekről, rólam és rólad, akik a kocsiját mossák, a kávéját főzik, a járdát takarítják az amerikai pénzből fenntartott menő kéglije előtt?

Hogy degeneráltak vagyunk, azt. Bivalybasznádi, büdös, értetlen, ostoba magyarok. Az ember már csak a fejét vakarja, hogy egy ilyen figura miért írogat az elméletben a népet képviselni akaró demokrácia és baloldaliság jegyében, hiszen ha így gondolkodik az átlagemberről, akkor valószínűleg valamifajta választójogi korlátozást kellene preferálnia. Persze ez megmagyarázná a Budapest Beacon egyes újságíróinak Vonához való közeledését is. Bayer Lili volt ugyanis az, aki Vonával émelyítő mosdató interjút készített a Forwardba. Ugyanazzal a Vonával, aki anno tisztázta, hogy nem demokrata. Így ér össze a globalista érdekeket képviselő, modern elitokrácia és a magyar demokrácia ellen támadó barna métely.

Szegő egyébként korábban nem sokkal hívta fel magára a figyelmet, hacsak azzal nem, hogy súlyosan ellenséges hangú tudósítást írt Benjamin Netanjahu látogatásáról, azt számolgatva, hogy hány Turulmadár volt díszként elhelyezve a teremben, miközben a konzervatív és Soros-ellenes izraeli miniszterelnök beszélt. Ezúton is gratulálunk neki, hogy végre sikerült valami maradandót alkotnia: felkerült a Vajdák és Kertészek tablójára, a magyarokra sértegető megjegyzéseket tevő, saját fingjukat szagolgató elitisták köpőfalára.

Csak így tovább, Szegő Péter! Az ilyen megjegyzéseket látva a valódi baloldaliak is megtanulják végre, hogy a populista oldalon, a dolgozó kisemberek oldalán van a helyük.
Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a velemeny@888.hu címre. A további részletekről itt olvashatsz.  

OLVASTAD MÁR?

889
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Egészen elképesztő: Németország emberhátránnyal mászott vissza a gödörből

Parádés meccset játszott Löw csapata Svédországgal, amelyen Németország hosszas küzdelem után megvédte becsületét.

A mai nappal végleg szétszakadt a Jobbik

A mai nappal végleg szétszakadt a Jobbik

kétharmad

Mai napon, szombaton bontott zászlót a Toroczkai László nevével fémjelzett Mi Hazánk Mozgalom Ásotthalmon. Ezzel egyértelművé vált az üzenet: a Jobbik kettészakadt a néppártosodásnak hívott balrafordulás következtében.

Nem történt eget rengető meglepetés: Mexikó a koreaiak ellen is diadalt aratott

Nem történt eget rengető meglepetés: Mexikó a koreaiak ellen is diadalt aratott

focivébé

El kell ismerni, Dél-Korea sokkal jobban játszott, mint első mérkőzésén, de ezt a meccset egyértelműen Mexikó uralta. Mutatjuk a részleteket!

Ausztria katonákat vetne be az EU külső határain

Mario Kunasek osztrák védelmi miniszter a Welt am Sonntag című német lapnak adott interjúban beszélt ezen elképzeléséről.

Rasszistának bélyegezték, mert nemzeti színekben szurkolt Svédországnak

Elkeserítő valóság: már szurkolni sem lehet a saját nemzeted csapatának anélkül, hogy betámadnának a liberálisok.

Gólgazdag meccsen ütötte ki Tunéziát Belgium

Gólgazdag meccsen ütötte ki Tunéziát Belgium

focivébé

Nagyon jó meccs volt, az egyetlen baj vele az, hogy lefújták.

A hét karikatúrája a 888-on

A hét karikatúrája a 888-on

8)8)8

Még a medvék is Magyarországra vágynak.

Egy korábbi főszerkesztőt is letartóztattak a szocialisták botránya miatt

Egy korábbi főszerkesztőt is letartóztattak a szocialisták botránya miatt

kétharmad

A Szeviép-botránnyal kapcsolatban előzetes letartóztatásba helyezték Dlusztus Imrét, a Délmagyarország egykori főszerkesztőjét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére