Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
szabad vasárnap
 
 
 
 

Egy amerikai színész szerint illegális bevándorlókat kell meghívni az Oscar-gálára

2017. február 15. 08:28

Robert Davi, olasz származású amerikai színész nyílt levelet írt a hollywoodi elitnek. Ebben azt kéri a Filmakadémiától, hogy hívjanak meg illegális bevándorlókat és menekülteket az Oscar-gálára. Davi szerint ellenkező esetben kénytelen azt feltételezni, hogy rasszisták.

A Breitbart lehozta Robert Davi nyílt levelét. Az olasz származású színész ebben azt írja, eltöprengett Donald Trump bevándorlást szigorító rendeletén, és elszomorította az arra érkezett heves reakció.

Davi – aki saját maga is bevándorlók leszármazottja – felhívja rá a figyelmet, hogy illegális bevándorlók ezrei tartózkodnak ma az Egyesült Államokban. A hollywoodi hírességek aggodalmait osztva Davi szerint itt az idő, hogy az Oscar-gálán példát mutassanak az egész világnak.

Arra kéri tehát a bevándorlók miatt aggodalmaskodókat – például Meryl Streepet, Chelsea Handlert, Richard Gere-t, Robert DeNirót, Christoph Waltzot – hogy szakítsanak az eddigi szigorú szabályokkal, és töröljék el a biztonsági intézkedéseket a díjkiosztón és az azt követő partikon. Az illegális migránsokat pedig arra kéri, hogy jöjjenek el ezekre az eseményekre, végtére is Hollywoodban még az iszlám szélsőségesek számára is van hely a sztárok szívében, amit a legjobban úgy lehet kimutatni, hogy együtt töltik velük az év legfontosabb estéjét.

Davi szerint furcsa, hogy amikor Obama hozott törvényt az illegális bevándorlásról, a hollywoodi elit hallgatott. Most pedig, hogy Trump teszi ugyanezt, hatalmas a sivalkodás. Az sem teljesen világos számára, hogy miért hallgat Hollywood, amikor keresztényeket mészárolnak le Irakban és Szíriában. Ha Hollywood tárt karokkal fogadja azokat, akik a keresztények, a zsidók, a melegek halálát kívánják, akkor – teszi fel a kérdést Davi – ezek az emberek miért ne jöhetnének el az Oscar-gálára?

Davi tehát minden migránst arra kér, hogy menjenek el február 26-án a Dolby Színházba és ünnepeljék közösen a progresszív baloldalt és politikáit, amelynek köszönhetően a dolgozó emberek Amerikája fáradt, éhes és gyenge lett.

OLVASTAD MÁR?

szabad vasárnap
 
 
 
 
Az EB alelnöke Magyarország és Lengyelország elleni fellépésre buzdítja a tagállamokat

Az EB alelnöke Magyarország és Lengyelország elleni fellépésre buzdítja a tagállamokat

amerika, london, párizs

Frans Timmermans nem adja alább egy jó kis jogállami sivalkodásnál. A holland szociáldemokrata politikus meg is mutatta, hogyan kell ezt csinálni egy jó kis német lapinterjúban.

Pornót nézetett a 10 éves áldozatával a migráns, majd megerőszakolta

Pornót nézetett a 10 éves áldozatával a migráns, majd megerőszakolta

amerika, london, párizs

Az erőszakoló migráns most azért könyörög, hogy a svéd kormány ne toloncolja vissza Irakba.

Magyarországon fogták el korábban a londoni merénylőt

Magyarországon fogták el korábban a londoni merénylőt

amerika, london, párizs

Az idő haladtával egyre többet tudni a londoni merénylőről. Abu Izzadeen jamaicai származású brit iszlamista hitszónokot 2015. novemberében Lőkösházán is elfogták.

Az ISIS radikális hitszónoka volt a londoni terrorista

A brit Channel 4 úgy tudja, hogy a szerdai merénylő a terrorszervezet brit toborzója és radikális térítője, Abu Izzadeen volt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Terror Londonban; A francia muszlim fiatalok elfogadják a terrorizmust; Brüsszelben tárgyalják a vérlázító Benes-dekrétumok ügyét. A nap legfontosabb hírei, szerintünk.

Szijjártó adna egy pofont a terrorizmusnak

A külgazdasági és külügyminiszter a szerdán Washingtonban megrendezett terrorellenes nemzetközi konferencián felajánlotta a magyar katonai részvétel növelését és meghosszabbítását Irakban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére