Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
szabad vasárnap
 
 
 
 

Egy amerikai színész szerint illegális bevándorlókat kell meghívni az Oscar-gálára

2017. február 15. 08:28

Robert Davi, olasz származású amerikai színész nyílt levelet írt a hollywoodi elitnek. Ebben azt kéri a Filmakadémiától, hogy hívjanak meg illegális bevándorlókat és menekülteket az Oscar-gálára. Davi szerint ellenkező esetben kénytelen azt feltételezni, hogy rasszisták.

A Breitbart lehozta Robert Davi nyílt levelét. Az olasz származású színész ebben azt írja, eltöprengett Donald Trump bevándorlást szigorító rendeletén, és elszomorította az arra érkezett heves reakció.

Davi – aki saját maga is bevándorlók leszármazottja – felhívja rá a figyelmet, hogy illegális bevándorlók ezrei tartózkodnak ma az Egyesült Államokban. A hollywoodi hírességek aggodalmait osztva Davi szerint itt az idő, hogy az Oscar-gálán példát mutassanak az egész világnak.

Arra kéri tehát a bevándorlók miatt aggodalmaskodókat – például Meryl Streepet, Chelsea Handlert, Richard Gere-t, Robert DeNirót, Christoph Waltzot – hogy szakítsanak az eddigi szigorú szabályokkal, és töröljék el a biztonsági intézkedéseket a díjkiosztón és az azt követő partikon. Az illegális migránsokat pedig arra kéri, hogy jöjjenek el ezekre az eseményekre, végtére is Hollywoodban még az iszlám szélsőségesek számára is van hely a sztárok szívében, amit a legjobban úgy lehet kimutatni, hogy együtt töltik velük az év legfontosabb estéjét.

Davi szerint furcsa, hogy amikor Obama hozott törvényt az illegális bevándorlásról, a hollywoodi elit hallgatott. Most pedig, hogy Trump teszi ugyanezt, hatalmas a sivalkodás. Az sem teljesen világos számára, hogy miért hallgat Hollywood, amikor keresztényeket mészárolnak le Irakban és Szíriában. Ha Hollywood tárt karokkal fogadja azokat, akik a keresztények, a zsidók, a melegek halálát kívánják, akkor – teszi fel a kérdést Davi – ezek az emberek miért ne jöhetnének el az Oscar-gálára?

Davi tehát minden migránst arra kér, hogy menjenek el február 26-án a Dolby Színházba és ünnepeljék közösen a progresszív baloldalt és politikáit, amelynek köszönhetően a dolgozó emberek Amerikája fáradt, éhes és gyenge lett.

OLVASTAD MÁR?

szabad vasárnap
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Egy hatalmas villanás szelte át az űr sötétjét

Két neutroncsillag ütközése során keletkezett gravitációs hullámokat figyeltek meg a LIGO-Virgo tudományos együttműködés kutatói. A legújabb felfedezéssel a gravitációs hullámok mellett már optikailag megfigyelhető jeleket is sikerült detektálni, ami a "többcsatornás csillagászat" megszületéséhez vezetett.

Újabb mozgolódás a balkáni migránsútvonalon

Újabb mozgolódás a balkáni migránsútvonalon

amerika, london, párizs

Növekedett a migránsok száma Bosznia-Hercegovinában.

Így búcsúzott Bernd Storck

Így búcsúzott Bernd Storck

hajrá, magyarok!

A labdarúgó-válogatott volt edzője búcsúzóul elmondta, hogy a fejlődés már elindult a magyar labdarúgásban, és további alázatos munkával fenn is tartható.

Vajon a liberális kanadai kormány engedi majd, hogy Québec betiltsa a burkát?

Vajon a liberális kanadai kormány engedi majd, hogy Québec betiltsa a burkát?

amerika, london, párizs

Bár nagyon kicsi az esély arra, hogy engedélyezzék a teljes testet elfedő, a muszlim nők számára kötelezően hordandó ruhadarab betiltását, Québec mégis szigorítana.

Afrikában legyenek a hotspotok, ne Európában!

A Migrációkutató Intézet szerint afrikai hotspotok létrehozása jelentősen csökkentené a Földközi-tengernél tapasztalható migrációs nyomást, orvosolná a katasztrofális líbiai humanitárius helyzetet, és apasztaná az embercsempész és dzsihadista csoportok bevételeit.

A rendőrök hétvégén és ünnepnapokon nem figyelték meg Anis Amrit, a berlini terroristát

A rendőrök hétvégén és ünnepnapokon nem figyelték meg Anis Amrit, a berlini terroristát

amerika, london, párizs

Bruno Jost különleges nyomozó lezárta a berlini terrortámadással kapcsolatos vizsgálatát. Az eredményekből kiderült, hogy a rendőröknek lehetősége volt még időben elkapni Amrit.

Bannon: a lázadás tovább folytatódik 2018-ban

Bannon: a lázadás tovább folytatódik 2018-ban

amerika, london, párizs

Steve Bannon, Donald Trump elnök egykori tanácsadója és a Breitbart News ügyvezető elnöke arra figyelmeztetett, hogy hiba megbízni a Szilícium-völgy uraiban és a washingtoni elitben.

Szabadon bűnözhetsz két hétig Budapesten

Van egy felfestett buszsáv, amit büntetlenül lehet használni, csak épp senki sem tud róla.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére