Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
szabad vasárnap
 
 
 
 

Egy amerikai színész szerint illegális bevándorlókat kell meghívni az Oscar-gálára

2017. február 15. 08:28

Robert Davi, olasz származású amerikai színész nyílt levelet írt a hollywoodi elitnek. Ebben azt kéri a Filmakadémiától, hogy hívjanak meg illegális bevándorlókat és menekülteket az Oscar-gálára. Davi szerint ellenkező esetben kénytelen azt feltételezni, hogy rasszisták.

A Breitbart lehozta Robert Davi nyílt levelét. Az olasz származású színész ebben azt írja, eltöprengett Donald Trump bevándorlást szigorító rendeletén, és elszomorította az arra érkezett heves reakció.

Davi – aki saját maga is bevándorlók leszármazottja – felhívja rá a figyelmet, hogy illegális bevándorlók ezrei tartózkodnak ma az Egyesült Államokban. A hollywoodi hírességek aggodalmait osztva Davi szerint itt az idő, hogy az Oscar-gálán példát mutassanak az egész világnak.

Arra kéri tehát a bevándorlók miatt aggodalmaskodókat – például Meryl Streepet, Chelsea Handlert, Richard Gere-t, Robert DeNirót, Christoph Waltzot – hogy szakítsanak az eddigi szigorú szabályokkal, és töröljék el a biztonsági intézkedéseket a díjkiosztón és az azt követő partikon. Az illegális migránsokat pedig arra kéri, hogy jöjjenek el ezekre az eseményekre, végtére is Hollywoodban még az iszlám szélsőségesek számára is van hely a sztárok szívében, amit a legjobban úgy lehet kimutatni, hogy együtt töltik velük az év legfontosabb estéjét.

Davi szerint furcsa, hogy amikor Obama hozott törvényt az illegális bevándorlásról, a hollywoodi elit hallgatott. Most pedig, hogy Trump teszi ugyanezt, hatalmas a sivalkodás. Az sem teljesen világos számára, hogy miért hallgat Hollywood, amikor keresztényeket mészárolnak le Irakban és Szíriában. Ha Hollywood tárt karokkal fogadja azokat, akik a keresztények, a zsidók, a melegek halálát kívánják, akkor – teszi fel a kérdést Davi – ezek az emberek miért ne jöhetnének el az Oscar-gálára?

Davi tehát minden migránst arra kér, hogy menjenek el február 26-án a Dolby Színházba és ünnepeljék közösen a progresszív baloldalt és politikáit, amelynek köszönhetően a dolgozó emberek Amerikája fáradt, éhes és gyenge lett.

OLVASTAD MÁR?

szabad vasárnap
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Orbán: nincs egyetértés a migránsok elosztását illetően

Orbán: nincs egyetértés a migránsok elosztását illetően

közeleg a tél

Nincs egyetértés az uniós tagországok között a migránsok elosztását illetően, mivel a nyugatiak úgy akarnak megszabadulni az oktalanul beengedett migránsoktól, hogy szét akarják osztani azok között, akik megvédték magukat és nem engedték be őket a saját országunkba, mint például Magyarország - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben csütörtökön, az európai uniós tagállamok kétnapos csúcstalálkozójára érkezve, magyar újságíróknak nyilatkozva.

Terroristákat fogtak Brüsszelben

Négy embert őrizetbe vettek a belga hatóságok a két nappal ezelőtti brüsszeli merényletkísérlettel kapcsolatban.

A nap karikatúrája a 888-on

A nap karikatúrája a 888-on

8)8)8

Holnap előjönnek Lajos emberei

A Herzog-örökösök a magyar múzeumokat perelhetik a dollármilliókat érő gyűjteményért

A Herzog-örökösök a magyar múzeumokat perelhetik a dollármilliókat érő gyűjteményért

közeleg a tél

A Bloomberg közlése szerint megszületett az amerikai fellebbviteli bírósági ítélete, amely szerint a magyar állam a továbbiakban nem szerepelhet alperesként a Herzog-örökség ügyében. Az amerikai jogértelmezés szerint erre az ügyre nem vonatkozik a joghatósági mentesség az USA bíróságain, így a Herzog-örökösök ezután közvetlenül a gyűjteményt őrző magyarországi múzeumok ellen indíthatnak peres eljárásokat.

Nem tökölnek többet a hollandok a migránsokkal

Októbertől fel kell esküdniük a holland értékekre azoknak a migránsoknak, akik integrációs kurzusokon vesznek részt, illetve állampolgárságot kérelmeznek.

Az Europol kimutatása szerint 2016-ban több volt a baloldali terrorcselekmény, mint a jobboldali

Az Europol kimutatása szerint 2016-ban több volt a baloldali terrorcselekmény, mint a jobboldali

amerika, london, párizs

2016-ban mindössze egyetlenegy jobboldali terrortámadás történt. Baloldalon: huszonhét. Nahát-nahát, a baloldaliak mégsem annyira békés polgári elégedetlenkedők, mint ahogy állítják magukról?

Pert nyert egy magyar a román csendőrök ellen

Egy kicsit jobb lehet ma minden erdélyi magyarnak a hír hallatán, van még remény!

Vitás kérdés: szülés után 24 órával hazaküldhetik az anyákat a babákkal

Vitás kérdés: szülés után 24 órával hazaküldhetik az anyákat a babákkal

közeleg a tél

Akár már a szülést követően 24 órával elbocsáthatják a kórházból az anyát az újszülött babával egy friss rendeletmódosítás tervezete szerint - tudta meg a Magyar Nemzet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére