Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
szabadlábon
 
 
 
 

Egy agresszív művész rettegésben tartja Budakeszit

2016. december 29. 19:28

A dühös költő szétverte a város művházát. A 2016-os év legabszurdabb története következik, egyenesen a Népszava tolmácsolásában.

Ahogy a felvezetőben is írtam a Népszava szemfüles újságírójának sikerült megírni a kifutóban lévő 2016-os esztendő legabszurdabb sztoriját

Sok százezres kárértékű rombolással és rendőri intézkedéssel ért véget – vagy lépett új szintre - az a fél évtizedes küzdelem, amit Budakeszi önkormányzatával és művelődési házával vív H. Tamás önjelölt művész. A férfi – saját meghatározása szerint író-költő-festő-barlangász – 2011 óta ostromolta a várost, hogy másfél millióval támogassák könyvei megjelentetését. Erre egyetlen esetben sem szavaztak meg pénzt, de „szánalomból” a helyi művelődési ház ingyenesen teret adott egy kiállításának - kezdi beszámolóját a Népszava

A bajok akkor kezdődtek, amikor a nyár közepén kiállították a "művész" képei, amely igen kevés érdeklődőt vonzott, ezért az alkotó már három nap után ingerülten leszedette képeit és beperelte a kultúrházat. Húszmillió forintot követelt azért, mert elmaradt képei eladásnak várt haszna.A bíróság természetesen első és másodfokon is – jogerősen – elutasította az igényt és mintegy kétmillió forintos perköltséggel sújtotta a „művészt” - mondja Ohr Alajos polgármester. 

Az alkalmazottak félnek a művésztől

Karácsony környékén a "művész"botrányt okozott a városházán, ahol durván inzultálta az alkalmazottakat, s ahonnan a biztonsági őrök végül kivezették. Egyebek mellett azzal fenyegetőzött, hogy barlangász barátaival leromboltatja az épületet. (Emiatt nem tettek feljelentést.) Kevéssel később a művelődési házban jelent meg, ahol a munkatársakkal szemben viselkedett tűrhetetlenül.

A helyi lapok beszámolói szerint, ezt követően tombolni kezdett és a hivatalos helyiségekben összetörte, felborogatta a berendezést – számítógépeket, bútorzatot tett tönkre. Mire a rendőrség kiért, elmenekült. Az okozott kár felmérése folyamatban van. Az irodákat a helyszínelés után, a biztosító kárszakértőjének megérkezéséig zárva tartják.

A Budaörsi Rendőrkapitányság garázdaság bűncselekménye miatt indított nyomozást.  H. Tamást a rendőrök eddig nem találták meg bejelentett lakcímén, jelenleg keresik. Gyanúsítottként még nem hallgattak meg senkit. Körözés kiadására nem került sor.

OLVASTAD MÁR?

szabadlábon
 
 
 
 
Az EB alelnöke Magyarország és Lengyelország elleni fellépésre buzdítja a tagállamokat

Az EB alelnöke Magyarország és Lengyelország elleni fellépésre buzdítja a tagállamokat

amerika, london, párizs

Frans Timmermans nem adja alább egy jó kis jogállami sivalkodásnál. A holland szociáldemokrata politikus meg is mutatta, hogyan kell ezt csinálni egy jó kis német lapinterjúban.

Pornót nézetett a 10 éves áldozatával a migráns, majd megerőszakolta

Pornót nézetett a 10 éves áldozatával a migráns, majd megerőszakolta

amerika, london, párizs

Az erőszakoló migráns most azért könyörög, hogy a svéd kormány ne toloncolja vissza Irakba.

Magyarországon fogták el korábban a londoni merénylőt

Magyarországon fogták el korábban a londoni merénylőt

amerika, london, párizs

Az idő haladtával egyre többet tudni a londoni merénylőről. Abu Izzadeen jamaicai származású brit iszlamista hitszónokot 2015. novemberében Lőkösházán is elfogták.

Az ISIS radikális hitszónoka volt a londoni terrorista

A brit Channel 4 úgy tudja, hogy a szerdai merénylő a terrorszervezet brit toborzója és radikális térítője, Abu Izzadeen volt.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Terror Londonban; A francia muszlim fiatalok elfogadják a terrorizmust; Brüsszelben tárgyalják a vérlázító Benes-dekrétumok ügyét. A nap legfontosabb hírei, szerintünk.

Szijjártó adna egy pofont a terrorizmusnak

A külgazdasági és külügyminiszter a szerdán Washingtonban megrendezett terrorellenes nemzetközi konferencián felajánlotta a magyar katonai részvétel növelését és meghosszabbítását Irakban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére