Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Ebből tanulnak a magyar antiszemiták

888.hu

2016. április 8. 16:08

Találtunk egy könyvet.

Egy, a magyar neonácik által gondosan megszerkesztett és lefordított útmutató részletes betekintést nyújt egy olasz antiszemita gondolkodó, Julius Evola világába. A magyar nyelven kiadott gyűjteményes könyvecskébe válogatott Evola-szövegek részletekbe menően taglalják többek között Hitler „munkásságát” is. Aki kicsit is jártas az olasz fasizmust jobbról kritizáló Julius Evola gondolatvilágában, az nem fog meglepődni.

A könyv a Mein Kampf-ot például a „legmegújítóbb erő lendületének a magjaként” értékeli. E sorok attól az Evolától származnak, aki szerint „az antiszemitizmusnak van létjogosultsága,” továbbá a „modern rendetlenség előmozdítói között egy sereg zsidó volt és van”, amely óhatatlanul ellentétet képez az „árja népek és a zsidók szellemi öröksége (sémi – szerk.)” között.

A válogatott írásokat tartalmazó kötet persze nemcsak Hitler „összeszedett erőfeszítéseiről” értekezik, hanem arról is, hogy a szélsőjobbtól jobbra lenni, ez jelentené az igazi jobboldaliságot, és ebbe bőven belefér az erőszak vagy a „felülről érkező forradalom” kirobbantása. Ehhez szembe kell fordulni a polgársággal és a kapitalizmussal, ugyanis „a polgári társadalom és a kapitalizmus egy kívülről összetartott rendetlenség.”

Ennek eltiprásához igazoltak a radikális „kiigazító akciók”. Amely, ha jól értjük a könyv fejtegetéseit, vallásos köntösbe bújtatott fizikai hadviselés igenlését jelentené, egyfajta nyílt dzsihád hirdetését. A „hit által felfegyverzett erőblokk” és a „test-test elleni küzdelemben való részvétel” vezet majd el az újjászületés, a méregtelenítés és a tisztánlátás eléréséhez.

A kézikönyv a vegytiszta náci romantikát mintegy 120 oldalon keresztül zúdítja a magyar olvasóra.

De azt nem gondolnád, hogy ki is jegyzi a 2012-ben kiadott, erőszakkultuszt hirdető antiszemita biblia előszavát...

Hát persze, hogy a cukiságkampányt levezénylő, néppártosodó Jobbik-elnök Vona Gábor, aki nem mellesleg Evolát a „huszadik század legnagyobb gondolkozóinak egyikeként” jellemzi.

Van még kérdés?


Julius Evola – Jobboldali fiatalok kézikönyve, Kvintesszencia Kiadó, 2012

ISBN 987-963-87422-9-2

A mű kiadását és szerkesztését a Debrecenben működő, 1996-ban alapított Kvintesszencia Kiadó vállalta, melynek alapítója Baranyi Tibor Imre. Az ő nevéhez fűződik a 2012-ben, Vona Gáborral közösen létrehozott Attila Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémia is, ahol óraadóként az a László András buddhista pap tűnik fel, aki többek között olyan zavaros nézeteket vall, miszerint a katolikus Jezsuita Rend „élvonala tele van titkos zsidó szabadkőművesekkel.”

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nógrádi György: Európa jobbra tolódik

Nógrádi György: Európa jobbra tolódik

csak neked, csak most

A jövő májusi európai parlamenti választások eredményeként a jobboldal térnyerése várható, és Angela Merkel CDU-elnöki utódlásáért folyó versenyben is a jobboldali jelölt győzelmére lehet számítani - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozó Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő szerint Merkel bukása a kancellár migrációs politikájának kudarca miatt következett be, és ugyanezen ok miatt várható Németországban is a jobboldal előretörése a következő választásokon.

Szijjártó: Magyarország sürgeti, hogy Európa minél többet tegyen a határvédelemért

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten, az Automotive Logistics Közép- és Kelet-Európa 2018 Fórumon tartott sajtótájékoztatót.

Egyre többen utasítják el az ENSZ migrációs paktumát az EP-ben is

Több felszólaló határozottan bírálta az ENSZ migrációs csomagját, de voltak olyanok is, akik támogatták a bevándorlást ösztönző paktumot az Európai Parlament (EP) kedd esti vitáján.

Macron és Zuckerberg együtt cenzúrázhatja a Facebookot

Macron és Zuckerberg együtt cenzúrázhatja a Facebookot

amerika, london, párizs

A francia kormány emberei lehetnek az első külső cenzorok a Facebook történetében.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ez várható a szerdai nap folyamán!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére