Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Ebből tanulnak a magyar antiszemiták

888.hu

2016. április 8. 16:08

Találtunk egy könyvet.

Egy, a magyar neonácik által gondosan megszerkesztett és lefordított útmutató részletes betekintést nyújt egy olasz antiszemita gondolkodó, Julius Evola világába. A magyar nyelven kiadott gyűjteményes könyvecskébe válogatott Evola-szövegek részletekbe menően taglalják többek között Hitler „munkásságát” is. Aki kicsit is jártas az olasz fasizmust jobbról kritizáló Julius Evola gondolatvilágában, az nem fog meglepődni.

A könyv a Mein Kampf-ot például a „legmegújítóbb erő lendületének a magjaként” értékeli. E sorok attól az Evolától származnak, aki szerint „az antiszemitizmusnak van létjogosultsága,” továbbá a „modern rendetlenség előmozdítói között egy sereg zsidó volt és van”, amely óhatatlanul ellentétet képez az „árja népek és a zsidók szellemi öröksége (sémi – szerk.)” között.

A válogatott írásokat tartalmazó kötet persze nemcsak Hitler „összeszedett erőfeszítéseiről” értekezik, hanem arról is, hogy a szélsőjobbtól jobbra lenni, ez jelentené az igazi jobboldaliságot, és ebbe bőven belefér az erőszak vagy a „felülről érkező forradalom” kirobbantása. Ehhez szembe kell fordulni a polgársággal és a kapitalizmussal, ugyanis „a polgári társadalom és a kapitalizmus egy kívülről összetartott rendetlenség.”

Ennek eltiprásához igazoltak a radikális „kiigazító akciók”. Amely, ha jól értjük a könyv fejtegetéseit, vallásos köntösbe bújtatott fizikai hadviselés igenlését jelentené, egyfajta nyílt dzsihád hirdetését. A „hit által felfegyverzett erőblokk” és a „test-test elleni küzdelemben való részvétel” vezet majd el az újjászületés, a méregtelenítés és a tisztánlátás eléréséhez.

A kézikönyv a vegytiszta náci romantikát mintegy 120 oldalon keresztül zúdítja a magyar olvasóra.

De azt nem gondolnád, hogy ki is jegyzi a 2012-ben kiadott, erőszakkultuszt hirdető antiszemita biblia előszavát...

Hát persze, hogy a cukiságkampányt levezénylő, néppártosodó Jobbik-elnök Vona Gábor, aki nem mellesleg Evolát a „huszadik század legnagyobb gondolkozóinak egyikeként” jellemzi.

Van még kérdés?


Julius Evola – Jobboldali fiatalok kézikönyve, Kvintesszencia Kiadó, 2012

ISBN 987-963-87422-9-2

A mű kiadását és szerkesztését a Debrecenben működő, 1996-ban alapított Kvintesszencia Kiadó vállalta, melynek alapítója Baranyi Tibor Imre. Az ő nevéhez fűződik a 2012-ben, Vona Gáborral közösen létrehozott Attila Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémia is, ahol óraadóként az a László András buddhista pap tűnik fel, aki többek között olyan zavaros nézeteket vall, miszerint a katolikus Jezsuita Rend „élvonala tele van titkos zsidó szabadkőművesekkel.”

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Trump támogatásáról biztosította az abortuszellenes menetet

Trump támogatásáról biztosította az abortuszellenes menetet

amerika, london, párizs

Donald Trump amerikai elnök videóüzenetben biztosította támogatásáról az abortusz elleni tiltakozásul szervezett washingtoni menetet pénteken.

Vészesen közelít egy újabb migránskaraván az USA határához

Vészesen közelít egy újabb migránskaraván az USA határához

amerika, london, párizs

Regisztráció nélkül keltek át az Egyesült Államok felé tartó újabb migránskaraván tagjai a mexikói-guatemalai határon - közölte a mexikói sajtó pénteken.

Hamarosan újra találkozik Trump és Kim Dzsong Un

Hamarosan újra találkozik Trump és Kim Dzsong Un

amerika, london, párizs

Február végén találkozik Donald Trump amerikai elnök Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel - jelentette be pénteken, helyi idő szerint a kora délutáni órákban a Fehér Ház.

Kis kerítésmustra: a szomszédtól a világ túlsó feléig

A nemzetek szuverenitásuk megőrzése érdekében világszerte lépéseket tesznek a tömeges illegális bevándorlás megfékezésére. Magyarország mellett Szlovénia, Bulgária is szigorú határellenőrzési pontokat hozott létre, és a határvonalakat masszív kerítéssel/határfallal védik. Ausztráliának pedig ott a "természetes kerítés", az óceán.

A migrációs válság kezdete óta több antiszemita atrocitás történt

A migrációs válság kezdete óta több antiszemita atrocitás történt

kétharmad

A Migrációkutató Intézet szerint több vizsgált nyugat- és észak-európai országban erősödött az antiszemitizmus és nőtt az antiszemita indíttatású atrocitások száma a migrációs válság kezdete óta.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

"Pannónia vadembereiről" írt Putyinnak címzett levelében egy román politikus

A román szocialista párt környékén már régóta feltűnt egy bizonyos Ninel Peia nevet viselő honatya, aki baloldaliságát remekül ötvözi a legelvadultabb román nacionalizmussal. Ez a fickó most közzétett egy nagyon zavaros és kissé értelmetlen levelet/felhívást, amelyben leginkább Putyint, Németországot és természetesen az örök ősellenséget, Magyarországot ostorozza. A felhívást egyenesen Oroszország vezetőjének címezte.

Újabb csúcsot döntött a nemi erőszakok száma Svédországban

Újabb csúcsot döntött a nemi erőszakok száma Svédországban

amerika, london, párizs

2005 óta emelkedik a nemi erőszakok száma Svédországban. 2015-ben, a migránsválság évében egy átmeneti esés után az addigi évekhez képest meredekebb emelkedés figyelhető meg. Különösen aggasztó, hogy a támadások közel fele kiskorúak ellen irányul.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére