Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Díszes társaságba került KGBéla

888.hu

2015. október 20. 18:31

Megnéztük, milyen társaságba keveredett KGBéla: 8 mentelmi ügy az EP-ből

Udo Voigt, a neonáci

www.picgen.net

Voigt személyében egy tőről metszett, Hitler-imádó neonácit üdvözölhetünk, akinek 2014-ben sikerült bekerülnie az EP-be. 1996-2011 között a szélsőjobboldali Német Nemzeti Demokrata Párt elnöke, korábban pedig a német hadsereg parancsnoka volt. Választási plakátján motoron ül, alatta a felirat : "Gázt adni!" Többször nyilatkozott Hitler államférfiúi nagyságáról, Rudolf Hessnek béke Nobel-díjat adna. Holokauszt-tagadás miatt megvonták tőle mentelmi jogát.

Corneliu Vadim Tudor, Ceausescu udvari költője

www.picgen.net

A magyarellenes kirohanásairól híres Vadim Tudor a nacionalista Nagy Románia Párt megalapításával tette le névjegyét a politika asztalára. 2008-ban nem jutott be a bukaresti parlamentbe, de ez nem vette el a politika iránti lelkesedését. 2009-ben meghívta EP-listájára Gigi Becalit, az egykori juhászból lett milliárdos-futballmecénást, így sikerült bevennie Brüsszelbe. Mentelmi jogát egy rendőri eljárás erőszakos akadályozása miatt vonták meg.

Viktor Uspaskich, az adócsaló

www.picgen.net
www.picgen.net
Uspaskich orosz születése miatt valószínűleg hátránnyal indulhatott a nem kimondottan orosz-barát litván politikai életben. Valahogy mégis felküzdötte magát egész a gazdasági miniszteri posztig. Adócsalásért négy év börtönbüntetésre ítélték, de Uspakisch állítása szerint az ellene felhozott vádak mögött is orosz-ellenes motiváció áll. Kicsit zavaros az ügy, de annyi biztos, hogy az európai parlament tőle is megvonta mentelmi jogát.

Gabriele Albertini, a temperamentumos

www.picgen.net

Albertini 1997-2006 között Milánó polgármestere volt. Nem hazudtolta meg olaszos temperamentumát, az olasz államügyészség működését a Gestapóhoz hasonlította. Azonnal kapott is egy rágalmazási pert a nyakába, ezért az EP megvonta tőle mentelmi jogát.

Theodoros Zagorakis, az elfelejtett futballcsillag

Zagorakis neve a fociőrülteknek biztos ismerős, ő volt ugyanis a 2004-es Európa-bajnok görög csapat kapitánya. Zagorakis ügye a legbanálisabb: gondatlanságból elkövetett veszélyeztetésért folyik ellene eljárás, mert egy karbantartó leesett a PAOK stadionjának lépcsőjén, amikor Zagorakis volt a klubcsapat elnöke. Veszélyes sport a foci...

Dan Nica, a megszállott bélyeggyűjtő

www.picgen.net

A román szocialista képviselőt a román módinak megfelelően korrupcióval vádolták: állítólag kenőpénzt fogadott el, cserébe pedig a Fujitsu Siemensnek kedvező kormányzati döntéseket nyomott keresztül. Az EP-ben is megtalálta a helyét: a költségvetést ellenőrző bizottság alelnökeként. Wikipédián olyan releváns információkat is megtudhatunk róla, minthogy szenvedélye a bélyeggyűjtés.

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

A Soros-féle migránstaxi a bevándorlókat pátyolgatja, a környezetet nem

amerika, london, párizs

Az olasz bírák azzal vádolták meg az Orvosok Határok Nélkül nevű Soros-szervezetet, hogy hajójuk, a migránsokat rendszeresen taxiztató Aquarius a szicíliai Cataniában illegálisan rakott le veszélyes, mérgező anyagokat a szemétbe keverve.

Újabb tagokkal bővült Botka László börtönválogatottja

A mai napon utolérte a szegedi szocialistákat és Botka László udvari beszállítóját az igazság: a szegedi járásbíróság minősített csődbűntett miatt 5 év 2 hónap szabadságvesztésre ítélte Ujhelyi István szocialista képviselő sameszait és Botka László udvari beszállítóit, Pistrui Lászlót, Baranyi Sándort, és Oltványi Józsefet.

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

Az egyik legnagyobb iszlám országban naponta sor kerül egy becsületgyilkosságra

amerika, london, párizs

Egy 26 éves muszlim lány a családja akarta ellenére összeházasodott a szerelmével. Ezért az édesanyja és a testvérei becsületből brutálisan meggyilkolták. Az egyik legnépesebb iszlám országban, Pakisztánban szinte mindennaposak az ilyen esetek. Az Európába érkező migránsok egyik legnagyobb csoportját pedig a pakisztániak teszik ki.

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

"Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen"

kétharmad

Szijjártó Péter kedden találkozott szlovén kollégájával, Miro Cerarral, akivel egyetért abban, hogy Európa külső határainak védelme elsőbbséget kell, hogy élvezzen, Európának meg kell tudnia védeni külső határait.

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

TGM és a magyar értelmiség örök tragédiája

piszkostizenkettő

A Jóisten nemcsak ételt-italt és tetőt ad a fejünk fölé, hanem gondoskodik a színvonalas szórakoztatásunkról is: ezért találta ki nekünk a magyar ellenzéki figurákat.

Győzött az igazság Szeviép-ügyben

A bíróság azzal, hogy bűnösnek mondta ki az építőipari cég egykori vezetőit, igazságot szolgáltatott a Szeviép-ügy károsultjainak - jelentette ki Szabó Bálint kedden Szegeden.

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

Izrael sem írja alá az ENSZ globális migrációs csomagját

amerika, london, párizs

Izrael nem fogja aláírni az ENSZ globális migrációs megállapodását - idézte honlapján a Times of Israel című napilap Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök keddi közleményét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére