Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kétharmad
 
 
 
 

Deutsch Tamás: az erős nemzetek Európája áll szemben a birodalmi Európai Egyesült Államokkal

2019. március 22. 16:15

A Fidesz a Néppártban azért dolgozik, hogy az EU jövőjéről szóló vitában a pártcsalád a bevándorlásellenes, erős nemzetállamokra építő uniót akaró javaslatot fogadja majd el, szemben a globalista birodalmi elképzelést megvalósító Európai Egyesült Államok emberkísérlete helyett - erről az Echo TV-n vasárnap adásba kerülő A nyolcas című műsorban beszél Deutsch Tamás. A Fidesz EP-képviselője szerint az EU nyugati politikusai azért nem gondolkodnak a nemzetállamok uniójában, mert jelentős részük a balliberális ideológiák fogságában vergődik.

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint az EU-nak gyökeresen meg kell változnia, mert az elmúlt 5 évben egy olyan kudarcos vezetése volt az uniónak, amely nem tudta megakadályozni a Brexitet, azaz a britek kilépését az unióból, valamint nem volt képes, illetve nem is akarta megakadályozni azt sem, hogy több millió illegális migráns rohanja le az Európai Uniót.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Deutsch Tamás szerint a Fidesz tagságával kapcsolatban a napokban lefolytatott néppárti eljárás a bolsevik pártok politikai módszereit idézte.

Az Európai Néppárt a számunkra legfontosabb kérdésben, a migráció ügyében képviselt álláspontunkra reagálva egy régebben csak a bolsevik pártokra jellemző erőszakos, durva adminisztratív büntetőintézkedést akart meglépni. Ez egyértelműen azt fejezte ki, hogy ha valakinek más a véleménye, mint a mainstream, kanonizált álláspont, akkor azzal ők egyáltalán nem akarnak leülni egyeztetni. A máskor oly sokat hangoztatott vita és a demokratikus értékek helyett felháborodtak azon, hogy valaki bátorkodott más véleményen lenni a bevándorlás kérdésében, mint ők, és így azonnal elkezdtek kizárási javaslatot írni"

– mondta a műsorfelvételen a fideszes politikus, aki ugyanakkor beszélt arról is, hogy a nehezményezett eljárás ellenére a Fidesz azért maradt bent az Európai Néppárt (EPP) pártcsaládjában, mivel világos elképzelése van az EU jövőjével összefüggésben, amit a Néppárton belül képviselni akar.

Deutsch Tamás úgy véli, hogy Brüsszel és Nyugat-Európa politikai elitjének a belterjes globalista gondolkodása miatt a mostani EP-választás során komolyan kell venni azt a veszélyt, hogy az Európai Unióban teret nyerhetnek a birodalmi törekvések. Ugyanis az unió jelenlegi vezetői és sok tagállami politikus is olyan utópisztikus elképzeléseket dédelget, amelyek egy "Európai Egyesült Államok" létrehozását kísérlik meg.

A jelenlegi helyzetben egyedül Közép-Európa politikai, értelmiségi és médiaelitje képes az EU jelenlegi problémáit a valóságnak megfelelően leírni és a megfelelő megoldási javaslatokat kidolgozni"

– vélte Deutsch Tamás, hangsúlyozva, hogy a Fidesz egy olyan erős és szuverén nemzetállamokra épülő Európai Uniót javasol, amelyben nincs kötelező migránsbetelepítés. Utópista, birodalmi globalista törekvések helyett az erős nemzetekre épülő unióra lenne szükség.

A nyugat-európai politikusok jelentős része baloldali és liberális ideológiák fogságában él, aminek következtében elképesztően életszerűtlen és ostoba, utópisztikus nézeteket vallanak. Sértő a birodalmi törekvések képviselői részéről a nemzetekre épülő európai gondolat képviselőinek a nacionalizmussal való megvádolása"

– tette hozzá az EP-képviselő.

Deutsch Tamás szólt arról is, hogy méltatlannak tartja azt, ahogy a balliberális média és politikusok a bevándorlással kapcsolatos összes magyar kritikát összeesküvés-elméletnek minősítenek. A képviselő emellett elfogadhatatlannak és teljes képtelenségnek tartja, hogy a ballibek szerint mindenki antiszemita, aki bírálni merészeli a nyíltan politikai befolyásszerzésre törekvő Soros György amerikai milliárdos tevékenységét.

A teljes, közel egyórás beszélgetés a vasárnap este 19 óra 10 perckor kezdődő A nyolcas című műsorban nézhető meg. 

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Ezek lesznek ma!

A spanyol bevándorlásellenesek is falat építenének a migránsok ellen

A spanyol bevándorlásellenesek is falat építenének a migránsok ellen

amerika, london, párizs

A spanyol belpolitikában egyre népszerűbbé váló VOX párt kijelentette, mit kezdene a bevándorlási válsággal: megmászhatatlan falat húznának a migránsok megállítására.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Csodák márpedig nincsenek - legalábbis a Magyar Kupában biztosan nem

Csodák márpedig nincsenek - legalábbis a Magyar Kupában biztosan nem

hajrá, magyarok!

A Magyar Kupa elődöntőjében lejátszott szerdai mérkőzéssel folytatódik a Pörge szurkol!

Szijjártó: elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi

Szijjártó: elfogadhatatlan az ukrán nyelvtörvény, Porosenko szellemiségét idézi

kétharmad

Elfogadhatatlannak nevezte a csütörtökön megszavazott ukrán nyelvtörvényt Szijjártó Péter. A külgazdasági és külügyminiszter a közmédiának úgy nyilatkozott: a magyar nemzeti közösség jogait sértő törvény Petro Porosenko távozófélben lévő elnök szellemiségét idézi, aki magyarellenes politikát folytatott.

A muszlimok miatt nem ünnepelhetnek mostantól pezsgővel az angol FA-kupa nyertesei

A muszlimok miatt nem ünnepelhetnek mostantól pezsgővel az angol FA-kupa nyertesei

amerika, london, párizs

A világ legrégebbi labdarúgó-versenysorozatának, az angol FA-kupának győztesei mostantól nem ünnepelhetnek többet pezsgővel, miután a muszlim focistákra való tekintettel az angol labdarúgó-szövetség (FA) az inkluzivitás jegyében betiltotta az évtizedek óta élő hagyományt.

Eldurvult a vita Rómában: hajléktalan kereszténynek vágta el a torkát a muszlim migráns

Eldurvult a vita Rómában: hajléktalan kereszténynek vágta el a torkát a muszlim migráns

amerika, london, párizs

Újabb "integrációs kísérlet" történt Nyugat-Európában - legalábbis ezeket az "eseteket" szokták annak titulálni a bevándorláspárti megmondóemberek.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére