Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Demokrata az, aki aláír

Apáti Bence

2017. október 10. 14:28

Én például rohadtul félek. Félek az operában, félek a Szlovéniába tartó vonaton, félek a metrón. És féltem a gyerekeimet. Még titeket is féltelek, aláírók. Biztos, mert egy agymosott propagandista vagyok.

Aki mostanában kétségbeesetten keresett legalább egy árva petíciót vagy bármilyen nyílt levelet, amit alá tudna írni, azt meg kell nyugtassam, hogy Alinda és Gundi (Meg egy harmadik, de őt nagyon bírom, így aztán nem is fogom megcsipkedni. Majd fogja más.) elkezdtek aláírásokat gyűjtögetni a csúnya gyűlölet és a még csúnyább félelem ellen. Tehát itt az alkalom. Végre alá lehet írni.

Az utóbbi idők egyik legantipíszíbb, legantidemokratikusabb, legmucsaibb és legkevésbé haladóbb dolga ez a félelem nevű érzés. Maga a haladás gátja.

Egy normálisan gondolkodó demokrata nem fél. Egy toleráns liberális még csak nem is ismeri a szó jelentését. Egy nyitott és toleráns világfi pedig még csak nem is hallott olyasmiről, hogy félelem. Csak a hülye, "agymosott" fideszesek félnek. Meg a Trump-szavazók. Meg a "buta" AfD-szimpatizánsok. Meg a vidékiek. Meg a konzervatívok. Meg a jobbosok.

Aki nem tudná, ez a félelem nevű dolog igazából Hitler és Szálasi eltitkolt szerelemgyereke, akit személyesen Orbán és Németh Szilárd járat a gyűlölet iskolájába.

A potenciális náci növendékeket innen lehet már messziről felismerni: félnek és gyűlölnek. Mert ilyenek ezek a gaz nácikok!

Ahelyett, hogy a heti rendszerességgel, menetrendszerűen bekövetkező terrortámadások után bátran kiírnák a Facebookra, hogy „NEM FÉLÜNK!”, nem átallnak félni, meg félteni a szeretteiket, gyerekeiket, a közvetlen környezetüket, a barátaikat és az országukat.

Az igazán elvetemült és javíthatatlan náci annyira elvetemült és javíthatatlan, hogy képes a saját libsijeiért is aggódni. Ez egyébként nyilvánvalóan valami orbáni trükk lehet, egy aljas csel.

Állítólag az igazán rohadék nácikok jobb szeretnek élő libsikkel vitatkozni, mint Allah katonája által lefejezett halottakkal. Úgy hírlik, rohadt unalmas, amikor nincsenek ellenérvek, és még unalmasabb, ha ellenérvet megfogalmazók sincsenek. Ilyen önző okokból akarják őket is életben tartani – akár köldökzsinóron is, mint állítólag, a lemondott Ujhelyi István szerint a Fidesz az MSZP-ét. Meg szeretik bosszantani is őket. Szóval igazából direkt gecizésből akarják megtartani őket, hogy utána szívni tudják azt a liberális vérüket.

Rohadékok!

Mert azért lássuk be, hogy nincs annál viccesebb, mikor az orbáni "diktatúrától", meg a fekete autótól rettegő libsik kiírják, hogy mit nekik pár száz elmebeteg mohamedán terrorista, akik havi 500 hitetlen életét adományozzák Allahnak, mert ők bizony nem félnek ezektől. Ők aztán ennyitől meg sem ijednek. Becsszó. Meg sem emelkedik a pulzusuk, ha egy forgalmas sétálóutcában fékcsikorgást hallanak, vagy valaki kipukkaszt egy rágóbuborékot. Nem olyanok ők.

Persze a nyugati barátaik, akik hasonlóan bátrak, mint magyar kollégáik, lassan már egy bokor köré is golyóálló üveget húznak föl. És a kurváranemfélők pedig biztos, ami biztos, az összes gyanúsnak tűnő sikátor elé lebetonoznak egy 100 tonnás tömböt. A nemfélés jegyében.

A nemfélők megválasztott vezetői pedig 50 felfegyverzett testőr és légi biztosítás nélkül már szarni sem mernek elmenni. Mert nem félnek. 

A témában az egyik legmulatságosabb, szopórolleren megérkezett nemfélés az volt, mikor Merkelék Nem félünk címmel akartak tüncizni, megmutatván a primitív, bezárkózó nácikoknak, hogy milyenek is az igazi, valamint bátor demokraták. Csak aztán úgy adódott, hogy egy kevésbé békés, aleppói elméleti fizikus jelezte a német szerveknek, ő inkább nekiállna szolgákat gyűjteni a mennyországba egy nagyobb robbanószerkezet segítségével. A tüncit, amin a nemfélést bizonygatták volna görcsösen a felvilágosult, progresszív és kicsit sem félő német demokraták, rettegve elhalasztották. De csak amíg nem lesz biztonságosabb. Azóta sem következett be a várva várt pillanat. 

Ja!

És de. Én például rohadtul félek. Félek az operában, félek a Szlovéniába tartó vonaton, félek a metrón. És féltem a gyerekeimet.

Még titeket is féltelek, aláírók. Biztos, mert egy agymosott propagandista vagyok. Őszintén irigylem azokat, akik viszont nem. Biztos ez valami génhiba lehet.

Szóval a csúnya gyűlölet ellen kell most aláírni. Meg a félelem ellen.

Mert két forrófejű őcsényi srác kiszúrta a panziós fickó kerekét. Meg egy falugyűlésen csúnyán beszéltek egy, a Migration Aidnek dolgozó komával.

Rettenet. Világvége.

Szeretném kérdezni Gundit meg Alindát, hogy az is aláírhatja-e ezt a demokratáknak szóló chartát, akit az a fajta gyűlölet tesz aggódóvá, ami a jobboldali újságírókat egy IFA platójára hányná, fölakasztaná, lámpavasra húzná, szerény személyemet pedig dögkútba dobná?

Csak mert a minap például megint – egy a tieitek közül, aki gondolom már alá is írta ezt a szépséges kiáltványt, ami a tűrhetetlen gyűlölet ellen emeli fel a szavát – arról értekezett, hogy Bayer sajnos még él. De Wahorn művész úr is azt fejtegette sokat sejtetően és sokat ígérően a legutóbbi Szabadfogásban, hogy mindenki nyugodjon le a picsába, bár az egész ország narancsba borult, van remény, ugyanis Szálasit is felakasztották.

És a végtelenségig sorolhatnám, hogy milyen megoldási javaslatokat látok a Facebookon a nagyon békés, nagyon toleráns, nagyon nem gyűlölködő liberális ismerőseim tollából arra vonatkozóan, hogyan is lehetne eltüntetni a föld színéről a jelenlegi kormányt, s azok támogatóit.

Szóval az ilyen típusú gyűlölet ellen is szól ez a kis petíció? Mert akkor rohanok aláírni.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Először fog négyszemközt tárgyalóasztalhoz ülni Putyin és Trump

Először fog négyszemközt tárgyalóasztalhoz ülni Putyin és Trump

amerika, london, párizs

Hétfőn a finn fővárosban tartják az amerikai-orosz csúcstalálkozót, az elemzők és a nagyvilág igen kíváncsian várják az eseményt. Lássuk, mit lehet tudni, illetve mit lehet még csak sejteni a találkozóval kapcsolatban!

A vébédöntő mellett időközi választások miatt is lehet izgulni vasárnap

Július 15-én vasárnap összesen 6 településen tartottak időközi választást. Veszprémben, Miskolcon és Sopronban egy-egy önkormányzati képviselőt választhatnak meg a szavazók. Ágon és Vaspörben polgármestert választottak. A legnagyobb hype talán a miskolci önkormányzati képviselő-választás körül volt, az ellenzék ugyanis Rokker Zsoltit indította nagy reményekkel. Vajon a miskolci 12-es az új Hódmezővásárhely?

Orbán Viktor: Magyarország nem vesz részt a migránsok szétosztásában

Orbán Viktor: Magyarország nem vesz részt a migránsok szétosztásában

kétharmad

Orbán Viktor Magyarország tiszteletéről biztosította Olaszország új kormányát, amely új migrációs politikájával megvédi Európa külső határait - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI-vel.

A franciák a világbajnokságot, a horvátok viszont a nézők szívét nyerték meg

A franciák a világbajnokságot, a horvátok viszont a nézők szívét nyerték meg

focivébé

A mai napon, július 15-én, vasárnap került sor a várva várt világbajnoki döntőre Franciaország és Horvátország között. Igen tempós, fordulatos meccset láthattunk, nyugodt szívvel kijelenthetjük: a horvátok mindent megtettek, amit csak lehetett ezen a döntőn.

Beszólt a lemondott miniszter Theresa May-nek

David Davis szerint nagy baj lehet, ha maradéktalanul megvalósul Theresa May elképzelése.

Kiderült, hogy Sadiq Khan teljesen önkényesen áll a szólásszabadsághoz

Kiderült, hogy Sadiq Khan teljesen önkényesen áll a szólásszabadsághoz

amerika, london, párizs

Trump londoni látogatása során egy Brexit-párti csoport az amerikai nagykövetségnél szeretett volna felvonulni és kifejezni támogatásukat az amerikai elnök iránt, ám ebben a Sadiq Khan alá tartozó londoni rendőrség megakadályozta őket. A csavar a történetben az, hogy Khan viszont a Trump-ellenes tüntetésre gond nélkül rábólintott, "szólásszabadságra" hivatkozva.

Női mezőnye is van a mai VB-döntőnek: ők a legszebb futballistafeleségek

A focistáknak rendszerint gyönyörű barátnőik/feleségeik vannak, meg is néztük, hogy a mai VB-döntőn kik szurkolnak majd leginkább a pályán lévőknek.

Az algériai kormány a sivatagba toloncolt ki migránsokat, többen belehaltak

Az algériai kormány a sivatagba toloncolt ki migránsokat, többen belehaltak

amerika, london, párizs

Algéria - miután egy időre felhagyott azzal a gyakorlatával, hogy erőszakkal kitoloncolja a szaharai határán át azokat a migránsokat, akik illegálisan léptek be az országba ezen a határszakaszon - ismét visszaszállított illegális migránsokat a sivatagba, amely lényegében a kínhalált jelenti számukra. Az ország indokolatlanul kegyetlen gyakorlatával ismét bebizonyította, hiába próbál az európai irányelvekhez igazodni a politikai és anyagi hasznok reményében, legnagyobb gátjuk ebben a középkori mentalitásuk.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére