Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Demokrata az, aki aláír

Apáti Bence

2017. október 10. 14:28

Én például rohadtul félek. Félek az operában, félek a Szlovéniába tartó vonaton, félek a metrón. És féltem a gyerekeimet. Még titeket is féltelek, aláírók. Biztos, mert egy agymosott propagandista vagyok.

Aki mostanában kétségbeesetten keresett legalább egy árva petíciót vagy bármilyen nyílt levelet, amit alá tudna írni, azt meg kell nyugtassam, hogy Alinda és Gundi (Meg egy harmadik, de őt nagyon bírom, így aztán nem is fogom megcsipkedni. Majd fogja más.) elkezdtek aláírásokat gyűjtögetni a csúnya gyűlölet és a még csúnyább félelem ellen. Tehát itt az alkalom. Végre alá lehet írni.

Az utóbbi idők egyik legantipíszíbb, legantidemokratikusabb, legmucsaibb és legkevésbé haladóbb dolga ez a félelem nevű érzés. Maga a haladás gátja.

Egy normálisan gondolkodó demokrata nem fél. Egy toleráns liberális még csak nem is ismeri a szó jelentését. Egy nyitott és toleráns világfi pedig még csak nem is hallott olyasmiről, hogy félelem. Csak a hülye, "agymosott" fideszesek félnek. Meg a Trump-szavazók. Meg a "buta" AfD-szimpatizánsok. Meg a vidékiek. Meg a konzervatívok. Meg a jobbosok.

Aki nem tudná, ez a félelem nevű dolog igazából Hitler és Szálasi eltitkolt szerelemgyereke, akit személyesen Orbán és Németh Szilárd járat a gyűlölet iskolájába.

A potenciális náci növendékeket innen lehet már messziről felismerni: félnek és gyűlölnek. Mert ilyenek ezek a gaz nácikok!

Ahelyett, hogy a heti rendszerességgel, menetrendszerűen bekövetkező terrortámadások után bátran kiírnák a Facebookra, hogy „NEM FÉLÜNK!”, nem átallnak félni, meg félteni a szeretteiket, gyerekeiket, a közvetlen környezetüket, a barátaikat és az országukat.

Az igazán elvetemült és javíthatatlan náci annyira elvetemült és javíthatatlan, hogy képes a saját libsijeiért is aggódni. Ez egyébként nyilvánvalóan valami orbáni trükk lehet, egy aljas csel.

Állítólag az igazán rohadék nácikok jobb szeretnek élő libsikkel vitatkozni, mint Allah katonája által lefejezett halottakkal. Úgy hírlik, rohadt unalmas, amikor nincsenek ellenérvek, és még unalmasabb, ha ellenérvet megfogalmazók sincsenek. Ilyen önző okokból akarják őket is életben tartani – akár köldökzsinóron is, mint állítólag, a lemondott Ujhelyi István szerint a Fidesz az MSZP-ét. Meg szeretik bosszantani is őket. Szóval igazából direkt gecizésből akarják megtartani őket, hogy utána szívni tudják azt a liberális vérüket.

Rohadékok!

Mert azért lássuk be, hogy nincs annál viccesebb, mikor az orbáni "diktatúrától", meg a fekete autótól rettegő libsik kiírják, hogy mit nekik pár száz elmebeteg mohamedán terrorista, akik havi 500 hitetlen életét adományozzák Allahnak, mert ők bizony nem félnek ezektől. Ők aztán ennyitől meg sem ijednek. Becsszó. Meg sem emelkedik a pulzusuk, ha egy forgalmas sétálóutcában fékcsikorgást hallanak, vagy valaki kipukkaszt egy rágóbuborékot. Nem olyanok ők.

Persze a nyugati barátaik, akik hasonlóan bátrak, mint magyar kollégáik, lassan már egy bokor köré is golyóálló üveget húznak föl. És a kurváranemfélők pedig biztos, ami biztos, az összes gyanúsnak tűnő sikátor elé lebetonoznak egy 100 tonnás tömböt. A nemfélés jegyében.

A nemfélők megválasztott vezetői pedig 50 felfegyverzett testőr és légi biztosítás nélkül már szarni sem mernek elmenni. Mert nem félnek. 

A témában az egyik legmulatságosabb, szopórolleren megérkezett nemfélés az volt, mikor Merkelék Nem félünk címmel akartak tüncizni, megmutatván a primitív, bezárkózó nácikoknak, hogy milyenek is az igazi, valamint bátor demokraták. Csak aztán úgy adódott, hogy egy kevésbé békés, aleppói elméleti fizikus jelezte a német szerveknek, ő inkább nekiállna szolgákat gyűjteni a mennyországba egy nagyobb robbanószerkezet segítségével. A tüncit, amin a nemfélést bizonygatták volna görcsösen a felvilágosult, progresszív és kicsit sem félő német demokraták, rettegve elhalasztották. De csak amíg nem lesz biztonságosabb. Azóta sem következett be a várva várt pillanat. 

Ja!

És de. Én például rohadtul félek. Félek az operában, félek a Szlovéniába tartó vonaton, félek a metrón. És féltem a gyerekeimet.

Még titeket is féltelek, aláírók. Biztos, mert egy agymosott propagandista vagyok. Őszintén irigylem azokat, akik viszont nem. Biztos ez valami génhiba lehet.

Szóval a csúnya gyűlölet ellen kell most aláírni. Meg a félelem ellen.

Mert két forrófejű őcsényi srác kiszúrta a panziós fickó kerekét. Meg egy falugyűlésen csúnyán beszéltek egy, a Migration Aidnek dolgozó komával.

Rettenet. Világvége.

Szeretném kérdezni Gundit meg Alindát, hogy az is aláírhatja-e ezt a demokratáknak szóló chartát, akit az a fajta gyűlölet tesz aggódóvá, ami a jobboldali újságírókat egy IFA platójára hányná, fölakasztaná, lámpavasra húzná, szerény személyemet pedig dögkútba dobná?

Csak mert a minap például megint – egy a tieitek közül, aki gondolom már alá is írta ezt a szépséges kiáltványt, ami a tűrhetetlen gyűlölet ellen emeli fel a szavát – arról értekezett, hogy Bayer sajnos még él. De Wahorn művész úr is azt fejtegette sokat sejtetően és sokat ígérően a legutóbbi Szabadfogásban, hogy mindenki nyugodjon le a picsába, bár az egész ország narancsba borult, van remény, ugyanis Szálasit is felakasztották.

És a végtelenségig sorolhatnám, hogy milyen megoldási javaslatokat látok a Facebookon a nagyon békés, nagyon toleráns, nagyon nem gyűlölködő liberális ismerőseim tollából arra vonatkozóan, hogyan is lehetne eltüntetni a föld színéről a jelenlegi kormányt, s azok támogatóit.

Szóval az ilyen típusú gyűlölet ellen is szól ez a kis petíció? Mert akkor rohanok aláírni.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

A DK és az MSZP Gyurcsány szennyesét mossa

A DK és az MSZP Gyurcsány szennyesét mossa

közeleg a tél

Többek között a Czeglédy-ügyről is vitáztak a képviselők csütörtökön az Országgyűlésben.

Brüsszel döntött: úgy módosítja a dublini szabályokat, hogy Magyarországnak mindenféleképpen be kelljen fogadnia a migránsokat

Brüsszel döntött: úgy módosítja a dublini szabályokat, hogy Magyarországnak mindenféleképpen be kelljen fogadnia a migránsokat

amerika, london, párizs

Az Európai Parlament (EP) belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) csütörtökön megszavazta a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini szabályozás reformtervezetét.

Váratlan helyről kapott pofont az uniós migránskvóta

Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke Brüsszelben elmondta, hogy véleménye szerint nincs jövője a bevándorlók áthelyezésére vonatkozó uniós kvótarendszernek, mert éket ver Európa és a visegrádi négyek közé.

Csehország Trumpja, Andrej Babis lehet a nyerő a holnapi cseh választáson

Csehország Trumpja, Andrej Babis lehet a nyerő a holnapi cseh választáson

amerika, london, párizs

Még mindig a jobbközép ANO mozgalom győzelmére lehet számítani a pénteken és szombaton rendezendő képviselőházi választásokon Csehországban. A kulcskérdés emellett már csak az, milyen lesz az ANO győzelmének mértéke, és mely párt lesz hajlandó kormánykoalícióra lépni a pártot vezető pozsonyi születésű Andrej Babis milliárdossal. Az ANO egyetért a magyar bevándorláspolitikával, és pragmatikus alapon támogatja a V4-es együttműködést.

A liberális nyitottság non plus ultrája: Párizsban közterületi szobrot kapott az állatszex

A liberális nyitottság non plus ultrája: Párizsban közterületi szobrot kapott az állatszex

amerika, london, párizs

A párizsi Louvre Múzeum vezetése bebizonyította, hogy ha az európai kultúráról van szó, akkor mindig van lejjebb. A nagy hírű múzeum vezetése a tiltakozások ellenére egy olyan kültéri "műalkotást" állított fel, amely az ember és az állat közötti szexuális aktust imitálja.

Az amerikai ügyvivő szerint Trump következetlen külpolitikát folytat

Az amerikai ügyvivő szerint Trump következetlen külpolitikát folytat

kinyílott a pitypang

David Kostelancik azt mondta, amit az ellenzéki újságírókból verbuválódott MÚOSZ-közönség hallani akart.

Nagy pofon a libsi Trudeau-nak: Kanada egy részén betiltják a burkát

Nagy pofon a libsi Trudeau-nak: Kanada egy részén betiltják a burkát

amerika, london, párizs

Québec tartományban betiltották a közigazgatásban dolgozók részére az arcot eltakaró ruha viseletét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére