Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Demeter Márta saját felelőtlenségének köszönheti csúfos bukását

2019. február 13. 13:30

Sokatmondó történet az, ahogy Demeter Márta, a szociból lett LMP-s képviselőnő szánalmasan csúfosan belebukott a saját gátlástalansága és mohósága által okozott nemzetbiztonsági botrányba.

Hétfőn dönt a magyar parlament arról, hogy a megismételt nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott Demeter Mártát megfosztja-e az eddigi bizottsági tagságától és alelnöki posztjától az Országgyűlés rendvédelmi és honvédelmi bizottságában. 

Szinte teljesen biztosra vehető, hogy a már hivatalosan is nemzetbiztonsági kockázatot jelentő Demetert hétfőn megfosztják majd az inkriminált bizottsági tagságától. Ennek ellenére az ellenzéki képviselőnő ahelyett hogy csendben maradt volna – és nem vitatná a vitathatatlant –, inkább ellentámadásba ment át, sajtótájékoztatón közölte, hogy szerinte nem is követett el semmilyen törvénytelenséget és egyébként is az egész ügy csak egy ellene irányuló politikai lejárató kampány.

Demeter Márta

Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

Elképesztő az a cinikus gátlástalanság, amit ezzel Demeter Márta megenged magának a magyar parlamentarizmus történetének egyik legszégyenteljesebb nemzetbiztonsági botránya ügyében. 

Demeter Márta ugyanis megkérdőjelezhetetlenül több törvényi előírást is megszegett, és ténylegesen veszélyeztette az ország nemzetbiztonságát, amikor a kecskeméti repülőtéren őrzött, harminc évre titkosított repülési akták bizonyos adatait – kérdésnek álcázott állítások formájában – nyilvánosságra hozta egy teljesen hamis ellenzéki médiahazugság alátámasztására. 

Mint ismeretes, Demeter Márta tavaly októberben tett fel a sajtóban kérdést arról, hogy egy honvédségi géppel hozták-e haza Ciprusról a magyar kormányfő egyik lányát. A honvédelmi tárca cáfolta az állításként megfogalmazott kérdést, ráadásul kiderült, hogy a kérdése megfogalmazásakor a képviselőnő feltehetően egy névazonosságot érthetett félre – nagy valószínűséggel szándékosan (kevésbé valószínű módon véletlenül). Az LMP képviselőnője feltehetően arra számított, hogy nemzetbiztonsági okokból nem cáfolják majd a minden alapot nélkülöző, névazonosságra épülő rágalmait, amelyekkel így büntetlenül vádolhatja a kormányzatot.

Demeter Márta most csodálkozik és diktatúrát kiált, hogy a titkos besorolású adatokat kicsinyes pártpolitikai célból (a külföldi magyar katonai misszió helye, időpontja, részt vevő tagjainak neve és szolgálati besorolása, a katonai kontingens tagjainak szállítási és utazási adatai) kiszivárogtató cselekedete után nem engedik többé őt érzékeny nemzetbiztonsági adatok közelébe. Pedig ugyanezért a cselekedetért számos NATO-tagállamban komoly, letöltendő börtönbüntetést jelentő szankciókkal kellene számolnia minden, nemzetbiztonsági előírásokat szándékosan és durván megsértő személynek, legyen az akármilyen politikus is. 

Az önmagát a felelősség alól nevetséges indokokkal mentegető Demeter Márta mögé ráadásul szánalmas módon felsorakozott még a teljes ellenzék is. Többek között például a szocialisták "honvédelmi szakértője", Harangozó Tamás is, aki szerint csak úgy "belefutott" a hamis hírt közlő és törvénysértő módon nemzetbiztonsági titkokat politikai célokból a sajtónak közlő ügyébe az ellenzéki képviselőnő. 

Sajnos a jelenlegi ellenzéktől bizonyítottan csak ilyen hazafiatlan magatartásra lehet számítani a fontos nemzeti ügyekben.

Ez sajnos jól megmutatkozott az amerikai külügyminiszter, Mike Pompeo történelmi látogatása kapcsán is. Az ellenzék éveken át telepanaszkodta a nemzetközi sajtót és minden létező washingtoni kormányzati irodát is arról, hogy Magyarország nem fejleszti a NATO elvárásainak megfelelően a hadseregét. Most viszont ugyanez az ellenzék elkezdte hevesen támadni azt, hogy a magyar kormány a francia és német fegyverek mellett új amerikai fegyverrendszerek megvásárlásáról is döntött.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei!

Macron rendőrei pénzbüntetést szabnak ki arra, aki a sárgamellényeseket támogatja

Macron rendőrei pénzbüntetést szabnak ki arra, aki a sárgamellényeseket támogatja

amerika, london, párizs

Súlyos pénzbüntetést kapott egy párizsi házaspár a hétvégén, miután olyan ruházatban jelentek meg a közterületen, amelyen a sárgamellényesek egyik politikai javaslata szerepelt.

A muszlim imavezetők 90 százaléka külföldről érkezik Németországba

Az imámok közel 90 százaléka külföldről, elsősorban Törökországból és Észak-Afrikából érkezik a németországi mecsetekbe - derült ki a Konrad Adenauer Stiftung tanulmányából.

Németország európai FBI-t hozna létre a jelenlegi Europolból

A CDU/CSU európai uniós választási programja a közös hadsereg mellett már egy európai rendőri nyomozóhatóság, egy európai FBI létrehozását is a német jobbközép pártok uniós céljai között nevesít.

Rágcsát és sört bekészíteni, élvezzük a haladó hisztériát

Rágcsát és sört bekészíteni, élvezzük a haladó hisztériát

piszkostizenkettő

Az amerikai demokraták - és csatolt globalista testvéreik szerte a világon - a 2016-os elnökválasztás óta nem tudnak mit kezdeni azzal a helyzettel, hogy Trump elnök lett. Ezért azóta fölvették azt a pózt, ami legjobban illeszkedik lényegükhöz: a toporzékoló, hisztériás kisgyerekét.

Nógrádi György: Rengeteg terrorista járkál Európában, akikről semmit sem tudunk

Nógrádi György: Rengeteg terrorista járkál Európában, akikről semmit sem tudunk

csak neked, csak most

Villáminterjú Nógrádi György kül- és biztonságpolitikai szakértővel a terrorizmusról és az elmúlt hét ezzel kapcsolatos történéseiről.

G. Fodor Gábor: a keresztény kultúrához való viszony sorskérdés

G. Fodor Gábor: a keresztény kultúrához való viszony sorskérdés

kétharmad

A keresztény kultúrához való viszony nem vitakérdés, hanem sorskérdés - jelentette ki G. Fodor Gábor, a Századvég elnöke az alapítvány Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának? címmel megrendezett konferenciáján.

Václav Klaus: Brüsszel durvább propagandát tol, mint a szovjetek

Václav Klaus: Brüsszel durvább propagandát tol, mint a szovjetek

amerika, london, párizs

Václav Klaus volt cseh államfő a Magyar Nemzetnek adott interjút, amelyben kifejtette, hogy az Európai Parlament az EU hivatalos propagandaszerve, amely az integrációt támogatja. Szocialisták és kereszténydemokraták együtt küzdenek az ellen, aki bírálni meri ezt a hivatalos európai álláspontot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére