Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Demeter Márta a magyar politika nagyon sötét lova

2018. november 7. 13:28

Az álhírgyártó Demeter Márta családi és politikai kapcsolatrendszeréről szóló legfrissebb hírek alaposan átírhatják az ellenzéki pártok működésére vonatkozó eddigi elképzeléseinket. A teljes ismeretlenségből érkező MSZP-s, aztán független, aztán LMP-s parlamenti képviselő édesapja már 2011 óta a Jobbikban politizál.

A szemmel láthatóan egyetlen írott és íratlan magyar parlamenti hagyományt és szabályt betartani nem akaró Demeter Márta személye és tevékenysége egyre rejtélyesebb.

Az Origo derítette ki, hogy a 2010-es években fiatal parlamenti képviselőnőként azonnal a politika élvonalába került Demeter Márta politikai pályafutása sok minden, csak nem egy szokványos karrierút.

Teljes homály fedi, hogy vajon kinek a segítségével, valamint miért került az MSZP parlamenti képviselői közé a teljes ismeretlenségből érkező Demeter Márta. 

Ahogy azt sem lehet tudni, hogy milyen személyes érintettség, kapcsolati háló, illetve kötődés miatt választotta a honvédelmi és nemzetbiztonsági ügyeket szakterületévé a fiatal szoci politikusnő. Érdekes módon Demeter személyében egy olyan parlamenti pártpolitikusról van szó, aki a Nemzeti Közszolgálati Egyetem biztonságpolitikai szakára járt, de diplomát nem szerzett, ugyanakkor viszont szemmel láthatóan otthonosan mozog a katonai és nemzetbiztonsági tárgyú ügyekben.

Persze a miniszterelnök lányát egy Ciprusról induló katonai gépre vizionáló Demeter Mártával összefüggésben azt is titok övezi, hogy vajon honnan szerezte vagy kapta az igazságot nélkülöző álhír alapjául szolgáló információt az LMP-s képviselőnő?

A napokban pedig tovább fokozódott a titokzatos összefüggések sorozata a jelenleg éppen LMP-s képviselőnővel kapcsolatban, amikor is kiderült, hogy Demeter Márta édesapja is érintett a politika világában, mégpedig a hajdan még radikális jobboldali nézeteket hangoztató Jobbiknál. 

Az Origo beszámolója szerint Demeter Márta édesapjáról egy korábbi jobbikos országgyűlési képviselő, a Barikád pártlap korábbi főszerkesztője, Pörzse Sándor árulta el, hogy az egyik jobbikos szervezetüknek a tagja. Pörzse még júniusban mondta el Kálmán Olga nagyot bukott és azóta meg is szüntetett műsorában, hogy Demeter Márta apja az egyik jobbikos helyi alapszervezet egyik vezetője.

A volt főszerkesztő, egykori sportriporter Pörzse még nevetgélt is azon, hogy viccesen nézhetett ki Demeteréknél egy karácsonyi vacsora, hiszen az LMP társelnöke 2011-ben még nagyban az MSZP tagja volt, amikor édesapja belépett a Jobbikba.

Tehát az MSZP parlamenti képviselőjévé vált Demeter Mártának az édesapja pont akkor lépett be az önmagát antikommunistának meghatározó Jobbikba, amikor a lánya megkezdte a parlamenti politikai karrierjét az MSZMP jogutódjának számító ballib pártban. 

Finoman szólva is annyira ellentmondásos és nem életszerű az a kép, ami ezekből a történetekből kibontakozni látszik, hogy talán nem túlzás Demeter Mártával összefüggésben azt feltételezni, hogy a fiatal politikusnő talán nem is a saját maga kedvéért politizál, hanem sokkal inkább valamilyen megbízást teljesít.

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nagyot zuhant a magyar államadósság

Nagyot zuhant a magyar államadósság

kétharmad

Az államháztartás finanszírozási többlettel zárta a harmadik negyedévet.

Egy transznemű gyilkos nemátalakító műtétjét az adófizetők pénzéből finanszírozzák

Paris Green, eredeti nevén Peter Laing különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért ül börtönben, életfogytig tartó börtönbüntetését tölti, de emberi jogaira hivatkozva most követeli nemátalakító műtétjét. A nagy-britanniai szabályok szerint márpedig ez jár.

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

Túltolták a píszít: már szinte mindent gyűlölet-bűncselekménynek tartanak a "britek"

amerika, london, párizs

A brit rendőrségre több ezer bejelentés érkezik gyűlölet-bűncselekményre hivatkozva. Az píszí aktivistái már olyannyira túltolták a biciklit, hogy volt olyan bejelentő, aki abban is rasszizmust vélt felfedezni, hogy megugatta őt egy kutya.

Ismét hazudott a HVG

Ismét hazudott a HVG

kinyílott a pitypang

Ezúttal Joó Hajnalka próbálkozott be egy független, objektív lejáratással. A lejáratás áldozata megkérte a HVG-t, hogy vegye le a cikket, ám a saját bevallása szerint a szakmai szempontokra kényes lap nem reagált. Per lesz belőle.

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

Környezetszennyező lenne a nejlonzacskók Greenpeace által követelt betiltása

kinyílott a pitypang

A balliberálisok utolsó mentsvára a szavazók politikai szimpátiájának a megszerzésére a környzetvédelmi álca mögé bújás. Magyarországon a Greenpeace most például azt követeli, hogy a kormány tiltsa be a nejlonzacskók használatát. Annak ellenére követelik ezt, hogy tudják: a nejlonzacskók száműzésével valójában csak az eddiginél nagyobb környezeti károkat okoznának.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

A nap legfontosabb hírei.

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

Chemnitz újratöltve: mozgássérültet erőszakolt egy "menekült", a rendőrség hallgat

amerika, london, párizs

Két, egymástól független német forrás is megerősítette, hogy valóban gyanúsan nagy a rendőrségi hallgatás egy chemnitzi bűncselekmény kapcsán, melynek keretében egy szír "menekült" megerőszakolt egy mozgássérült asszonyt.

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

Hófehérke meséje tényleg nemi erőszakra bátorít?

pszicho

A liberális agymenés szerint az összes Disney-mesét meg kellene reformálni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére