Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
piszkostizenkettő
 
 
 
 

De ők Dzsermániba akarnak menni!

Apáti Bence

2017. szeptember 6. 17:58

Beleégett az agyamba, a retinámba, a hallójárataimba, ahogyan a "menekültek" dühösen követelőzve egy emberként skandálják.

2015. június, Keleti pályaudvar.

Beleégett az agyamba, a retinámba, a hallójárataimba, ahogyan a "menekültek" dühösen követelőzve egy emberként skandálják: DZSERMÁNI! DZSERMÁNI!

Előrehaladott stádiumban lévő, gyógyíthatatlan migránssimogatónak, és a betiltott őrkutyáknak megpróbálom lefordítani ezt a két szót. 

Azt jelenti: NÉMETORSZÁG! NÉMETORSZÁG!

Ezek a jóemberek "nem ide jöttek, nem ezt akarták" (@Ákos). Nekik nem felelt meg se Görögország, se Bulgária, se Horvátország, se Szerbia, se Magyarország, de még Ausztria sem. Ők a DZSERMÁNI nevű országba akartak/akarnak eljutni s élni. 

A Soros-féle embercsempész – emberi szavakkal leírhatatlanul civil és független – NGO-k ugyanis ezt az országot (a gyengébbek kedvéért még egyszer: DZSERMÁNI) nyomtatták azokra a szórólapokra és prospektusokra, amiket a Közel-Keleten osztogattak az ide csempészendő illegális bevándorlóknak. 

És ezek az emberek el is indultak DZSERMÁNI-ba. Akik picit is érdeklődnek a külpolitikai történések iránt, azok pontosan tisztában vannak azzal, hogy a Közel-Kelet egy olyan darázsfészek, ahol a béke és az elviselhető időjárás hosszú ideje ismeretlen fogalom. Emberemlékezet óta a forróság és háborúk pusztítják.

Akik meg nem, azok kaviáros és libamájas szendvicsekkel várták a Soros által felhergelt és elindított népvándorlókat. Ők bárgyú, de szelfiképes mosollyal fogadták az országokon áttörő, többségében mohamedán tömegeket. És nem voltak hajlandóak elfogadni se az igazságot, se az érveket. 

Etettek, szelfiztek, és dacosan pakolták fel a Facebookra saját nagylelkűségük, és nagyszerűségük bizonyítékait. 

Közben orbánoztak, stadionoztak. Meg princípiumoztak. És vak komondoroztak. 

Persze csak akkor, ha maradt egy szusszanásnyi idejük, ugyanis nagyon lefoglalta őket az a rengeteg férfi, akik nőiket és gyerekeiket otthon hagyva menekültek el a meleg, a munkanélküliség, és a lassú wifi elől. 

Nem akarok igazságtalan lenni. Természetesen hoztak pár asszonyt s gyermeket. Előbbiek cipelték – uraik mögött szigorúan öt méterrel lemaradva – a csomagokat, utóbbiak pedig élő pajzsként szolgáltak a rend- és határőrök, valamint az általuk használt gázspray-fújások és gumibotcsapások ellen. 

Ezeket csak azért írtam le, mert ma az Európai Bíróság elutasította Magyarország keresetét a kötelező kvóták ügyében. Mondhatnák, hogy a döntés csak szimbolikus jelentéssel bír, csakhogy az ítélet után nem sokkal Junckerék bejelentették, hogy akkor ők inkább a duplájára emelnék a kényszerdeportáltak számát. Ha már lúd, ugyebár. 

Beindult a bulika, meg a közeleg a tél és a többi, és a többi. Mert túl azon, hogy az egész migrációs krízist hazugságok indították el, és a nyugati, valamint a magyar ballib sajtó is hazugságokkal akarják elfogadtatni. (Többdiplomás szírek, háború és az ISIS elől menekülő szerencsétlen sorsú keresztény magfizikusok, stb, stb.)

Ezek a felhergelt és átvert szírek, afgánok, irakiak, pakisztániak és líbiaiak nem akarnak Gyöngyöstarján egyik kevéssé frekventált kis utcácskájában paradicsomot termeszteni. 

Ezek az emberek nem a háborúk elől keresnek oltalmat, hanem Berlinben és Münchenben akarnak finoman pörkölt eszpresszót fogyasztani. Ezek az emberek DZSERMÁNI-ban akarnak élni. 

És Junckerék hibába akarják erőszakkal a nyugat-európai országokhoz képest elmaradottabb, szegényebb és ilyenformán a migránsoknak nem elég komfortos kelet-európai országokba kényszerbetelepíteni a menekülteket, ők bizony napokon belül a pozsonyi, a prágai és a budapesti pályaudvarok peronjain fognak dühödten skandálni. 

Azt fogják ordítani: DZSERMÁNI! DZSERMÁNI!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Hétfőn még sütni fog a nap, aztán jön a hó

Hétfőn még sütni fog a nap, aztán egyre borúsabb, szelesebb időre kell számítani. Néhol mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, és többfelé a hó is esni fog.

Ítélet született Irakban az Iszlám Államhoz csatlakozó német tinilány ügyében

Ítélet született Irakban az Iszlám Államhoz csatlakozó német tinilány ügyében

amerika, london, párizs

A német származású tinilány, Linda W. hat év letöltendő börtönbüntetést kapott Irakban - értesült a német média. Korábban az is felmerült, hogy halálra ítélhetik, mivel tevékenységével közrejátszhatott az Iszlám Állam sikeres működésében.

Szélsőbaloldali tüntetők szakították meg az iszlamizáció elleni demonstrációt Németországban

Szélsőbaloldali tüntetők szakították meg az iszlamizáció elleni demonstrációt Németországban

amerika, london, párizs

Berlinben a migránsok által elkövetett erőszak és a gyermekházasságok ellen demonstráltak szombaton a Women's March elnevezésű felvonuláson, amelyen megjelentek szélsőbaloldali ellentüntetők is.

Kerekesszékes vívásban is a magyarok a császárok

Négy arany-, két ezüst- és három bronzéremmel zárta a magyar válogatott az egri kerekesszékes vívó világkupaversenyt, amelyre 19 ország 150 sportolója nevezett.

Macron egyre népszerűtlenebb

Emmanuel Macron francia államfő tetszési mutatója egy hónap alatt hat pontot esett vissza, jelenleg a franciák 44 százaléka elégedett a politikájával - derül ki az Ifop közvélemény-kutató intézet felméréséből, amelyet vasárnap ismertetett a Le Journal du Dimanche című hetilap.

Magyarország az első!

Magyarország az első!

piszkostizenkettő

Miközben tőlünk nyugatabbra polgári-konzervatív és nemzeti fordulatra áhítoznak, miközben egyes országokban arról zajlik a vita, hogy szabad-e használni a "haza" szót, hogy szabad-e kereszténynek nevezniük saját országukat, addig Magyarországon már nyolc éve részesei lehetünk ennek a korszaknak, a 2010-ben bekövetkezett fordulattal.

Hazugsággal hergel az ellenzék a határon túli magyarok ellen

Hazugsággal hergel az ellenzék a határon túli magyarok ellen

spring is coming

A támadások kereszttűzébe egy háromgyerekes család került.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére