Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#focivébé
#Orbán Viktor
#bevándorlás
#belföld
#Soros György
#külföld
#demográfia
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
piszkostizenkettő
 
 
 
 

De ők Dzsermániba akarnak menni!

Apáti Bence

2017. szeptember 6. 17:58

Beleégett az agyamba, a retinámba, a hallójárataimba, ahogyan a "menekültek" dühösen követelőzve egy emberként skandálják.

2015. június, Keleti pályaudvar.

Beleégett az agyamba, a retinámba, a hallójárataimba, ahogyan a "menekültek" dühösen követelőzve egy emberként skandálják: DZSERMÁNI! DZSERMÁNI!

Előrehaladott stádiumban lévő, gyógyíthatatlan migránssimogatónak, és a betiltott őrkutyáknak megpróbálom lefordítani ezt a két szót. 

Azt jelenti: NÉMETORSZÁG! NÉMETORSZÁG!

Ezek a jóemberek "nem ide jöttek, nem ezt akarták" (@Ákos). Nekik nem felelt meg se Görögország, se Bulgária, se Horvátország, se Szerbia, se Magyarország, de még Ausztria sem. Ők a DZSERMÁNI nevű országba akartak/akarnak eljutni s élni. 

A Soros-féle embercsempész – emberi szavakkal leírhatatlanul civil és független – NGO-k ugyanis ezt az országot (a gyengébbek kedvéért még egyszer: DZSERMÁNI) nyomtatták azokra a szórólapokra és prospektusokra, amiket a Közel-Keleten osztogattak az ide csempészendő illegális bevándorlóknak. 

És ezek az emberek el is indultak DZSERMÁNI-ba. Akik picit is érdeklődnek a külpolitikai történések iránt, azok pontosan tisztában vannak azzal, hogy a Közel-Kelet egy olyan darázsfészek, ahol a béke és az elviselhető időjárás hosszú ideje ismeretlen fogalom. Emberemlékezet óta a forróság és háborúk pusztítják.

Akik meg nem, azok kaviáros és libamájas szendvicsekkel várták a Soros által felhergelt és elindított népvándorlókat. Ők bárgyú, de szelfiképes mosollyal fogadták az országokon áttörő, többségében mohamedán tömegeket. És nem voltak hajlandóak elfogadni se az igazságot, se az érveket. 

Etettek, szelfiztek, és dacosan pakolták fel a Facebookra saját nagylelkűségük, és nagyszerűségük bizonyítékait. 

Közben orbánoztak, stadionoztak. Meg princípiumoztak. És vak komondoroztak. 

Persze csak akkor, ha maradt egy szusszanásnyi idejük, ugyanis nagyon lefoglalta őket az a rengeteg férfi, akik nőiket és gyerekeiket otthon hagyva menekültek el a meleg, a munkanélküliség, és a lassú wifi elől. 

Nem akarok igazságtalan lenni. Természetesen hoztak pár asszonyt s gyermeket. Előbbiek cipelték – uraik mögött szigorúan öt méterrel lemaradva – a csomagokat, utóbbiak pedig élő pajzsként szolgáltak a rend- és határőrök, valamint az általuk használt gázspray-fújások és gumibotcsapások ellen. 

Ezeket csak azért írtam le, mert ma az Európai Bíróság elutasította Magyarország keresetét a kötelező kvóták ügyében. Mondhatnák, hogy a döntés csak szimbolikus jelentéssel bír, csakhogy az ítélet után nem sokkal Junckerék bejelentették, hogy akkor ők inkább a duplájára emelnék a kényszerdeportáltak számát. Ha már lúd, ugyebár. 

Beindult a bulika, meg a közeleg a tél és a többi, és a többi. Mert túl azon, hogy az egész migrációs krízist hazugságok indították el, és a nyugati, valamint a magyar ballib sajtó is hazugságokkal akarják elfogadtatni. (Többdiplomás szírek, háború és az ISIS elől menekülő szerencsétlen sorsú keresztény magfizikusok, stb, stb.)

Ezek a felhergelt és átvert szírek, afgánok, irakiak, pakisztániak és líbiaiak nem akarnak Gyöngyöstarján egyik kevéssé frekventált kis utcácskájában paradicsomot termeszteni. 

Ezek az emberek nem a háborúk elől keresnek oltalmat, hanem Berlinben és Münchenben akarnak finoman pörkölt eszpresszót fogyasztani. Ezek az emberek DZSERMÁNI-ban akarnak élni. 

És Junckerék hibába akarják erőszakkal a nyugat-európai országokhoz képest elmaradottabb, szegényebb és ilyenformán a migránsoknak nem elég komfortos kelet-európai országokba kényszerbetelepíteni a menekülteket, ők bizony napokon belül a pozsonyi, a prágai és a budapesti pályaudvarok peronjain fognak dühödten skandálni. 

Azt fogják ordítani: DZSERMÁNI! DZSERMÁNI!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Budapesten a Red Bull Air Race-é volt a hétvége

Végre vége van! A budapestieket megosztja a verseny, de már nem kell aggódni, véget ért a Red Bull Air Race, mindenki nyugodtan pihenhet.

Ennyi volt: az olaszok is beálltak a kvótaőrültek sorába

Ennyi volt: az olaszok is beálltak a kvótaőrültek sorába

amerika, london, párizs

Új, radikálisabb kvótarendszer bevezetését szorgalmazta Brüsszelben az olasz kormányfő. Az olasz kormánypártok tehát mások kárára szeretnének megszabadulni a migránsoktól, és így szeretnék betartani kampányígéretüket, miszerint pár hónap alatt félmillió migránst helyeznének az olasz határokon kívülre.

Az elfeledett balkáni útvonalon várakoznak a migránsok

Az elfeledett balkáni útvonalon várakoznak a migránsok

amerika, london, párizs

Az olaszoknak köszönhetően egyre több szó esik a Földközi-tengeren keresztül érkező migránsokról, de ameddig Európa oda koncentrál, elfeledkezik a balkáni útvonalon vesztegelő illegális bevándorlókról.

Anglia földbe döngölte Panamát

A Panama elleni gólzáporos győzelemmel Anglia már biztos továbbjutó.

Orbán Viktor: azért támadnak, mert sikeresek vagyunk

Orbán Viktor: azért támadnak, mert sikeresek vagyunk

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök szerint Brüsszel alapvetően azért támadja őt, mert határozottan képviseli a magyar kormányzat és a visegrádi országok (V4) politikáját, amely ma sikeresebb, mint Európa nyugati felének politikája.

Nincs mese: demográfiai katasztrófa felé közelít Európa

Nincs mese: demográfiai katasztrófa felé közelít Európa

amerika, london, párizs

Az Osztrák Tudományos Akadémia (ÖAW) kutatói tüzetesen megvizsgálták az európai népesség tendenciáit az 1990 és 2017 közti időszak között, és igen aggasztó eredmények születtek.

Magyar cigányokat vertek félholtra ukrán nacionalisták

Lemberg külvárosában kárpátaljai magyar cigányok táborára támadtak maszkos ismeretlenek az éjjel, egy ember meghalt.

Belháború tört ki a síró kislány fotója miatt a Trump-ellenes médiában

Belháború tört ki a síró kislány fotója miatt a Trump-ellenes médiában

amerika, london, párizs

A TIME magazin erősen manipulatív jelleggel közölte címlapon a kétéves hondurasi kislány fotóját, amellyel Trump bevándorláspolitikáját kívánták kritizálni. A magazin azonban nem ismerte el, hogy félrevezette olvasóit, emiatt viszont váratlan helyről, a CNN-től kapott a magazin éles kritikát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére