Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
piszkostizenkettő
 
 
 
 

De ők Dzsermániba akarnak menni!

Apáti Bence

2017. szeptember 6. 17:58

Beleégett az agyamba, a retinámba, a hallójárataimba, ahogyan a "menekültek" dühösen követelőzve egy emberként skandálják.

2015. június, Keleti pályaudvar.

Beleégett az agyamba, a retinámba, a hallójárataimba, ahogyan a "menekültek" dühösen követelőzve egy emberként skandálják: DZSERMÁNI! DZSERMÁNI!

Előrehaladott stádiumban lévő, gyógyíthatatlan migránssimogatónak, és a betiltott őrkutyáknak megpróbálom lefordítani ezt a két szót. 

Azt jelenti: NÉMETORSZÁG! NÉMETORSZÁG!

Ezek a jóemberek "nem ide jöttek, nem ezt akarták" (@Ákos). Nekik nem felelt meg se Görögország, se Bulgária, se Horvátország, se Szerbia, se Magyarország, de még Ausztria sem. Ők a DZSERMÁNI nevű országba akartak/akarnak eljutni s élni. 

A Soros-féle embercsempész – emberi szavakkal leírhatatlanul civil és független – NGO-k ugyanis ezt az országot (a gyengébbek kedvéért még egyszer: DZSERMÁNI) nyomtatták azokra a szórólapokra és prospektusokra, amiket a Közel-Keleten osztogattak az ide csempészendő illegális bevándorlóknak. 

És ezek az emberek el is indultak DZSERMÁNI-ba. Akik picit is érdeklődnek a külpolitikai történések iránt, azok pontosan tisztában vannak azzal, hogy a Közel-Kelet egy olyan darázsfészek, ahol a béke és az elviselhető időjárás hosszú ideje ismeretlen fogalom. Emberemlékezet óta a forróság és háborúk pusztítják.

Akik meg nem, azok kaviáros és libamájas szendvicsekkel várták a Soros által felhergelt és elindított népvándorlókat. Ők bárgyú, de szelfiképes mosollyal fogadták az országokon áttörő, többségében mohamedán tömegeket. És nem voltak hajlandóak elfogadni se az igazságot, se az érveket. 

Etettek, szelfiztek, és dacosan pakolták fel a Facebookra saját nagylelkűségük, és nagyszerűségük bizonyítékait. 

Közben orbánoztak, stadionoztak. Meg princípiumoztak. És vak komondoroztak. 

Persze csak akkor, ha maradt egy szusszanásnyi idejük, ugyanis nagyon lefoglalta őket az a rengeteg férfi, akik nőiket és gyerekeiket otthon hagyva menekültek el a meleg, a munkanélküliség, és a lassú wifi elől. 

Nem akarok igazságtalan lenni. Természetesen hoztak pár asszonyt s gyermeket. Előbbiek cipelték – uraik mögött szigorúan öt méterrel lemaradva – a csomagokat, utóbbiak pedig élő pajzsként szolgáltak a rend- és határőrök, valamint az általuk használt gázspray-fújások és gumibotcsapások ellen. 

Ezeket csak azért írtam le, mert ma az Európai Bíróság elutasította Magyarország keresetét a kötelező kvóták ügyében. Mondhatnák, hogy a döntés csak szimbolikus jelentéssel bír, csakhogy az ítélet után nem sokkal Junckerék bejelentették, hogy akkor ők inkább a duplájára emelnék a kényszerdeportáltak számát. Ha már lúd, ugyebár. 

Beindult a bulika, meg a közeleg a tél és a többi, és a többi. Mert túl azon, hogy az egész migrációs krízist hazugságok indították el, és a nyugati, valamint a magyar ballib sajtó is hazugságokkal akarják elfogadtatni. (Többdiplomás szírek, háború és az ISIS elől menekülő szerencsétlen sorsú keresztény magfizikusok, stb, stb.)

Ezek a felhergelt és átvert szírek, afgánok, irakiak, pakisztániak és líbiaiak nem akarnak Gyöngyöstarján egyik kevéssé frekventált kis utcácskájában paradicsomot termeszteni. 

Ezek az emberek nem a háborúk elől keresnek oltalmat, hanem Berlinben és Münchenben akarnak finoman pörkölt eszpresszót fogyasztani. Ezek az emberek DZSERMÁNI-ban akarnak élni. 

És Junckerék hibába akarják erőszakkal a nyugat-európai országokhoz képest elmaradottabb, szegényebb és ilyenformán a migránsoknak nem elég komfortos kelet-európai országokba kényszerbetelepíteni a menekülteket, ők bizony napokon belül a pozsonyi, a prágai és a budapesti pályaudvarok peronjain fognak dühödten skandálni. 

Azt fogják ordítani: DZSERMÁNI! DZSERMÁNI!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Kisfilm arról, hogy miként árulta el a Jobbik és a baloldal Magyarországot

Kisfilm arról, hogy miként árulta el a Jobbik és a baloldal Magyarországot

közeleg a tél

Simicska Lajos pénze annyira megtetszett Havas Henriknek, Heller Ágnesnek, Magyar Györgynek és a balliberális értelmiség viperafészkeként elkönyvelt Spinoza Ház tagságának, hogy beálltak a sorba és elkezdték tolni a Jobbik szekerét.

Az amerikai hadsereg nehezen szabadul az elavult Humvee terepjáróktól

Az amerikai hadsereg nehezen szabadul az elavult Humvee terepjáróktól

amerika, london, párizs

A Humveek a technikai fejlődés miatt napról napra egyre sebezhetőbbek. Ezért az amerikaiaknak egyre sürgetőbb lenne a több tízezer Humveet egy korszerűbb, új járműre lecserélni. Az amerikai katonai szaksajtó szerint a teljes cserére azonban nincs esély, még a világ legnagyobb és legtöbb pénzből működő hadseregében sem - részben pénzügyi, részben pedig logisztikai okok miatt. A tengerészgyalogsághoz a Humveek helyére 2019-től érkeznek majd új járművek.

Már megvan a Soros-birodalom örököse

Már megvan a Soros-birodalom örököse

közeleg a tél

A világ 29. leggazdagabb emberének számító Soros György már készül az utódlásra, fokozatosan adja át hálózatának működtetését fiának, Alexander Sorosnak. Miután Alexander 2012-ben megtartotta "bemutatkozó partiját" New Yorkban, azonnal belevetette magát apja birodalmának működtetésébe, az elmúlt években már a világ számos befolyásos vezetőjével négyszemközt tárgyalt, és egyedül intézte az Open Society Foundations ügyeit.

Megduplázták a barátnőjét lemészároló sportoló büntetését

Tizenhárom év és öt hónapra, vagyis több mint duplájára növelte a szándékos emberölésért elítélt Oscar Pistorius paralimpiai bajnok futó büntetését a dél-afrikai legfelsőbb fellebbviteli bíróság.

Trump, a konzervatív nacionalista

Trump, a konzervatív nacionalista

amerika, london, párizs

F. H. Buckley amerikai jogászprofesszor arra figyelmeztet, hogy az amerikai történelem fényében Trump populistaként való leírása nemcsak téves, hanem rossz szándékú is, az amerikai elnök ugyanis Benjamin Disraelihez és más - jóléti szociális politikát folytató, minden társadalmi rétegre figyelő - angolszász politikusokhoz hasonlóan konzervatív nacionalista.

Az SPD már tárgyalna a nagykoalícióról

Az SPD már tárgyalna a nagykoalícióról

amerika, london, párizs

Továbbra sem dőlt el, mi lesz Németországban, de könnyen lehet, hogy semmi újdonságra nem számíthatunk.

Szél Bernadett rendesen elhajtotta a lejmoló Vona Gábort

Szél Bernadett rendesen elhajtotta a lejmoló Vona Gábort

közeleg a tél

"Én nem szeretnék vele koalícióba kerülni" - utalt az egyre hiteltelenebb Vona Gábor vezette Jobbikra tegnap este Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje a Simicska TV esti műsorában.

Fodor Csaba: antiszolidaritás, hogy mindenkit be kell fogadni

A Nézőpont Intézet ügyvezetője szerint antiszolidarizmus az, hogy minden menedékkérőt be kell fogadni, szolidárisnak a jogrenddel kell lenni.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére