Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a lázadókhoz!”
piszkostizenkettő
 
 
 
 

De ők Dzsermániba akarnak menni!

Apáti Bence

2017. szeptember 6. 17:58

Beleégett az agyamba, a retinámba, a hallójárataimba, ahogyan a "menekültek" dühösen követelőzve egy emberként skandálják.

2015. június, Keleti pályaudvar.

Beleégett az agyamba, a retinámba, a hallójárataimba, ahogyan a "menekültek" dühösen követelőzve egy emberként skandálják: DZSERMÁNI! DZSERMÁNI!

Előrehaladott stádiumban lévő, gyógyíthatatlan migránssimogatónak, és a betiltott őrkutyáknak megpróbálom lefordítani ezt a két szót. 

Azt jelenti: NÉMETORSZÁG! NÉMETORSZÁG!

Ezek a jóemberek "nem ide jöttek, nem ezt akarták" (@Ákos). Nekik nem felelt meg se Görögország, se Bulgária, se Horvátország, se Szerbia, se Magyarország, de még Ausztria sem. Ők a DZSERMÁNI nevű országba akartak/akarnak eljutni s élni. 

A Soros-féle embercsempész – emberi szavakkal leírhatatlanul civil és független – NGO-k ugyanis ezt az országot (a gyengébbek kedvéért még egyszer: DZSERMÁNI) nyomtatták azokra a szórólapokra és prospektusokra, amiket a Közel-Keleten osztogattak az ide csempészendő illegális bevándorlóknak. 

És ezek az emberek el is indultak DZSERMÁNI-ba. Akik picit is érdeklődnek a külpolitikai történések iránt, azok pontosan tisztában vannak azzal, hogy a Közel-Kelet egy olyan darázsfészek, ahol a béke és az elviselhető időjárás hosszú ideje ismeretlen fogalom. Emberemlékezet óta a forróság és háborúk pusztítják.

Akik meg nem, azok kaviáros és libamájas szendvicsekkel várták a Soros által felhergelt és elindított népvándorlókat. Ők bárgyú, de szelfiképes mosollyal fogadták az országokon áttörő, többségében mohamedán tömegeket. És nem voltak hajlandóak elfogadni se az igazságot, se az érveket. 

Etettek, szelfiztek, és dacosan pakolták fel a Facebookra saját nagylelkűségük, és nagyszerűségük bizonyítékait. 

Közben orbánoztak, stadionoztak. Meg princípiumoztak. És vak komondoroztak. 

Persze csak akkor, ha maradt egy szusszanásnyi idejük, ugyanis nagyon lefoglalta őket az a rengeteg férfi, akik nőiket és gyerekeiket otthon hagyva menekültek el a meleg, a munkanélküliség, és a lassú wifi elől. 

Nem akarok igazságtalan lenni. Természetesen hoztak pár asszonyt s gyermeket. Előbbiek cipelték – uraik mögött szigorúan öt méterrel lemaradva – a csomagokat, utóbbiak pedig élő pajzsként szolgáltak a rend- és határőrök, valamint az általuk használt gázspray-fújások és gumibotcsapások ellen. 

Ezeket csak azért írtam le, mert ma az Európai Bíróság elutasította Magyarország keresetét a kötelező kvóták ügyében. Mondhatnák, hogy a döntés csak szimbolikus jelentéssel bír, csakhogy az ítélet után nem sokkal Junckerék bejelentették, hogy akkor ők inkább a duplájára emelnék a kényszerdeportáltak számát. Ha már lúd, ugyebár. 

Beindult a bulika, meg a közeleg a tél és a többi, és a többi. Mert túl azon, hogy az egész migrációs krízist hazugságok indították el, és a nyugati, valamint a magyar ballib sajtó is hazugságokkal akarják elfogadtatni. (Többdiplomás szírek, háború és az ISIS elől menekülő szerencsétlen sorsú keresztény magfizikusok, stb, stb.)

Ezek a felhergelt és átvert szírek, afgánok, irakiak, pakisztániak és líbiaiak nem akarnak Gyöngyöstarján egyik kevéssé frekventált kis utcácskájában paradicsomot termeszteni. 

Ezek az emberek nem a háborúk elől keresnek oltalmat, hanem Berlinben és Münchenben akarnak finoman pörkölt eszpresszót fogyasztani. Ezek az emberek DZSERMÁNI-ban akarnak élni. 

És Junckerék hibába akarják erőszakkal a nyugat-európai országokhoz képest elmaradottabb, szegényebb és ilyenformán a migránsoknak nem elég komfortos kelet-európai országokba kényszerbetelepíteni a menekülteket, ők bizony napokon belül a pozsonyi, a prágai és a budapesti pályaudvarok peronjain fognak dühödten skandálni. 

Azt fogják ordítani: DZSERMÁNI! DZSERMÁNI!

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 

Szabadon lehet kommentelni, a vélemény szabad, viszont a gyűlöletkeltésért, személyi integritás megsértéséért mindenki maga felel.

Nemsokára kezdetét veheti a lézerforradalom Szegeden

Megérkeztek az első lézerberendezések a szegedi ELI-ALPS kutatóközpontba, az eszközök összeszerelése és beállítása után néhány hónap múlva a helyszínen is elkezdődnek a kísérletek - közölte Lehrner Lóránt, az ELI-HU Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

Nem jött be az egyetemi migránssimogatás

amerika, london, párizs

Ahogy arról kedden beszámoltunk, pár túlbuzgó migránssimogató diák úgy gondolta, hogy illegális bevándorlókat telepít az egyetem campusára. Az "akció" olyannyira sikeres volt, hogy a tanárok egy napig kénytelenek voltak beszüntetni az oktatást az intézményben.

Migránsokat fogtak a Dunán

Migránsokat fogtak a Dunán

amerika, london, párizs

A bolgár embercsempész épp motorcsónakkal próbálta átszállítani a Dunán a migránsokat, de a román határrendészek észrevették őket.

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

Hollandia: nem vagyunk felelősek a srebrenicai mészárlásért

amerika, london, párizs

A holland kormány fellebbez a legfelsőbb bíróságon, hogy helyezzék hatályon kívül azt a korábbi ítéletet, miszerint Hága is felelős a srebrenicai mészárlásért.

A pillanat, amikor Asszad és Putyin haragja egyszerre csapott le a terroristákra

Moszkvai jelentések szerint az orosz és a szíriai légierő közös akciójában 850 dzsihadistát sikerült likvidálni a polgárháború sújtotta közel-keleti országban.

Atomra atom a helyes válasz?

Atomra atom a helyes válasz?

amerika, london, párizs

Mintegy ötven ország kezdte meg szerdán az ENSZ-ben az atomfegyverek betiltásáról szóló egyezmény aláírását, amely azonban csak jelképes jelentőségű, mert a nukleáris nagyhatalmak nem vesznek részt benne. Nehéz kérdés továbbá ez ügyben, hogy mi lesz az immáron elképesztően veszélyessé váló Észak-Korea ügyével.

Alinda színháza

Alinda színháza

piszkostizenkettő

Simicska az első sorban bravózik.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Szijjártó: a magyar külpolitika kiáll a magyar érdekekért és a határon túli magyarokért; Egy zöldpárti politikus szerint unalmas lenne Németország az iszlám nélkül; Egyre elviselhetetlenebb a migránsáradat, ezért nagyobb kerítést építenek a spanyolok. Az este legfontosabb hírei a 888-on!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére