Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Czeglédy-ügy: vajon mitől fél az ellenzék?

2018. március 5. 08:28

Miközben távol kellene tartani magukat az előzetes letartóztatásban levő Czeglédytől, a baloldal mégis a keblére öleli őt. Vajon miért? - tette fel a kérdést G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztője a TV2 Mokka című reggeli műsorában.

Hogyan lehetséges az, hogy valaki ilyen hosszú ideig ül börtönben és a baloldali pártok ajánlásokat gyűjtenek neki és kiállnak mellette? Kijön a börtönből, az első útja a Hír TV-be vezet, MSZP-s és DK-s tagok tüntetnek érte. Miért hízeleg neki az ellenzék? Miért hízeleg neki Gyurcsány? Talán azért, mert Czeglédy tud valamit, és ezek a szereplők nem akarják, hogy elmondja. Attól tartanak, hogy beszélni fog"

– mondta G. Fodor Gábor.

Czeglédy bilincsben.

Fotó: MTI Fotóbank

A főszerkesztő-elemző szerint a helyzet kísértetiesen emlékeztet a négy évvel ezelőtti Simon Gábor-ügyre, ott ugyan elengedték a szocialisták Simon kezét, de remegtek, hogy kiről mi derülhet még ki.  

2014-ben a választási kampány utolsó hónapjaiban letartóztatták Simon Gábort, a Magyar Szocialista Párt akkori alelnökét, mert a nevén levő külföldi bankszámlákon több százmillió forintnyi, bizonytalan eredetű pénzt találtak a nyomozók. Akkor Simont szinte azonnal arra kényszerítették, hogy lépjen ki a pártból. Érdekesség, hogy a Czeglédy-ügyben is lefoglalásra került egy osztrák számla: a baloldali vállalkozó több millió forint értékű aranyat tartott egy osztrák bank széfjében.

Az ellenzék óriási bajban van, attól retteg, azért próbál meg minden szolidaritást megadni, mert félnek, hogy rájuk fröccsen a sár"

– mondta G. Fodor.

Mint a forró krumplit, úgy kellene eldobniuk maguktól Czeglédyt. Ehelyett a forró krumplit ölelgetik magukhoz, és ez nem logikus"

– tette hozzá.

ENSZ, Soros, Olaszország

A vasárnapi olasz választásokról beszélve az elemző elmondta, hogy

Olaszország csatlakozott a lázadókhoz, nemet mondott a migrációra".

A témák között felmerült a legújabb plakátkampány is, amelynek az ENSZ által felvetett migrációs paktum áll a középpontjában. A balliberális lapok és az ellenzék szerint a Fidesz nyíltan a világszervezet ellen kampányol. Az egyik lap egyenesen "kamuháborúról" írt.

Emlékszünk arra, hogy ezen lapok szerint a migráció egy kamuprobléma. Most pedig látjuk, hogy hol tart Európa. Nem bagatellizálnám el a kérdést. Az ENSZ beleáll ebbe, szerintük a bevándorlás jó dolog és a migrációt alapjoggá kellene tenni. A magyar álláspont szerint viszont ez egy szuverenitáskérdés. Ki kell állnunk magunkért. Ebből a szempontból ez ugyanaz a konfliktus, mint ami Soros Györggyel és Brüsszellel szemben is fennáll"

– mondta G. Fodor Gábor, hozzátéve, itt nem csak arról van szó, hogy a "rebellis magyarok" már megint ujjat húznak valakivel.

A kép illusztráció. Migránsok dobálják a rendőröket a görögországi Idomeniben. Valószínűleg ugyanezek a migránsok már Németországban vannak.

Fotó: AFP

Az elemző elmondta, hogy nem csak a magyarokat érinti ez a kérdés. Szerinte Brüsszelnek van oka aggódni, ugyanis az olasz választáson azok a jobboldali pártok kerültek többségbe, akik kipaterolnák a bevándorlókat. Arról, hogy "kamuprobléma-e" a bevándorlás, elmondta, hogy

akkor több millió kamu fog elindulni Európa felé"

– mondta a migránsáradatra utalva. Az elemző szerint a kulcskérdés, amit az átlagember fel fog majd tenni magának, hogy

elengedném-e a gyerekemet, a lányomat este metrózni? Ezt például Bécsben megtenném-e? Az a politika kulcskérdése, hogy akarunk-e bevándorlóországgá válni."

Ebből a szempontból Európa két részre szakadt. Ott vannak a bevándorlóországok Nyugat-Európában. Ezekben az a kérdés, hogy a migránsok hány nőt erőszakolnak meg, milyen mértékben nő a bűnözés. Magyarországon pedig az a kérdés, hogy bevándorlóországgá váljunk-e.

Ebből a szempontból azt kell mondanunk, azt szeretnénk, hogy Budapest ne legyen Bécs. Soros György és Brüsszel a bevándorlást és az ezzel kapcsolatos problémákat szeretné szétteríteni a kontinensen"

– mondta G. Fodor Gábor.

Az ENSZ javaslatával kapcsolatosan elmondta, hogy az kísértetiesen hasonlít Soros tervéhez, a világ államait bevándorlóországokká alakítaná.

Magyarország ezt nem akarja. Ez megint a józan észről szól"

– mondta az elemző.

A műsorvezető szóba hozta, hogy az ellenzéki sajtóban rendre előkerült az a téma az elmúlt héten, hogy a jobboldali sajtó "lejjebb tekeri a sorosozást". Az elemző-főszerkesztő ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy

majd letekerjük a sorosozást, ha Soros György letekeri a bevándorlást".

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

The UN migration pact is a crackdown on national sovereignty and here is the reason why

amerika, london, párizs

The "Global Compact for Safe, Orderdly and Regular Migration" is about to be signed in December. However, the tendency we see is that more and more countries are backing out of the agreement. Let us examine the reasons behind this phenomenon.

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

Olyan tüntetés várta Merkelt Chemnitzben, amelyre senki sem számított

amerika, london, párizs

Angela Merkel német kancellár Chemnitzbe látogatott. A kelet-németországi város arról vált híressé az elmúlt hónapokban, hogy egy gyilkos migráns miatt nagy tüntetések folytak a városban. Az elmúlt hónapokban egyre csökkent a feszültség, ám Merkel megérkezése kiverte a biztosítékot és a tüntetők újra ellepték az utcákat.

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

Az utcán maszturbált, majd egy 68 éves asszonyt erőszakolt meg egy "menekült"

amerika, london, párizs

A felkavaró eset Olaszországban történt, a hajléktalan migráns egy hónappal ezelőtt kapott menekültstátuszt.

Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

Orbán: Budapest ma óriási fejlődés kapujában áll

kétharmad

Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, a harmadik ciklusára készülő főpolgármester szombaton aláírta a főváros és a kormány együttműködéséről szóló, 15 pontból álló megállapodást, amelynek része a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozása.

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

Hatalmas fölényben a Brexit-pártiak Nagy-Britanniában

amerika, london, párizs

Drasztikusan apad a brüsszelita, maradáspártiak csoportja Nagy-Britanniában, miután egy friss felmérés szerint a megkérdezettek mindössze 28 százaléka gondolja úgy, hogy el kellene vetni egy az egyben az unióból való kilépés ötletét.

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

Országos tüntetés Macron ellen - az elnök nem érti a mindennapi emberek nehézségeit

amerika, london, párizs

Növekszik az elégedetlenség Franciaországban, miután emelkedik az üzemanyagok ára. Szombaton gigatüntetésre készülnek a franciák: mintegy 1500 helyszínen fogják korlátozni a forgalmat az autósok.

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

Kövekkel dobálták meg az elégedetlen mexikóiak az illegális migránskaravánt

amerika, london, párizs

A balliberális nemzetközi eliten kívül sem a helyiek, sem pedig egyes politikusok nem örülnek a fokozódó bevándorlásnak. Például az Egyesült Államokkal közös határnál fekvő mexikói Tijuana polgármestere a városban tartózkodó, az Egyesült Államokba igyekvő több mint 2 ezer migráns távozását sürgette pénteken.

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

Öt EU-s tagállamba vándorolhatott Kadhafi titkos pénze

amerika, london, párizs

Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor pénzalapjait 2011-ben befagyasztotta az ENSZ. Vagyis azokhoz elvben nem lehetne hozzáférni, a közelmúltban azonban kiderült, hogy több százmillió euró hiányzik ezekről a számlákról. A legújabb információk alapján a líbiai pénzügyi alapokat összesen 5 EU-s ország csapolhatta meg. Belgium, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Luxembourg érintett.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére