Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kétharmad
 
 
 
 

Czeglédy-ügy: vajon mitől fél az ellenzék?

2018. március 5. 08:28

Miközben távol kellene tartani magukat az előzetes letartóztatásban levő Czeglédytől, a baloldal mégis a keblére öleli őt. Vajon miért? - tette fel a kérdést G. Fodor Gábor, a 888.hu főszerkesztője a TV2 Mokka című reggeli műsorában.

Hogyan lehetséges az, hogy valaki ilyen hosszú ideig ül börtönben és a baloldali pártok ajánlásokat gyűjtenek neki és kiállnak mellette? Kijön a börtönből, az első útja a Hír TV-be vezet, MSZP-s és DK-s tagok tüntetnek érte. Miért hízeleg neki az ellenzék? Miért hízeleg neki Gyurcsány? Talán azért, mert Czeglédy tud valamit, és ezek a szereplők nem akarják, hogy elmondja. Attól tartanak, hogy beszélni fog"

– mondta G. Fodor Gábor.

Czeglédy bilincsben.

Fotó: MTI Fotóbank

A főszerkesztő-elemző szerint a helyzet kísértetiesen emlékeztet a négy évvel ezelőtti Simon Gábor-ügyre, ott ugyan elengedték a szocialisták Simon kezét, de remegtek, hogy kiről mi derülhet még ki.  

2014-ben a választási kampány utolsó hónapjaiban letartóztatták Simon Gábort, a Magyar Szocialista Párt akkori alelnökét, mert a nevén levő külföldi bankszámlákon több százmillió forintnyi, bizonytalan eredetű pénzt találtak a nyomozók. Akkor Simont szinte azonnal arra kényszerítették, hogy lépjen ki a pártból. Érdekesség, hogy a Czeglédy-ügyben is lefoglalásra került egy osztrák számla: a baloldali vállalkozó több millió forint értékű aranyat tartott egy osztrák bank széfjében.

Az ellenzék óriási bajban van, attól retteg, azért próbál meg minden szolidaritást megadni, mert félnek, hogy rájuk fröccsen a sár"

– mondta G. Fodor.

Mint a forró krumplit, úgy kellene eldobniuk maguktól Czeglédyt. Ehelyett a forró krumplit ölelgetik magukhoz, és ez nem logikus"

– tette hozzá.

ENSZ, Soros, Olaszország

A vasárnapi olasz választásokról beszélve az elemző elmondta, hogy

Olaszország csatlakozott a lázadókhoz, nemet mondott a migrációra".

A témák között felmerült a legújabb plakátkampány is, amelynek az ENSZ által felvetett migrációs paktum áll a középpontjában. A balliberális lapok és az ellenzék szerint a Fidesz nyíltan a világszervezet ellen kampányol. Az egyik lap egyenesen "kamuháborúról" írt.

Emlékszünk arra, hogy ezen lapok szerint a migráció egy kamuprobléma. Most pedig látjuk, hogy hol tart Európa. Nem bagatellizálnám el a kérdést. Az ENSZ beleáll ebbe, szerintük a bevándorlás jó dolog és a migrációt alapjoggá kellene tenni. A magyar álláspont szerint viszont ez egy szuverenitáskérdés. Ki kell állnunk magunkért. Ebből a szempontból ez ugyanaz a konfliktus, mint ami Soros Györggyel és Brüsszellel szemben is fennáll"

– mondta G. Fodor Gábor, hozzátéve, itt nem csak arról van szó, hogy a "rebellis magyarok" már megint ujjat húznak valakivel.

A kép illusztráció. Migránsok dobálják a rendőröket a görögországi Idomeniben. Valószínűleg ugyanezek a migránsok már Németországban vannak.

Fotó: AFP

Az elemző elmondta, hogy nem csak a magyarokat érinti ez a kérdés. Szerinte Brüsszelnek van oka aggódni, ugyanis az olasz választáson azok a jobboldali pártok kerültek többségbe, akik kipaterolnák a bevándorlókat. Arról, hogy "kamuprobléma-e" a bevándorlás, elmondta, hogy

akkor több millió kamu fog elindulni Európa felé"

– mondta a migránsáradatra utalva. Az elemző szerint a kulcskérdés, amit az átlagember fel fog majd tenni magának, hogy

elengedném-e a gyerekemet, a lányomat este metrózni? Ezt például Bécsben megtenném-e? Az a politika kulcskérdése, hogy akarunk-e bevándorlóországgá válni."

Ebből a szempontból Európa két részre szakadt. Ott vannak a bevándorlóországok Nyugat-Európában. Ezekben az a kérdés, hogy a migránsok hány nőt erőszakolnak meg, milyen mértékben nő a bűnözés. Magyarországon pedig az a kérdés, hogy bevándorlóországgá váljunk-e.

Ebből a szempontból azt kell mondanunk, azt szeretnénk, hogy Budapest ne legyen Bécs. Soros György és Brüsszel a bevándorlást és az ezzel kapcsolatos problémákat szeretné szétteríteni a kontinensen"

– mondta G. Fodor Gábor.

Az ENSZ javaslatával kapcsolatosan elmondta, hogy az kísértetiesen hasonlít Soros tervéhez, a világ államait bevándorlóországokká alakítaná.

Magyarország ezt nem akarja. Ez megint a józan észről szól"

– mondta az elemző.

A műsorvezető szóba hozta, hogy az ellenzéki sajtóban rendre előkerült az a téma az elmúlt héten, hogy a jobboldali sajtó "lejjebb tekeri a sorosozást". Az elemző-főszerkesztő ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy

majd letekerjük a sorosozást, ha Soros György letekeri a bevándorlást".

OLVASTAD MÁR?

kétharmad
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

Durva lejtmenetben Merkelék hitelessége

amerika, london, párizs

Már megbánhatták a kormánykoalíció vezetői, hogy kipaterolták Hans-Georg Maassent, a német belügyi hírszerzés (BfV) vezetőjét.

Így robbantja rá Orbán Viktor a valóságot Európára

A salzburgi találkozón kérdezték a magyar miniszterelnököt arról, mi a megoldás a bevándorlásra. Orbán Viktor nem futott fölösleges köröket a válasszal.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére