Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Czeglédy Csaba első útja Simicska tévéjébe vezetett

2018. március 1. 21:35

Kálmán Olga befogadta műsorába az előzetesből frissen szabadult szombathelyi képviselőjelöltet.

Mint ismert, az előzetes letartóztatásból frissen szabadult Czeglédy Csaba és társai ellen korábban bűnszervezetben, üzletszerűen, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt folyt büntetőeljárás.

A gyanú szerint a vezetésével létrejött bűnszervezet 2011 és 2017 között olyan céghálózatot alakított ki, amely diákmunka közvetítéssel foglalkozott, és a bűnszervezet 6,294 milliárd forint vagyoni hátrányt okozott az állami költségvetésnek azzal, hogy az iskolaszövetkezetek az általános forgalmi adót, illetve a személyi jövedelemadót nem vallották be, vagy ha be is vallották, azt nem fizették meg.

Újabb botrányos részletek derültek ki Czeglédy cégéről

Czeglédy Csaba (Éljen Szombathely!-MSZP-DK-Együtt) szombathelyi önkormányzati képviselő, ügyvédként az MSZP és a DK jogi képviseletét is ellátta több ügyben.

Ám mindezek ellenére Czeglédynek sikerült összeszednie Szombathelyen az 500 ajánlást, így, mint újdonsült képviselőjelölt mentelmi jogban részesült.

A műsorban a szokásos mosdatás ment.

Kálmán Olga megkérdezte, milyen volt a több mint 8 hónapos előzetes letartóztatás. Hogy érezte magát, kivel találkozott, és így tovább. Aztán a kötelező körökön túllépve előkerültek a szokásos lózungok: koncepciós per, vallatás stb.

Azt persze Czeglédy sem tagadta Olgának, hogy egész idő alatt azon dolgozott, hogyan kerüljön szabadlábra. De mint mondta, ő nem akart egy piszkos alkuval kikerülni,

csakis egyenes gerinccel akart kijutni a börtönből."

Czeglédy szinte mindent tagadott a műsorban. Sőt, büntetlennek érzi magát. Nincs szó pártpénzekről vagy ártatlan gyermekek megkárosításáról. Végül is mi mást is mondhatott volna Simicska tévéjében?!

A legszürreálisabb része a műsornak azonban az volt, amikor szóba került:

mennyi károsultról is van szó igazán?

Először azt mondta: száznál kevesebb, s ők is csak azért nem kaphatták meg a fizetésüket, mert az utalás előtt a hatóságok zárolták a cég számláját és elvitték a számítógépeket.

Később már pár száz emberről beszélt (vagyis ennyi károsult volt június elején), de szerinte a hó végére a károsultak száma ennél már biztosan kevesebb lehetett.

Ezt követően szóba került az is, hogy miért kért kölcsön Gyurcsányéktól. Mint mondta, sokkal egyszerűbb volt a barátaitól kérni, mint mondjuk egy banktól. Ott ugyanis sokkal lassabb a kérelmek átfutási ideje. Amúgy is, már csak néhány tízmilliós tartozása van, hiszen

olyan kevés károsult van."

A műsor vége felé említésre került a szombathelyi indulása is. És mit ad Isten, Czeglédy Csaba is elkezdte felmondani a kötelező ellenzéki mondókát, vagyis: ha van egy független jelölt, akkor Szombathelyen rajta nem fog múlni.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Az ellenzék rárontott a hazájára

Deák Dániel politológus szerint óriási a tétje a 2019-es EP-választásnak, az Európa jövőjét féltő tömegeknek utolsó lehetőségük lesz arra, hogy változást érjenek el a brüsszeli testületekben.

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

Ismét választás lehet a briteknél, hogy megmentsék a Brexitet

amerika, london, párizs

Brüsszel addig keverte a lapokat, míg a sajtóhírek szerint Theresa May azt tervezi, hogy újabb választásokat ír ki Nagy-Britanniában.

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

Újabb svájci kantonban tiltották be a burkát

amerika, london, párizs

Mától Sankt Gallen kanton területén sem lehet közterületen burkát, nikábot és egyéb, az egész arcot eltakaró öltözéket viselni.

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

Észt belügyminiszter: Orbán Viktor megvédte Európát és Észtország is igyekszik követni őt ebben

amerika, london, párizs

Andres Anvelt, észt belügyminiszter bejelentette, hogy nem hajlandó bevándorlókat betelepíteni és teljesen egyetért a magyar miniszterelnökkel abban, hogy le kell zárni a határokat, hogy megakadályozzák a harmadik világbeli bevándorlók áradatát.

Javarészt bevándorlók lakta dél-francia település lett Európa legveszélyesebb városa

A legveszélyesebb városok listájának első tíz helyén csak nyugat-európai városokat találni.

Elfogtak egy brit ISIS-terroristát Szíriában

A bevándorlókkal teli Birminghamből négy éve költözött Szíriába az a férfi, akinek az elfogásáról készült felvételt vasárnap hozták nyilvánosságra.

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

Megint át kell rajzolni Európa térképét?

amerika, london, párizs

Svájcban van egy kis olasz exklávé. Úgy hívják: Campione d'Italia. A kaszinóváros eddig Olaszországhoz tartozott, ám nemrég csődöt jelentett a kaszinó, emiatt pedig felmerült, hogy csatlakoznának Svájchoz.

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

Ujhelyi István saját magát hazaárulózta le 2015-ös nyilatkozata alapján

kinyílott a pitypang

A szocialista politikus a Soros-Sargentini-jelentés kapcsán azt hangoztatta, "hazafias" kötelességből védte meg a magyar embereket Orbánnal szemben, és ezért szavazta meg a jelentést. Fura, hogy 2015-ben még teljesen mást mondott, olyannyira, hogy három évvel ezelőtti nyilatkozatai alapján ma Ujhelyi István is hazaárulónak gondolná Ujhelyi Istvánt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére