Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
piszkostizenkettő
 
 
 
 

Cserdi polgiját köpdösik, a német polgármestert megkéselik

Apáti Bence

2017. október 20. 18:28

Bogdán Lászlót, Cserdi celebpolgálmesterét leköpködték, megrugdosták, elütötték, valamint sós vízbe tették, majd mindennek tetejében a fasiszta magyarok jó nácikhoz híven, onnan is kivették – olvasom Péterfy Judit keresztpromóciós haknijaiban. Valószínűleg a nagy fekete autó is elvitte, majd személyesen Pintér és Lázár tépte le a körmeit, miután Bakondi György tőből lenyisszantotta egy szír atomfizikustól elkobzott handzsárral a nyelvét. Szóval szóról szóra az történt vele, amit a szomorúhetihetesként becézett Szabadfogás című műsorban megjövendölt. Illetve majdnem. Mert kicsit komolyabbra fordítva a szót, sós vízbe nem tették, és fekete "outó" sem jött érte, végül, de nem utolsósorban ízlésesen, mégis férfiasan manikűrözött körmeit sem tépték le Orbán rendőrei. Zavartalanul, és zselézett haja egyetlen szálának görbülése nélkül tud zavartalanul haknizni Kálmán Olgánál, Péterfy Juditnál és Dévényi Istvánnál. Ez utóbbi kollégát üdvözlöm, és örömteli fejleménynek tartom, hogy műsora szerkesztője megtanulta használni a Google cég egyik legelterjedtebb termékét, minek segítségével azzal a tudással gazdagodott, hogy megtudta ki vagyok, de sajnálatos módon továbbra sem áll módomban eleget tenni a szíves invitálásnak... Majd egyszer... Ha Simicska mester kijózanodik. Erre persze lássuk be, meglehetősen csekély esély van. Amolyan elhanyagolható, matematikai. Szóval az úgynevezett hatalomtól aztán akármit beszélhet Bogdán. A hatalom nem bántja. Ugyanis demokrácia van. Ahogyan Bródy, Lovasi, Lukáts Andor, Csintalan és Konok Péter is nyugodtan mondhat bármit. Semmi bajuk se lesz. Az indokolatlanul hangos, és néha megmagyarázhatatlanul furcsán viselkedő Wahorn is szíve minden szeretetével utalhat akasztásra, a következő héten ugyanúgy ott fog gesztikulálva óbégatni.

Cserdi "polgiját" a csúnya nép inzultálta. Az a ronda, buta és haladásképtelen, illiberális nép.

Tudjuk, persze: ilyenkor jön, hogy a Soros-plakátok, meg Apáti uszító publicisztikái miatt lett borzasztóan zabos a unprogresszív választópolgárság egy kisebb halmaza, azonban ilyenkor mindig eszembe jut, hogy milyen büszkén szoktak lángolni a németországi menekültszállások. Persze egyáltalán nem kizárt, hogy orosz hekkerek minden reggel lefordítják Megadját, Bayert valamint szerény személyemet szép német nyelvre, hogy aztán a mi gyűlöletkeltő propagandacikkeinkkel szabotálják a haladást. Hm...

Igazából teljesen kizárt. Pedig de jó is lenne.. Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy inkább az történhetett a derék germánokkal, hogy pofán baszarintotta őket a nagy büdös valóság. Pedig milyen kulturáltan tüntettek a menekültekért. Milyen példás szeretettel várták a welcome refugees táblákkal a pályaudvarokon a szír elméleti fizikusokat. Csak aztán Soros NGO-i analfabéta, képzetlen, ám annál agresszívabb agfánokat hoztak nekik. Így aztán elkezdtek lángolni azok a haladás tégláiból emelt csodálatos menekültszállások. De Henritte Reker is tudna mesélni. Nyilván ő is az "uszító" Soros-plakátok áldozata. (Független polgármesterjelöltként késelte meg egy idegenellenes német honpolgár Kölnben. Ja, és ha már kölni: ott aztán lehetne #meetoozni)

De a végtelenségig tudnám sorolni, milyen drasztikus módon reagáltak a felháborodott német és svéd emberek arra a pár millió migránsra, menekültre, meg ki tudja kikre, akiket az általuk megválasztott vezetőik akartak lenyomni a torkukon. Baseballütőkkel felfegyverzett radikálisok vadásztak/vadásznak az illegálisan bevándorolt, behozott, becsempészett szír atomfizikusokra. Ezek tudott dolgok. Akik minket olvasnak, most nem is kaptak meglepetésükben és megdöbbenésükben a szívükhöz. Az őrkutyák olvasói viszont mi az hogy, nagyon is. Őket ugyanis az (őr)kutyák nem szeretik összezavarni az igazság minden részletének kibontásával. Mi lenne akkor azzal a minden fórumon a nap 24 órájában sulykolt hazugs.., narratívával, hogy a csúnya őcsényiek közül pár kölyök kiszúrt négy kereket, ami nyilvánvalóan az orbáni gyűlöletpropaganda kártékony hatása? Meg hogy a "vészterhes időket idéző" (broááf) Soros-plakátok miatt lett leköpdösve celebpolgi gyönyörű, marhabőr kabátja. Így aztán a sajtószabadság watchdogjai inkább Soros-plakátoznak, szörnyülködve magyaroznak és petícióznak. Pedig, akár újságot is írhatnának. Egyébként az egy hónapja írt publimbanis éltem a gyanúperrel, hogy a bőrkabátos fickó valószínűleg nagy ívben tojt a választóira, és dehogy kérdezte meg Cserdi lakóit, hogy ugyan ők mit szólnak az oltalmazottak üdültetéséhez. Természetesen igazam lett. Számos riport elkészülte bizonyította az igazamat. Bogdán nem kérdezte meg a cserdieket. Csak mondott egy promócióra alkalmas, Simicskának tetsző haladómédia-képes mondatot. Azóta is abból a mondatból él.

Hakni, hakni hátán. Lett is szép új bőrkabát. Pedig inkább haza kellene mennie néha, és elbeszélgetni azokkal, akik megválasztották. Mert legközelebb lehet, hogy nem fogják megválasztani. Mert elképzelhető, hogy úgy fogják látni, Bogdán László nem az ő jövőjüket, hanem saját nimbuszát és médiakarrierjét építgeti. 

Utószó 1:  Kedves Dévényi István! Ezt a cikket is magamtól írtam. Mert ez a véleményem. 

Utószó 2:  Elítélem Bogdán László fizikai bántalmazását. Akik verik, éppen neki és a haladó őrkutyáknak tesznek jót. Mártírt — egy Baranya megyei Ghandit — csinálnak belőle. Kérve kérem, ne tegyék! Egyiket se.

Utószó 3:

Kaptunk egy örömhírt. Kiderült, hogy Cserdi polgiját a jelek szerint senki sem bántotta. Pedig be nagyon szerette volna! Erre mondaná a vidám székely góbé, hogy "náci üldözés nincsen kérem a mi falunkban, de igény az lenne rá. "

OLVASTAD MÁR?

piszkostizenkettő
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
A legtöbben a Kárpát-medencében írták alá a kisebbségvédelmi kezdeményezést

A legtöbben a Kárpát-medencében írták alá a kisebbségvédelmi kezdeményezést

kétharmad

A legtöbben a Kárpát-medencében írták alá a Minority Safe Pack elnevezésű európai kisebbségvédelmi polgári kezdeményezést, de összesen 11 európai ország csatlakozott az ügyhöz - mondta Csáky Csongor, Rákóczi Szövetség főtitkára vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán.

Teherán kész az urándúsításra, ha Washington felmondja az atomalkut

Teherán kész az urándúsításra, ha Washington felmondja az atomalkut

amerika, london, párizs

Teherán készen áll az urándúsításra, ha Washington felmondja a 2015-ben kötött többhatalmi atomalkut - hangsúlyozta Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszter New Yorkban újságíróknak.

Az LMP egyeztetne azokkal a pártokkal, amelyek elküldték őket a fenébe

Az LMP egyeztetne azokkal a pártokkal, amelyek elküldték őket a fenébe

kinyílott a pitypang

Lényegében az összes parlamenti ellenzéki párt nekiesett az LMP-nek a választás után. Ennek ellenére az LMP parlamenti frakciója tárgyalni hívta az összes ellenzéki frakciót, hogy egyeztessenek egy közös stratégiáról. Mindez új matematikai feladványt jelent, a helyes megfejtők között kisorsolunk egy 888-as bögrét, amelyet postán küldünk el. NYEREMÉNYJÁTÉK!

Schäuble: Orbán nagyon nagy bizalmat kapott a magyar választóktól

Schäuble: Orbán nagyon nagy bizalmat kapott a magyar választóktól

kétharmad

A bizalom nagyon jelentős bizonyítékát kapta meg Orbán Viktor magyar kormányfő az ország lakosságától a parlamenti választáson, és ezt "jó demokrataként el kell fogadnunk" - mondta Wolfgang Schäuble, a német szövetségi parlament (Bundestag) elnöke egy vasárnapi német lapinterjúban.

Meg akarták erőszakolni a migránsok, de nem sejtették, hogy harcművész

Két migráns kiszemelt magának egy nőt a skóciai Forfarban, azonban azt nem sejtették, hogy a hölgy egy jól képzett harcművész.

Észak-Korea templomépítésre kérte fel a magyar baptistákat

Észak-Korea templomépítésre kérte fel a magyar baptistákat

kétharmad

Az észak-koreai vezetés egy phenjani imaház megépítésére kérte fel a magyarországi Baptista Szeretetszolgálatot - tájékoztatta az MTI-t szombaton a segélyszolgálat Washingtonban élő vezetője.

Ezt üzeni Cochita Wurst

Ezt üzeni Cochita Wurst

bulvár

Milliónyi Conchita Wurst országa vagyunk, ami az eltitkolt fertőző betegségeket illeti.

A migránsok "nem itt fogják megtalálni Eldorádót"

A migránsok "nem itt fogják megtalálni Eldorádót"

amerika, london, párizs

Eltorlaszolta a francia Alpokban található Échelle-hágót az Indentitárius Nemzedék (GI) francia bevándorlásellenes szervezet mintegy száz aktivistája, akik szombat reggel mentek fel a francia-olasz határon lévő hágóba, azzal a céllal, hogy egyetlen illegális bevándorló se léphessen Franciaország területére.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére